Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.010.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kako zavrsis kad na TV-u gledas CSI i vozis traktor u FS  {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Xperiax1 kaže...

Kako zavrsis kad na TV-u gledas CSI i vozis traktor u FS {#}

Ej i ja koristim istu ru srb35 prikolicu...od 150.000 litara hehe.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ova ima 61.000...Ma to ja kad napunim 4-5 tih prikolica onda vozim na prodaju,neda mi se sa onom malom stalno vozikat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ova ima 61.000...Ma to ja kad napunim 4-5 tih prikolica onda vozim na prodaju,neda mi se sa onom malom stalno vozikat...

Ja koristim one pokretne silose,pa trpam tamo i cekam priliku za prodaju. Dobar je i onaj mod sa onim hrpama, da mozes istrest na pod sto zelis i gdjegod zelis. Kipas u neki kut pa poslije pokupis i prodas. Silos mi je ipak bolji jer ima onaj conveyor, pokretnu traku: samo stavis prikolicu ispod i traka je sama napuni, ne treba mi utovarivac.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nisam jos probao modove,samo bi htio mod za vise detalja ako ima...Da izgleda malo realnije usjev i to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

@BULIGO znam procitam ja tvoje postove... kao lektiru, svaki puta kad otvorim stranicu po par redaka :D vidim da imas problem sa HD modelima ali ja sam nasao puno modela koji nisu HD a super izgledaju i funkcioniraju :) samo se moras potrudit da ih pronađes...

a ove prikolice i to... jeste kad culi za overloader prikolice? u njih kipate dok ste na njivi i onda recimo poslje iz te prikolice kipate u neke veće u kojima to samo odvezete... ja recimo parkiram kamion sa 2 velike kamionke uz cestu i onda sa overloaderkom punim u njih... kad ih napunim odvezem i gotovo... ne moram svako malo vozit u silos sa onim malim od 10-20k litara :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pa kad pogledas na isto ti dodje..Ja iz crvene od 24200 litara odvezem u silos i kad sav poso napravim,kad stavim da mi preoru njivu onda odvezem sa bijelom i to je to...Ja sam naviko tako vec tak da mi nije problem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

najlakši način da se kupi igra je prek originalne stranice s kreditnom karticom?? ili ima još koji? nemam kreditnu karticu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka1991 kaže...

najlakši način da se kupi igra je prek originalne stranice s kreditnom karticom?? ili ima još koji? nemam kreditnu karticu :(

to pitanje je ovdje postavljeno barem 20 puta i barem toliko odgovora je dato... dakle zato stoga prelistaj malo temu i nece ti bit problem nac stranicu gdje imas key za 90kn i mozes platit u posti :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Pa kad pogledas na isto ti dodje..Ja iz crvene od 24200 litara odvezem u silos i kad sav poso napravim,kad stavim da mi preoru njivu onda odvezem sa bijelom i to je to...Ja sam naviko tako vec tak da mi nije problem...

pa nije bas isto? u overloaderku koja ima 30-40k litara kipam na njivi i onda vozim 100metara do kamiona u prikolicu koja nosi 100k litara a imam uvijek 2 prikolice zakvacene... a ovako moram kipat u prikolicu koja ima 20-30k litara pa vozim 50 km do silosa :) nije problem kad sam blizu farme, al kad ja igram na nekoj mod mapi u kojoj do silosa imas 3 dana jahanja i 2 pjeske neda mi se ic 10 puta tamo vamo :) a opet meni su te overloaderke bas nekako điđa prikolice pa ih volim koristit :D

17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zna neko neku prikolizu za prijevoz manura i da moze kipat u kucice da nemoram sa utovarivacem...ak je neko naiso na takav mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja sam imao nekih 20 tih kucica za salatu i kupus, ali je zarada bila mizerna, a sve sto sam radio je sipanje dreka i vode u one kutije, pa sam odustao od toga i primio se krava :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma znam ja da nema puno zarade i da je gnjavaza nego imam 1000 krava a nevolim kad mi ima 100 000 tamo u tom manure puno pa reko da pobacam to a rucno vozit na njive mi se neda zato sam napravio courseplay sa cisternama pa reko da mozda ima koja prikolljic da si olaksam posao :D

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

http://www.ls2009-mod.com/2013/05/05/bauerngluck-v-finale/

jel igrao tko ovu mapu, skinuo sam je i meni je odlična, polja su srednja, nisu pravilnog oblika, ima dosta široke ceste...veliku farmu sa velikim garažama...na početku dobiš 4 traktora, veći kombajn s priključkom za žito, prikolicu za silažu, pluge, špricu i sl.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

http://www.ls2009-mod.com/2013/05/05/bauerngluck-v-finale/

jel igrao tko ovu mapu, skinuo sam je i meni je odlična, polja su srednja, nisu pravilnog oblika, ima dosta široke ceste...veliku farmu sa velikim garažama...na početku dobiš 4 traktora, veći kombajn s priključkom za žito, prikolicu za silažu, pluge, špricu i sl.

Molim te, mozes li staviti skrinshot od mape te farme? ono sa ESC pa kad gledas masineriju na mapi da vidim jel to za mene ili ne bez da je downloadam/instaliram?

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

baš je noć bila dok sam naslikavao al se vidi 

traktor i plug uz kartu traktor i plug uz kartu
traktor i prikolice uz kartu traktor i prikolice uz kartu
traktor i sijačica uz kartu traktor i sijačica uz kartu
kombajn i priključak uz kartu kombajn i priključak uz kartu
traktor uz kaartu, prikolicu sam naknadno kupi traktor uz kaartu, prikolicu sam naknadno kupi
garaže garaže
kuća kuća
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 19:08 (gefufna).

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

BULIGO- jedno pitanje, dali na Two Rivers ima misija? Ja sam si stavio na 2 minute i ništa mi ne pokazuje.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

BULIGO- jedno pitanje, dali na Two Rivers ima misija? Ja sam si stavio na 2 minute i ništa mi ne pokazuje.

Vjerovatno ne kao i kod mene na Central kansasu...

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

vidim da imate problema sa kipanjem i odvozom....

ja s time nemam kupio sam lexiona 770 heder 8m(ako se nevaram) i bunker sa milju litara :)

pokosim cijelu mapu u sve stane u njega i onda kipam u prikolicu od 150k litara i vozim na otkup i samo nailazim od kupu kombajna XD

taj lexion kosta 350k ali se isplati nabrzake hehe

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dali ima mod za prikolicu da stane vise litara u nju?Imam onu od 24200 ali mi je to malo,stalno ju moram praznit a ona od 61000 mi ne stane ispod kombajna...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 23:09 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
balvanar kaže...

vidim da imate problema sa kipanjem i odvozom....

ja s time nemam kupio sam lexiona 770 heder 8m(ako se nevaram) i bunker sa milju litara :)

pokosim cijelu mapu u sve stane u njega i onda kipam u prikolicu od 150k litara i vozim na otkup i samo nailazim od kupu kombajna XD

taj lexion kosta 350k ali se isplati nabrzake hehe

cijelu mapu a? a oce to tako..strasno :D

12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Deawood kaže...

Vjerovatno ne kao i kod mene na Central kansasu...

Ne, u 2 rivers nema misija. Mislim da je to autor negdje napomenuo u uputama, ne sjecam se tocno, jer sam i ja u pocetku ocekivao misije. Navodno je 2 Rivers zamisljena prvenstveno kao multiplejer mapa, zato ima onoliko onako prilicno velikih polja (u usporedbi sa prilicno malim poljima na originalnoj mapi).

Iz istih razloga je iskljuceno uvenuce usjeva i sudar sa stablima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 23:45 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Dali ima mod za prikolicu da stane vise litara u nju?Imam onu od 24200 ali mi je to malo,stalno ju moram praznit a ona od 61000 mi ne stane ispod kombajna...

Imas onu SRB 35 tako nesto, semitrailer sa ukljucenim SIGA-duo prikljuckom, negdje oko 80-100k stane. Ja koristim samo dvije (preradjene na 150.000L). Jedna stoji pred rupom u BGA i u nju trpam silazu pa polako praznim u jamu kad treba, na taj nacin ne moram stalno skakati na utovarivac. Drugu koristim samo kod prijevoza sjecke (chaff) iz 'pokretnih' silosa u BGA ili ponekad za silazu iz BGA na farmu krava, te u slucaju velike potraznje da uspijem u sat vremena cim vise prodati proizvoda prije nego cijena padne. Inace koristim Krampe Kippere, ona niza, 'skresana' je na 50.000, ona veca XXL ima 80.000L sa spustenim stranicama i 100.000L sa podignutim stranicama. I to je to.

A sto se tice kombajna sa milju litara, to me bas ne impresionira, moj Tucano ima kapacitet od 'samo' 15.000L i to mi se cini previse. Sve vise je preveliki cheat, jer potpuno peliminira potrebu za chaserima koje Karlo toliko  voli. Karlo zna kakve sam stvari prije radio, npr stavio Big-X u bunker od 50.000L kapacitet {#} Koja glupost hehe.

Ovo je moja SRB prikolica od 150.000L, ako nekom treba. Vozi i chaff i silazu.

https://www.box.com/files/0/f/690168221/1/f_7222293878

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 23:42 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Imam takvu jednu samo original...Ne stane mi ona pod kombajn pa moram sa ovom malom stalno vozikat do silosa i onda kad nakupim preko 200.000 litara prodam...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Imam takvu jednu samo original...Ne stane mi ona pod kombajn pa moram sa ovom malom stalno vozikat do silosa i onda kad nakupim preko 200.000 litara prodam...

a zasto ja kazem da skinete overloaderke neke? jednostavno kipas u overloaderku i onda iz nje u veliku prikolicu :)

a ove kombajne sa miljom litara bunkerom bolje da ne komentiram :) samo cu rec da bi ovo trebala bit simulacija :)

12 godina
neaktivan

De baci link na pm posto se ne kontam bas u to...

15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

http://www.modhoster.com/mods/perard-interbenne-25-tt

ima i boljih po meni al ne mogu sad trazit... sutra nabacim vise linkova ako treba :) tu imas i video i sve pa ces vec skontat sto trebas :)

12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Xperiax1 kaže...

http://www.modhoster.com/mods/perard-interbenne-25-tt

ima i boljih po meni al ne mogu sad trazit... sutra nabacim vise linkova ako treba :) tu imas i video i sve pa ces vec skontat sto trebas :)

Ja sam tu koristio vec, ali mi ne odgovara jer je nisam uspio nagovoriti da vozi 'chaff' {#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kombaj sam skinio kad sad radio na orginalnoj mapi 50%zemlje pa da nemislim kako i sto onda sam njega uzeo jer sam se vise bazirao na,bliranje silazu stoku da prehranima a uljanu repicu sam sijao na druogm kraju mape zbog novaca,

sada kada igram two rivers nemam taj kombajn nego igram sa modom od LEX zuti koji je normalan i stane mislim 30k u njega ako se nevaram i kolega hvala za link pretovarne prikolice :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
balvanar kaže...

kombaj sam skinio kad sad radio na orginalnoj mapi 50%zemlje pa da nemislim kako i sto onda sam njega uzeo jer sam se vise bazirao na,bliranje silazu stoku da prehranima a uljanu repicu sam sijao na druogm kraju mape zbog novaca,

sada kada igram two rivers nemam taj kombajn nego igram sa modom od LEX zuti koji je normalan i stane mislim 30k u njega ako se nevaram i kolega hvala za link pretovarne prikolice :)

imao sam 4-5 vrsta tih prikolica ali sad ne mogu nac linkove... ima i boljih od one perardove al ok...

a za bunker je po meni i tih 30k previse, al u usporedbi sa onim, ovo je macji kasalj :D inace bunkeri se "pravilno" krecu oko 10k... na kraju se to sve svodi na isto, samo sto kombajn umjesto jednom praznim 3 puta i u tom slucaju potrosim minutu vise svog vremena tak da to nije neki problem :) samo sto ja volim da sve bude regularno, pa mozda malo previse cjepidlacim al takav sam, volim da je sto realnije :) cak sam iso trazit cijene traktora i strojeva po netu i prepravljao da sve bude kak treba :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice