FIFA 11 vs PES 2011

poruka: 63
|
čitano: 27.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: FIFA 11 vs PES 2011

Zadnju FIFA-u sam igrao u izdanju 2003. Bila mi je najbolja. Onda je došao PES. Sad ne igram ni jedno ni drugo. Na FIFA-a me živcira glinena grafika, godinama je forsiraju i nikako da naprave lijepu grafiku. A PES ne volim zbog toga što nakon tolike zarade od prijašnjih naslova ne mogu napraviti poštene licence!? Još što mi je neshvatljivo da se kontrole ne mogu podesiti kako treba da ne moraš 2-3 ući u igru i viditi da li je stvarno podešeno. A što se tiče zabave uvijek mi je PES bio zabavniji.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
neaktivan
FIFA 11 vs PES 2011

FIFA11...fifa koja je došla n pc-s negt gen grafikom-port s ps3 i xboxa.je jednostavno predobra..igro sam nekaj malo kod frenda i puno bolaj nego pes ..imam orginal doma..predobra je...svakako dajem glas FIFI!!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

FIFA11...fifa koja je došla n pc-s negt gen grafikom-port s ps3 i xboxa.je jednostavno predobra..igro sam nekaj malo kod frenda i puno bolaj nego pes ..imam orginal doma..predobra je...svakako dajem glas FIFI!!!

Kolega je sve rekao.

F.C LIVERPOOL
16 godina
FIFA 11 vs PES 2011

Pucajte

11 PES 2011
33 FIFA 11
I see dead people

1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 11 vs PES 2011

Evo, ja ću sam sebi dat za pravo da komentiram sam naslov, odnosno ove dvije igre.

Za početak bi naglasio, da sam dugogodišnji fan PES-a, a prije njega i FIFE.

Imam 23 godine i zaista, cijeli svoj ''gamerski'' vijek, posvetio sam najviše nogometnoj igri.

Veliki sam ljubitelj nogometa (trenirao/igram rekreativno/navijam/idem na utakmice/gledam utakmice/igram video igre temeljene na ovome).

I kao takav, osječam da mogu dat neki pošten i realan komentar na ovu temu.

Prije svega, bit ću iskren!! Ja san fan KONAMI-a i njegovog pulena.

Ali davno prije, igrao sam i FIFU.

Ono što bi naglasio, a to je sljedeče!!

Dovoljno sam vremena posvetio i jednom i drugom pulenu iz serije 2011.

Tako da sam došao do nekog osobnog razmišljanja/zaključka.

Prvo sam napao PES 2011. Mjesec/dva igranja, zatim sam prešao na FIFU, isto mjesec/dva igranja.

Po mom osobnom mišljenju oba dva su fail u odnosu na neka starija izdanja.

Sve žive pohvale, BUG-ova nekakva recenzija, dvoboja ova dva kralja nogometa na našim igračim platformama,

nagnale su me da se malo okušam, nakon dugooooo vremena i u FIFI.

Ono što mi se na prvi pogled činilo idealno, nakon mjesec/dva igranja, došlo je u realnost.

FIFA, po mom osobnom razmišljanju nije uopče klasu iznad PES-a (uspoređujem izdanja 2011).

Ima neke svoje prednosti. Npr. suđenje!! Iako ne idealno (onako kako je ispalo prilikom čitanja BUG-a),

ono je u mnogo čemu bolje nego u PES-u. Primjerice, ta famozna prednost je zaista za svaku pohvalu.

Dok sudac ne digne zastavicu, nema ni sviranja glavnog suca (isto za pohvalu).

Ali unatoč nekoj početnoj euforiji (s moje strane), i u FIFI su vidljiva neka suđenja, samo Bogu znana.

Pri tome mislim na prekršaje. Iako, na kraju krajeva, to je ipak daleko bolje nego što je u PES-u.

Same licence!! Osobno, ne znače mi ništa pretjerano.

Ono što želim (licence) dobijem i razno raznim patchavima.

A to što FIFA ima Češku ligu, ili neku ligu ne znam ni ja koju, meni ne predstavlja ništa.

Osobno nikad s takvim klubovima neču igrat. A neče ni nitko od mojih kolega, s kojima BTW. znam bacit koju partiju, onako za zabavu uz pokoju pivicu.

Dakle, jedan patch na install i imam licenciranu bundesligu u PES-u. Osobno, preferiram igrat sa Borussiom Dortmund.

A tu dolaze i ostale lige petice u pravom izdanju (naravno, one koje nisu u onakvom izdanju, kakve bi trebale bit u samoj igri).

Komentator?? U FIFI je bolji, al čemu to?? Šta kome komentator predstavlja?? Ja ga osobno volim isključit.

Više volim slušat sebe i 2-3 prijatelja kako se svađamo oko faula/gola/prilike.

Atmosfera?? Ni u jednoj ni u drugoj igri nema atmosfere. Atmosferu smo znali vidjet u nekim prijašnjim izdanjima (barem što se PES-a tiče).

Ali prava atmosfera je u ekipi. Kad se skupimo nas 3-4, onda je atmosfera koju bi trebali ubacit u recenziju {#}.

Šalu na stranu i idemo dalje.

Grafika?? Grafički, FIFA mi izgleda bolje. Barem što se lica igrača tiče, jer jedino na to i obratim pozornost, ako uopče i obratim.

Ali ni to mi ne predstavlja nešto pretjerano pri izboru same igre. Barem ne što se nogometa tiče.

Jer i jedan i drugi ne izgledaju loše. Iako, kao što kažem, prednost ide FIFI.

Međutim, ono što je za mene najbitnije, a to je sam način igre.

E tu dolazim do onog za mene zanimljivog djela.

Nakon što sam bio očaran FIFOM, ovih mjesec/dva igranja, to me nagnalo na povratak PES-a i brisanja FIFE.

Kolko god mi FIFA izgledala prekrasno, imala jako dobro, ali ne i odlično suđenje (u svakom slučaju bolje nego u PES-u),

cijela igivost mi djeluje nekako umjetno. Možda ne govorim baš shvatljivo, ali djeluje mi kao da se unaprijed zna svaki potez.

Dok u PES-u, kolko god bilo minusa, to mi nekako nije tako.

Nekako mi djeluje realnije.

Često su se spominjali udarci. Kažu ljudi, u PES-u često udarac bude ili nekontroliran ili slabašan ili prejak.

Odnosno. često se mjenja. Istina!!

Ali u odnosu na često dosta usporene(ponekad traljave), udarce na FIFI, meni to izgleda realnije i više mi odgovara.

Ono što bih još želio naglasit. I jedan i drugi su veliki fail i minus u odnosu na prošlost.

PES kroči u minus, odnosno, svakim nastavkom mi se čini lošiji, ali još je to daleko od neigrivog.

Nadam se da će se to popravit u budučnosti i novijim naslovima.

Dok, s druge strane, FIFA pokušava vratit onaj sjaj, koji je imala davno/davno prije. Govorim o prije 10-ak+ godina.

Nije tad FIFA izgledala sjajno ni ti je imala krasnu grafiku. Niti je FIFA tad imala prednost u suđenju.

Ali se tada uživalo u igranju FIFE. Barem ako mene pitate.

A svi koji su još tada igrali, znaju o čemu pričam.

Ali polako se vrača. FIFA napreduje, dok PES ide dolje.

Ali u ovom trenutku, i jedan i drugi imaju mane i nisu idealni.

Dan danas ja i kolege bacimo neku stariju varijantu PES-a.

Bez zamjerke svi ljubitelji ovog sporta na konzolama/PC-u, ali to je neko moje razmišljanje.

Ja i dalje, nakon kratkog i neuspjelog pokusa sa FIFOM, ostajem na PES-u.

Ali to ne znači da je on bolji od FIFE. Jednostavno, meni više odgovara.

Možda je to razlog svih ovih posljednjih godina loših konkurenata ili ne.

Ne znam, ali mi PES i dalje djeluje uvjerljivije što se same igrivosti tiče.

Ali ponavljam, i on je počeo dosta padat, što se posljednjih naslova tiče (posebice ova zadnja dva).

LP i uživajte i dalje sa jojstickom u ruci {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 16:56 (zabranjeniples).
Moj PC  
3 7 hvala 3
16 godina
FIFA 11 vs PES 2011

meni su obje igre dobre ali mi je pes malo bolji zato što u fifi nemogu nariktat normalnu kameru ko u pesu

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
oo7 kaže...

meni su obje igre dobre ali mi je pes malo bolji zato što u fifi nemogu nariktat normalnu kameru ko u pesu

Pa gle!!! I meni su i jedna i druga ok. PES mi malo više odgovara.

Ali po mom mišljenju, previše je pohvala na račun FIFE i u kojekakvim reviewima i kojekakvim časopisima.

Ne kažem da je loša, ali nije ni toliko bolja, ako je bolja.

I jedna i druga imaju i mane i vrline.

Po mom mišljenju, ni FIFA nije što je nekad davno bila, niti je PES, što je nekad bio.

Jedina razlika je što se FIFA iz nastavka u nastavak očito diže (mada nisam probao puno zadnjih nastavaka, ali po pročitanom se čini),

dok PES ide svakim nastavkom dolje.

Želja mi je da se to, što se PES-a tiče promjeni.

I da napokon u KONAMI-u shvate, da se prema ovoj zlatnoj igri koju su oni stvorili, ne smiju ponašat tako kako se ponašaju.

Osim ako im cilj nije izgubit velik dio publike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 17:16 (zabranjeniples).
16 godina
zabranjeniples kaže...
oo7 kaže...

Pa gle!!! I meni su i jedna i druga ok. PES mi malo više odgovara.

Ali po mom mišljenju, previše je pohvala na račun FIFE i u kojekakvim reviewima i kojekakvim časopisima.

Ne kažem da je loša, ali nije ni toliko bolja, ako je bolja.

I jedna i druga imaju i mane i vrline.

Po mom mišljenju, ni FIFA nije što je nekad davno bila, niti je PES, što je nekad bio.

Jedina razlika je što se FIFA iz nastavka u nastavak očito diže (mada nisam probao puno zadnjih nastavaka, ali po pročitanom se čini),

dok PES ide svakim nastavkom dolje.

Želja mi je da se to, što se PES-a tiče promjeni.

I da napokon u KONAMI-u shvate, da se prema ovoj zlatnoj igri koju su oni stvorili, ne smiju ponašat tako kako se ponašaju.

Osim ako im cilj nije izgubit velik dio publike.

nikako nije previše pohvala na račun fife.. ;)

One shot one kill, no cheat just skill :D
16 godina
dreammaker kaže...

Evo i još jedne {#}

16 godina
zabranjeniples kaže...
dreammaker kaže...

Evo i još jedne {#}

zaslužila je i još jednu, i još jednu i još jednu itd..

(evo još jedne :D)

One shot one kill, no cheat just skill :D
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Evo, ja ću sam sebi dat za pravo da komentiram sam naslov, odnosno ove dvije igre.

Za početak bi naglasio, da sam dugogodišnji fan PES-a, a prije njega i FIFE.

Imam 23 godine i zaista, cijeli svoj ''gamerski'' vijek, posvetio sam najviše nogometnoj igri.

Veliki sam ljubitelj nogometa (trenirao/igram rekreativno/navijam/idem na utakmice/gledam utakmice/igram video igre temeljene na ovome).

I kao takav, osječam da mogu dat neki pošten i realan komentar na ovu temu.

Prije svega, bit ću iskren!! Ja san fan KONAMI-a i njegovog pulena.

Ali davno prije, igrao sam i FIFU.

Ono što bi naglasio, a to je sljedeče!!

Dovoljno sam vremena posvetio i jednom i drugom pulenu iz serije 2011.

Tako da sam došao do nekog osobnog razmišljanja/zaključka.

Prvo sam napao PES 2011. Mjesec/dva igranja, zatim sam prešao na FIFU, isto mjesec/dva igranja.

Po mom osobnom mišljenju oba dva su fail u odnosu na neka starija izdanja.

Sve žive pohvale, BUG-ova nekakva recenzija, dvoboja ova dva kralja nogometa na našim igračim platformama,

nagnale su me da se malo okušam, nakon dugooooo vremena i u FIFI.

Ono što mi se na prvi pogled činilo idealno, nakon mjesec/dva igranja, došlo je u realnost.

FIFA, po mom osobnom razmišljanju nije uopče klasu iznad PES-a (uspoređujem izdanja 2011).

Ima neke svoje prednosti. Npr. suđenje!! Iako ne idealno (onako kako je ispalo prilikom čitanja BUG-a),

ono je u mnogo čemu bolje nego u PES-u. Primjerice, ta famozna prednost je zaista za svaku pohvalu.

Dok sudac ne digne zastavicu, nema ni sviranja glavnog suca (isto za pohvalu).

Ali unatoč nekoj početnoj euforiji (s moje strane), i u FIFI su vidljiva neka suđenja, samo Bogu znana.

Pri tome mislim na prekršaje. Iako, na kraju krajeva, to je ipak daleko bolje nego što je u PES-u.

Same licence!! Osobno, ne znače mi ništa pretjerano.

Ono što želim (licence) dobijem i razno raznim patchavima.

A to što FIFA ima Češku ligu, ili neku ligu ne znam ni ja koju, meni ne predstavlja ništa.

Osobno nikad s takvim klubovima neču igrat. A neče ni nitko od mojih kolega, s kojima BTW. znam bacit koju partiju, onako za zabavu uz pokoju pivicu.

Dakle, jedan patch na install i imam licenciranu bundesligu u PES-u. Osobno, preferiram igrat sa Borussiom Dortmund.

A tu dolaze i ostale lige petice u pravom izdanju (naravno, one koje nisu u onakvom izdanju, kakve bi trebale bit u samoj igri).

Komentator?? U FIFI je bolji, al čemu to?? Šta kome komentator predstavlja?? Ja ga osobno volim isključit.

Više volim slušat sebe i 2-3 prijatelja kako se svađamo oko faula/gola/prilike.

Atmosfera?? Ni u jednoj ni u drugoj igri nema atmosfere. Atmosferu smo znali vidjet u nekim prijašnjim izdanjima (barem što se PES-a tiče).

Ali prava atmosfera je u ekipi. Kad se skupimo nas 3-4, onda je atmosfera koju bi trebali ubacit u recenziju {#}.

Šalu na stranu i idemo dalje.

Grafika?? Grafički, FIFA mi izgleda bolje. Barem što se lica igrača tiče, jer jedino na to i obratim pozornost, ako uopče i obratim.

Ali ni to mi ne predstavlja nešto pretjerano pri izboru same igre. Barem ne što se nogometa tiče.

Jer i jedan i drugi ne izgledaju loše. Iako, kao što kažem, prednost ide FIFI.

Međutim, ono što je za mene najbitnije, a to je sam način igre.

E tu dolazim do onog za mene zanimljivog djela.

Nakon što sam bio očaran FIFOM, ovih mjesec/dva igranja, to me nagnalo na povratak PES-a i brisanja FIFE.

Kolko god mi FIFA izgledala prekrasno, imala jako dobro, ali ne i odlično suđenje (u svakom slučaju bolje nego u PES-u),

cijela igivost mi djeluje nekako umjetno. Možda ne govorim baš shvatljivo, ali djeluje mi kao da se unaprijed zna svaki potez.

Dok u PES-u, kolko god bilo minusa, to mi nekako nije tako.

Nekako mi djeluje realnije.

Često su se spominjali udarci. Kažu ljudi, u PES-u često udarac bude ili nekontroliran ili slabašan ili prejak.

Odnosno. često se mjenja. Istina!!

Ali u odnosu na često dosta usporene(ponekad traljave), udarce na FIFI, meni to izgleda realnije i više mi odgovara.

Ono što bih još želio naglasit. I jedan i drugi su veliki fail i minus u odnosu na prošlost.

PES kroči u minus, odnosno, svakim nastavkom mi se čini lošiji, ali još je to daleko od neigrivog.

Nadam se da će se to popravit u budučnosti i novijim naslovima.

Dok, s druge strane, FIFA pokušava vratit onaj sjaj, koji je imala davno/davno prije. Govorim o prije 10-ak+ godina.

Nije tad FIFA izgledala sjajno ni ti je imala krasnu grafiku. Niti je FIFA tad imala prednost u suđenju.

Ali se tada uživalo u igranju FIFE. Barem ako mene pitate.

A svi koji su još tada igrali, znaju o čemu pričam.

Ali polako se vrača. FIFA napreduje, dok PES ide dolje.

Ali u ovom trenutku, i jedan i drugi imaju mane i nisu idealni.

Dan danas ja i kolege bacimo neku stariju varijantu PES-a.

Bez zamjerke svi ljubitelji ovog sporta na konzolama/PC-u, ali to je neko moje razmišljanje.

Ja i dalje, nakon kratkog i neuspjelog pokusa sa FIFOM, ostajem na PES-u.

Ali to ne znači da je on bolji od FIFE. Jednostavno, meni više odgovara.

Možda je to razlog svih ovih posljednjih godina loših konkurenata ili ne.

Ne znam, ali mi PES i dalje djeluje uvjerljivije što se same igrivosti tiče.

Ali ponavljam, i on je počeo dosta padat, što se posljednjih naslova tiče (posebice ova zadnja dva).

LP i uživajte i dalje sa jojstickom u ruci {#}

Šta veliš ?

F.C LIVERPOOL
16 godina
Praetorian1 kaže...

Šta veliš ?

Velim da je u jabuci koštica {#}

16 godina
FIFA 11 vs PES 2011

Znaći pobjedila je fifa

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 11 vs PES 2011

Mislim da FIFA i PES trebaju da se spoje u jednu igru i to bi bila igra za cijeli zivot, jer ne bi bilo bolje...

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
TheZeX kaže...

Mislim da FIFA i PES trebaju da se spoje u jednu igru i to bi bila igra za cijeli zivot, jer ne bi bilo bolje...

Sve se i meni čini, kad gledam ove 2011 verzije, kad bi ih spojili, možda bi dobili ono idealno.

Međutim, s druge strane, bojim se da bi spajanje KONAMI-a i EA-a bilo ravno katastrofi {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 11 vs PES 2011

Zna li neko da mi kaze kako da promjenim loptu kad igram sezonu u fifa 2011 pozdrav

miso ristic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 11 vs PES 2011

Mozes li mi reci kako da promjenim loptu kad igram manager u fifa 2011 pozz

miso ristic
16 godina

JA cu ti dati REALAN odgovor sto je bolje jer sam perfekcionista i dugogodisnji fan PES-a (ISS-a).

Igram PES (ISS) od kad sam nabavio PlayStation. PES se poceo kvariti, ajmo reci, poslije 5-ice. 6-ica je bila samo usminkana 5-ica. PES 2011 jednostavno vise ne mogu igrati! prvo, mutava kamera, kada dođem do gola, izmijeni mi se kut i ne znam po kojem pravilu se vise vodi igrac. drugo, kada protivnim izgubi loptu (odbijanac neki, uglavnom nije dodavanje mojeg igraca) i idem prema lopti i stiscem taj prokleti "X" (dodavanje) da bi mi se prilikom dodira sa loptom to ponistilo i opet bih morao stitnuti "X" - tko tu koga? trece, grozne animacije i pokreti igraca, katastrofalna dodavanja, nerealni golovi, usporavanje igraca prilikom primanja for lopte, dubinske lopte taman toliko da ih golman pokupi tebi pred nosom, obrana cijela ispada kada dajes dubinske lopte (makar kroz guzvu, nekako prođe), kod izvođenja out-a, komp postavi svoja 2 igraac normalno, a moje igrace (dvojicu, trojicu) 5 metara iza njih i to tako da pokrivaju jedan drugoga, igraci na terenu izgledaju kao da igraju mala djeca i svi bi na loptu, postavlja mi zivi zid na 40 metara, mijenjanje igraca je katastrofalno, igram sa frendom 2vsPC i cesto se desi da nam se igraci promijene kada dođe u kontakt s loptom - znaci ja vodim loptu, dodajem njegovom igracu i malo prije nego sto primi loptu se promijeni pa ga ja kontroliram (nebrojeno puta zeznuli "akciju" - akcija pod navodnike joer to nije slicno akcijama), i tako u nedogled. jednostavno to nije to. kao da su ga radili je**** amateri. toliko je nedorađen i isti kao prosle 1,2,3 godine! PES je trebao biti to sto je FIFA danas. 

o sad o FIFA-a: losa izlazenja golmana (ponekad su glupi ko da ne kazem sta), zna se desiti da prilikom guzve u vlastitom sesnaestercu krivo igrac doda loptu (stisne se lagano "X" - znaci prvom igracu da doda loptu, a on je dodaje najdaljemu i onda se lopta presjece i nastane jos veca guzva), kod slobodnih udaraca lopta malo prebrzo leti

animacije igraca necu ni spominjati jer to se niti ne moze uspoređivati, sviđa mi se mijenjanje igraca kad se branis - znaci, desnom gljivom se odabire sljedeci igrac od onog koji se trenutno upravlja (ako se igrac nalazi iznad - desna gljiva gore, ako je dolje... ) sve je pokriveno, finti ima dosta, grafika je odlicna, kaj joj fali? najbolje je kad neki vele da nisu teksture lica dovoljno ostre, pa brate mili, tko vidi s tribina kakvu facu ima igrac dok puca po golu? a da jos i ne spomenem komentatore - kad mi se javi onaj ušlagirani konj u pes-u poželim ugasiti zvuk!

ostalo da ne spominjem jer je FIFA -  ne jedan nivo iznad PES-a, nego 3 nivoa iznad pes-a i tko mi kaze da je pes bolji od FIFA-e taj laze i sam sebi vjeruje...

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 21:22 (Idealist).
14 godina
neaktivan
FIFA 11 vs PES 2011

Jel moze neko da mi kaze da li moze kvalitet slike da se popravi jos nekako osim na setings jer ja stavim na hig i nije to to pa da li neko zna o tome nesto mislim na pes 2011 hvala puno...

miso ristic

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FIFA 11 vs PES 2011

Steta sto i FIFI nema champions league.

born to be gamer
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Steta sto i FIFI nema champions league.

"FIFI" hahahahahahahhah.

Fifa valjda..šteta bilo bi dobro...a mislim da ni slijedeće godine neće iamt niti pc niti konzole..;)

16 godina
FIFA 11 vs PES 2011

ova tema je glupa netkom je bolji pes a netkom fifa i bok

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
oo7 kaže...

ova tema je glupa netkom je bolji pes a netkom fifa i bok

Al to ti je ko da po brzini uspoređuješ Nissan 350Z i Lamborghini Gallardo i onda neki kažu da je Gallardo brži, drugi da je Nissan. Ja osobno ne razumijem ljudi koji tvrde da je PES bolji. I kada s njima uđem u raspravu pobijem im sve argumente i nemaju mi čime dokazati da je bolji, al se i dalje drže svog uvjerenja.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
FIFA 11 vs PES 2011

Obožavatelji fife neka posjete ovaj link playomania. Svi koji su zainteresirani za nagradnu igru neka jednostavno slijede upute i pravila koja se nalaze na već zadanom linku.

Sretno.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Idealist kaže...

JA cu ti dati REALAN odgovor sto je bolje jer sam perfekcionista i dugogodisnji fan PES-a (ISS-a).

Igram PES (ISS) od kad sam nabavio PlayStation. PES se poceo kvariti, ajmo reci, poslije 5-ice. 6-ica je bila samo usminkana 5-ica. PES 2011 jednostavno vise ne mogu igrati! prvo, mutava kamera, kada dođem do gola, izmijeni mi se kut i ne znam po kojem pravilu se vise vodi igrac. drugo, kada protivnim izgubi loptu (odbijanac neki, uglavnom nije dodavanje mojeg igraca) i idem prema lopti i stiscem taj prokleti "X" (dodavanje) da bi mi se prilikom dodira sa loptom to ponistilo i opet bih morao stitnuti "X" - tko tu koga? trece, grozne animacije i pokreti igraca, katastrofalna dodavanja, nerealni golovi, usporavanje igraca prilikom primanja for lopte, dubinske lopte taman toliko da ih golman pokupi tebi pred nosom, obrana cijela ispada kada dajes dubinske lopte (makar kroz guzvu, nekako prođe), kod izvođenja out-a, komp postavi svoja 2 igraac normalno, a moje igrace (dvojicu, trojicu) 5 metara iza njih i to tako da pokrivaju jedan drugoga, igraci na terenu izgledaju kao da igraju mala djeca i svi bi na loptu, postavlja mi zivi zid na 40 metara, mijenjanje igraca je katastrofalno, igram sa frendom 2vsPC i cesto se desi da nam se igraci promijene kada dođe u kontakt s loptom - znaci ja vodim loptu, dodajem njegovom igracu i malo prije nego sto primi loptu se promijeni pa ga ja kontroliram (nebrojeno puta zeznuli "akciju" - akcija pod navodnike joer to nije slicno akcijama), i tako u nedogled. jednostavno to nije to. kao da su ga radili je**** amateri. toliko je nedorađen i isti kao prosle 1,2,3 godine! PES je trebao biti to sto je FIFA danas. 

o sad o FIFA-a: losa izlazenja golmana (ponekad su glupi ko da ne kazem sta), zna se desiti da prilikom guzve u vlastitom sesnaestercu krivo igrac doda loptu (stisne se lagano "X" - znaci prvom igracu da doda loptu, a on je dodaje najdaljemu i onda se lopta presjece i nastane jos veca guzva), kod slobodnih udaraca lopta malo prebrzo leti

animacije igraca necu ni spominjati jer to se niti ne moze uspoređivati, sviđa mi se mijenjanje igraca kad se branis - znaci, desnom gljivom se odabire sljedeci igrac od onog koji se trenutno upravlja (ako se igrac nalazi iznad - desna gljiva gore, ako je dolje... ) sve je pokriveno, finti ima dosta, grafika je odlicna, kaj joj fali? najbolje je kad neki vele da nisu teksture lica dovoljno ostre, pa brate mili, tko vidi s tribina kakvu facu ima igrac dok puca po golu? a da jos i ne spomenem komentatore - kad mi se javi onaj ušlagirani konj u pes-u poželim ugasiti zvuk!

ostalo da ne spominjem jer je FIFA -  ne jedan nivo iznad PES-a, nego 3 nivoa iznad pes-a i tko mi kaze da je pes bolji od FIFA-e taj laze i sam sebi vjeruje...

P.S. Kada sam vidio da konacno postoji nekakva razlika u fizici lopte kada pada kisa i kada je suho, znao sam da je pes proslost...

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif[/IMG]
16 godina
zabranjeniples kaže...
TheZeX kaže...

Sve se i meni čini, kad gledam ove 2011 verzije, kad bi ih spojili, možda bi dobili ono idealno.

Međutim, s druge strane, bojim se da bi spajanje KONAMI-a i EA-a bilo ravno katastrofi {#}

to je bilo prije, prije 2008. od onda nadalje bi sve bilo ravno katastrofi...

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif[/IMG]
16 godina
neaktivan
FIFA 11 vs PES 2011

Fifa je najbolja!!

Sretan Uskrs{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
FIFA 11 vs PES 2011

Pozz......ne kuzim kak da promijenim tipke na tipkovnici da mi pas bude tipka s sut d i slicno....hvala

0 1 hvala 0
15 godina
Marioko kaže...

Pozz......ne kuzim kak da promijenim tipke na tipkovnici da mi pas bude tipka s sut d i slicno....hvala

o kojoj igri se radi?

16 godina
neaktivan
Marioko kaže...

I kakve to veze ima s ovom temom?

F.C LIVERPOOL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice