Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Meni je recimo Far Cry 2 bolji od Far Cry originala, neznam zašto, ali meni se original nikad nije sviđao i jedva sam čekao da pređem, a dvojku polako prolazim i sve mi je zanimljivija igra. Što se tiče Fallouta igra mi se čini fantastičnom tako da kupujem čim dođe u trgovine. Neznam zašto pljujete po Oblivionu toliko jer je igra fenomenalna i odigrao sam je 3 puta i svaki put mi se nanovo svidjela dok mi je Morrowind bio nekako ukočen i nije imao to nešto što me privlači iako sam i njega počinjao 3 puta, ali ga nikad nisam dovršio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fallout 3
frost135 kaže...
Šta je baš tolko loše očajno ?SmijehSmijeh
 Nemoj zaboraviti da je pljuvačina počela prije nego je itko od forumaša igru zaigrao Smijeh
17 godina
Fallout 3

Ok, već kad ne valja Dead Space, probal bum Fallout 3 jer je vani!

I nije uopće "teški", samo oko 6GBCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam isto stavio da skida pa cu navece to malo probat igrad da vidim jer stvarno tako igra losa ko sto se tu pise

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Fallout 3
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Nisam još igrao fallout 3 ali ako je blizu oblivionu onda bi i mogao biti dobar, samo da nije klasičan fps.
Meni osobno oblivion je jebe.a igretina, možeš raditi sve i svašta i lutati do beskraja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Imam nekih 6 sati igranja F3 za sobom. Dojmovi za sad... Hm... Nije podržana reza 1680x1050. Čudno... Grafika je vrlo dobra, ali imam neki osjećaj da se moglo to bolje.

Gameplay? Mogu samo reći da to nije fallout kakvog znamo nego nešto sasvim novo. Što ne mora biti loše! ;) Za sad mi se čini kao odlična igra....

0 0 hvala 0
17 godina
MariusEight kaže...

Imam nekih 6 sati igranja F3 za sobom. Dojmovi za sad... Hm... Nije podržana reza 1680x1050. Čudno... Grafika je vrlo dobra, ali imam neki osjećaj da se moglo to bolje.

Gameplay? Mogu samo reći da to nije fallout kakvog znamo nego nešto sasvim novo. Što ne mora biti loše! ;) Za sad mi se čini kao odlična igra....

Kako nije podrzana?
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 12:10 (Romano).
17 godina
neaktivan

Meni uredno radi na toj rezoluciji.

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @1000Mhz, Zotac AMP2! GTX260 @ 718/2540, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
17 godina
neaktivan

Evo poceo sam i ja igrat. Zasad sve radi kako treba na max detaljima, grafika mi je super.

Svidja mi se igra, atmosfera je dobro prenesena kad se izadje van iz vaulta definitivno se ostaje impresioniran. Igram sad lagano i igra me odmah privukla a to volim...

17 godina
neaktivan

Nije mi jasna ova spika s "karmom"...Kad nes ukradem (a niko me ni nevidi ni nista) kaze da sam izgubio "karmu" koje su posljedice toga?

17 godina
Fallout 3

Ma nezam. Imam neku čudnu vezriju.  Rus/Eng..  Opće mi nema u opcijama mogućnost podešenja rezolucije za 22 inča monitor. To sam samo skinuo da isprobam igu.

Zna li možda tko da li će stići u Algoritam ili Crovortex COLLECTORS EDITION? Da ne kupim bezveze "običnu" vezriju....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Nije mi jasna ova spika s "karmom"...Kad nes ukradem (a niko me ni nevidi ni nista) kaze da sam izgubio "karmu" koje su posljedice toga?

Općeniti doživljaj svijeta prema tebi. U prošlim nastavcima, ako si kopao grobove, vrijeđao ljude, ubijao "the good guys" karma bi ti padala. Sa druge strane, ako si bio dobrica i spašavao djevice u nevolji karma bi rasla.

Na kraju se to svede na to da te pozitivci znaju odbiti ako se uz tvoju karmu veže dodatak "child killer" itd :)
Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ma hajde šta svi blatite Fallout, pa nije tak loš, eto ja ga igra mnekih tri sat i igra je dobra, ništ posebno sali nije niti tako loša.

Istina je da je grafika mogla biti i bolja, ali nije opet ni tako loša, dapače fino je optimizirana, npr ja na 8800 gt 512 4 Gb rama i quad 3 ghz igram na ultra postavkama 1280x1024 aa 4x i af 8x.I sve leti, dok onaj usrani crysis ne izgleda ništa puno bolje a na gamer postavkam mi komp grca.Neopravdano i apsurdno, isto vrijedi i za Stalker Clear Sky.

Feeling u igri je sličan kao i u Oblivionu, malo je preslobodan, igri fali malo linearnosti, trebao bi biti sličniji feelingu u Half Lifeu, ono, osječaj kao da se krečeš u nekome smjeru, a ne besciljno lutanje mapom.

Eh da, nedostatak vozila shvačam, kao sve je u rasulu, nema goriva i slično, ajd, ali ljudi moji, da nema bicikla to mi je potpuno neshvatljivo, šta, i to je bolje nego noge :).

Treba sastviti peticiju za bicikl mod.

Zamisli samo, driveaš se na biciklu, kad odjednom ispred tebe iskoči neki mutant, a ti stisneč V, odrediš mjesta gdi ćeš ga izgađat, te potom gledaš drive by biciklom.Hebeno. :))

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Ma nezam. Imam neku čudnu vezriju.  Rus/Eng..  Opće mi nema u opcijama mogućnost podešenja rezolucije za 22 inča monitor.

Na uvodnom ekranu (launcher) pod postavkama imaš kvačicu koju moraš uključiti da ti prikazuje sve rezolucije...

Radi...

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 8:29 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Ma hajde šta svi blatite Fallout, pa nije tak loš, eto ja ga igra mnekih tri sat i igra je dobra, ništ posebno sali nije niti tako loša.

Istina je da je grafika mogla biti i bolja, ali nije opet ni tako loša, dapače fino je optimizirana, npr ja na 8800 gt 512 4 Gb rama i quad 3 ghz igram na ultra postavkama 1280x1024 aa 4x i af 8x.I sve leti, dok onaj usrani crysis ne izgleda ništa puno bolje a na gamer postavkam mi komp grca.Neopravdano i apsurdno, isto vrijedi i za Stalker Clear Sky.

Feeling u igri je sličan kao i u Oblivionu, malo je preslobodan, igri fali malo linearnosti, trebao bi biti sličniji feelingu u Half Lifeu, ono, osječaj kao da se krečeš u nekome smjeru, a ne besciljno lutanje mapom.

Eh da, nedostatak vozila shvačam, kao sve je u rasulu, nema goriva i slično, ajd, ali ljudi moji, da nema bicikla to mi je potpuno neshvatljivo, šta, i to je bolje nego noge :).

Treba sastviti peticiju za bicikl mod.

Zamisli samo, driveaš se na biciklu, kad odjednom ispred tebe iskoči neki mutant, a ti stisneč V, odrediš mjesta gdi ćeš ga izgađat, te potom gledaš drive by biciklom.Hebeno. :))

He he, dobar post.

Atmosfera podsjeća na Fallout. Nije loše. Ali već rekoh da ovo treba gledati posebno od prve dvije igre. Ono je religija, ovo je zabava.

Jedva čekam krajnji armor i minigun...

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 10:33 (Faerdhur).
17 godina
protjeran
Fallout 3

Evo jedne igre za koju ne mogu prežaliti da nije izašla. Pravi Fallout wannabe u pozitivnom smislu. Tech demo sam odigrao sa PC Play CD-a. Pinbox Productions, LTD   tim se raštrkao po raznim studijima a igra im je dobro poslužila kao odskoćna daska i referenca.

Static the game

Steam počinje prodavati Fallout 3 igru za 50 baksa ($49,99) danas.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 10:01 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo igrao sam i ja par sati Fallout 3 i neznam cemu se dizala tolika buka. Igra je sasvim sasvim solida i zabavna. Da, istina, totalno je drugacija od originalnih Falloutova ali nije ni ovo lose, solidan naslov, igriv i pogodan za ubit par sati i malo se zabavit.

16 godina
neaktivan
Fallout 3

Hehhe i ja dajem glas za bajsikl il barem za trokolicu neku opiceno djecju.Salu na stranu igra nije smece a to sta nije ista ka i ostala dva dijela to smo svi dobro znali i prije neg je izisla. S obzirom kako je mogla ispast ovo je predobro. Zato budimo zahvalni. Jedan pocasni oooooooommmmmmmmmmmmmmm za stare al i novi dio>>>>.......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Prvi problem ovog foruma je u vezi ove teme, što je 2008. godina, a ne 1997. Ako želite starinske igre imate finih DOS emulatora pa navali. Fallout 1 i 2 su bili zakon u ono doba, ali to je sada neusporedivo jer se rad o razlici u nekoliko generacija gaming industrije i grafičkih tehnologija, pa i zahtjeva igrača i standarda. Igre su zakon, ali da su božanstvo, svetinja, u odnosu na npr. Oblivion... nemojte prodavati te ortodoskne kvazi-intelektualne izjave.

Drugi problem je, što je tipično za laičku i neobrazovanu recenziju, ocjenivati igru prema vlastitim očekivanjima i prema sjećanjima na stara vremena, a ne samu igru što objektivnije kakva jest.  

Fallout 3 ima dobru grafiku, dobru priču, dobru glazbu, kompletan dobar setting, ugođaj, više od 10 različitih završetaka, sve ovisi kako vodite dijaloge, utjecaj karme, VAC ..... Što još hoćete? Rezoluciju od 320x240 i izometrijsku perspektivu i 32 boje???

Igra je dobra. Metakritički je ocjenjena sa preko 90%. Možda bi vi trebalo pisati neku recenziju ili možda ne.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MiH kaže...

Prvi problem ovog foruma je u vezi ove teme, što je 2008. godina, a ne 1997. Ako želite starinske igre imate finih DOS emulatora pa navali. Fallout 1 i 2 su bili zakon u ono doba, ali to je sada neusporedivo jer se rad o razlici u nekoliko  generacija gaming industrije i grafičkih tehnologija, pa i zahtjeva igrača i standarda. Igre su zakon, ali da su božanstvo, svetinja, u odnosu na npr. Oblivion... nemojte prodavati te ortodoskne kvazi-intelektualne izjave.

Drugi problem je, što je tipično za laičku i neobrazovanu recenziju, ocjenivati igru prema vlastitim očekivanjima i prema sjećanjima na stara vremena, a ne samu igru što objektivnije kakva jest.

Fallout 3 ima dobru grafiku, dobru priču, dobru glazbu, kompletan dobar setting, ugođaj, više od 10 različitih završetaka, sve ovisi kako vodite dijaloge, utjecaj karme, VAC ..... Što još hoćete? Rezoluciju od 320x240 i izometrijsku perspektivu i 32 boje???

Igra je dobra. Metakritički je ocjenjena sa preko 90%. Možda bi vi trebalo pisati neku recenziju ili možda ne.

Pravi problem ovog foruma a time i drugih foruma su fanovi (čitaj fanatici),koji su pljuvali po igri a da je nisu ni vidjeli.

P.S.
Bože me sačuvaj od rasprave o bilo čemu sa fanovima (čit.fanaticima). Da se netko ne bi uvrijedio, stavio sam naziv fanatici jer stvarno ne znam kako bih objasnio silno pljuvanje po nečemu što još nisu vidjeli.
Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 11:34 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Po meni je najveći problem kod svih nastavaka "legendarnih igara", pogotovo onih kojima je trebalo 10ak godina da izađu, taj što su ljudi koji su to igrali onda, u međuvremenu odrasli više nisu dječurlija kojima je sve fora nego imaju točnu ideju onoga što ih zanima... a to dolazi onaj problem što se te igra rade za one malo "mlađe" koji imaju druge zahtjeve, i tako na kraju dobijemo kompromis kojima ni jedni ni drugi nisu zadovoljni.

Meni osobno je igra OK. Oni koji prigovaraju oko grafike nikako ne mogu imat vise od 14 godina :D , jer je meni sasvim dobra, a to nije ni glavna prednost ove igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Evo, ulovio sam nekih sat i pol u igri i malo prošvrljao naokolo nakon izlaska iz Vaulta.

Mogu reči da sam ugodno iznenađen jer sam nakon svih negativnih komentara očekivao daleko lošiju igru nego što je na kraju ispala. Grafika je sasvim ok, igrivost isto tako, a sama atmosfera i setting su mi baš 'sjeli'.

Mislim da ću se uz Fallout 3 zadržati barem nekoliko tjedana malo po malo istražujući svijet i igrajući nekoliko kombinacija likova Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MiH kaže...

Prvi problem ovog foruma je u vezi ove teme, što je 2008. godina, a ne 1997. Ako želite starinske igre imate finih DOS emulatora pa navali. Fallout 1 i 2 su bili zakon u ono doba, ali to je sada neusporedivo jer se rad o razlici u nekoliko  generacija gaming industrije i grafičkih tehnologija, pa i zahtjeva igrača i standarda. Igre su zakon, ali da su božanstvo, svetinja, u odnosu na npr. Oblivion... nemojte prodavati te ortodoskne kvazi-intelektualne izjave.

Blago developerima na današnjoj igračoj populaciji kojoj je dovoljan bling bling. Nema to veze sa tehnologijom. A to da Fallout 3 ima dobru priču, ugođaj, imali su dovoljno vremena proučiti originalni Fallout i iz toga crpiti ideje, a moguće je da je netko iz Bethesde obožavatelj originala. Da si igrao Fallout 1 i 2 znao bi o čemu se radi i o čemu neki pričaju ovdje.
Meni je Oblivion u redu. I ovaj Fallout ne mora biti loš, ali da će biti necenzuriran kao Fallout 1 i 2 to neće i to fali igri, neka ide kvragu politička korektnost.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Kojeg je zanra u biti Fallaut 3?

Jel cisti RPG (ono da klikas misem kud oces ici), ili je nesto kao RPG/TPS (npr. kao Assassins Creed sa RPG elementima) ili RPG/FPS (kao Deus Ex)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Rekao bih 75 % RPG-a i 25% FPS-a.. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Kojeg je zanra u biti Fallaut 3?

Jel cisti RPG (ono da klikas misem kud oces ici)

Zašto bi to bio čisti RPG? The Witcher je čisti RPG a imaš više načina kako ga igrati.
17 godina

Ne znam kaj da napišem. Ono igra je igriva ali ima sitnih idijotarija koje me smetaju. Likovi hodaju ko stupovi koje neko vuče za sobom vezane špagom samo kaj imaju animirano pokretanje udova?!?! Scena gdi ona tri majmuna tlače curu i onda im složim priču da se pokupe je prejadno. Posvadim ih i prvi lik ode a drugi mu dalje priča priču okrenut u njegovu poziciju gdi je stajal prije nego se pobral. Lik se spomina sam sa sobom umjesto da se okrene kad ovaj odlazi i govori za njim.

Baš me zanima kak bude dalje jer tek sam izašel iz bunkera i ugasil igru.

16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ne znam kaj da napišem. Ono igra je igriva ali ima sitnih idijotarija koje me smetaju. Likovi hodaju ko stupovi koje neko vuče za sobom vezane špagom samo kaj imaju animirano pokretanje udova?!?! Scena gdi ona tri majmuna tlače curu i onda im složim priču da se pokupe je prejadno. Posvadim ih i prvi lik ode a drugi mu dalje priča priču okrenut u njegovu poziciju gdi je stajal prije nego se pobral. Lik se spomina sam sa sobom umjesto da se okrene kad ovaj odlazi i govori za njim.

Baš me zanima kak bude dalje jer tek sam izašel iz bunkera i ugasil igru.

TVOJA GRESKA.Lol 
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Igrao sam malo. Izasao iz vaulta, trenutno u Megatonu. Zasada sam zadovoljan.

Grafika je stvarno dobra, igrivost super. Ja se nisam razocarao igrom.

Meni je karma jako losa. Nije ni cudo kad sam pokrao sve sta sam mogao zasada...

Jos je sada i ona Amata ljuta na mene sta sam joj propucao starog (overseer-a)  :)

- Be a Minimalist. It's the least you can do ... -

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice