igrao sam ju ali mi je brzo dosadila. bila mi je na disku neka 4 dana. nikako da radnja krene. svi zadaci su isti...idi od točke A do točke B, pobij sve tamo i vrati se u toču A. Bah...po onome što su najavljivali očekivao sam spektakl, a dobio sam prosječnu neinventivni pucačinu. Da ne nosi ime Far Cry 2, u mnogo časopisa bi dobila 70%. Kao i jedna slična igra koja je izašla prije par godina...ne mogu se sjetit sad kako se zove. Ali bila je na isti kalup, samo u prašumi.
igrao sam ju ali mi je brzo dosadila. bila mi je na disku neka 4 dana. nikako da radnja krene. svi zadaci su isti...idi od točke A do točke B, pobij sve tamo i vrati se u toču A. Bah...po onome što su najavljivali očekivao sam spektakl, a dobio sam prosječnu neinventivni pucačinu. Da ne nosi ime Far Cry 2, u mnogo časopisa bi dobila 70%. Kao i jedna slična igra koja je izašla prije par godina...ne mogu se sjetit sad kako se zove. Ali bila je na isti kalup, samo u prašumi.
mene daleko plakanje 2(ako to to znaci) nije nes posebno odusevila ko da nema price a mozda i nema imo sam je instaliranu tek tako da malo ubijam iz dosade kad ono far cry 2 veca dosada od dosade koja je bila prije instalacije igre
Igrao sam je u početku s velikim oduševljenjem. Ali nakon nekog vremena dosadi ti to stalno putovanje s jednog kraja na drugi. Također je jako dugačka.
Igra je na početku dosadna al sa vremenom postaje zanimljivija.Mislio sam odustat od igranja
jer se svaki početni zadatak bio tipa ubij ovog, ubij onog i neki bugovi (ubiješ 20 neprijatelja, vratiš se a ono oni živi),i još neki nedostatci
al kasnije postane zanimljiva pa se navučeš..
Igrao sam je u početku s velikim oduševljenjem. Ali nakon nekog vremena dosadi ti to stalno putovanje s jednog kraja na drugi. Također je jako dugačka.
e jel neko moze opisat di se nalaze dijamanti u onoj misiji ( među prvima) locate diamant?
e jel neko moze opisat di se nalaze dijamanti u onoj misiji ( među prvima) locate diamant?
Dijamanti su ti u vagonu kraj kuće
Dijamanti su ti u vagonu kraj kuće
imaš na internetu stranicu (ne znam točno koja, zaboravio) gdje možeš naći mape gdje se nalaze diamanti i jackal tapes i golden ak47 i ostale stvari. samo napiši u google "far cry 2 diamond maps" i budeš već našao.
Fakat bruka nebuloza o ovoj igri igra je ba fenomenalna i pola vas koji pljujete po istoj nema stroj da pokrene na ultra high ovu igru i da je tada zaigra
Grafika je za tri klase iznad crysisa koji je po meni ravan nuli sto se svega tice
Ja sam Far Cry igrao 5 dana i momacki se naigrao dok je nisam presao PRICA U IGRI JE ZA CISTU DESETKU grafika je fascinantna pa cu ostaviti jedan svoj PrtScr na ultra high rezoluciji 1680/1050 bez ukljucenog AA
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4863/farb.jpg[/IMG]
Fakat bruka nebuloza o ovoj igri igra je ba fenomenalna i pola vas koji pljujete po istoj nema stroj da pokrene na ultra high ovu igru i da je tada zaigra
Grafika je za tri klase iznad crysisa koji je po meni ravan nuli sto se svega tice
Ja sam Far Cry igrao 5 dana i momacki se naigrao dok je nisam presao PRICA U IGRI JE ZA CISTU DESETKU grafika je fascinantna pa cu ostaviti jedan svoj PrtScr na ultra high rezoluciji 1680/1050 bez ukljucenog AA
što se mene tiče igra nije loša,krajolik je odlličan,nije samo čisto pucanje,grafika je stvarno ok.
Meni se više dopala jedinica..
ma jebo sve to kad igra ne valja!! možeš raznijet 2-3 kutije i par listova s neke biljke i to je to!!! jedinica je bila zakon i prešao sam je nekih 5-6 puta a od dvoje odustao nakon 3-4 sata igranja!!
Ovo potpisujem, jedinica me stvarno zabavila jedino postane malo iritantno kad te napadaju mutirani majmuni ili šta već...
ma jebo sve to kad igra ne valja!! možeš raznijet 2-3 kutije i par listova s neke biljke i to je to!!! jedinica je bila zakon i prešao sam je nekih 5-6 puta a od dvoje odustao nakon 3-4 sata igranja!!
Jedno duboko pitanje: Kako bi vama igra izgledala da nije SANDBOX tipa igre? Bi li po vama bila ljepša ili još veće sranje?
Jedno duboko pitanje: Kako bi vama igra izgledala da nije SANDBOX tipa igre? Bi li po vama bila ljepša ili još veće sranje?
mene jeb... ona straza skoro pa uvijek me ube jel ih moram bas uvijek naveliko zaobilazit il mi je to neizbjezno??
Ma samo prođi kraj njih u autu, a usput i zgazi kojeg. Ako te neki nastave pratit upotrijebi RPG. Mutavo je kaj se stalno stvaraju i to mi jedino ne valja u igri
Igra mi je bila dobra u početku, ali dosadi da je to strašno,i izgleda i ponaša se kao čisti konzolaški FPS. Taj stalni respawn neprijatelja, pa ono svjetleće oružje od mrtvih pacijenata koje blenda kao da mi Scania ili MAN idu u susret, pa safe house za snimanje pozicija (kao i one plave kutije u gun shopu i nekim mjestim...). To mi smeta, uništiše odličnu franšizu zbog je***og konzolitisa...
Far Cry, Crysis, FEAR, FEAR2, BISHOCK i sl. su FPS koji su rađeni za PC i tu je razlika. Bez konzolaških trikova i sličnih mana...
istina igra je zbilja repetativna i s vremenom jako dosadna, ali ja sam je prošao do kraja, btw. ima mi odličan resplet priče, ne volim teške junačine koje na kraju pawnaju čudovišta ili svemirske brodove, dakle prošao sam ju do kraja samo iz jednog razloga, HAUBICA, pri prelasku iz prvog u drugio dio pokrajine kad treba ubiti onog nekog frajera koji se dere na megafon, e pa ja sam ga tako dugo ciljao dok ga nisam okinuo haubicom s cca 2 km, a s njom sam prošao i večinu onih misija koje dobiješ kod odašiljača, čista uživancija
a da ne spominjem kolko sam se naigrao s flare gunom paleći neprijatelje
joj jedva cekam sad one praznike da mogu na miru ko covjek prec igru.
edit: e sad sam full zapeo na nekim misijama pa ni ne igram skoro , al sam cuo da je nekak moguce igrat sa siframa al je postupak malo kompliciraniji pa ak neko zna da detaljno objasni - trebale bi mi sam za te neke misije lol