dađ mi link
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imas na youtubu ili kad udes tamo di ti pise za account odlistaj dolje i imas make offline account
ako ovo jos ko igra, napisite mi svoje nickove na gfwl
KukyCRO je moj ;)
e zkj u utrki nebrem mjenjat mješavinu benzina a igram na medium a na grad prix na medium mogu
nebre se ili kaj trebam nap
e zkj u utrki nebrem mjenjat mješavinu benzina a igram na medium a na grad prix na medium mogu
nebre se ili kaj trebam nap
to ti nem znal jer dosad sem ne probal normalno trke
sam sem vozil karijeru
morti ti ovisi kak ti je dužina trke, no to ti nebrem reći, jer sem do sad sam vozil karijeru, nikaj drugo
pa vozim karijeru na 50 i 100%
e a se može stavit pod ono pomoćne kpontrole da kad igraš na hard da ti on mijenja brzine
jer mije na tipkovnici teško mijenjat
pa vozim karijeru na 50 i 100%
e a se može stavit pod ono pomoćne kpontrole da kad igraš na hard da ti on mijenja brzine
jer mije na tipkovnici teško mijenjat
moreš metnuti automatsko šaltanje brzina tam da
a ovo za gorivo, poglej si u opcijama de moraš stisnuti kaj si moreš promeniti to
ja sebi to na kontroleru promenim na d-padu, a nisem nikaj menjal pošto imam xboxov kontroler
e tenks e daj mi moreš još samo reci koja je to kontrola da mi na hard sam menja brzine
e tenks e daj mi moreš još samo reci koja je to kontrola da mi na hard sam menja brzine
e to ti nem znal, jer sem ja u assistovima prvu utrku sve isključil i stavil na ručno mjenjanje i nisam to više ni otvaral
to imaš za nameštati prije svake utrke, kad biraš dužinu utrke, tam imaš malo niže i dificulty pa ad zajdeš vnutra tam meš za nameštati abs, tcs, i ostalo kaj hoćeš
http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=728.msg13041#msg13041
07 GRAND PRIX DU CANADA 2011 (Montreal) - Izvještaj gotov =)
evo vam template za zabiljezivanje vasih setupova
VECA SLIKA
iam w7 i nekaj sam mrdo po OpenAL-u i deleto sam ga iz add remove programs i nemrem igrat sad f1 kao kaze OpenAL32.dll i sve napravim skinem to i zaljepim u system32 i nista, pa ako neko moze pomoc u vezi s tim ak je imo kakih iskustva
hvala !!
moze pomoc
kako napraviti f1 2011 da igras sa single corom
plssssss help
Jel se itko vozio pod safe cartom za vrijeme trke??? i jel moguce tikao to
Dosad sam trpio,ali sad mi je zbilja dosta.Nije SAFE CART nego je SAFETY CAR!!!
Jel se itko vozio pod safe cartom za vrijeme trke??? i jel moguce tikao to
ja sam vozil
imam pitanja kak mogu snimit kak vozim ali tak da mi ne snima frend nego da ja igram i snima mi se dal to ima opcija u igri ili neki program
i dal mogu igrat na dva kaj bi ja i frend skupa igrali bezveze onak
imam pitanja kak mogu snimit kak vozim ali tak da mi ne snima frend nego da ja igram i snima mi se dal to ima opcija u igri ili neki program
i dal mogu igrat na dva kaj bi ja i frend skupa igrali bezveze onak
ljepa moja hrvatski jezik
Kak? kaj si narikto za to??
kako da igram igru na single core procesoru
nisu mogle ni formule 10 pa sam uspio napraviti znal iko kako napraviti za 11
plssssss helppppp
kako da igram igru na single core procesoru
nisu mogle ni formule 10 pa sam uspio napraviti znal iko kako napraviti za 11
plssssss helppppp
zasto 20 puta postavljas isto pitanje? da netko zna bi ti odgovorio i prvi put
Kupi četverojezgreni kada toliko želiš igrat. Eto, tako će ti radit
doktore, kojim softverom snimaš utrke? ovo izgleda fantastično!
E kad se sjetim kako su se nekad utrke vozile po kiši... Danas u najboljem slučaju bude start iza safety cara.
Jel ima to u igri da se starta iza safety cara kad je jaka kiša?
Ej, da j mi o jansi kako si ti imao sace cart??
Meni se to nije nikako dogodilo, sta treb a narikatai ja igram na medium i 20% trke sta trevba jos??
Meni se to nije nikako dogodilo, sta treb a narikatai ja igram na medium i 20% trke sta trevba jos??
hahahahaha
Mani se ćorava posla. A usput i nauči pisat. Ova tema postaje užas!! Di je koji moderator. Konstantno pilanje o Single Core procesoru i ovakve nebuloze! Užas
A ako želiš Sace Cart moraš imati slušalice za komunikaciju sa boksom i onda im reći da si vidio veliku nesreću na cesti i da trebaju poslati Sace Cart da to popravi. Kakva su to retardirana, maloumna pitanja. Safe Car, (Sigurnosni automobil) izlazi random na stazu ako se nešto dogodi! I trebaju utrke biti duže od 20%! Ne budi više naporan čovječe božiji! Nemogu ti ljudi sa foruma ubaciti vražiji auto ispred tebe na stazu!
Može prijevod za ovu rečenicu?
mislim da je ovo ''daj mi objasni kako si ti imao safe cart'' doduse treba car ali evo prijevoda xD