Nedavno sam skinuo Fallout 3 za PC, ali sistem kaze da nije kompatibilna sa mojom verzijom Windowsa, mijenjao sam postavke kompatibilnosti, prtljao po .ini fajlovima, ali i dalje mi samo otvara visual studio 2015 debugger. Ima li netko ikakve ideje kako da ga pokrenem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedavno sam skinuo Fallout 3 za PC, ali sistem kaze da nije kompatibilna sa mojom verzijom Windowsa, mijenjao sam postavke kompatibilnosti, prtljao po .ini fajlovima, ali i dalje mi samo otvara visual studio 2015 debugger. Ima li netko ikakve ideje kako da ga pokrenem? (skinuto sa nosTEAM.ro-a, koji svima radi osim meni)
Pa obzirom da si od njih skinuo, njih i pitaj. Ovdje nije dozvoljeno raspravljati o piratlucima.
BTW, F3 sasvim normalno radi na Windows 10, kod mene je ta kombinacija.
Pitao, i cekam odgovor, ali sam mislio da ce netko brze to primjetiti ovdje.
Namjesto sam da radi ko sto bi na xp-u... Sta sam ucinio krivo? skinuo, naravno
Igra mi se svaki čas smrzava bez nekog vidljivog pravila ili uzroka... na netu sam našao da je problem jer nije kompatibilna s 4-jezgrenim procesorima (imam i-5 2400), probao sam savjet s izmjenom dva retka u konfiguracijskom fajlu (valjda se to tako zove), bez uspjeha, i to je sve korisno što sam vidio... Ima li netko još kakvu ideju?
LINK
Korak 2 preskoči i preskoči LOOT (osim ako misliš instalirati tipa 40+ modova). Uglavnom large address aware i unofficial patch, nikad problema, a vrtio na svemu pa i na 5800X sa 16 threadova.
LINK
Korak 2 preskoči i preskoči LOOT (osim ako misliš instalirati tipa 40+ modova). Uglavnom large address aware i unofficial patch, nikad problema, a vrtio na svemu pa i na 5800X sa 16 threadova.
Probao sam sve i svašta opisano, i nije radilo tj. smrzavalo je svako malo, i na kraju raspizdžen reinstalirao igricu (nije da to nisam već i prije nekoliko puta napravio) i pokrenuo bar za oproštaj - i od-jednom... radi ko urica, u originalnoj instalaciji! Moja hipoteza je da se na kraju nešto ipak negdje uhvatilo u kakvoj sistemskoj datoteci što je pomoglo. Čudni su putevi umjetne inteligencije, bar za nas laike. U svakom slučaju, zahvaljujem