Baš to, ja nakon Fife nemogu nijednu cijelu utakmicu odigrat u pesu predosadno mi, i stalno misim na Fifu dok igram pes.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš to, ja nakon Fife nemogu nijednu cijelu utakmicu odigrat u pesu predosadno mi, i stalno misim na Fifu dok igram pes.
15.9 navecer kada je fifa izasla, nisam probao pes igrat, stalno visim na fifi jel je puno bolja,zabavnija i imam ugodađ za igrat nogomet na pc-u..predobro..sam nek ea tak nastavi..jedva cekam 1.10..
Još sam da naučim žonglirat u Arena modu, nemogu nikak. Baš je zarazna ta Arena znam i po sat vremena samo Arenu igrat.
Još sam da naučim žonglirat u Arena modu, nemogu nikak. Baš je zarazna ta Arena znam i po sat vremena samo Arenu igrat.
meni još malo pa stize xbox 360 kontroler..pa..JEDVA CEKAM::D
Kaka je 4 klasa, Around the world i ostale stvari mos radit sam s igracima 5 klase, Ronaldo, Messi etc. Nisu finte nes pretjerano teske.
drzis LT i pritisces RB pogledaj kolega koje su ti to tipke u game settings tamo di naredujes rezoluciju i to... imas in game keyboard ako igras s tipkovnicom i controller za gamepad..
fifa me je jako odusevila i iznenadila. jednostavno pre pre dobro. u pocetku mi je bilo jedva zabit gol na utakmici no sad je svaka utakmica 3,5 ili 8 golova. ( rekord mi je 8:1 za sad :). jedva cekam da izade cijela igra
morat cemo se dogovorit BUG-ovci da zaigramo 5v5 :D
fifa me je jako odusevila i iznenadila. jednostavno pre pre dobro. u pocetku mi je bilo jedva zabit gol na utakmici no sad je svaka utakmica 3,5 ili 8 golova. ( rekord mi je 8:1 za sad :). jedva cekam da izade cijela igra
naravno
jel igras na profesional...
stavi onaj rna.ini file sto sam postao par stranica prije da ti bude profesional tezina..
jel igras na profesional...
stavi onaj rna.ini file sto sam postao par stranica prije da ti bude profesional tezina..
da igram na professional i razvaljujem!!!!
Imam mali problem i rješenje sam našao, ali polovično.
Naime, kupio sam neki smartboxov gamepad za PS2/PS3/PC. Savršeno radi. No problem je u FIFI što ne mogu mappirati na d-padu tipku "lijevo". Fifaconfig se sruši. Prikaže neki error. Rješenje sam našao u emulatoru za x360 gamepad i sada savršeno radi.
Fora je u tome što igra prepoznaje dva gamepada, moj i x360 (koji je emulirani moj) i kad se spoji treći, jednostavno ga ne registrira, pa ne mogu igrati recimo protiv brata koji igra na gamepad.
E sad, moje pitanje je je li se može nekako "sakriti" taj gamepad da ostane mjesta za bratov? Hoće li se u punoj verziji moći staviti do 4 gamepada?
Prvo par pitanja,a onda zalba na fifu
-kako se hrvete sa odbranom?
-kako driblate al u utakmici ne arena modu?
-slobodnjaci kako se pucaju?
sad par stvari sto mi se nesvidja:
-lopta kad se odbije od igraca je toliko spora da rijetko izadje u aut
-pri odbitku lopta se uvijek odbije protivniku,gotovo 92% takodjer i kad je protivnik u panici ono ispuca opet lopta njemu
-problem sa prekrsajima i kartonima(kao i u PES-u)prestrogo
-protivnicki igraci su uvijek otkriveni,dok moji...trce skoro jedan do drugog
Inace super igrica,svidja mi se pravo,primjetio sa m da neka kad upalim FIFu pobjedim 3-4 zaredom,onda ugasim pa opet nekad upalim pa nemogu pobjedit ni naopako
Koliko sam primjetio najbolji igraci na fifi su Diego(Juv),Lopez(OLY),Diego protiv mene jedno 10ak slobodni udaraca i 7-8 golova,kao da penale puca
1.kako se hrvete sa odbranom?
2.kako driblate al u utakmici ne arena modu?
3.slobodnjaci kako se pucaju?
-pri odbitku lopta se uvijek odbije protivniku,gotovo 92% takodjer i kad je protivnik u panici ono ispuca opet lopta njemu
1. pa jednostavno trčiš uz njih, nema tu baš neke mudrosti
2. pa isto kao i u arena modu, L2+desni analog
3. imaš brdo turtoriala na youtubu
ove primjedbe su ti malo subjektivne (:
Inace super igrica,svidja mi se pravo,primjetio sa m da neka kad upalim FIFu pobjedim 3-4 zaredom,onda ugasim pa opet nekad upalim pa nemogu pobjedit ni naopako
Koliko sam primjetio najbolji igraci na fifi su Diego(Juv),Lopez(OLY),Diego protiv mene jedno 10ak slobodni udaraca i 7-8 golova,kao da penale puca
S obranom ide podosta teško, ja skoro sve golove zabijem na neku kontru, jedan through pass i saam sam ispred golmana.
A ja samo drzim za pace kontrol i okrecem random lijevu gljivu, pa sta bude bude, enkad upali nekad ne (s cr uvijek upali)
Slobodnjaci su i meni misterija.
Problem s prekrsajima:
Vidis sve ti je relativno. Živimo u relativnom svijetu. Tako su prekršaji preblagi u odnosu (primjeti tu relaciju) na prijašnje PES-ove. U odnosu na prijašnju Fifu nisu preblagi. Mislim da je stvar u tebi (a bome i meni), ne u igri.
Ovo za Diega se u potpunosti slažem. 3 puta mi je pucao s realne udaljenosti i 3 puta zabio iz slobodnjaka. Kako tek puca na World Class ili Legendary (koje je već bolje jel...) a i Lopez je mrcina.
decko moji po meni FIFA pobjeduje...zarobiše me fifa i mislim da cu pes igrat samo lige prvaka i lige uefe..a sve ostalo FIFA::::::
macan......još kad ovi gameri naprave ligu prvaka na fifi......ja mislim da pes onda možeš samo izbrisati iz kompa.....:DD
Računaj i na mene.
Imam samo jednu primjedbu na fifu.I to je Kaka je na početku u arena modu a on je igrač sa 4 zvijezdice kako je neko gore naveo,to zanči da ja moram ulazit i izlazit iz utakmice neke i cekat npr.Messija na stadionu.
drzis LT i pritisces RB pogledaj kolega koje su ti to tipke u game settings tamo di naredujes rezoluciju i to... imas in game keyboard ako igras s tipkovnicom i controller za gamepad..
Puno hvala skužio sam.
Imam samo jednu primjedbu na fifu.I to je Kaka je na početku u arena modu a on je igrač sa 4 zvijezdice kako je neko gore naveo,to zanči da ja moram ulazit i izlazit iz utakmice neke i cekat npr.Messija na stadionu.
treba uzeti u obzir da je ovo demo, a Kaka je na naslovnici pa mora on biti
Odigrah jednu tekmu sada, prvi put, dobro je, ali zna nekada zapeti
kako obožavam fifu..stalno visim na njoj..pes sam reinstallo..nema svrhe da ga držim pored fife..
napokon sam i aj to vidio..1:0 vodim u 90 min i golman in dode na zadnji napad i na kontru zabim i gol..:D
Normalan covjek:
Budim me budilica
Jedem dorucak
Vozim se u tramvaju/autu
Radim na poslu
Mislim
Govorim
Sanjam
Fifa manijak
Budi me Fifa
Jedem Fifu
Vozim me Fifa
Radim s Fifom
Mislim o Fifi
Govorim o Fifi
Sanjam Fifu
S obranom ide podosta teško, ja skoro sve golove zabijem na neku kontru, jedan through pass i saam sam ispred golmana.
A ja samo drzim za pace kontrol i okrecem random lijevu gljivu, pa sta bude bude, enkad upali nekad ne (s cr uvijek upali)
Slobodnjaci su i meni misterija.
Problem s prekrsajima:
Vidis sve ti je relativno. Živimo u relativnom svijetu. Tako su prekršaji preblagi u odnosu (primjeti tu relaciju) na prijašnje PES-ove. U odnosu na prijašnju Fifu nisu preblagi. Mislim da je stvar u tebi (a bome i meni), ne u igri.
Ovo za Diega se u potpunosti slažem. 3 puta mi je pucao s realne udaljenosti i 3 puta zabio iz slobodnjaka. Kako tek puca na World Class ili Legendary (koje je već bolje jel...) a i Lopez je mrcina.
Nemojte se zbunit kod finti, znaci ak vam pise l2 + desni analog dolje pa vrtit ulijevo il desno( marseille roulette) to je u samoj tekmi onda lijevo, il desno ovisno o smjeru igraca te vrtit u jednu il drugu stranu( ak ide lijevo prema golu desno je IZA njega). Znaci trebate promatrat igraca s loptom i sta je njemu gore, dolje, lijevo desno a ne kak je vama na analogu. Kuzite?
Moze li se povecati vrijeme tekme i tezina, jer ovako je prekratko i prelagano? Probao sam onaj Demo Tweak ali nešt neće, nadjem gdje sam installo fifu i piše mi onaj znak "Točno", ja kliknem sve, piše "You have succefully saved" te onda kliknem "Start" i on je pokrene, ali opet 3 min i Amateur težina
Moze li se povecati vrijeme tekme i tezina, jer ovako je prekratko i prelagano? Probao sam onaj Demo Tweak ali nešt neće, nadjem gdje sam installo fifu i piše mi onaj znak "Točno", ja kliknem sve, piše "You have succefully saved" te onda kliknem "Start" i on je pokrene, ali opet 3 min i Amateur težina
nadi link..kolega je postao rni file...ubacis u fifa 11 installation folder.i to je to
da li mogu igrat fifu 11 sa ovom konfiguracijom:
intel pentium dual core E2180 2.0 GHz
1 GB DDR2 RAM
NVIDIA GF 8400 512 MB
da li mogu igrat fifu 11 sa ovom konfiguracijom:
intel pentium dual core E2180 2.0 GHz
1 GB DDR2 RAM
NVIDIA GF 8400 512 MB
da
Imam jedno pitanje, skinuo sam FIFU 2011 demo TL i vec je bila instalirana i kada pokusam uci nece, nista se ne pokazuje!Molim vas za odgovor!
skini odavdje ako imas flat http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip
ako nemas mozda ti netko drugi pomogne
dobro hvala, ali reko mozda ima neka zakrpa posto igra je citava i prava je velicina, imaju svi file-ovi, ali nece