Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Fallout 3
MK1981 kaže...
 Nažalost moram te razočarati. Svijet je manji od Obliviona, ali je zato natrpan neprijateljima kao da se uopće ne radi o post apokaliptičnom svijetu. Upravo sam doživio još jedan baksuz u igri. Pokušao sam malo prileći na jedan krevet i dobio sam poruku:

"You can't sleep in bed which you don't own!"

Pa Ultima je prije 15 godina dozvoljavala interakciju sa skoro svakim predmetom. Pa bolje bi bilo da uopće ne mogu napraviti nikakvu interakciju s krevetom, nego da dobijem tako retardirani natpis

Uf... već mi je mučnina. Sjetio sam se Obliviona gdje ovo-smiješ-ono-ne-smiješ. Pa upute za kvestove "Odi tamo, napravi to i uradi to tako i tako..."

A to što nema Wastelanda ni putovanja autom... Odluka je pala. Sve o Fallout 3 ću pratiti samo ovdje na forumu. Fallout 3 R.I.P.

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Što zaista nema pustinje među gradovima?  Hmmm..  razočaravajuće Neodlučan

Ima pustinje, ali je natrpana i nekako imam osjećaj da kud god napravio više od 50 metera naiđem na neki encounter. Na primjer, odmah kad izađem iz vaulta iz kojeg nikada nitko nije ušao ni izišao, 50 metara dalje nalazi se Megaton. Ne moram reći kako je već to jedan veliki :Picard s dlanom na čelu: iz očitih razloga, ali ono što me još više nervira su natrpani encounteri. 50 metara sjeverno slaveri, 50 metara zapadno raideri, 50 metara južno ork... err... supermutanti, 50 metara istočno mudcrab... err... mirulci itd. Da barem ima malo više lutanja, stvar bi bila puno bolja, a i onda sve pada u vodu kad imaš mapu za idiote koja te navodi bolje od bilo kakvog GPS-a. Imaš i fast travel, ali ga ne koristim jer onda mi se čini da je igra još manja.

Malo se loše osjećam jer sam unio toliko negativnih dojmova u cijelu raspravu, ali stvarno igra nije Fallout nego Foblivion. Kad bi recenzenti radili svoj posao kako treba, brzo bih zaboravio i Oblivion i Fallout, jer bih znao da je igra dobila što je objektivno zaslužila, pa tko voli nek izvoli. Ali ponovno se ponavlja da većina recenzija hvali igru i daje joj nevjerojatne ocjene, premda igra objektivno ne zaslužuje više od 7/10, a upravo mi od toga iskače žila na čelu, jer kako je moguće da su igre prije 10-15 godina bez problema radile stvari koje sad najnovije čudo tehnologije ne može izvesti uz nevjerojatne financijske izdatke te puno većim timovima? Pa čak i Morrowind, prethodnik Obliviona bio je mnogo kompleksnija i pametnija igra, bez obzira na sve nedostatke, a SVI veći siteovi su Oblivion proglasili velikim korakom prema naprijed u odnosu na Morrowind. Sad svi govore kako je Bethseda "popravila" Fallout! Ufff... kako me to ljuti... Možda modderi ipak poprave stvari, ali dokad će Bethseda kupiti novac za posao koji obavljaju drugi ljudi za njih? Pa morao sam izmjeniti 90% igre da bi mi Oblivion bio solidan RPG. Ne vrhunski, nego solidan.
17 godina
neaktivan

Meni se od svih zamjerki čini da je jedino što bi me smetalo baš taj mali svijet. Oblivion sam vidio u frenda i nije mi se svidjela baš ta stvar: svijet je užasno malen. Očekivao sam da je ono što se vidi kao mapa, tek malena pokrajina, a ispalo je da je to cijeli Oblivion svijet... ono brdo s portalima i onim spaljenim gradom je kao Marjan nad Splitom... sve je nekako skučeno i preblizu s površinom manjeg sela. Ako je Fallout 3 takav, onda je to užas.

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni se od svih zamjerki čini da je jedino što bi me smetalo baš taj mali svijet. Oblivion sam vidio u frenda i nije mi se svidjela baš ta stvar: svijet je užasno malen. Očekivao sam da je ono što se vidi kao mapa, tek malena pokrajina, a ispalo je da je to cijeli Oblivion svijet... ono brdo s portalima i onim spaljenim gradom je kao Marjan nad Splitom... sve je nekako skučeno i preblizu s površinom manjeg sela. Ako je Fallout 3 takav, onda je to užas.

To ima dosta veze s Art designom. Na primjer Morrowind je površinski manji od Obliviona, međutim svijet je tako dobro napravljen da imaš osjećaj kao da je površinski pet puta veći. Ako se pitaš kako je to moguće, odgovor je u geografiji, brdima, poziciji gradova, cesta, itd. Oblivion je kao jedna velika livada koju možeš preći po dijagonali u vrlo kratkom vremenu gdje sve izgleda skoro identično, s jednim velikim gradom u centru i nekoliko gradova povezanim cestama u bližoj okolici. U Morrowindu imaš brda preko kojih jednostavno ne možeš i preko kojih ne vidiš. Ceste su napravljene tako da prate prirodnu geografiju. Gradovi se razlikuju ne samo po stilu nego imaš i regije s drugačijom klimom. Nažalost FO3 kopira Oblivion, a ne Morrowind, pa ćeš vrlo rijetko morati tražiti put od jedne lokacije do druge. Imaš jedan dio npr. kad moraš ići kroz podzemnu, a i tu ćeš biti navođen kao dijete od pet godina.
17 godina
MK1981 kaže...
naxeem kaže...

To ima dosta veze s Art designom. Na primjer Morrowind je površinski manji od Obliviona, međutim svijet je tako dobro napravljen da imaš osjećaj kao da je površinski pet puta veći. Ako se pitaš kako je to moguće, odgovor je u geografiji, brdima, poziciji gradova, cesta, itd. Oblivion je kao jedna velika livada koju možeš preći po dijagonali u vrlo kratkom vremenu gdje sve izgleda skoro identično, s jednim velikim gradom u centru i nekoliko gradova povezanim cestama u bližoj okolici. U Morrowindu imaš brda preko kojih jednostavno ne možeš i preko kojih ne vidiš. Ceste su napravljene tako da prate prirodnu geografiju. Gradovi se razlikuju ne samo po stilu nego imaš i regije s drugačijom klimom. Nažalost FO3 kopira Oblivion, a ne Morrowind, pa ćeš vrlo rijetko morati tražiti put od jedne lokacije do druge. Imaš jedan dio npr. kad moraš ići kroz podzemnu, a i tu ćeš biti navođen kao dijete od pet godina.
 Istina je sve osim da u morrowindu nemozes preko svakog brda, jer mozes. Morrowind je imao onaj spell "fly" kojeg nije bilo u Oblivionu (kao i mnoge druge stvari koje Oblivion nije imao a Morrowind jest).
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ova igra mora da je stvarno smeće. Za sada je nisam zaigrao (nemam Xbox, nema šanse da lovu za PC kopiju pljunem na sljepo), ali svi korisnički komentari su poražavajući. Sličnost s Oblivionom joj nikako ne ide na čast (to je više bio benchmark jednog konja, 5 kvadrata trave i 2 modela kamena), i odmah sam iz trailera shvatio da tu nešto smrdi. Kad ti je glavni "keć" to što neprijatelje možeš sakatit, odmah znaš da igri fali prava dubina. Tako se reklamirao i Postal. U svakom slučaju, još jedna od onih igara koje podmazani recenzenti vide kao novog Mesiju, zanemaruju i najveće propuste tipa mape od 5*5 metara, a začuđeni igrači se pitaju jesu li i oni kupili istu igru koja je dolazila u final buildu. Tuga all around!!!

P.S.

Ovaj post nema dublji smisao, samo moje bacanje crnila kao obožavatelja prvih Fallouta!!

Why so serious???
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 13:02 (Cika Jova Zmaj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
MK1981 kaže...
naxeem kaže...

Istina je sve osim da u morrowindu nemozes preko svakog brda, jer mozes. Morrowind je imao onaj spell "fly" kojeg nije bilo u Oblivionu (kao i mnoge druge stvari koje Oblivion nije imao a Morrowind jest).
 Yep. Imao si i one scrollove koji ti dižu acrobatics na 1000, a mogao si se i istrenirati u acrobatics, pa uz malo truda preko brda. Htio sam samo napomenuti kako si imao brda koja su te sprečavala da bezglavo trčiš po livadama kao ovca. Znao sam da će me netko ispraviti, ali mi se nije dalo napominjati kako se ipak može preko brda.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Evo igral sam ga kod frenda na Xboxu i sve kaj MK1981 veli je istina.

Užas. Igra izgleda ko neki žestoki mod za Oblivion.

Režem si ruke ako su ga delali 4 godine. Nema ti šanse... Zgleda ko da je za godinu i pol sklepan na brzinu.

Najviše bi mu dal 7/10 (ali jako klimava sedmica).

MK1981 - Svaka čast na detaljnijem opisu igre, vidi se da znaš kaj govoriš. U potpunosti se s svim slažem.

Pozdrav.

0 0 hvala 0
17 godina
MK1981 kaže...
Psiho246 kaže...
 Yep. Imao si i one scrollove koji ti dižu acrobatics na 1000, a mogao si se i istrenirati u acrobatics, pa uz malo truda preko brda. Htio sam samo napomenuti kako si imao brda koja su te sprečavala da bezglavo trčiš po livadama kao ovca. Znao sam da će me netko ispraviti, ali mi se nije dalo napominjati kako se ipak može preko brda.
 Ma znao sam ja na sta mislis, nego sam iskoristio priliku da kakam po oblivionu. :)
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
protjeran
Fallout 3

Naravno da Oblivon izgleda kao livada kada to nije Dunmerski Vvardenfell. Ima Oblivion nedostataka i bugova kao i Morrowind ali mi je svejedno dobra igra, onako za opuštanje. Da želim hard core, igrao bih Baldurs Gate, Arcanum... a za to nemam vremena. Šteta da je od Fallota 3 ostao samo naziv ali ne i onakva igrivost, a to sam i očekivao da će se dogoditi, Foblivion. I glupo mi je sada igrati Fallout 3 po sistemu: "razmišljaj kao da nisi igrao Fallout 1 ili 2".

I sada mi nebi bilo problem zaigrati Fallout 1 i 2. Slažem se sa večinom izrečenoga, posebno od MK1981. Uopće nisu trebali raditi igru sa nazivom Fallout.

Možda bi bilo bolje da je Rockstar išao raditi F3.

Ne možeš voziti auto? Pa to nije trebao biti problem. Samo su mogli konju staviti skin od auta.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nekako mi se cini da sve sto je Betheseda napravila nakon Morrowinda ide nizbrdo. Fallout 3 nisam jos probao cekam da dodje na PC i da nam bude dostupan pa cemo vidit. Ali vasi komentari me niako ne vesele jer sam volio originalne falloutove :-(

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
Fallout 3

Jednostavno kao da su morali zeznuti. Bolje da su napravili novi Elder Scrolls nastavak.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

glupo mi je sada igrati Fallout 3 po sistemu: "razmišljaj kao da nisi igrao Fallout 1 ili 2".

Da, slažem se. Totalno bezveze.

Ja ću čekati da svi eksperimentirate i pametujete, a dok vi igrate Fallout 3 ima i drugih dobrih stvari u životu (i na PCu Osmijeh)

17 godina
neaktivan
Fallout 3

Briga mene za vasa sran.. i zelje za elder scroll serijal... Drago mi je što ga više ne rade,kao

što mi je isto drago što rade oni fallout 3. Jedva čekam da zaigram fallout!!!!Cool

http://schizomanic.wordpress.com/ Fallout is religion

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ma ispravit će oni sve nedostatke u Falloutu 4Smijeh

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26646889

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
Je ko probal za PC? Meni se upravo skida ali dok ja dojdem doma i to pokrenem bude osam na večer.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ja ću isto probat tek negdje sutra ili prekosutra kad ulovim vremena, no ako je istina to sve s dizajnom i premalim svijetom onda su ga zaista ukakali! Viče

Da čovjek ne povjeruje kako je danas moguće sa puno više resursa napravit puno lošiju igru  na potpuno istu tematiku od prije 10tak godina. Pa tko tu koga je**?!?

P.S. a ja naivčina želim da naprave remake jednog Wing Commander-a (jedinice) ili Tie Fighter-a..   tko zna kako bi tek to uspjeli zeznuti.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Vidim da se ovdje igra dosta kritizira, a recezenti na webu je uzdižu do nebesa, najgoru ocjenu koju sam vidio je 80/100 što je meni dovoljno da je probam.

Znam, reći ćete da su recezenti plaćeni, ali ne vjerujem da su baš svi plaćeni, loša igra uvijek ispliva na vidjelo, ma koliko izdavač iskeširao lovu.

Da budem iskren, nisam puno očekivao od igre, ali bit će mi drago ako bude imalo dobra kao što kažu jer ću imati šta igrati za vrijeme skorog godišnjeg odmora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

naravno da ispliva.. a ispliva tek nakon sto se kupi xy kopija jer jelte pa nemoze toliko recenzenata biti u krivu :)

ja sam se opekao recimo na Gothicu 3...

a za ovaj F3 .. pricekacu ljepo koju godinu da sloze neki über mod.. (kao recimo Oscuro za oblivion) i onda odigrati igru kako spada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Vidim da se ovdje igra dosta kritizira, a recezenti na webu je uzdižu do nebesa, najgoru ocjenu koju sam vidio je 80/100 što je meni dovoljno da je probam.

Znam, reći ćete da su recezenti plaćeni, ali ne vjerujem da su baš svi plaćeni, loša igra uvijek ispliva na vidjelo, ma koliko izdavač iskeširao lovu.

Ma, radi se o dva pogleda na Fallout 3.To smo zaključili, sad samo svatko na svoju stranu i mir...

1) ako daš Fallout 3 recenzentima i oni testiraju za suvremenog konzumenta koji je oduševljen vanilla Oblivionom, onda dobiješ tako visoke ocjene. Ja vjerujem da je Fallout 3 izvrstan u toj paradigmi, definitivno.

2) e, problem ovog lajanja ovdje je ona druga paradigma - problem nas starih drkadžija koji smo stvorili kult oko Fallouta, pa nam je svetogrđe to što je Bethesda napravila od našeg božanstva.

Ja ne mijenjam vjeru. Ostajem u Fallout kultu i ne pada mi na pamet igrati Fallout 3. Ali neću više ni napadati vanilla Fallout 3. Trebamo graditi mir, a uglavnom složili smo se da je ovaj dvostruki pogled na Fallout 3 činjenica.

Peace, brothers!

16 godina
neaktivan
Fallout 3

Kupuje li tko preko direct2drive? Navodno će otključati EU prodaju u petak, obuhvaća li to i HR?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Poklopite malo glavu rukama i pravite se da je smece al svi kazu da je sjajna i svi veci gaming websitovi su joj dali 85 + u stavri oni sta sam ja gledo 90 pa navise.Sto rec isto tako ljudi blate druge igre jel zale za nekim proslim danima i nisu spremni pogledat u buducnost,kada ce i ove trenutno toliko napadane igre biti klasici kojih ce se svi sjecat,doba u kojem ce isto tako biti onih koji ce blatiti i suditi a zapravo su najmanje adekvatni za to. Recimo DA Falloutu 3 za kojeg sam mislio da ce ispast dobro al skoro su me ove uzasne kritike razuvjerile i sada mi je drago sta nisu uspjele. Ipak ste uglavnom imali krivo.i drago mi je zbog toga!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Evo, ja nisam igro Fallout 1 i 2...I po meni je Fallout 3 predobra stvar :D . Vise je FPS nego RPG, al ajde....Sve u svemu meni se jako svida i nije ni blizu Morrowindu i Oblivionu...Kako su me te igre nazivcirale....Ufff :( .

Uglavnom po meni zasluzuje ocjenu koju je i dobio :

http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/index.html?tag=topten;all;2

Grafika, naravno do jaja :) .Prica je dobra, na pocetku je fora, pa se onda malo brzije pocinje odvijat, al ockey je....Igrivost je dobra, kontrole nisu lose, ono standarnde....A,S,D,W,E + Miš + neke forice s onim vragom kaj imas na ruki....

Sve u svemu....Prava igra :) .To cu ja rasturat cim zavrsim s Dead Space-om (to je po meni za sad najbolje igra ove godine)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, XFX 8800GT@ 700/1750/1000 Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro sročeno, samo bih napomenio da suvremeni konzumenti baš ne razumiju kako igre posjeduju veći potencijal od Fobliviona, te da bi bilo poželjno da se igre razvijaju, a ne unazađuju. Naravno da klinac koji nije prošao staru školu igranja ne može cijeniti igru koja te tjera da čitaš i koristiš mozag, da se suočavaš sa poslijedicama svojih odluka itd. Suvremeni konzument će samo preći preko nedostataka i diviti se kako je cool kada sa medvjedićem frajera pretvoriš u mljeveno meso. Nego... pronašao sam jednu divnu novu igru, koja je rađena po staroj školi. Ako je niste probali, mislim da ćete se oduševiti. Zarazno kao Heroes of Might and Magic, i konačno nakon dugo vremena prava inovacija. Govorim o Mount and Blade. Game Spot je dao igri 6.0 jer ih vjerojatno developeri nisu podmazali, ali igra je stvarno izvrsna. Prava simulacija srednjeg vijeka i može se igrati iz prvog lica. Fenomenalno!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 23:35 (MK1981).
17 godina
CCCP kaže...

Poklopite malo glavu rukama i pravite se da je smece al svi kazu da je sjajna i svi veci gaming websitovi su joj dali 85 + u stavri oni sta sam ja gledo 90 pa navise.Sto rec isto tako ljudi blate druge igre jel zale za nekim proslim danima i nisu spremni pogledat u buducnost,kada ce i ove trenutno toliko napadane igre biti klasici kojih ce se svi sjecat,doba u kojem ce isto tako biti onih koji ce blatiti i suditi a zapravo su najmanje adekvatni za to. Recimo DA Falloutu 3 za kojeg sam mislio da ce ispast dobro al skoro su me ove uzasne kritike razuvjerile i sada mi je drago sta nisu uspjele. Ipak ste uglavnom imali krivo.i drago mi je zbog toga!

Smece je isto kao Oblivion. Za FO1 i 2 nije bilo takvih kritika kao za FO3 tako da nemozes nikako rec da ce jednom FO3 biti oldschool.
Naravno da je dobra kad neznas nista bolje i kako je kolega forumas reko, igre posjeduju puno vise potencijala nego sta ti (vi) mislis(te).
Cak i nije tolko u samim tehnologijama koristenim u igrama i tome jeli igra sandbox il nije, jer ima DX10 il nema nego najveca je stvar u masti. Developeri su izgubili mastu. Sad se radi za pare a ne za umjetnost.
Ono sto developeri cesto zaboravljaju je da se umjetnine mogu jako skupo prodati.
16 godina
protjeran
MK1981 kaže...

Dobro sročeno, samo bih napomenio da suvremeni konzumenti baš ne razumiju kako igre posjeduju veći potencijal od Fobliviona, te da bi bilo poželjno da se igre razvijaju, a ne unazađuju. Naravno da klinac koji nije prošao staru školu igranja ne može cijeniti igru koja te tjera da čitaš i koristiš mozag, da se suočavaš sa poslijedicama svojih odluka itd. Suvremeni konzument će samo preći preko nedostataka i diviti se kako je cool kada sa medvjedićem frajera pretvoriš u mljeveno meso. Nego... pronašao sam jednu divnu novu igru, koja je rađena po staroj školi. Ako je niste probali, mislim da ćete se oduševiti. Zarazno kao Heroes of Might and Magic, i konačno nakon dugo vremena prava inovacija. Govorim o Mount and Blade. Game Spot je dao igri 6.0 jer ih vjerojatno developeri nisu podmazali, ali igra je stvarno izvrsna. Prava simulacija srednjeg vijeka i može se igrati iz prvog lica. Fenomenalno!

svaka čast old skulu, i ja sam old skul, ali mislim da mount blade definitivno zaslužuje 6.0...
  mislim ono, heeeeeellouuu, mi smo u 2008. ??

Jesi li igrao Witchera ?   mislim da je to najbolji primjer kako treba raditi dobre igre (RPG-e).  
"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Da se razumimo ja sam igrao fallout stari i jos bi ga igro da mi posteno radi na novom kompu,takoder i ostale stare igre nisu me zaobisle, i osobno preferiram stare legende poput baldur`s gate/a,morrowinda i ostalog no samo sam htio uputiti da naravno da usporedba sa originalnim falloutima nije dobra, te se na taj nacin ni ne moze dobit neki pametan zakljucak. Ja igru gledam kao zaseban dio fallout, na neki drugi nacin koji nije isti kao stari al brate nije ni za bacit stovise daleko od toga. I htio sam pitati u biti sta bi vi koji zbog toga i toga sipate po igri htjeli da ona bude. Ja osobno ne znam, mislim to je slicno kao i sa baldur`s gateom(i 1 i 2.).Meni je on legendarna igra i sta god oni na taj kalup novo radili to nikad nece biti to jel ona 2/3d grafika i atmosfera je u biti nedomjestiva. A opet izasli su NWN 1,2   i exp a opet meni su to sasvim ok igre cak stovise super igre i ne usporedujem ih sa BG.Zato mislim da je uopce degutantno usporedivati nesto sto samo mjestom i imenom ima veze sa starim dijelovima. Ako igru pogledamo kao zasebnu cjelinu mislim da nikom nista nece faliti, ista situacija je sa pljuvanjem po far cryu 2 koja je sasvim dobra igra koja nema nike veze s FC1 i Crysisom a svi tucu na te karte.Ko nece nek ne igra a ko nema pojma o cemu mi to uopce pricamo nek igra jer uostalom pocetnicima u tom svijetu igra ce se ciniti vjerojatno bolja s obzirom da ne znaju cari starih djelova.A to sto se tice obliviona jbg a kako drugacije molim pojasnjenje, sta da stave sve pusto ili svijet 100 km2 pa da ljudima dopi**(dosadi).I ne ovo nije neki napad tako da se nitko ne treba braniti samo mi moze pojasnii svoja videnja i misli kako bi igra bila jos bolja>HVALA.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 23:59 (CCCP).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja ću isto probat tek negdje sutra ili prekosutra kad ulovim vremena, no ako je istina to sve s dizajnom i premalim svijetom onda su ga zaista ukakali! Viče

Da čovjek ne povjeruje kako je danas moguće sa puno više resursa napravit puno lošiju igru  na potpuno istu tematiku od prije 10tak godina. Pa tko tu koga je**?!?

P.S. a ja naivčina želim da naprave remake jednog Wing Commander-a (jedinice) ili Tie Fighter-a..   tko zna kako bi tek to uspjeli zeznuti.

Jel ima i jedna igra dobra da je izašla u zadnjih 10 dana, čitajući kometare sa foruma, sve više se osijećam kao da sam bio u pravu kad sam rekao davno u jednom postu, da više igre nisu što su nekad bile, i da sve nešto izlazi kao poluproizvod ...Sve samo negativni komentari "više manje" Far cry2 , Dead space, Fallout 3, BIA Hell s, Highway .....Šta je baš tolko loše očajno ?SmijehSmijeh Ili je kako kome. Ili smo se"uobrazili" pa nam je sve smeće u startuSmijeh....
16 godina
neaktivan
frost135 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Jel ima i jedna igra dobra da je izašla u zadnjih 10 dana, čitajući kometare sa foruma, sve više se osijećam kao da sam bio u pravu kad sam rekao davno u jednom postu, da više igre nisu što su nekad bile, i da sve nešto izlazi kao poluproizvod ...Sve samo negativni komentari "više manje" Far cry2 , Dead space, Fallout 3, BIA Hell s, Highway .....Šta je baš tolko loše očajno ?SmijehSmijeh Ili je kako kome. Ili smo se"uobrazili" pa nam je sve smeće u startuSmijeh....
  Upravo na ovo sam htio pokazat jel ima ikoji nastavak dostojan originala i barem jedna dobra nova igra.Puno se tu bira,ja sam uglavnom odigrao sve igre s te liste i nemam nista lose reci vecinom su sve dobre i super a opet svi i po njima kenjkaju. Takoder sto se tice grafike i resursa to sto ima toga vise upravo zato i je manje mastovita danasnjost igara , prije se nisu imali za sta hvatat nego za pricu , a danas je obrnuto, no to se moglo i ocekivati da se malo fond ideja iscrpi.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Da istina je da nas to malo kopa, što imaš tolko toga da biraš od ponude, pošto su davno prošli dani kad si iščekivao neku novu igru, ko ozeblo sunce. A što se tiče nastavka dosljednog orginalu, ja sam u startu znao da je to nemoguća misija  i ništa mi čak niti nije čudno da jedan Far cry 2, nestane u moru bespuća prosiječnih shootera, pošto se takve igre kao Far cry, stvaraju samo jednom a, ostalo je sve reciklaža i povijest , nisam je igrao vjerujem da ću je odigrat vjerovatno i ostale ako mi budu pasale kad ih nabavim a, od ovih ostalih imam sam BIA H.H. i meni je dobra igra kome je kome nije....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice