ma kupi Iniestu i nemaš brige,Xavi više igra na sredini terena,Iniesta može i na tu poziciju koja tebi treba.
Samo da pitam,zanima me na kakvim postavkama gamepada igrate FIFU? dali stavite sve na Manual ili sve Assisted? Meni je sve na Manual i puno je teže igrati.
I meni je na manuel,moraš se priviknut na to,moraš toćno odmjerit udarac i pasove.Super je tak igrat.
da vas pitam koja je vaša formacija.. ja u biti igram samo dvije a to su
4-2-3-1
5-2-2-1
4-2-3-1
5-2-2-1
ja sa Barcelonom igram uobičajenu,znači ovako nekako:
Valdes
Dani Alves Puyol Pique Bale
Busquets
Xavi
Iniesta
Pedro Villa
Messi
4-2-3-1
5-2-2-1
ja sa Barcelonom igram uobičajenu,znači ovako nekako:
Valdes
Dani Alves Puyol Pique Bale
Busquets
Xavi
Iniesta
Pedro Villa
Messi
Messi igra inače desnog,villa naprijed a lijevo pedro.
nekada igraju ovako,a nekada onako kako si rekao,npr.u polufinalu i finalu LP je bilo ovako kako sam ih ja postavio.
nekada igraju ovako,a nekada onako kako si rekao,npr.u polufinalu i finalu LP je bilo ovako kako sam ih ja postavio.
AL kažem ovo šta sam ti rekao to je Barcina postava,mjenjaju da vide kako to funkcionira.
AL kažem ovo šta sam ti rekao to je Barcina postava,mjenjaju da vide kako to funkcionira.
ma probao sam i ja svakako,ali najviše mi paše ovako.Ali nije ni toliko važno,jer u stvarnosti oni često izmjenjuju pozicije.
Need help! kako da smanjim lag na u igri? Igra mi zapinje iako je ne igram online...
Znam da ima neko rijesenje al se ne mogu sjetit vec je dugo nisam igrao a bio sam je reinstalirao..
Need help! kako da smanjim lag na u igri? Igra mi zapinje iako je ne igram online...
Znam da ima neko rijesenje al se ne mogu sjetit vec je dugo nisam igrao a bio sam je reinstalirao..
instaliraj 1.01 patch,imaš li Windows XP ili Windows 7,jer igra na Windows 7 radi dosta sporije nego na XP-u,pa ako si u mogućnosti,igraj igru na XP-u,ali patch instaliraj obavezno.
instaliraj 1.01 patch,imaš li Windows XP ili Windows 7,jer igra na Windows 7 radi dosta sporije nego na XP-u,pa ako si u mogućnosti,igraj igru na XP-u,ali patch instaliraj obavezno.
Imam instaliran patch 1.01 i win7... mislim da sam taj lag bio rijesio otvaranje portova na ruteru... :P
Bok! Postoji li u FIFI 11 onaj mod da igram s jednim klubom sezonu, npr. sa Barcom španjolsku ligu i onda usput i igram Ligu prvaka i kup, kao što je to na PES-u? Kak se zove taj mod?
Znači, kad u PES-u idem igrat s Barcom Season, automatski igram prvo par tekmi na početku sezone, onda se izvuku skupine za Ligu prvaka pa tam igram i usput igram Kup, dakle sve skupa u jednoj sezoni, onako stvarno kao što se i igra. Si me skužil?
Antimadridista, fala na pomoći. Legenda si
Moze li se Fifa 11 igrat u multiplayeru (ne online), sa tipkovnicom i joystickom? Ili moraju bit obavezno 2 joysticka? I kakva je opće fifa u multiplayeru, nikad je nisam igra...
Moze li se Fifa 11 igrat u multiplayeru (ne online), sa tipkovnicom i joystickom? Ili moraju bit obavezno 2 joysticka? I kakva je opće fifa u multiplayeru, nikad je nisam igra...
moze se igrat tipkovnica vs joystick naravno, a to pod multiplayer mislis ovak offline multiplayer na jednom kompu, super je
Na kojo razini igrate FIFU? Ja recimo igram na World Class. Neki dan sam počeo igrat i mislim da će se prebaciti na Professional jer mi je ovo stvarno preteško.
Na kojo razini igrate FIFU? Ja recimo igram na World Class. Neki dan sam počeo igrat i mislim da će se prebaciti na Professional jer mi je ovo stvarno preteško.
ja igram na Professional,ali gamepad postavke su mi sve na Manual,stvarno je puno teže ako se stavi na Manual postavke.
A gdje se naštelaju te manual postavke?
A gdje se naštelaju te manual postavke?
mislim da je nešto ovako: Game Settings - Controller settings, i sad ti je tu sve namješteno na Assisted,trebaš prebaciti na Manual,probaj pa javi.
Dođem do tam i piše mi: "Please, re-enter this menu selection using the control device that you wish to adjust." Igram s tipkovnicom.
Dođem do tam i piše mi: "Please, re-enter this menu selection using the control device that you wish to adjust." Igram s tipkovnicom.
ja sam sad probao sa tipkovnicom i radi mi,znači uđi u igru ispočetka,idi na Settings,pa Controller Settings i samo prebaciš sa Assisted na Manual.
Legendary, strasan izazov.
ja na legendary redovito pobjedjujem 2 ili 3-0
Legendary, strasan izazov.
Drugi sam na tablici, 6 bodova manje od Barcelone. S Realom igram.
Dobar si, ko ti je u prvom sastavu?