Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Fallout 4
Rocinante2112 kaže...

Kod Witchera smo znali koje su slike s konzole,koje s PC-a pa smo znali što očekivati.
Ovdje neznamo,samo nagađamo da su ove slike lošije kvalitete leak sa konzole verzija,i nemamo baš previše informacija da mozemo sigurno reć

Ovo definitivno nisu screenshoti sa PC-a. Pa vide se jasno kontrole od PS-a.

14 godina
neaktivan
Fallout 4

Ma naravno da nije na PC-u, pa ovo izgleda losije od F3  po gameplayu grafika super izgledam nevjerujem da je Bethesda downgrejdala igru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apachy kaže...
posebno jer su developeri postali pohlepna ljena dupeta pa si ne mogu dati truda oko portanja.

Developeri još imaju najmanje veze s tim. Daj developerima vremena i sredstava i napraviti će fini port.

Skreši njihovu procjenu na pola i dodaj 3 porta povrh procjene i dobiješ što dobiješ.

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Naravno sve ćemo morat krpat sa modovima, uvjek je bilo tako. Pitanje je koliko se meni više da hebat s njima, pogotovo sa ovim gpu. 

@dr.zoidberg

a tko to sili develops da izbacaju svake godine copy&paste nedovršene proizvode, mi smo kao rotvajleri što ih nadgledaju i laju pa da izbace sve što prije? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 20:41 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

opet kontraproduktivne rasprave o grafici...

ono sto je prikazano mi je jako prihvatljivo, a ako to usporedim sa new vegas grafika je vrh. trebamo pricat o gameplay komponenti a ne o ovim glupostima.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
Obi Wan kaže...

ono sto je prikazano mi je jako prihvatljivo, a ako to usporedim sa new vegas grafika je vrh. trebamo pricat o gameplay komponenti a ne o ovim glupostima.

Slažem se da treba pričati više o gamepolayu, a manje o grafici.

Nažalost, jedino što smo do sada vidjeli od cijele igre "uživo" je par ovih screenshota.

Edit: Imamo i ovo.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 21:07 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...
Obi Wan kaže...

Slažem se da treba pričati više o gamepolayu, a manje o grafici.

Nažalost, jedino što smo do sada vidjeli od cijele igre "uživo" je par ovih screenshota.

A igra izlazi za 9 dana.

moglo se dosta vidit na E3 prezentaciji, pogotovo sa graficke strane. mene vise interesiraju detalji, npr nove animacije i pokreti likova, ako ima companiona onda companion system, mogucnost koristenja power armora at will, a ne da se ulazi u njega ko u auto i takve stvari. pa zatim izgled ostalih armora (light i medium), velicina igre, tj mape, funkcioniranje tih naselja koje mozemo gradit... ma svasta.

grafika je na zadnjem mjestu

17 godina
Fallout 4

Ako ništa, napokon imamo likove različite fizičke građe! Do sada su kod Bethsde svi bili identično građeni...

Ovaj desno tip je definitivno deblji od ovog ljevo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

Ajmo vidjet što imamo kad igra izađe. Hype je toliko dignut da ga više ni ne vidim odavde... Ne znam zakaj se stalno događa da se proglasi nešto GOTY prije nego izađe i onda se ljudi razočaraju kad ne dobiju očekivano.

Ne znamo, možda je bolje od očekivanog, možda svima bude izvrsna igra, možda bude osrednji naslov... Svak će sudit za sebe, samo znam da ne prednaručujem, nema šanse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Ajmo vidjet što imamo kad igra izađe. Hype je toliko dignut da ga više ni ne vidim odavde... Ne znam zakaj se stalno događa da se proglasi nešto GOTY prije nego izađe i onda se ljudi razočaraju kad ne dobiju očekivano.

Ne znamo, možda je bolje od očekivanog, možda svima bude izvrsna igra, možda bude osrednji naslov... Svak će sudit za sebe, samo znam da ne prednaručujem, nema šanse.

kod mene hypa za ovom igrom nema, ja sam jos uvijek napaljen na witchera :D

11 godina
neaktivan
Fallout 4

Sjecam se, vec prodje skoro 20 godina od kada sam zaigrao prvi Fallout, nisam tada bio ljubitelj turnbased igara i malo mi falilo da odustanem, cd kod lokalnog pirata placen 100kn, sto zbog toga da probam dobiti nesto za novac koji sam dao sto zbog dosadnog popodneva nastavio sam igrati... Smjesno je to kako se covjek selektivno sjeca stvari, sjecam se da me udavio lik s bradom i da je bio dosadan, sjecam se nekog questa kada sam isao na drugu mapu u nekom gradu di je bila drvena crkva, sjecam se crvene animacije iz laser riflea, sjecam se miniguna, oh da sjecam se miniguna, sjecam se i animacija poslije miniguna , power armor nesmijem zaboraviti, nije to onaj fensismensi mk2 iz fallout2, vec onj sto je izgledao kao jeftina konzerva...

Ali najvise od svega se sjecam osjecaja napredka dok igrate, nemoci koji osjecate na pocetku i onda polako, turn po turn i quest po quest postanes mad mean killing machine, promjenis se toliko da te se na kraju odreknu oni zbog kojih si prosao put do pakla i nazad... Igru sam igrao na 14" monitoru, ali igra je na neki cudan nacin bila tehnicki gledano sharp, nekako nevjerovatno dobro napravljena, taj 2d svjet je bio tako prokleto uvjerljiv da ste mogli osjtiti smrad mutanata, miris krvi na pjesku ili ono sto je ostalo kada nekog rijesite puls rifleom...

Nije mi se svidjelo kada sam cuo da ce bethesda raditi na falloutu3, e sada nemam ja nista protiv njih, cak stovise, presao sam Morrowind dok jos nije bilo questova u igri, sve je bilo zbrkano u dnevniku koji si nosio sa sobom i onaj osjecaj kada trazis kolibu u sred pustinje dok bjesni oluja, a zapravo neznas da li uopce trebas traziti tu kolibu, nevjerovatno i vrlo posebno i mocno iskustvo, ALI. Ali Fallout je nesto drugo, NAZALOST i Fallout 3 i New Vegas su puno vise TES igre nego Fallout, sa svim tim silinim likovima i njihovim filozofiranjima i glupostima i nepotrebnim questovima. Fallout je imao ukrase u vidu random encountera i nekih zanimljivih likova i tog stimunga 50ih godina, ali u sustini dijalozi su bili jasni, nije bilo filozofiranja i svjet je bio .ebeno surov, .ebeno surov.

Sada pred Fallout4 imam dosta podjeljenih osjecaja, MA ZAO mi je sto je Fallout otisao u ovom smjeru, mogao je biti puno vise, u Fallout 1 i 2 je i bio puno vise, stvarnije, surovije... Taje neki osjecaj kada se igra bethesdina igra "something is not right here" nesto je ustogoljeno, cudno. Odigrati cu ja Fallout4 koji je nazalost vise postapokalipticni TES, a manje pravi fallout, i biti ce to odlicna igra, ali nista vise od toga...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

7 2 hvala 0
10 godina
Obi Wan kaže...
Rhodin kaže...

The force is weak in you :)

17 godina
Fallout 4

Nekompresirane PNG slike sa PS4!

Puno bolje! Ma šta puno, drastično!

Slika1

Slika2

Slika3

Slika4

Slika5

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 23:46 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 4
11 godina
odjavljen
Fallout 4

To cak i dobro izgleda 

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
ReverseFlash kaže...
Obi Wan kaže...
Rhodin kaže...

bio sam ja prije takav, zarazen hypom i kojekakvim glupostima... sad apsolutno ne ocekujem nista... 

16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
a tko to sili develops da izbacaju svake godine copy&paste nedovršene proizvode, mi smo kao rotvajleri što ih nadgledaju i laju pa da izbace sve što prije? 

Izdavač. Menadžment. Ulagači.

Dobar dio developera bi rado radio nešto novo i uzbudljivo umjesto reciklaže ali za to je teže dobiti novce. Tako da se kreše, krpa i reciklira da se stignu rokovi.

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
ReverseFlash kaže...
Obi Wan kaže...
Rhodin kaže...

bio sam ja prije takav, zarazen hypom i kojekakvim glupostima... sad apsolutno ne ocekujem nista... 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
16 godina
Fallout 4

Koliko vidim igra je leakala, a pošto nisam baš upratio sve vijesti najviše me zanima jedno: je li svijet "seamless" ili su tu i dalje učitavanja pri ulasku u svaki objekt?

0 0 hvala 0
10 godina
Dr. Zoidberg kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Izdavač. Menadžment. Ulagači.

Dobar dio developera bi rado radio nešto novo i uzbudljivo umjesto reciklaže ali za to je teže dobiti novce. Tako da se kreše, krpa i reciklira da se stignu rokovi.

Baš to. Slično je i sa filmovima. Pa zato dobiješ jako često nastavke filmova koji nisu ni blizu originalu. Prvi zaradi puno para, studio odma gura nastavak dok je kifla još topla.

17 godina
Fallout 4

Stavio ove doktorove screenshote na full screen i zamišljam kako će to biti igrati za 9 dana. Ništa drugo trenutno nije važno, moja sudbina vodi prema tome da istražim svijet Fallouta 4.
Evo JOŠ

P.S. I'll die alone 

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 10:05 (Lovac).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

Ja volim lijepu grafiku, nemojmo se lagat, ali sve je to impresivno samo ukoliko će igra bit dobra... Opet da se ne lažemo, vjerojatno ću je preć ili barem igrat dovoljno dugo i ako neće...

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Fallout 4

Na PC-u će izgledati puuuuuuuno bolje od konzola kad je dotjeraju s modovima.

Primjer: Skyrim

Lijep da umreš!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Evo, od ovih screenshot leakera ima i opis svih bitnih elemenata gameplaya koje neću linkati jer malo spoilaju početni dojam. 
Sve je ok, ali sam razočaran jer je potvrđeno kako je power armor "vozilo" kao što smo nagađali. To jest postoji u game worldu i gdje ga ostavite, tamo je.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Evo, od ovih screenshot leakera ima i opis svih bitnih elemenata gameplaya koje neću linkati jer malo spoilaju početni dojam. 
Sve je ok, ali sam razočaran jer je potvrđeno kako je power armor "vozilo" kao što smo nagađali. To jest postoji u game worldu i gdje ga ostavite, tamo je.

A gle, power armor ce napokon biti to sto i jest, nema smisla da bude u inventoryu i da ga mozemo nositi kao tako, ovo ima puno vise smisla... mozda smo navikli na onakav nacin ali ovo je po mom misljenju puno bolje odradjeno

13 godina

Da baš ću nosit u ruksaku PA od 150 kg...
Svidja mi se više ovako,to jest vozilo jer drugo nemre bit.

17 godina
Rocinante2112 kaže...

Da baš ću nosit u ruksaku PA od 150 kg...
Svidja mi se više ovako,to jest vozilo jer drugo nemre bit.

vidio sam da imaju i leteca prijevozna sredstva... vrlo lako moguce da ces power armor moc summonat da ti ga ekipa dobaci... sad dal ce postojat cooldown, hoce li se moc sa njim ulaziti u prostorije i slicne stvari, to treba jos vidjet

16 godina
Fallout 4

To je oklop i ljudi su ga oduvijek u Fallout serijalu nosili kao oklop i vanii unutra i sa kacigom i bez nje. Sada, nakon gotovo 20 godina serijala je to "vozilo" za po vani. Smijesno. Da li se moze nosit u inventoryu? Da i ne... po tome ne vi trebao na sebi imat više od 3 kile municije, 5 granata, 1-2 mala i 1-2 velika oružja, a ne 20 pušaka za "long haul" do merchanta. Ako ćemo već o realnosti.

Također igra se sve više i više prebacuje na action i fps aspekt umjesto da ostaje RPG, što sam znao da će se desit prije ili kasnije kad je bethesda kupila franšizu.

Žao mi je jer se gubi sve ono što je godinama vrijedilo koliko god fanboyi tvrdili da je to OK. Možda vama je, možda bi nekom bio najveći gušt da se uopće maknu skillove i perkovi i da ovo postane novi battlefield, meni svaki takav potez malo po malo ubija igru i ono iz čega je krenulo. U svemu se, pa i u kulinarstvu, koliko god se napreduje i donose nove ideje i tehnologije, poštuju izvori od kuda se krenulo i neke stvari se ne mijenjaju...

Ali dobro, vrijeme gazi nas koji volimo RPGove i sake godine jedan odumre, možemo se samo nadat da će za 10 godina ponovo uskrsnut poput tormenta i pillars of eternity od nekog indie izdavača.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
pqweasdyxc kaže...

Na PC-u će izgledati puuuuuuuno bolje od konzola kad je dotjeraju s modovima.

Primjer: Skyrim

Grafika je bitna, ali sekundarna kod svih igara pa tako i Fallouta, story pod broj 1, sve ostalo je sekundarno

12 godina
Rhodin kaže...

Također igra se sve više i više prebacuje na action i fps aspekt umjesto da ostaje RPG, što sam znao da će se desit prije ili kasnije kad je bethesda kupila franšizu.

Ima skillova, perkova, settlementsa, modanja oružja...

PSN - DeniZg80
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice