Ja od FIFE svake godine očekujem puno.Visoko letim , a nisko padnem.Pes mi je draži , i unatoč "nadmoći" fife u licencama i budžetu, PES ih je doslovno spustio na zemlju u zadnjih par godina.Fifa mi djeluje kao američko jelte...Necu reci što...Navijam za PES kako god bilo , ali bilo bi dobro da PES dobije i jos bolju konkurenciju nego što je sada ima na konzolama , mada je po mnogima ove godine FIFA prešla pes u tom segmentu , dok je na PC-U -razočarala.
Važno da će biti next gen,ako pes ne napravi neku revoluciju koju najavljuju fifa bi mogla odnjeti pobjedu i na pc-u...
pa sta fali fifi 10 za ps3/xbox
meni je drago da ce takva biti pc verzija
Ja od FIFE svake godine očekujem puno.Visoko letim , a nisko padnem.Pes mi je draži , i unatoč "nadmoći" fife u licencama i budžetu, PES ih je doslovno spustio na zemlju u zadnjih par godina.Fifa mi djeluje kao američko jelte...Necu reci što...Navijam za PES kako god bilo , ali bilo bi dobro da PES dobije i jos bolju konkurenciju nego što je sada ima na konzolama , mada je po mnogima ove godine FIFA prešla pes u tom segmentu , dok je na PC-U -razočarala.
lol... jesi ti igrao become a legend na pesu 10... pa to je smijesno...
konami mora jos puno puno radit da bi to slicio na simulaciju nogometa... ne kazem da je fifa mila majka ali za konami...
ne radi se tu o sitnim detaljima nego o nekim stvarima koje su u nogometu od presudne vaznosti... recimo suđenje faulova, zaleđa...haha smjeso, startevi protivnickih igraca, kretnje igraca, golmana...nema jednog segmenta koji po meni nije fulan od strane konamia... to je barem moje misljenje....
naravno govorim za pc ne konzole...
banana sry....
meni će biti draže.....:PP
meni isto fifa najbolja na ps3 il xboxu
neće biti port fife 10 nego 11 sa istim game modovima.
kakav genijalac ajde prosvijetli me di si to na to naisao... inace je objavljen clanak i to ovaj
The professor answers questions
News - FIFA 11 (Author: Magister | July 13, 2010)
The site EA Russia Mr Cyril Rita aka Ukaros (product manager) decided to answer visitors' questions forum, with regards to the new football simulator. Below are the most interesting questions and answers.
Question: how fifa is ported NextGen, with 10 or 11?
Answer: with FIFA 10.
Question: NextGen PC will be the same as in the console?
Answer: Yes, exactly like on the PS3.
Question: What will be commentators?
Answer: will Rozanov and Soloviev. Port of comments from the PS3 + dopopolnitelnyemi recording of Russian content (names of players, teams).
Q: Will more news and screenshots from the PC?
A: The only existing at the moment screenshot from the PC did for the producer of the tour on July 19, there will be another announcement, for this and did. Until that date and show hint I can not, then the announcement will not be. Screenshot - render, that is slightly edited the studio, but it's a PC screenshot.
Q: The new information will appear on July 19 or after 21?
A: The embargo until 21 July. Therefore, all new information to the masses go only after the lifting of the embargo.
Q: What are the system requirements to play?
A: I have teh.trebovaniya, but accurate data at this time to voice can not. I can only say that this is about to be dual-core CPU (~ 2,4 GHz), GeForce 8800 video with support for shader 3.
Question: FIFA 11 on the consoles will differ from PC-brother or they will be identical in gameplay?
A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG.
Q: I appear in the game the opportunity to be judge and judge matches?
Answer: This is something of a kind of fantasy. We can offer a mode of "Be a spectator, you sit and watch how to play your friends.
Q: Custom Audio System will be available for PC or is it too only for consoles?
The answer: only for the console yet ...
i da te pitam kako moze biti port od fife 11 kad jos nije gotova... biti ce port od 10 s nekim elementima fife 11 i to bez svih modova koje ce imati fifa 11 na konzolama
Imaš pravo milanji to sam ja već prečitao........al pa što samo fali fifi 10 ps3?....mislim pa to je najbolja sportska igra na svijetu......pa nema veze ako neće biti baš kao fifa 11 ps3
ja sam rekao da če samo modovi biti isti na svim platformama no vjerojatno će biti grafika iz fife 10 xbox360 zato što je port igre sa ps3 teško napraviti, a pes je isto svake godine port sa xbox-a
Ako teže prema što boljoj simulaciji ovo bi morali ubaciti... Jer nemožeš očekivati da će istu preciznost udarca imati npr. Lampard i Terry...
nema vise ping pong dodavanja i sto kazes terry i lampard nije svim pro igracima isti skill sto se tice tih udaraca tako naravno da ce lampardov biti bolji vise u okvir od terriyevog, nije to nista toliko novo nego samo su se vise posvetili skillovima igraca zato i naziv personality +, vidjeti ces nemas brige.. uz ovo ce biti bolja igra
pa sigurno da nece imati isto lampard i terry pa na kojoj igrici uopce svi imaju isti sut?
nema vise ping pong dodavanja i sto kazes terry i lampard nije svim pro igracima isti skill sto se tice tih udaraca tako naravno da ce lampardov biti bolji vise u okvir od terriyevog, nije to nista toliko novo nego samo su se vise posvetili skillovima igraca zato i naziv personality +, vidjeti ces nemas brige.. uz ovo ce biti bolja igra
daj bog......ali dobro malo sam pogriješio u vezi dodavanja.....jer neki igrači su bolji neki ne......pa zato trebaju i tako igrati
da li ce biti arena mode?
da li ce biti arena mode?
dobro pitanje.....ja mislim da bude..:DD
jer ima određene joystickove za fifu 11 pc evo pogledaj--http://www.fifa4fans.de/news/shownews_e.php?shownews=856
Ljudi pogledajte preporučenu konfu za fifu 11 pc---http://www.fifa4fans.de/news/shownews_e.php?shownews=855
Ljudi pogledajte preporučenu konfu za fifu 11 pc---http://www.fifa4fans.de/news/shownews_e.php?shownews=855
Ništa strašno. Moj komp će to sažvakati :D
Zna li se datum izlaska ?
Ništa strašno. Moj komp će to sažvakati :D
istina...:DD
Zna li se datum izlaska ?
FIfa 11 pc izlazi 30 rujna......a nešto 3-4 tjedna ranije demo..:DD
Fali jer ima ping pong dodavanje...kužiš na kaj mislim, a to rješavaju u 11 sa Pro passingom....bilo bi mi puno draže da portaju 11....ili razviju sve kaj ima 11
mislimš da neće......ali će biti sa gamepadom sigurno......jer ima stranica sa određenim padovima koji će raditi za fifu 11 pc.....pogledaj malo gore kod prijašnjih poruka......meni je najbolji speedlink 360 style.....takvi ću kupit
joj....oprosti napisao si fifa 10.....nema ni sa gamepadom.....
a jel igro neko fifu 10 za PC, pa da kaze kakva je, isto i za PES
a jel igro neko fifu 10 za PC, pa da kaze kakva je, isto i za PES
za pc su obje igre smeće
pes 10 je manje loš izbor
ma fifa 10 pc ti je takvo smeće.....grafika je za k....c ono kao 360% dribling a ide u šesterokut......kada igraš po danu takva svjetlost sa terena da ti oči ošteti.....
a pes 10 lijepa je grafika i sve.....ali fali puno driblinga.....