Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
16 godina
RE: Far Cry 2

igrao sam ju ali mi je brzo dosadila. bila mi je na disku neka 4 dana. nikako da radnja krene. svi zadaci su isti...idi od točke A do točke B, pobij sve tamo i vrati se u toču A. Bah...po onome što su najavljivali očekivao sam spektakl, a dobio sam prosječnu neinventivni pucačinu. Da ne nosi ime Far Cry 2, u mnogo časopisa bi dobila 70%. Kao i jedna slična igra koja je izašla prije par godina...ne mogu se sjetit sad kako se zove. Ali bila je na isti kalup, samo u prašumi.

16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

igrao sam ju ali mi je brzo dosadila. bila mi je na disku neka 4 dana. nikako da radnja krene. svi zadaci su isti...idi od točke A do točke B, pobij sve tamo i vrati se u toču A. Bah...po onome što su najavljivali očekivao sam spektakl, a dobio sam prosječnu neinventivni pucačinu. Da ne nosi ime Far Cry 2, u mnogo časopisa bi dobila 70%. Kao i jedna slična igra koja je izašla prije par godina...ne mogu se sjetit sad kako se zove. Ali bila je na isti kalup, samo u prašumi.

ovo me nekako podsjeća na ono... ponavljanje nekih postova iznad...
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
Far Cry 2

mene daleko plakanje 2(ako to to znaci) nije nes posebno odusevila ko da nema price a mozda i nema imo sam je instaliranu tek tako da malo ubijam iz dosade kad ono far cry 2 veca dosada od dosade koja je bila prije instalacije igre

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igrao sam je u početku s velikim oduševljenjem. Ali nakon nekog vremena dosadi ti to stalno putovanje s jednog kraja na drugi. Također je jako dugačka.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

Igra je na početku dosadna al sa vremenom postaje zanimljivija.Mislio sam odustat od igranja

jer se svaki početni zadatak bio tipa ubij ovog, ubij onog i neki bugovi (ubiješ 20 neprijatelja, vratiš se a ono oni živi),i još neki nedostatci

al kasnije postane zanimljiva pa se navučeš..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
UltimateRazor kaže...

Igrao sam je u početku s velikim oduševljenjem. Ali nakon nekog vremena dosadi ti to stalno putovanje s jednog kraja na drugi. Također je jako dugačka.

igra je odlićna ako se niste zarazili od col2 a to dugaćko putovanje skratiš buson
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
Far Cry 2

e jel neko moze opisat di se nalaze dijamanti u onoj misiji ( među prvima) locate diamant?

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lucky_look kaže...

e jel neko moze opisat di se nalaze dijamanti u onoj misiji ( među prvima) locate diamant?

Pa obično se nalaze u nekom zaklonu ili u nekoj kući. Kad si blizu njih, čuje se onaj karakteristični zvuk, i blinka ti na GPS-u.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3
16 godina
kavasaki kaže...
lucky_look kaže...

Pa obično se nalaze u nekom zaklonu ili u nekoj kući. Kad si blizu njih, čuje se onaj karakteristični zvuk, i blinka ti na GPS-u.
 znam da blinka na gpsu nekad mi zna zasvijetlit na par sekundi ( to znaci da sam na tom mijestu ) i ne pomaknem se i opet pocne blinkat
15 godina
neaktivan

Dijamanti su ti u vagonu kraj kuće

16 godina
kero kaže...

Dijamanti su ti u vagonu kraj kuće

e hvala puno bas sam tam trazio al nisam naso sad cu malo pazljivije
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

imaš na internetu stranicu (ne znam točno koja, zaboravio) gdje možeš naći mape gdje se nalaze diamanti i jackal tapes i golden ak47 i ostale stvari. samo napiši u google "far cry 2 diamond maps" i budeš već našao.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Far Cry 2

Fakat bruka nebuloza o ovoj igri igra je ba fenomenalna i pola vas koji pljujete po istoj nema stroj da pokrene na ultra high ovu igru i da je tada zaigra

Grafika je za tri klase iznad crysisa koji je po meni ravan nuli sto se svega tice

Ja sam Far Cry igrao 5 dana i momacki se naigrao dok je nisam presao PRICA U IGRI JE ZA CISTU DESETKU grafika je fascinantna pa cu ostaviti jedan svoj PrtScr na ultra high rezoluciji 1680/1050 bez ukljucenog AA

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4863/farb.jpg[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 10:01 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
luxman kaže...

Fakat bruka nebuloza o ovoj igri igra je ba fenomenalna i pola vas koji pljujete po istoj nema stroj da pokrene na ultra high ovu igru i da je tada zaigra

Grafika je za tri klase iznad crysisa koji je po meni ravan nuli sto se svega tice

Ja sam Far Cry igrao 5 dana i momacki se naigrao dok je nisam presao PRICA U IGRI JE ZA CISTU DESETKU grafika je fascinantna pa cu ostaviti jedan svoj PrtScr na ultra high rezoluciji 1680/1050 bez ukljucenog AA

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4863/farb.jpg[/IMG]

opa 224 fps-a very nice. meni je isto igra zakon al ju nazalost nemam bas vremena igrat Viče
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

što se mene tiče igra nije loša,krajolik je odlličan,nije samo čisto pucanje,grafika je stvarno ok.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ako sam dobro primjetio lampica na gps-u neblinka samo kad su dijamanti, nego ikad su zalihe ili neprijatelji u blizini.Smijehjedino je stvarno igra duga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxman kaže...

Ne kuzim koja je razlika na ultra high i na nekim drugim detaljima... Jesu na ultra high dodane neke nove dobre misije, zbog kojih igra prestaje biti sranje?
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

Meni se više dopala jedinica..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Far Cry 2

ma jebo sve to kad igra ne valja!! možeš raznijet 2-3 kutije i par listova s neke  biljke i to je to!!! jedinica je bila zakon i prešao sam je nekih 5-6 puta a od dvoje odustao nakon 3-4 sata igranja!!

intel core 2 duo E6850 XFX GeForce 8800 GTX ASUS P5K 4GB RAM FORTRON BLU STORM II
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ovo potpisujem, jedinica me stvarno zabavila jedino postane malo iritantno kad te napadaju mutirani majmuni ili šta već...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

ma jebo sve to kad igra ne valja!! možeš raznijet 2-3 kutije i par listova s neke  biljke i to je to!!! jedinica je bila zakon i prešao sam je nekih 5-6 puta a od dvoje odustao nakon 3-4 sata igranja!!

POPTISUJEM 100%
Core 2 Quad Q9300, Asus P5KC, 3GB DDR3, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T220, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jedno duboko pitanje: Kako bi vama igra izgledala da nije SANDBOX tipa igre? Bi li po vama bila ljepša ili još veće sranje?

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...

Jedno duboko pitanje: Kako bi vama igra izgledala da nije SANDBOX tipa igre? Bi li po vama bila ljepša ili još veće sranje?

Na početku me ta sva sloboda oduševila
ali kasnije sam shavtio da od te slobode ne možeš pobjeći

mislim da bi igra bila bolja

Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
15 godina
Gamer-gts kaže...
Hex kaže...

Na početku me ta sva sloboda oduševila
ali kasnije sam shavtio da od te slobode ne možeš pobjeći

mislim da bi igra bila bolja

Ma FEAR 2 je sada meni najbolja pucačina trenutno koja je izašla u zadnje vrijeme.. Prije tog mi je bila FAR CRY prvi dio
Core 2 Quad Q9300, Asus P5KC, 3GB DDR3, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T220, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 21:27 (Horned Reaer).
16 godina
Far Cry 2

mene jeb... ona straza skoro pa uvijek me ube jel ih moram bas uvijek naveliko zaobilazit il mi je to neizbjezno??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma samo prođi kraj njih u autu, a usput i zgazi kojeg. Ako te neki nastave pratit upotrijebi RPG. Mutavo je kaj se stalno stvaraju i to mi jedino ne valja u igri

16 godina
Far Cry 2

Igra mi je bila dobra u početku, ali dosadi da je to strašno,i izgleda i ponaša se kao čisti konzolaški FPS. Taj stalni respawn neprijatelja, pa ono svjetleće oružje od mrtvih pacijenata koje blenda kao da mi Scania ili MAN idu u susret, pa safe house za snimanje pozicija (kao i one plave kutije u gun shopu i nekim mjestim...). To mi smeta, uništiše odličnu franšizu zbog je***og konzolitisa...

Far Cry, Crysis, FEAR, FEAR2, BISHOCK i sl. su FPS koji su rađeni za PC i tu je razlika. Bez konzolaških trikova i sličnih mana...

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

istina igra je zbilja repetativna i s vremenom jako dosadna, ali ja sam je prošao do kraja, btw. ima mi odličan resplet priče, ne volim teške junačine koje na kraju pawnaju čudovišta ili svemirske brodove, dakle prošao sam ju do kraja samo iz jednog razloga, HAUBICA, pri prelasku iz prvog u drugio dio pokrajine kad treba ubiti onog nekog frajera koji se dere na megafon, e pa ja sam ga tako dugo ciljao dok ga nisam okinuo haubicom s cca 2 km, a s njom sam prošao i večinu onih misija koje dobiješ kod odašiljača, čista uživancija

a da ne spominjem kolko sam se naigrao s flare gunom paleći neprijatelje

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

joj jedva cekam sad one praznike da mogu na miru ko covjek prec igru.

edit: e sad sam full zapeo na nekim misijama pa ni ne igram skoro , al sam cuo da je nekak moguce igrat sa siframa al je postupak malo kompliciraniji pa ak neko zna da detaljno objasni - trebale bi mi sam za te neke misije lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 19:31 (lucky_look).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a sta na kraju bude
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice