Pozdrav.
Moze li se volan logitech driving force pro od ps3 spojiti na laptop,i oce li podrzavat F1 2011?
Pozdrav.
Moze li se volan logitech driving force pro od ps3 spojiti na laptop,i oce li podrzavat F1 2011?
Pozdrav.
oce se spojit ako ima usb utor i radit ce na f1 2011 meni radi...(drugi volan)
Pozdrav.
oce se spojit ako ima usb utor i radit ce na f1 2011 meni radi...(drugi volan)
Fala
Svejedno je na kojim postavkama odabirem set up, a na monitoru pod gearbox mi piše da treba ići npr. 321 al neide. Ako je duga ravnina, ja bez kers-a i bez DRS-a dođem do 313 i onda ukljućim DRS i kers al on ni makac preko 313km/h iako po zvuku motora on kao ubrzava. Inače original je igra.
Bok svima...
imam problem sa igrom, kupio sam original i sve radi ok..međutim nakon nekog vremena se nešto desi i vise mi nece uopce pokrenut igru nego se zablokira na samom početku nakon prvog loadanja...isto mi se dešavalo i sa offline accauntima i sa LIVE acc.
Jel ima netko rješenje ovog problema? malo je glupo svakih tjedana dana počinjat sezonu od početka......
inače igra za 10....:)
igram f1 2011 na gamepadu logitec i sve mi je super ali mogu samo voziti a kad trebam ici u postave ili samo stisnit enter za početi voziti moram to preko tastature.
Ima li tko kakvo rješenje za to?
zahvaljujem unaprijed
pozdrav
igram f1 2011 na gamepadu logitec i sve mi je super ali mogu samo voziti a kad trebam ici u postave ili samo stisnit enter za početi voziti moram to preko tastature.
zahvaljujem unaprijed
pozdrav
pa jel ti ima volan strelice?? isto ko na tip?
zahvaljujem unaprijed
pozdrav
pa jel ti ima volan strelice?? isto ko na tip?
Yeah Right
nije volan nego joystick. ima gori doli lijevo i desno ali reagiraju samo kad sam na stazi a kad sam van utrke onda ništa pa moram na tastaturi pa bi htio to nekako namistiti
hvala
nije volan nego joystick. ima gori doli lijevo i desno ali reagiraju samo kad sam na stazi a kad sam van utrke onda ništa pa moram na tastaturi pa bi htio to nekako namistiti
hvala
skini si xbox 360 controller emulator, ubaci unutra i sve funkcionira normalno
Ovo je cudno.Na Madjarskoj sam u 20% utrke trebao ic 2 puta u boks.Izdrzao sam samo sa 1 ulaskom,ali sam se vrtio po cijeloj stazi.One crvene gume su osle odma,nakon 3-4 kruga,a zute nakon 5-6 krugova.
di da ga ubacin?
di da ga ubacin?
ubaci ga u folder igre samo i to je to
imam problem sa igrom, kupio sam original i sve radi ok..međutim nakon nekog vremena se nešto desi i vise mi nece uopce pokrenut igru nego se zablokira na samom početku nakon prvog loadanja...isto mi se dešavalo i sa offline accauntima i sa LIVE acc.
Jel ima netko rješenje ovog problema? malo je glupo svakih tjedana dana počinjat sezonu od početka
Update - Torro Rosso HD, Virgin HD plus neke kacige...
Jel ima netko rješenje ovog problema? malo je glupo svakih tjedana dana počinjat sezonu od početka
Stavljam ruku u vatru da igraš na PC-u.
naravno. zasto
Update - Torro Rosso HD, Virgin HD plus neke kacige...
Na čijoj je ovo kacigi Pepe Jeans ?
Na čijoj je ovo kacigi Pepe Jeans ?
Vettelovoj.
isto se i meni dešava da se nece pokrenut više nakon nekog vremena..
Svejedno je na kojim postavkama odabirem set up, a na monitoru pod gearbox mi piše da treba ići npr. 321 al neide. Ako je duga ravnina, ja bez kers-a i bez DRS-a dođem do 313 i onda ukljućim DRS i kers al on ni makac preko 313km/h iako po zvuku motora on kao ubrzava. Inače original je igra.
kakce veze ima kja je igra origunal i moja je nego ti neznaš to nije igra zal uzere rekle sam ti da ideš pod gearbox na onom monitoru a ne na kockice pod enginer
i svima ide 313 na toj stazu ako si ne slože drukčiji set up ali ti neznaš
to i mene zanima jer se i meni i neznam kak da to riješim a sad sam u mclarenu igram na expert i ako i sad zašteka-.-
nitko ne stavlja screenshotove sace cart-a
kad nikako da mi se desi krkljanac pa da mi mora doć :(
a ni ne stignem baš igrat od faksa, iduči tjedan pogotovo, počinju kolokviji
to i mene zanima jer se i meni i neznam kak da to riješim a sad sam u mclarenu igram na expert i ako i sad zašteka-.-
da to i mene zanima kreno igrat 2 sezonu u williamsu i danas prije sat vremena igram normalno kvalifikacije i onda sam imao nekog posla izidjem iz igre i vratim se za sat vremena i sad mi nece uopce
EDIT : evo ovo je fix http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-tech-game-support-1420/472789-f1-2011-exe-crash-autoload-corrupt-savedata-working-fix.html
Meni danas izašo sace car prvi puta i nesviđa mi se kako je napravljeno jer komp preuzme tvoj bolid i nemožeš radit što hočeš.