Fallout 3 ne radi na Windows 10

poruka: 8
|
čitano: 2.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Nedavno sam skinuo Fallout 3 za PC, ali sistem kaze da nije kompatibilna sa mojom verzijom Windowsa, mijenjao sam postavke kompatibilnosti, prtljao po .ini fajlovima, ali i dalje mi samo otvara visual studio 2015 debugger. Ima li netko ikakve ideje kako da ga pokrenem? 

Kada padneš na dno, ostani dolje, a kad se nitko ne nada- izleti na vrh!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 21:44 (FalloutX).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Fallout 3 ne radi na Windows 10

ovo ti je  riješenje

IZVOLI

BTW nemoj,vidiš da piše NOT Optimized for WINDOWS 7 and later..

Svemirski mega car
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 20:42 (matkoGSi).
17 godina
FalloutX kaže...

Nedavno sam skinuo Fallout 3 za PC, ali sistem kaze da nije kompatibilna sa mojom verzijom Windowsa, mijenjao sam postavke kompatibilnosti, prtljao po .ini fajlovima, ali i dalje mi samo otvara visual studio 2015 debugger. Ima li netko ikakve ideje kako da ga pokrenem? (skinuto sa nosTEAM.ro-a, koji svima radi osim meni)

Pa obzirom da si od njih skinuo, njih i pitaj. Ovdje nije dozvoljeno raspravljati o piratlucima.

BTW, F3 sasvim normalno radi na Windows 10, kod mene je ta kombinacija.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 20:57 (Father_Dougal).
9 godina
neaktivan

Pitao, i cekam odgovor, ali sam mislio da ce netko brze to primjetiti ovdje.

9 godina
neaktivan

Namjesto sam da radi ko sto bi na xp-u... Sta sam ucinio krivo? skinuo, naravno

7 godina

Igra mi se svaki čas smrzava bez nekog vidljivog pravila ili uzroka... na netu sam našao da je problem jer nije kompatibilna s 4-jezgrenim procesorima (imam i-5 2400), probao sam savjet s izmjenom dva retka u konfiguracijskom fajlu (valjda se to tako zove), bez uspjeha, i to je sve korisno što sam vidio... Ima li netko još kakvu ideju?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2022 23:45 (Al Crane).

0 0 hvala 0
17 godina

LINK

Korak 2 preskoči i preskoči LOOT (osim ako misliš instalirati tipa 40+ modova). Uglavnom large address aware i unofficial patch, nikad problema, a vrtio na svemu pa i na 5800X sa 16 threadova.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
Lovac kaže...

LINK

Korak 2 preskoči i preskoči LOOT (osim ako misliš instalirati tipa 40+ modova). Uglavnom large address aware i unofficial patch, nikad problema, a vrtio na svemu pa i na 5800X sa 16 threadova.

Probao sam sve i svašta opisano, i nije radilo tj. smrzavalo je svako malo, i na kraju raspizdžen reinstalirao igricu (nije da to nisam već i prije nekoliko puta napravio) i pokrenuo bar za oproštaj - i od-jednom... radi ko urica, u originalnoj instalaciji! Moja hipoteza je da se na kraju nešto ipak negdje uhvatilo u kakvoj sistemskoj datoteci što je pomoglo. Čudni su putevi umjetne inteligencije, bar za nas laike. U svakom slučaju, zahvaljujem 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice