F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 293.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Pozdrav.

Moze li se volan logitech driving force pro od ps3 spojiti na laptop,i oce li podrzavat F1 2011?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
sepa kaže...

Pozdrav.

Moze li se volan logitech driving force pro od ps3 spojiti na laptop,i oce li podrzavat F1 2011?

oce se spojit ako ima usb utor i radit ce na f1 2011 {#} meni radi...(drugi volan)

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...
sepa kaže...

Pozdrav.

oce se spojit ako ima usb utor i radit ce na f1 2011 {#} meni radi...(drugi volan)

Fala {#}

14 godina
imas gumb hvala :D
Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
14 godina
neaktivan

Svejedno je na kojim postavkama odabirem set up, a na monitoru pod gearbox mi piše da treba ići npr. 321 al neide. Ako je duga ravnina, ja bez kers-a i bez DRS-a dođem do 313 i onda ukljućim DRS i kers al on ni makac preko 313km/h iako po zvuku motora on kao ubrzava. Inače original je igra.

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Bok svima...

imam problem sa igrom, kupio sam original i sve radi ok..međutim nakon nekog vremena se nešto desi i vise mi nece uopce pokrenut igru nego se zablokira na samom početku nakon prvog loadanja...isto mi se dešavalo i sa offline accauntima i sa LIVE acc.

Jel ima netko rješenje ovog problema? malo je glupo svakih tjedana dana počinjat sezonu od početka......

inače igra za 10....:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

igram f1 2011 na gamepadu logitec i sve mi je super ali mogu samo voziti a kad trebam ici u postave ili samo stisnit enter za početi voziti moram to preko tastature.

Ima li tko kakvo rješenje za to?

zahvaljujem unaprijed 

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neman69 kaže...

igram f1 2011 na gamepadu logitec i sve mi je super ali mogu samo voziti a kad trebam ici u postave ili samo stisnit enter za početi voziti moram to preko tastature.

zahvaljujem unaprijed 

pozdrav

pa jel ti ima volan strelice??  isto ko na tip?

16 godina
Kewin kaže...
neman69 kaže...

zahvaljujem unaprijed 

pozdrav

pa jel ti ima volan strelice?? isto ko na tip?

Yeah Right

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan

nije volan nego joystick. ima gori doli lijevo i desno ali reagiraju samo kad sam na stazi a kad sam van utrke onda ništa pa moram na tastaturi pa bi htio to nekako namistiti

hvala

14 godina
neman69 kaže...

nije volan nego joystick. ima gori doli lijevo i desno ali reagiraju samo kad sam na stazi a kad sam van utrke onda ništa pa moram na tastaturi pa bi htio to nekako namistiti

hvala

skini si xbox 360 controller emulator, ubaci unutra i sve funkcionira normalno

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina

Ovo je cudno.Na Madjarskoj sam u 20% utrke trebao ic 2 puta u boks.Izdrzao sam samo sa 1 ulaskom,ali sam se vrtio po cijeloj stazi.One crvene gume su osle odma,nakon 3-4 kruga,a zute nakon 5-6 krugova.

This post is signed by Ivanoile
14 godina
neaktivan

di da ga ubacin?

14 godina
neman69 kaže...

di da ga ubacin?

ubaci ga u folder igre samo i to je to

13 godina
F1 2011 (Codemasters)

imam problem sa igrom, kupio sam original i sve radi ok..međutim nakon nekog vremena se nešto desi i vise mi nece uopce pokrenut igru nego se zablokira na samom početku nakon prvog loadanja...isto mi se dešavalo i sa offline accauntima i sa LIVE acc.

Jel ima netko rješenje ovog problema? malo je glupo svakih tjedana dana počinjat sezonu od početka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Update - Torro Rosso HD, Virgin HD plus neke kacige...

HD slika 1

HD slika 2

HD slika 3

HD slika 4

HD slika 5

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 8:58 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lange kaže...

Jel ima netko rješenje ovog problema? malo je glupo svakih tjedana dana počinjat sezonu od početka

Stavljam ruku u vatru da igraš na PC-u.

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

ja nemam problema {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

naravno. zasto

15 godina
doktor1 kaže...

Update - Torro Rosso HD, Virgin HD plus neke kacige...

HD slika 1

HD slika 2

HD slika 3

HD slika 4

HD slika 5

Na čijoj je ovo kacigi Pepe Jeans ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Na čijoj je ovo kacigi Pepe Jeans ?

Vettelovoj.

15 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Ovo je malo off-topic al dobro.

Igra se zove C.A.R.S i za sad je u nekoj pre-alpha verziji,ali izgleda predobro...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 5
13 godina
neaktivan

isto se i meni dešava da se nece pokrenut više nakon nekog vremena..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 11:01 (F1_Rijeka).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovo je malo off-topic al dobro.

Igra se zove C.A.R.S i za sad je u nekoj pre-alpha verziji,ali izgleda predobro...

Igra izgeda dobro,ali nebi volio nikakve konkurencije,ocu samo jednu koja je dobro napravljena... kad bi dosla jos jedna onda se nebi mogo odlucit sta cu igrat

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Svejedno je na kojim postavkama odabirem set up, a na monitoru pod gearbox mi piše da treba ići npr. 321 al neide. Ako je duga ravnina, ja bez kers-a i bez DRS-a dođem do 313 i onda ukljućim DRS i kers al on ni makac preko 313km/h iako po zvuku motora on kao ubrzava. Inače original je igra.

kakce veze ima kja je igra origunal i moja je nego ti neznaš to nije igra zal uzere rekle sam ti da ideš pod gearbox na onom monitoru a ne na kockice pod enginer

i svima ide 313 na toj stazu ako si ne slože drukčiji set up ali ti neznaš

13 godina
neaktivan
briatore kaže...
lange kaže...

to i mene zanima jer se i meni i neznam kak da to riješim a sad sam u mclarenu igram na expert i ako  i sad zašteka-.-

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

nitko ne stavlja screenshotove sace cart-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

kad nikako da mi se desi krkljanac pa da mi mora doć :(
a ni ne stignem baš igrat od faksa, iduči tjedan pogotovo, počinju kolokviji {#}

15 godina
neaktivan
IvanPower kaže...
briatore kaže...
lange kaže...

to i mene zanima jer se i meni i neznam kak da to riješim a sad sam u mclarenu igram na expert i ako  i sad zašteka-.-

da to i mene zanima kreno igrat 2 sezonu u williamsu i danas prije sat vremena igram normalno kvalifikacije i onda sam imao nekog posla izidjem iz igre i vratim se za sat vremena i sad mi nece uopce

EDIT : evo ovo je fix http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-tech-game-support-1420/472789-f1-2011-exe-crash-autoload-corrupt-savedata-working-fix.html

SUICIDE-because the world is better place without you
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 18:44 (Ryder007).
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Meni danas izašo sace car prvi puta i  nesviđa mi se kako je napravljeno jer komp preuzme tvoj bolid i nemožeš radit što hočeš.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice