Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 818.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Baš to, ja nakon Fife nemogu nijednu cijelu utakmicu odigrat u pesu predosadno mi, i stalno misim na Fifu dok igram pes.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 20:42 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
Praetorian1 kaže...

Baš to, ja nakon Fife nemogu nijednu cijelu utakmicu odigrat u pesu predosadno mi, i stalno misim na Fifu dok igram pes.

15.9 navecer kada je fifa izasla, nisam probao pes igrat, stalno visim na fifi jel je puno  bolja,zabavnija i imam ugodađ za igrat nogomet na pc-u..predobro..sam nek ea tak nastavi..jedva cekam 1.10..Smijeh

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Još sam da naučim žonglirat u Arena modu, nemogu nikak. Baš je zarazna ta Arena znam i po sat vremena samo Arenu igrat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Još sam da naučim žonglirat u Arena modu, nemogu nikak. Baš je zarazna ta Arena znam i po sat vremena samo Arenu igrat.

meni još malo pa stize xbox 360 kontroler..pa..JEDVA CEKAM::D

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kaka je 4 klasa, Around the world i ostale stvari mos radit sam s igracima 5 klase, Ronaldo, Messi etc. Nisu finte nes pretjerano teske.

balkan-gaming.net - za sve fifa i pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
16 godina
Praetorian1 kaže...

drzis LT i pritisces RB pogledaj kolega koje su ti to tipke u game settings tamo di naredujes rezoluciju i to... imas in game keyboard ako igras s tipkovnicom i controller za gamepad..

16 godina
neaktivan
Fifa 11

fifa me je jako odusevila i iznenadila. jednostavno pre pre dobro. u pocetku mi je bilo jedva zabit gol na utakmici no sad je svaka  utakmica 3,5 ili 8 golova. ( rekord mi je 8:1 za sad :). jedva cekam da izade cijela igra

morat cemo se dogovorit BUG-ovci da zaigramo 5v5 :D

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

fifa me je jako odusevila i iznenadila. jednostavno pre pre dobro. u pocetku mi je bilo jedva zabit gol na utakmici no sad je svaka  utakmica 3,5 ili 8 golova. ( rekord mi je 8:1 za sad :). jedva cekam da izade cijela igra

naravno

16 godina
d3stroy3r_cro kaže...

jel igras na profesional...

stavi onaj rna.ini file sto sam postao par stranica prije da ti bude profesional tezina..

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/fifa-11/1283906.aspx

16 godina
neaktivan
milanji kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

jel igras na profesional...

stavi onaj rna.ini file sto sam postao par stranica prije da ti bude profesional tezina..

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/fifa-11/1283906.aspx

da igram na professional i razvaljujem!!!!Cool

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 21:56 (d3stroy3r_cro).
17 godina
Fifa 11

Imam mali problem i rješenje sam našao, ali polovično.

Naime, kupio sam neki smartboxov gamepad za PS2/PS3/PC. Savršeno radi. No problem je u FIFI što ne mogu mappirati na d-padu tipku "lijevo". Fifaconfig se sruši. Prikaže neki error. Rješenje sam našao u emulatoru za x360 gamepad i sada savršeno radi.

Fora je u tome što igra prepoznaje dva gamepada, moj i x360 (koji je emulirani moj) i kad se spoji treći, jednostavno ga ne registrira, pa ne mogu igrati recimo protiv brata koji igra na gamepad.

E sad, moje pitanje je je li se može nekako "sakriti" taj gamepad da ostane mjesta za bratov? Hoće li se u punoj verziji moći staviti do 4 gamepada?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 21:58 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Prvo par pitanja,a onda zalba na fifuOsmijeh

-kako se hrvete sa odbranom?

-kako driblate al u utakmici ne arena modu?

-slobodnjaci kako se pucaju?

sad   par stvari sto mi se nesvidja:

-lopta kad se odbije od igraca je toliko spora da rijetko izadje u aut

-pri odbitku lopta se uvijek   odbije protivniku,gotovo 92% takodjer i kad je protivnik u panici ono ispuca opet lopta njemu

-problem sa prekrsajima i kartonima(kao i u PES-u)prestrogo

-protivnicki igraci su uvijek otkriveni,dok moji...trce skoro jedan do drugogOsmijeh

Inace super igrica,svidja mi se pravo,primjetio sa m da neka kad upalim FIFu pobjedim 3-4 zaredom,onda ugasim pa opet nekad upalim pa nemogu pobjedit ni naopakoOsmijeh

Koliko sam primjetio najbolji igraci na fifi su Diego(Juv),Lopez(OLY),Diego protiv mene jedno 10ak slobodni udaraca i 7-8 golova,kao da penale pucaOsmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

1.kako se hrvete sa odbranom?

2.kako driblate al u utakmici ne arena modu?

3.slobodnjaci kako se pucaju?

-pri odbitku lopta se uvijek   odbije protivniku,gotovo 92% takodjer i kad je protivnik u panici ono ispuca opet lopta njemu

-protivnicki igraci su uvijek otkriveni,dok moji...trce skoro jedan do drugogOsmijeh

1. pa jednostavno trčiš uz njih, nema tu baš neke mudrosti

2. pa isto kao i u arena modu, L2+desni analog

3. imaš brdo turtoriala na youtubu

ove primjedbe su ti malo subjektivne (:

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Inace super igrica,svidja mi se pravo,primjetio sa m da neka kad upalim FIFu pobjedim 3-4 zaredom,onda ugasim pa opet nekad upalim pa nemogu pobjedit ni naopakoOsmijeh

Koliko sam primjetio najbolji igraci na fifi su Diego(Juv),Lopez(OLY),Diego protiv mene jedno 10ak slobodni udaraca i 7-8 golova,kao da penale pucaOsmijeh

S obranom ide podosta teško, ja skoro sve golove zabijem na neku kontru, jedan through pass i saam sam ispred golmana.

A ja samo drzim za pace kontrol i okrecem random lijevu gljivu, pa sta bude bude, enkad upali nekad ne (s cr uvijek upali)

Slobodnjaci su i meni misterija.

Problem s prekrsajima:

Vidis sve ti je relativno. Živimo u relativnom svijetu. Tako su prekršaji preblagi u odnosu (primjeti tu relaciju) na prijašnje PES-ove. U odnosu na prijašnju Fifu nisu preblagi. Mislim da je stvar u tebi (a bome i meni), ne u igri.

Ovo za Diega se u potpunosti slažem. 3 puta mi je pucao s realne udaljenosti i 3 puta zabio iz slobodnjaka. Kako tek puca na World Class ili Legendary (koje je već bolje jel...) a i Lopez je mrcina.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

decko moji po meni FIFA pobjeduje...zarobiše me fifa i mislim da cu pes igrat samo lige prvaka i lige uefe..a sve ostalo FIFA::::::

macan......još kad ovi gameri naprave ligu prvaka na fifi......ja mislim da pes onda možeš samo izbrisati iz kompa.....:DD

Antonio Boltek
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Računaj i na mene.

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Imam samo jednu primjedbu na fifu.I to je Kaka je na početku u arena modu a on je igrač sa 4 zvijezdice kako je neko gore naveo,to zanči da ja moram ulazit i izlazit iz utakmice neke i cekat npr.Messija na stadionu.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
milanji kaže...
Praetorian1 kaže...

drzis LT i pritisces RB pogledaj kolega koje su ti to tipke u game settings tamo di naredujes rezoluciju i to... imas in game keyboard ako igras s tipkovnicom i controller za gamepad..

Puno hvala skužio sam.

15 godina
neaktivan
mobitel kaže...

Imam samo jednu primjedbu na fifu.I to je Kaka je na početku u arena modu a on je igrač sa 4 zvijezdice kako je neko gore naveo,to zanči da ja moram ulazit i izlazit iz utakmice neke i cekat npr.Messija na stadionu.

treba uzeti u obzir da je ovo demo, a Kaka je na naslovnici pa mora on biti

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Odigrah jednu tekmu sada, prvi put, dobro je, ali zna nekada zapeti

Don't panic, im Bosnian!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

kako obožavam fifu..stalno visim na njoj..pes sam reinstallo..nema svrhe da ga držim pored fife..Smijeh

napokon sam i aj to vidio..1:0 vodim u 90 min i golman in dode na zadnji napad i na kontru zabim i gol..:D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 16:52 (Tommy_123).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Normalan covjek:

Budim me budilica

Jedem dorucak

Vozim se u tramvaju/autu

Radim na poslu

Mislim

Govorim

Sanjam

Fifa manijak

Budi me Fifa

Jedem Fifu

Vozim me Fifa

Radim s Fifom

Mislim o Fifi

Govorim o Fifi

Sanjam Fifu

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Quilombo23 kaže...

S obranom ide podosta teško, ja skoro sve golove zabijem na neku kontru, jedan through pass i saam sam ispred golmana.

A ja samo drzim za pace kontrol i okrecem random lijevu gljivu, pa sta bude bude, enkad upali nekad ne (s cr uvijek upali)

Slobodnjaci su i meni misterija.

Problem s prekrsajima:

Vidis sve ti je relativno. Živimo u relativnom svijetu. Tako su prekršaji preblagi u odnosu (primjeti tu relaciju) na prijašnje PES-ove. U odnosu na prijašnju Fifu nisu preblagi. Mislim da je stvar u tebi (a bome i meni), ne u igri.

Ovo za Diega se u potpunosti slažem. 3 puta mi je pucao s realne udaljenosti i 3 puta zabio iz slobodnjaka. Kako tek puca na World Class ili Legendary (koje je već bolje jel...) a i Lopez je mrcina.

Nemojte se zbunit kod finti, znaci ak vam pise l2 + desni analog dolje pa vrtit ulijevo il desno( marseille roulette) to je u samoj tekmi onda lijevo, il desno ovisno o smjeru igraca te vrtit u jednu il drugu stranu( ak ide lijevo prema golu desno je IZA njega). Znaci trebate promatrat igraca s loptom i sta je njemu gore, dolje, lijevo desno a ne kak je vama na analogu. Kuzite?

balkan-gaming.net - za sve fifa i pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 15:18 (eZo).
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Moze li se povecati vrijeme tekme i tezina, jer ovako je prekratko i prelagano? Probao sam onaj Demo Tweak ali nešt neće, nadjem gdje sam installo fifu i piše mi onaj znak "Točno", ja kliknem sve, piše "You have succefully saved" te onda kliknem "Start" i on je pokrene, ali opet 3 min i Amateur težina Neodlučan

Don't panic, im Bosnian!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Moze li se povecati vrijeme tekme i tezina, jer ovako je prekratko i prelagano? Probao sam onaj Demo Tweak ali nešt neće, nadjem gdje sam installo fifu i piše mi onaj znak "Točno", ja kliknem sve, piše "You have succefully saved" te onda kliknem "Start" i on je pokrene, ali opet 3 min i Amateur težina Neodlučan

nadi link..kolega je postao rni file...ubacis u fifa 11 installation folder.i to je to

15 godina
neaktivan
Fifa 11

da li mogu igrat fifu 11 sa ovom konfiguracijom:

intel pentium dual core E2180 2.0 GHz

1 GB DDR2 RAM

NVIDIA GF 8400 512 MB

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

da li mogu igrat fifu 11 sa ovom konfiguracijom:

intel pentium dual core E2180 2.0 GHz

1 GB DDR2 RAM

NVIDIA GF 8400 512 MB

da

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Imam jedno pitanje, skinuo sam FIFU 2011 demo TL i vec je bila instalirana i kada pokusam uci nece, nista se ne pokazuje!Molim vas za odgovor!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

skini odavdje ako imas flat http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip

ako nemas mozda ti netko drugi pomogne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

dobro hvala, ali reko mozda ima neka zakrpa posto igra je citava i prava je velicina, imaju svi file-ovi, ali nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice