Meni je recimo Far Cry 2 bolji od Far Cry originala, neznam zašto, ali meni se original nikad nije sviđao i jedva sam čekao da pređem, a dvojku polako prolazim i sve mi je zanimljivija igra. Što se tiče Fallouta igra mi se čini fantastičnom tako da kupujem čim dođe u trgovine. Neznam zašto pljujete po Oblivionu toliko jer je igra fenomenalna i odigrao sam je 3 puta i svaki put mi se nanovo svidjela dok mi je Morrowind bio nekako ukočen i nije imao to nešto što me privlači iako sam i njega počinjao 3 puta, ali ga nikad nisam dovršio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ok, već kad ne valja Dead Space, probal bum Fallout 3 jer je vani!
I nije uopće "teški", samo oko 6GB
Ja sam isto stavio da skida pa cu navece to malo probat igrad da vidim jer stvarno tako igra losa ko sto se tu pise
Nisam još igrao fallout 3 ali ako je blizu oblivionu onda bi i mogao biti dobar, samo da nije klasičan fps.
Meni osobno oblivion je jebe.a igretina, možeš raditi sve i svašta i lutati do beskraja...
Imam nekih 6 sati igranja F3 za sobom. Dojmovi za sad... Hm... Nije podržana reza 1680x1050. Čudno... Grafika je vrlo dobra, ali imam neki osjećaj da se moglo to bolje.
Gameplay? Mogu samo reći da to nije fallout kakvog znamo nego nešto sasvim novo. Što ne mora biti loše! ;) Za sad mi se čini kao odlična igra....
Imam nekih 6 sati igranja F3 za sobom. Dojmovi za sad... Hm... Nije podržana reza 1680x1050. Čudno... Grafika je vrlo dobra, ali imam neki osjećaj da se moglo to bolje.
Gameplay? Mogu samo reći da to nije fallout kakvog znamo nego nešto sasvim novo. Što ne mora biti loše! ;) Za sad mi se čini kao odlična igra....
Meni uredno radi na toj rezoluciji.
Evo poceo sam i ja igrat. Zasad sve radi kako treba na max detaljima, grafika mi je super.
Svidja mi se igra, atmosfera je dobro prenesena kad se izadje van iz vaulta definitivno se ostaje impresioniran. Igram sad lagano i igra me odmah privukla a to volim...
Nije mi jasna ova spika s "karmom"...Kad nes ukradem (a niko me ni nevidi ni nista) kaze da sam izgubio "karmu" koje su posljedice toga?
Ma nezam. Imam neku čudnu vezriju. Rus/Eng.. Opće mi nema u opcijama mogućnost podešenja rezolucije za 22 inča monitor. To sam samo skinuo da isprobam igu.
Zna li možda tko da li će stići u Algoritam ili Crovortex COLLECTORS EDITION? Da ne kupim bezveze "običnu" vezriju....
Nije mi jasna ova spika s "karmom"...Kad nes ukradem (a niko me ni nevidi ni nista) kaze da sam izgubio "karmu" koje su posljedice toga?
Ma hajde šta svi blatite Fallout, pa nije tak loš, eto ja ga igra mnekih tri sat i igra je dobra, ništ posebno sali nije niti tako loša.
Istina je da je grafika mogla biti i bolja, ali nije opet ni tako loša, dapače fino je optimizirana, npr ja na 8800 gt 512 4 Gb rama i quad 3 ghz igram na ultra postavkama 1280x1024 aa 4x i af 8x.I sve leti, dok onaj usrani crysis ne izgleda ništa puno bolje a na gamer postavkam mi komp grca.Neopravdano i apsurdno, isto vrijedi i za Stalker Clear Sky.
Feeling u igri je sličan kao i u Oblivionu, malo je preslobodan, igri fali malo linearnosti, trebao bi biti sličniji feelingu u Half Lifeu, ono, osječaj kao da se krečeš u nekome smjeru, a ne besciljno lutanje mapom.
Eh da, nedostatak vozila shvačam, kao sve je u rasulu, nema goriva i slično, ajd, ali ljudi moji, da nema bicikla to mi je potpuno neshvatljivo, šta, i to je bolje nego noge :).
Treba sastviti peticiju za bicikl mod.
Zamisli samo, driveaš se na biciklu, kad odjednom ispred tebe iskoči neki mutant, a ti stisneč V, odrediš mjesta gdi ćeš ga izgađat, te potom gledaš drive by biciklom.Hebeno. :))
Ma nezam. Imam neku čudnu vezriju. Rus/Eng.. Opće mi nema u opcijama mogućnost podešenja rezolucije za 22 inča monitor.
Ma hajde šta svi blatite Fallout, pa nije tak loš, eto ja ga igra mnekih tri sat i igra je dobra, ništ posebno sali nije niti tako loša.
Istina je da je grafika mogla biti i bolja, ali nije opet ni tako loša, dapače fino je optimizirana, npr ja na 8800 gt 512 4 Gb rama i quad 3 ghz igram na ultra postavkama 1280x1024 aa 4x i af 8x.I sve leti, dok onaj usrani crysis ne izgleda ništa puno bolje a na gamer postavkam mi komp grca.Neopravdano i apsurdno, isto vrijedi i za Stalker Clear Sky.
Feeling u igri je sličan kao i u Oblivionu, malo je preslobodan, igri fali malo linearnosti, trebao bi biti sličniji feelingu u Half Lifeu, ono, osječaj kao da se krečeš u nekome smjeru, a ne besciljno lutanje mapom.
Eh da, nedostatak vozila shvačam, kao sve je u rasulu, nema goriva i slično, ajd, ali ljudi moji, da nema bicikla to mi je potpuno neshvatljivo, šta, i to je bolje nego noge :).
Treba sastviti peticiju za bicikl mod.
Zamisli samo, driveaš se na biciklu, kad odjednom ispred tebe iskoči neki mutant, a ti stisneč V, odrediš mjesta gdi ćeš ga izgađat, te potom gledaš drive by biciklom.Hebeno. :))
Evo jedne igre za koju ne mogu prežaliti da nije izašla. Pravi Fallout wannabe u pozitivnom smislu. Tech demo sam odigrao sa PC Play CD-a. Pinbox Productions, LTD tim se raštrkao po raznim studijima a igra im je dobro poslužila kao odskoćna daska i referenca.
Steam počinje prodavati Fallout 3 igru za 50 baksa ($49,99) danas.
Evo igrao sam i ja par sati Fallout 3 i neznam cemu se dizala tolika buka. Igra je sasvim sasvim solida i zabavna. Da, istina, totalno je drugacija od originalnih Falloutova ali nije ni ovo lose, solidan naslov, igriv i pogodan za ubit par sati i malo se zabavit.
Hehhe i ja dajem glas za bajsikl il barem za trokolicu neku opiceno djecju.Salu na stranu igra nije smece a to sta nije ista ka i ostala dva dijela to smo svi dobro znali i prije neg je izisla. S obzirom kako je mogla ispast ovo je predobro. Zato budimo zahvalni. Jedan pocasni oooooooommmmmmmmmmmmmmm za stare al i novi dio>>>>.......
Prvi problem ovog foruma je u vezi ove teme, što je 2008. godina, a ne 1997. Ako želite starinske igre imate finih DOS emulatora pa navali. Fallout 1 i 2 su bili zakon u ono doba, ali to je sada neusporedivo jer se rad o razlici u nekoliko generacija gaming industrije i grafičkih tehnologija, pa i zahtjeva igrača i standarda. Igre su zakon, ali da su božanstvo, svetinja, u odnosu na npr. Oblivion... nemojte prodavati te ortodoskne kvazi-intelektualne izjave.
Drugi problem je, što je tipično za laičku i neobrazovanu recenziju, ocjenivati igru prema vlastitim očekivanjima i prema sjećanjima na stara vremena, a ne samu igru što objektivnije kakva jest.
Fallout 3 ima dobru grafiku, dobru priču, dobru glazbu, kompletan dobar setting, ugođaj, više od 10 različitih završetaka, sve ovisi kako vodite dijaloge, utjecaj karme, VAC ..... Što još hoćete? Rezoluciju od 320x240 i izometrijsku perspektivu i 32 boje???
Igra je dobra. Metakritički je ocjenjena sa preko 90%. Možda bi vi trebalo pisati neku recenziju ili možda ne.
Prvi problem ovog foruma je u vezi ove teme, što je 2008. godina, a ne 1997. Ako želite starinske igre imate finih DOS emulatora pa navali. Fallout 1 i 2 su bili zakon u ono doba, ali to je sada neusporedivo jer se rad o razlici u nekoliko generacija gaming industrije i grafičkih tehnologija, pa i zahtjeva igrača i standarda. Igre su zakon, ali da su božanstvo, svetinja, u odnosu na npr. Oblivion... nemojte prodavati te ortodoskne kvazi-intelektualne izjave.
Drugi problem je, što je tipično za laičku i neobrazovanu recenziju, ocjenivati igru prema vlastitim očekivanjima i prema sjećanjima na stara vremena, a ne samu igru što objektivnije kakva jest.
Fallout 3 ima dobru grafiku, dobru priču, dobru glazbu, kompletan dobar setting, ugođaj, više od 10 različitih završetaka, sve ovisi kako vodite dijaloge, utjecaj karme, VAC ..... Što još hoćete? Rezoluciju od 320x240 i izometrijsku perspektivu i 32 boje???
Igra je dobra. Metakritički je ocjenjena sa preko 90%. Možda bi vi trebalo pisati neku recenziju ili možda ne.
Po meni je najveći problem kod svih nastavaka "legendarnih igara", pogotovo onih kojima je trebalo 10ak godina da izađu, taj što su ljudi koji su to igrali onda, u međuvremenu odrasli više nisu dječurlija kojima je sve fora nego imaju točnu ideju onoga što ih zanima... a to dolazi onaj problem što se te igra rade za one malo "mlađe" koji imaju druge zahtjeve, i tako na kraju dobijemo kompromis kojima ni jedni ni drugi nisu zadovoljni.
Meni osobno je igra OK. Oni koji prigovaraju oko grafike nikako ne mogu imat vise od 14 godina :D , jer je meni sasvim dobra, a to nije ni glavna prednost ove igre.
Evo, ulovio sam nekih sat i pol u igri i malo prošvrljao naokolo nakon izlaska iz Vaulta.
Mogu reči da sam ugodno iznenađen jer sam nakon svih negativnih komentara očekivao daleko lošiju igru nego što je na kraju ispala. Grafika je sasvim ok, igrivost isto tako, a sama atmosfera i setting su mi baš 'sjeli'.
Mislim da ću se uz Fallout 3 zadržati barem nekoliko tjedana malo po malo istražujući svijet i igrajući nekoliko kombinacija likova
Kojeg je zanra u biti Fallaut 3?
Jel cisti RPG (ono da klikas misem kud oces ici), ili je nesto kao RPG/TPS (npr. kao Assassins Creed sa RPG elementima) ili RPG/FPS (kao Deus Ex)
Rekao bih 75 % RPG-a i 25% FPS-a.. :)
Kojeg je zanra u biti Fallaut 3?
Jel cisti RPG (ono da klikas misem kud oces ici)
Ne znam kaj da napišem. Ono igra je igriva ali ima sitnih idijotarija koje me smetaju. Likovi hodaju ko stupovi koje neko vuče za sobom vezane špagom samo kaj imaju animirano pokretanje udova?!?! Scena gdi ona tri majmuna tlače curu i onda im složim priču da se pokupe je prejadno. Posvadim ih i prvi lik ode a drugi mu dalje priča priču okrenut u njegovu poziciju gdi je stajal prije nego se pobral. Lik se spomina sam sa sobom umjesto da se okrene kad ovaj odlazi i govori za njim.
Baš me zanima kak bude dalje jer tek sam izašel iz bunkera i ugasil igru.
Ne znam kaj da napišem. Ono igra je igriva ali ima sitnih idijotarija koje me smetaju. Likovi hodaju ko stupovi koje neko vuče za sobom vezane špagom samo kaj imaju animirano pokretanje udova?!?! Scena gdi ona tri majmuna tlače curu i onda im složim priču da se pokupe je prejadno. Posvadim ih i prvi lik ode a drugi mu dalje priča priču okrenut u njegovu poziciju gdi je stajal prije nego se pobral. Lik se spomina sam sa sobom umjesto da se okrene kad ovaj odlazi i govori za njim.
Baš me zanima kak bude dalje jer tek sam izašel iz bunkera i ugasil igru.
Igrao sam malo. Izasao iz vaulta, trenutno u Megatonu. Zasada sam zadovoljan.
Grafika je stvarno dobra, igrivost super. Ja se nisam razocarao igrom.
Meni je karma jako losa. Nije ni cudo kad sam pokrao sve sta sam mogao zasada...
Jos je sada i ona Amata ljuta na mene sta sam joj propucao starog (overseer-a) :)