Jedino što mi je za sad deal breaker je "repair". U Skyrimu mi nije toliko nedostajao, ali ovdje gdje je sve porušeno, a dijelovi i hrđa na svakom koraku, jednostavno trebam nešto popraviti. Feature daje osjećaj preživljavanja, ipak je bila apokalipsa.
Drugo, ne znam puno o levelanju, no nekako mi se čini da je i to debelo pojednostavljeno. Samo se forsira onaj SPECIAL perk tree i to je to :/
Jasno, ako bude svijet kako treba uživat ću baš kao i u pojednostavljenom Skyrimu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fallout 4 > Witcher 3
Fallout 4 > Witcher 3
^^
reče neodigravši nijedan...
Fallout 4 > Witcher 3
^^
reče neodigravši nijedan...
So wrong you are :Yoda:
Fallout 4 > Witcher 3
Daj rezultate lige prvaka,covjece iz buducnosti.
Reci cu ti isto i za mjesec dana kao i sada.
Kaj odma serete liku, samo je rekao da će njemu sigurno bit bolja igra od Witchera. Meni će isto vjerojatno bit.
Nakon zavrzlama oko instalacije jogurt verzije pokernuo i ja igru konacno, prvi dojmovi su da necu spavati 10 dana, igra radi na nekih 40ak fps na med postavkama, cini se dosta dobro optimizirana i za sada bug free. Zavrsio sam ovaj uvodnio dio i vec nekih 15ak minuta lutam po svijetu, igra je PUNO bolja kada se igra nego kada se gledaju videici, boje, cak su i animacije likova bolje ovako kada se igra, svjet je nekako genijalno stvaran. Samo da prica bude pristojna i necu se odvajati od monitora dok ne zavrsim main quest i ne zavirim u svaki kutak mape.
Nakon zavrzlama oko instalacije jogurt verzije pokernuo i ja igru konacno, prvi dojmovi su da necu spavati 10 dana, igra radi na nekih 40ak fps na med postavkama, cini se dosta dobro optimizirana i za sada bug free. Zavrsio sam ovaj uvodnio dio i vec nekih 15ak minuta lutam po svijetu, igra je PUNO bolja kada se igra nego kada se gledaju videici, boje, cak su i animacije likova bolje ovako kada se igra, svjet je nekako genijalno stvaran. Samo da prica bude pristojna i necu se odvajati od monitora dok ne zavrsim main quest i ne zavirim u svaki kutak mape.
Opet ti sa svojim trollanjem
Dobro. Sudeci po tvom mentalitetu mislim da ti je vrijeme za spavanje.
jel tko u moodu za fallout 4 strim? http://streamcountry.com/hatenewspapers/
11 minuta s jednog do drugog kraja mape
Fallout 4 > Witcher 3
Klasični primjer lošeg trolanja, ali da se ubacim...
Bethesdina medijska mašinerija je uvijek na razini, pa kao što je uspjela od Skyrima napraviti reklamu da je to remek djelo RPG žanra - tako će napraviti i od Fallouta.
A ekipa koja slijepo vjeruje svemu što pročita od uvijek "objektivnih" portala kao IGN će naravno uskočiti u isti vlak.
"Tolko sam se napil da me hitilo na pod."
"Sosed mi je hitil ciglu v glavu."
"Tolko mu je smešno, ka se hiće po podu" - ilitiga ROFL
Doduše, kod mene "hiće" više vuče na "hiče".
Još primjera treba?
BTW, kajkavski je svjetski jezik!
http://www.jutarnji.hr/kajkavski-je-knjizevni-jezik--a-ne-dijalekt/1306916/
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Što se tiče F4, vjerojatno ću pričekat GOTY izdanje sa svim DLC-ovima, pa onda derat!
Ali vi slobodno dijelite dojmove!
Fallout 4 > Witcher 3
Klasični primjer lošeg trolanja, ali da se ubacim...
Nije biseru, nego cista cinjenica sta vise preferiram. Kaj mislis da nisam nikad imao Witcher 2 i 3 na kompu? -.-
Ja sam Bethesda fanboy all the way. Sue me.. :o
Kako mi je ovaj video kada lik predje mapu za 11 minuta digao tlak jutros. Nije stvar velicine mape, vec sam ranije pisao da to nije tako vazno jer ima igara koje savrseno funkcioniraju kao open world(Dying Light), a mape su jos puno manje. Vec kad lik dodje do ruba i onda udari u nevidljivi zid, koliko se tu samo nedostatka vizije vidi, mogli su napraviti Witcher 3 model, ili jos bolje napraviti smrtonosnu radijaciju okolo koja istopi i power armor i gotovo, ali ovo je tako jadno i tako ubija immersion da je to tuga.
Definitivno game breaking stvar, pogotov zato što ćeš stalno hodati po rubu mape.
BTW, kajkavski je svjetski jezik!
http://www.jutarnji.hr/kajkavski-je-knjizevni-jezik--a-ne-dijalekt/1306916/
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Što se tiče F4, vjerojatno ću pričekat GOTY izdanje sa svim DLC-ovima, pa onda derat!
Ali vi slobodno dijelite dojmove!
Takodje, strpljen-spašen!
Nekako što više čujem o igri, nekako mi se ideja o kupnji igre na day one čini sve lošija.
Nekako što više čujem o igri, nekako mi se ideja o kupnji igre na day one čini sve lošija.
Radi screenshotova ili drugih info?
Ja se isto dosta dvoumim još, iako dosadno je, vani je vrijeme sve lošije i hladnije, pa ipak možda piknem neki preorder.
Iako nisam ništa još čuo skroz gamebreaking, iako me malo smeta što nisu pustili niti jedan pošten gameplay video.
nema apsolutno nikakvog razloga (osim ako si nestrpljiv) kupovati bethesedine igre na dan izlaska
mogu se ocekivati bugovi i neoptimizacija
najbolje je pricekati goty verziju i igrati igru sa svim DLCovima i patchevima - tj sa svim contentom koji su zamislili za igru
no da, ljudi ce i dalje preorderati iz glupih razloga
Ma nisu razlozi skroz glupi, ali već sam se opeko pa pušem od sada na hladno. Ružno je govorit o tome, neko vrijeme sam apsolutno prestao prakticirat jogurt verzije, ali ovako neke igre neću bez toga davat 60€... Uostalom, ako ne žele da koristimo jogurt verzije, neka izdaju demo od 20ak minuta pa da si to isprobamo legalno. Toliko tripple A naslova je na kraju ispalo smeće (meni) da mi više ne pada napamet preorderat ovakve igre.
Slazem se.
Preorder must go.
Ma nisu razlozi skroz glupi, ali već sam se opeko pa pušem od sada na hladno. Ružno je govorit o tome, neko vrijeme sam apsolutno prestao prakticirat jogurt verzije, ali ovako neke igre neću bez toga davat 60€... Uostalom, ako ne žele da koristimo jogurt verzije, neka izdaju demo od 20ak minuta pa da si to isprobamo legalno. Toliko tripple A naslova je na kraju ispalo smeće (meni) da mi više ne pada napamet preorderat ovakve igre.
zlatna vremena po pitanju demo probavanja su davno prosla i mislim da se to vise nikad nece vratit.
Blizzard je napravio dobar primjer sa Diablom3 i SC2 pa i WOWom, mozes probat igre pa vidi, ak ti odgovara uzmi, ak ne nemoj. Cudno mi je da gameri ne inzistiraju na tome kod svih igara, umjesto toga lupaju pre ordere i cesto dobiju macka u vreci, nezelim niti pomisliti na to ali ako F4 bude imao 1/4 bugova koje je imao Skyrim kada je izasao nema te znatizelje koja ce me natjerati da zaigram igru, to mi ne treba u zivotu. Neka bude na razini Witchera3 sto se bugova tice i to je prihvatljivo, iako je i Witcher sada puno ispeglaniji, ali to je i ocekivano s obzirom na sav feedback koji su dobili od igraca. Na jednu se stvar trebaju ugledati na CD Projekt Red, a to je koliko rade na igri nakon izlaska i koliko su stvari poboljsali u igri, a to jednoj igri koja ima ovoliki obujam definitivno treba, jer je nemoguce sve u startu pogoditi i napraviti tip-top.
TotalBiscuit je napravio jedan video u kojem je govorio o tom problemu.
Izdavači su rekli da demo verzije igara smanjuju prodaju igre.
Ovako dok ne možeš isprobati igru dok ju ne kupiš (ili ne napraviš preorder), oni su već dobili svoje novce.
Steam refund malo popravlja stvar, ali za velike igre, tipa FO4 ili GTA 5, premalo je 2 sata.
GTA 5 sam igrao sveukupno 31 sat, nije mi se svidjela i nisam ju upalio od 5. mjeseca.
Najveci problem je kod RPG igara,teško je dobiti neki dojam iz kratkog sessiona...
Baš ti treba vremena da uroniš,vidiš jel igra potencijalno ima ono što te zanima i jel opravdava iznos koji košta. Recimo sa vožnjama,sportskim igrama i ostalim casual igrama puno je lakse na temelju demo-a donesti odluku.
Recimo smatram da bi i dobar potez tj. urodilo bi plodom da mjesec prije izlazka novi NFS izbaci demo,jedna staza i jedan auto i da mozda mozes neki bazicni tuning napravit sa par dijelova,to bi bila navlakuša zesca za ljude...
Iskreno neznam ko vodi te firme,al cine mi se svi ko hrpa kretena,ali i da gamere smatraju hrpom kretena,što ultimativno po svemu sudec jest istina.