Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fallout 4
Comi123 kaže...

Meni ovo izgleda kao dorađeni Skyrim

Ne izgleda.

12 godina
Fallout 4

oglasavano

https://bethesda.net/data/images/event/45/Fallout4_graph01.jpg

realnost

http://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2015/11/Fallout-4-PS4-Screenshots-Leak-10-1280x720.jpg

i meni ovo bogami izgleda kao skyrim (samo su lightning poboljsali)

https://imgur.com/a/66DKa

i opet ce biti na modderima i masu texture packova da se grafika dovede na neku razumnu PC razinu (nazalost to znaci sate vremena da prodjes kroz te modove i gledas sta ce ti uzrokovati bugove a sta ne pa onda potrositi jos toliko na download i instalaciju tocno odredjenim redosljedima..)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 10:57 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Sam reko smrt konzolama. I onda sam ja negativac.

Pa pogle koja je to kočnica gaming industriji....za upucat nekog

11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Sa jedne strane jeste, ali imas vrlo plitak pogled na stvari. Novac koji se zaradi prodajom igara na konzolama casual igracima omogucuje velike razvojne timove koji su danas potrebni za razvoj velikih igara, zamisli kako bih izgledao gta5, witcher 3 i fallout 4 da se proracun za te igre radi po projekciji zarade od prodaje za PC. Imaju dvije strane ove price, osobno mrzim consolitis u igrama, ali bez novca od prodaje igara na konzolama gaming industrija bi bila u puno gorem stanju...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
12 godina
Mquany kaže...
Rocinante2112 kaže...

Sa jedne strane jeste, ali imas vrlo plitak pogled na stvari. Novac koji se zaradi prodajom igara na konzolama casual igracima omogucuje velike razvojne timove koji su danas potrebni za razvoj velikih igara, zamisli kako bih izgledao gta5, witcher 3 i fallout 4 da se proracun za te igre radi po projekciji zarade od prodaje za PC. Imaju dvije strane ove price, osobno mrzim consolitis u igrama, ali bez novca od prodaje igara na konzolama gaming industrija bi bila u puno gorem stanju...

pa onda zamisli kako bi fallout 1 i 2, baldur's gate ili quake izgledali s lovom koju su imali ekipe sa gta 5, witcher 3 itd...

previše se lova uzima kao najvažniji faktor u gejmingu, baš kao i šljokice za koje i treba najviše love

16 godina
Fallout 4

Al ste dosadni više s tim teksturama. Pa skužili smo odmah u prvom video da grafika nije najbolja, da su teksture slabe, da animacije izgledaju čudno. Pa dokle više rasprava o grafici u pm? 

Mene više smeta što kod razgovora ne vidim što će moj lik reći, nego samo piše u kratko nešto. Prije si točno vidio u slovo što tvoj lik govori i prije nego si stisnuo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Zanimljivo su napravili sa VATS-om. Nije više "sistem" kao u F3 I F:NV-u, da kad odabereš metu i dio tijela nekog stvora, možeš otići skuhati kavu i kad se vratiš još uvijek će VATS biti aktivan. Sad se aktivira slow-motion efekt pa moraš brzinski odabrati gdje ćeš nekoga napucati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mquany kaže...
Rocinante2112 kaže...

mislim da podcjenjujes pc gaming industriju

http://www.ign.com/articles/2015/11/04/ps4-pc-dominant-platforms-for-ubisoft-games

All categories saw a decline in their share from the same period last year, with the exception of PC and "Other" titles, which increased 5%.

http://www.hardocp.com/news/2015/11/02/another_steam_concurrent_user_record#.VjtC97erSHs

a marzu im na konzolama dosta pojedu i razne naknade sonyu i microsoftu (moras placati svakakve licence da bi izdao igre na njihovim konzolama..)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 12:55 (Fanu).
16 godina
neaktivan
Fallout 4

Fallout pip-boy app stigla na iOS i Android uredzaje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
hari85 kaže...

Da, ali je igra postala ne igriva nakon par sati s memory leakovima. Bethesda je u requirementsima navela minimum 8 giga i s obzirom da nitko osim onog strimera nije probao PC verziju. skini jogurt ako ti je do isprobavanja.

Ma serete da vec ima jogurt?Ja sam mislio da lik trola.Isprike kolegi @Mquany.

Link? 

12 godina
Fallout 4

evo link, samo ne znam jel dopušteno linkati jogurt

jogurt

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 13:48 (picajzla0707).
Moj PC  
7 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Fallout 4

You little troll 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Gameplay > Art Style > Graphics

Nadjoh na ovu izjavu na jednoj od rasprava na ovu temu na netu i ne mogu da se ne slozim. Ono sto mene rastuzuje je gameplay dio, gledao sam jutros stream nekih 45 minuta i to je onako, meh, nisam odusevljen, blago receno. Da su stavili intarface i color filter od Fallout 3 ne bih nikada pomislio da je rjec od drugoj igri. 7 godina je star Fallout 3, a nije nista drugo vec Oblivion sa Fallout skinovima. Ocekivao sam vece pomake, trebali su raditi novi engine i sve iz pocetka za Fallout 4, ovako je to kao da majstoru das los alat da nesto radi, nema zanata bez dobrog alata...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 14:20 (Mquany).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Gameplay > Art Style > Graphics

Nadjoh na ovu izjavu na jednoj od rasprava na ovu temu na netu i ne mogu da se ne slozim. Ono sto mene rastuzuje je gameplay dio, gledao sam jutros stream nekih 45 minuta i to je onako, meh, nisam odusevljen, blago receno. Da su stavili intarface i color filter od Fallout 3 ne bih nikada pomislio da je rjec od drugoj igri. 7 godina je star Fallout 3, a nije nista drugo vec Oblivion sa Fallout skinovima. Ocekivao sam vece pomake, trebali su raditi novi engine i sve iz pocetka za Fallout 4, ovako je to kao da majstoru das los alat da nesto radi, nema zanata bez dobrog alata...

Pa dobro na koju foru ekipa već streama?

14 godina
Fallout 4

bethesda im da kopiju igre i ograniče ih da smiju streamati prvih 1-2-3 sata igre, u svrhu promocije.

Thats what she said!

0 0 hvala 0
11 godina
Mquany kaže...
Rocinante2112 kaže...

Sorry frende nisi u pravu,sa obzirom da budjet igre manje vise uvijek bude manji od budjeta za promociju, i reklamiranje.
Konzole generacija igraca koja drinka monstere zove te faggotom zeli hype,reklame kad je poluvrijeme tekme 10/10 GOTY od IGNA i to je to.
Previse dobrih igara je unisteno da butthurt fanboysi ne bi imali losiju grafiku sa precjenjim ciglama od konzola i 512 rama.

I ako cemo o prodaji nije istina da se od Pc prodaja ne moze zivjeti ciste dezinformacije,pogledaj D3 6-7 miliona prodanih primjeraka u prvih par dana.
WoW sa expanzijama ubije 2-4 miliona u prvih 24 sata.

Sada sto vecina devsa preferira laksi put,napraviti prosjecnu igru baciti 30-40 miliona na reklame,fejk trailere gdje ne vidis ni T od textura koje su najavljivali i "true HD gaming lol" i uzeti na preoderima dovoljno novca da pokrije troskove to je druga stvar.

Prije nego sto krenete da me flejmane imam i ps3,i Xbox 360 ove novije nemam namjeru da uzmem jer izbor igara je tragikomican.
Cisto govorim onako kako mislim da je stanje,ne branim PC sto sam neki retardirani fanboy nego cisto sto je smatram boljom i superiorniom platformom u svakome pogledu osim kad imas par frendova na pivi onda je konzola bog i batina.

12 godina
protjeran
Fallout 4

Launch Trailer

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wack kaže...
Mquany kaže...
Rocinante2112 kaže...

Sorry frende nisi u pravu,sa obzirom da budjet igre manje vise uvijek bude manji od budjeta za promociju, i reklamiranje.
Konzole generacija igraca koja drinka monstere zove te faggotom zeli hype,reklame kad je poluvrijeme tekme 10/10 GOTY od IGNA i to je to.
Previse dobrih igara je unisteno da butthurt fanboysi ne bi imali losiju grafiku sa precjenjim ciglama od konzola i 512 rama.

I ako cemo o prodaji nije istina da se od Pc prodaja ne moze zivjeti ciste dezinformacije,pogledaj D3 6-7 miliona prodanih primjeraka u prvih par dana.
WoW sa expanzijama ubije 2-4 miliona u prvih 24 sata.

Sada sto vecina devsa preferira laksi put,napraviti prosjecnu igru baciti 30-40 miliona na reklame,fejk trailere gdje ne vidis ni T od textura koje su najavljivali i "true HD gaming lol" i uzeti na preoderima dovoljno novca da pokrije troskove to je druga stvar.

Prije nego sto krenete da me flejmane imam i ps3,i Xbox 360 ove novije nemam namjeru da uzmem jer izbor igara je tragikomican.
Cisto govorim onako kako mislim da je stanje,ne branim PC sto sam neki retardirani fanboy nego cisto sto je smatram boljom i superiorniom platformom u svakome pogledu osim kad imas par frendova na pivi onda je konzola bog i batina.

Sorry frende ali jesam u pravu, naveo si wow i D3(neznam jesi igrao D1 i da li znas kakvu je ludu gothic atmosferu imala u usporedbi s ovim sarenilom od D3), igre koje su poglupljene do te mjere da predstavljaju sve najgore sto se moze desiti PC igrama, a poglupljene su da se mogu svidit sirokim masama, i dodaj tu jos low hard zahtijevnost i eto ga prodaje se ko ludo, nemoj mi samo reci da mislis da su to kvalitetne i zabavne igre danas i da su uzor kako treba praviti igre za PC?

Pogledaj Battlefield koji je sa dvicom bio postavio odlican temelj da se razvija dalje u vrhunsku pucacinu, ali umjesto da je danas kao Arma3 samo bolji, jer bi imao X puta bolju produkciju igra je Cod sa vecim mapama i vozilima. E sad da se EA odlucio da napravi PC only igru i da su odlucili da rade vise ka sim modelu mi bi sigurno imali PUNO kvalitetniju i bolju igru, samo sto bi oni mogli staviti kljuc u bravu, jer ne bi povratili ni dio ulaganja, jer se ne bi igra niti blizu prodala kao sto se prodao ovaj arkadni Bf3 jer ce vecina ljudi igrati radje ovaj arkadni. Znaci to sto imas bolji proizvod ne mora znaciti da ce se i bolje prodati, tako da je ovo sto imamo danas jednostavno realnost.

Console su tu jer neki ljudi, ja ih znam par, koji nisu gemeri i koji nemaju veze s igrama odluce kupiti PS4 i GTA5 ili BF4 da mogu malo ubit vrijeme kad im je dosadno, takvih ljudi ima ocito dosta i nazalost sve vise su ciljana publika izdavaca pa evo postaju i ciljana publika za Fallout4. Sav taj novac cini igre boljima produkciski jer ce imati bolji zvuk, biti optimiziranije, imati vise sadrzaja, ali nazalost u tom procesu cesto izgubiti dusu sto i jesu dvije strane price.

To je zapravo najveci problem kapitalizma, nije cilj napraviti bolje, vec zaraditi vise, taki je svjet u kome zivimo.

12 godina
Mquany kaže...
 Sorry frende ali jesam u pravu, naveo si wow i D3(neznam jesi igrao D1 i da li znas kakvu je ludu gothic atmosferu imala u usporedbi s ovim sarenilom od D3), igre koje su poglupljene do te mjere da predstavljaju sve najgore sto se moze desiti PC igrama, a poglupljene su da se mogu svidit sirokim masama, i dodaj tu jos low hard zahtijevnost i eto ga prodaje se ko ludo, nemoj mi samo reci da mislis da su to kvalitetne i zabavne igre danas i da su uzor kako treba praviti igre za PC?

Pogledaj Battlefield koji je sa dvicom bio postavio odlican temelj da se razvija dalje u vrhunsku pucacinu, ali umjesto da je danas kao Arma3 samo bolji, jer bi imao X puta bolju produkciju igra je Cod sa vecim mapama i vozilima. E sad da se EA odlucio da napravi PC only igru i da su odlucili da rade vise ka sim modelu mi bi sigurno imali PUNO kvalitetniju i bolju igru, samo sto bi oni mogli staviti kljuc u bravu, jer ne bi povratili ni dio ulaganja, jer se ne bi igra niti blizu prodala kao sto se prodao ovaj arkadni Bf3 jer ce vecina ljudi igrati radje ovaj arkadni. Znaci to sto imas bolji proizvod ne mora znaciti da ce se i bolje prodati, tako da je ovo sto imamo danas jednostavno realnost.

Console su tu jer neki ljudi, ja ih znam par, koji nisu gemeri i koji nemaju veze s igrama odluce kupiti PS4 i GTA5 ili BF4 da mogu malo ubit vrijeme kad im je dosadno, takvih ljudi ima ocito dosta i nazalost sve vise su ciljana publika izdavaca pa evo postaju i ciljana publika za Fallout4. Sav taj novac cini igre boljima produkciski jer ce imati bolji zvuk, biti optimiziranije, imati vise sadrzaja, ali nazalost u tom procesu cesto izgubiti dusu sto i jesu dvije strane price.

To je zapravo najveci problem kapitalizma, nije cilj napraviti bolje, vec zaraditi vise, taki je svjet u kome zivimo.

D3 je u stanju kakvom je danas kvalitetna i zabavna igra sa hrpetinom sadrzaja

wow je i dalje najpopularniji MMO na trzistu - nisam ga igrao tako da ne znam da li je poglupljen tokom vremena

battlefield 4 je najkompletniji PC multiplayer FPS koji je ikada izasao (za kojeg jos izlazi sluzbeni content, od kojeg je dosta besplatno) - reci da je to cod sa vecim mapama i vozilima je nebuloza i u tu igru ne mozes uletiti na 5min malo ubiti vrijeme..

GTA5 je najveci i najkompletniji GTA koji je dosad izasao sa multiplayerom koji je 10 levela iznad onog iz GTA4

losi su ti primjeri..

danas ima igara za svakoga - oces poglupljene ili komplicirane 

nije sadrzaj igara toliki problem koliko namjerno gimpanje grafike u vecini naslova da PC ne bude u prednosti nad konzolama 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 17:14 (Fanu).
17 godina
Fallout 4

Sviđa mi se ovaj "Terminator"

Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Mquany kaže...

D3 je u stanju kakvom je danas kvalitetna i zabavna igra sa hrpetinom sadrzaja

wow je i dalje najpopularniji MMO na trzistu - nisam ga igrao tako da ne znam da li je poglupljen tokom vremena

battlefield 4 je najkompletniji PC multiplayer FPS koji je ikada izasao (za kojeg jos izlazi sluzbeni content, od kojeg je dosta besplatno) - reci da je to cod sa vecim mapama i vozilima je nebuloza i u tu igru ne mozes uletiti na 5min malo ubiti vrijeme..

GTA5 je najveci i najkompletniji GTA koji je dosad izasao sa multiplayerom koji je 10 levela iznad onog iz GTA4

losi su ti primjeri..

danas ima igara za svakoga - oces poglupljene ili komplicirane 

nije sadrzaj igara toliki problem koliko namjerno gimpanje grafike u vecini naslova da PC ne bude u prednosti nad konzolama 

BF4 je arkadno sranje od igre, zapravo igra radjena za konzole koja je izasla i za PC. GTA5 je velik ne zato sto je radjen samo za PC vec zato sto ga je dosta ljudi kupilo za dvije konzole pa neki na kraju cak i za PC... Samo potvrdjujes ono sto ja tvrdim...

Problem je u tome sto se igre nerade primarno za PC, a sve zbog novca. Pa Bethesda je Morrowin radila za PC platformu i portala ga na Xbox. Sve njihove igre poslije toga su radjene prvo za konzole pa su zapravo portane na PC, to ti moze biti jasno od kontrola kako su rijesene u igri, interfacea itd...

12 godina

pa uvijek je bilo arkadnih shootera, sto zelis reci? koji vrag su bili quake, half-life i unreal izasli 90ih? 

i btw ako je tebi BF4 arkadno sranje, ne znaci da je igra opcenito losa - igra je vrhunski multiplayer FPS sa pun k sadrzaja i dinamicnim gameplayom 

to sto je radjena i za konzole, nigdje se ne vidi

ako ti se ne svidja, igraj si Arma3 - ne vidim u cemu je problem, imas hrpetinu izbora na PCu, za svakog ponesto

ovo sto si napisao oko GTA5 ne kontam ni najmanje, ali drago mi je da se slazemo da je igra velika, tj da vrvi sadrzajem (i dalje stoji da je ovo najkompletniji GTA5 ikad izasao)

poslije morrowinda je izasao oblivion koji je pruzao najbolje iskustvo igranja na PCu (na konzolama je optimizacija/grafika bila horor), skyrim je bio takav kakav je ali srecom su ostavili modding support

a za fallout 4 i dalje ostavljaju modding support

11 godina
neaktivan
Fanu kaže...

pa uvijek je bilo arkadnih shootera, sto zelis reci? koji vrag su bili quake, half-life i unreal izasli 90ih? 

i btw ako je tebi BF4 arkadno sranje, ne znaci da je igra opcenito losa - igra je vrhunski multiplayer FPS sa pun k sadrzaja i dinamicnim gameplayom 

ako ti se ne svidja, igraj si Arma3 - ne vidim u cemu je problem, imas hrpetinu izbora na PCu, za svakog ponesto

ovo sto si napisao oko GTA5 ne kontam ni najmanje, ali drago mi je da se slazemo da je igra velika, tj da vrvi sadrzajem (i dalje stoji da je ovo najkompletniji GTA5 ikad izasao)

poslije morrowinda je izasao oblivion koji je pruzao najbolje iskustvo igranja na PCu (na konzolama je optimizacija/grafika bila horor), skyrim je bio takav kakav je ali srecom su ostavili modding support

Ako ti ne vidis da je Bf4 radjen za konzole netko vidi, od interfaca, kontrola, interakcije u igri, ma svega...

Nekontas ti puno toga ne samo ovo za GTA5...

Oblivion je radjen za konzole, jer je meni, interakcije u igri, pojednostavljene kontrole, sve zapravo prilagodjeno konzolama tj kontroleru, a ne koristi se sve ono sto pruza keyboard + mouse. I naravno da pruza bolje iskustvo na PCu kad je superiornija platofoma, ali da je igra radjena samo za PC sve bi to bilo puno bolje, ali bi igra morala da bude produkciski puno losija jer ne bi ni priblizno zaradili koliko jesu...

16 godina
Mquany kaže...
Fanu kaže...

Ako ti ne vidis da je Bf4 radjen za konzole netko vidi, od interfaca, kontrola, interakcije u igri, ma svega...

Nekontas ti puno toga ne samo ovo za GTA5...

Oblivion je radjen za konzole, jer je meni, interakcije u igri, pojednostavljene kontrole, sve zapravo prilagodjeno konzolama tj kontroleru, a ne koristi se sve ono sto pruza keyboard + mouse. I naravno da pruza bolje iskustvo na PCu kad je superiornija platofoma, ali da je igra radjena samo za PC sve bi to bilo puno bolje, ali bi igra morala da bude produkciski puno losija jer ne bi ni priblizno zaradili koliko jesu...

Znači po tebi bi sve igre trebale biti ultra teške i simulacije jer je to ok i onda to nebi bio konzolitis?

BF2 je bio daleko od simulacije, a niti je to ikad htio biti pa je tako i sada. Uostalom imaš onaj hard core mod koji je kao simulacija ali gotovo pa nema publiku.

Koji je smisao igrara koje bi trebale zabavljati i opuštati ako su sve kompleksne tako da ti trebaju 3 sata da riješiš jednu misiju kao u armi?

12 godina
Meni je oblivion bio puno losiji od morowinda i zapravo mi nikad nije sjeo, a san andreas mi je nenadhebiv u gta serijalu jos uvijek
But hebiga, to je vise od osobe do osobe
17 godina
Fallout 4

Voice acting mi se čini jako dobar po traileru, veliki korak za Bethesdu! Ženski mi se čak više sviđa pa ću možda sa ženskim likovm igrat...

Kosa se pomiče kod NPCa... voa, slow down Bethesda

Igra možda ima loše teksture na mjestima, ali art style i kolorit u igri mi je super, a one slike sa Bethesdinog bloga pokazju da će atmosfera ovisit o vremenskim uvjetima te dobu dana; vidimo da ima i sada neprežaljenog zelenog filtera...

Uvjeren sam da ove nove slike sa bloga nisu crapshotsi već prava stvar. No naravno vrlo vjerovatno downsampled sa 4k za još ljepši prikaz...

Nadam se da će GTX 960 to vrtit normalno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

BF4 je arkadno sranje od igre, zapravo igra radjena za konzole koja je izasla i za PC. GTA5 je velik ne zato sto je radjen samo za PC vec zato sto ga je dosta ljudi kupilo za dvije konzole pa neki na kraju cak i za PC... Samo potvrdjujes ono sto ja tvrdim...

Problem je u tome sto se igre nerade primarno za PC, a sve zbog novca. Pa Bethesda je Morrowin radila za PC platformu i portala ga na Xbox. Sve njihove igre poslije toga su radjene prvo za konzole pa su zapravo portane na PC, to ti moze biti jasno od kontrola kako su rijesene u igri, interfacea itd...

Ma da, sad svaka loša igra koja izađe je loša baš zbog konzola. A kad izađe dobra igra, poput Witchera 3 recimo, onda se o takvim stvarima ne priča, iako je igra izašla i za konzole i za PC. Igra je jednostavno ili dobra ili loša. I to ovisi o puno stvari, a najmanje o tome na kojoj platformi je dostupna.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 18:15 (antimadridista).
16 godina
doktor1 kaže...

Voice acting mi se čini jako dobar po traileru, veliki korak za Bethesdu! Ženski mi se čak više sviđa pa ću možda sa ženskim likovm igrat...

Kosa se pomiče kod NPCa... voa, slow down Bethesda

Igra možda ima loše teksture na mjestima, ali art style i kolorit u igri mi je super, a one slike sa Bethesdinog bloga pokazju da će atmosfera ovisit o vremenskim uvjetima te dobu dana; vidimo da ima i sada neprežaljenog zelenog filtera...

Uvjeren sam da ove nove slike sa bloga nisu crapshotsi već prava stvar. No naravno vrlo vjerovatno downsampled sa 4k za još ljepši prikaz...

Taj art style je meni možda i bitniji od samih tekstura. Tako će doći uskoro neki mod za oni koji žele nešto ekstra :)

16 godina
odjavljen
Fallout 4

Ružniju igru dugo nisam vidio! :D lol, 21. stolječe a ovi ne znaju ni lika animirat! Ne znam ni ja - ali ja ne dobivam pare zato.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 9 hvala 0
11 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ako smo do sad s godinama vec naesto naucili o AAA naslovima, to je da su im sys. zahtjevi uvijek prenapuhani i uvijek ih moze normalno vrtit i puno slabija konfa.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice