F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 293.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Postoji li mogućnost da se proizvoljno odredi koliko goriva želim U UTRCI (RACE) u Carrer modu?

Naime, vozim Monzu (20%, znači 11 krugova), i odvozim JEDAN krug na RICH MIX te potom vratim na STANDARD, i 2 kruga prije kraja počinje lampica svijetlit za gorivo. Na početku zadnjeg kruga prebacim na LEAN MIX, i odma poslije Ascari kompleksa, na početku ravnice prije Parabolice, počinje mi motor trokirat.

U Monacu sam isto jedva pobijedio jer sam također trokirao.

Jel se to može na neki drugi način izbjeći, osim izbjegavanja korištenja RICH MIX goriva?

EDIT ;

Zaboravih spomenut, da je igrica prebrutalna. Texture su mogle biti malo bolje, al tehnički su sve savršeno pokrili (KERS, DRS, sustav kvalifikacija, gume, vremenski uvjeti, SAFETY CAR ...)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 15:06 (ll2p).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
ll2p kaže...

Postoji li mogućnost da se proizvoljno odredi koliko goriva želim U UTRCI (RACE) u Carrer modu?

Naime, vozim Monzu (20%, znači 11 krugova), i odvozim JEDAN krug na RICH MIX te potom vratim na STANDARD, i 2 kruga prije kraja počinje lampica svijetlit za gorivo. Na početku zadnjeg kruga prebacim na LEAN MIX, i odma poslije Ascari kompleksa, na početku ravnice prije Parabolice, počinje mi motor trokirat.

U Monacu sam isto jedva pobijedio jer sam također trokirao.

Jel se to može na neki drugi način izbjeći, osim izbjegavanja korištenja RICH MIX goriva?

ne mozes, koliko ja znam u treci dio kvalifikacija se krece sa punim rezervarom i kako zavrsis kvalifikacije sa takvim bolidom kreces u utrku.

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

nitko nema problema sa originalom? svima vam radi?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima netko Logitech Formula Force EX?Ne znam kako da podesim Advanced Settings.Možete staviti svoje setupe?Jednostavno auto ne može lako skretati u zavoju.

F1 2011 Codemasters
14 godina
emerik kaže...

Ima netko Logitech Formula Force EX?Ne znam kako da podesim Advanced Settings.Možete staviti svoje setupe?Jednostavno auto ne može lako skretati u zavoju.

imam ti ja,sta te tocno zanima?

14 godina
dmanz kaže...

Da,sad igrao 2 sata.

This post is signed by Ivanoile
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
dmanz kaže...

Da,sad igrao 2 sata.

mislim s aktivacijom, meni ne zeli gfwl radit

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ja ću sada dobit key pa javim. Dodajte me na GFWL : perkoxcar.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Pa napiši koji je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Upravo sam odvozio sva tri R&D zadatka i prosao sam ih zicer, ali mi je nakon utrke pisalo da da treningu nisam ostvario objectiv (naravno nisam dobio poboljšani dio) :-(

0 0 hvala 0
14 godina
dmanz kaže...
ivanoile kaže...
dmanz kaže...

Da,sad igrao 2 sata.

mislim s aktivacijom, meni ne zeli gfwl radit

Ja sam jucer tek unio svoj kod jer nisam mogao nac pass od acc,al sve normalno radi/radilo je i jucer.
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Problem je stane na downloading profile kada upisem key i onda javi network error, probao sam sve da rijesim sto sam nasao na netu (xfire, port forward, upnp, mac, itd itd itd) i reinstall OS i jos uvijek to javlja

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

moze pomoc

udjem preko launchera i ono pise

error your CPU is not multy core and does not suport Hyper-Threading

plssss help

comp

2.7 ghz dual core

ATI radeon HD 4550

2 giga RAM

nez do cega je

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:01 (simo97).

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

kupi si multy core

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

kakav multy-core

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mos to skinuti za djabe?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:03 (simo97).
14 godina

pa napiso je da ima dual core

@simo

provjeri tocno koji procesor imas pa postaj ovdje

14 godina
F1 2011 (Codemasters)

dok sam pisao odg, nije stavio konfiguraciju

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bane123 kaže...

Igra mi ne prepoznaje Volan, u pitanju je genius volan i kad udjem tamo u opcije namjestim steering wheel i krenem dzabe nece uopste da ga registruje, da li treba negdje jos nesto podesiti moze li mala pomoc?

a kupio sam volan ima 2 dana.... zna li ko sta mi je ciniti?

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

eeeeeeee

imam ovaj procesor

amd sempron tm 140 processor

0 0 hvala 0
14 godina
simo97 kaže...

eeeeeeee

imam ovaj procesor

amd sempron tm 140 processor

Koliko znam,do je one-core procesor(osim ako ga nisi otkljucavao).Preslabo za ovu igru.Ako mozes preporucam novi komp(jaci),mozes cak i na forumu pitat da ti sastave.
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=712.msg12158#msg12158

Gotova i velika nagrada Monaka. Izvještaj je pod linkom. :)

0 0 hvala 1
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Jel moguce da se desi u utrci safe scart i jel se to moze narikati??

naime ja sam to pokusao alil ni, uvik mi je off , ne mgou ukljucition!!
Jel postoji mozda mogucnos ako premaoo krugova vozim recimo moram nekih najmanje 20% ili vise??

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

neznam kako to rec, ali od kad je izasao driver, ne igram vise f1, iako je odlicna igra, puno zabavniji mi driver...a ionako ne igram puno, mozda sve skupa sat vremena dnevno...

doc ce i to vrijeme kad cu biti raspolozen za f1...samom meni je zao sta ne igram, ali nakon ovog ljeta, ne igram vise ni 1% igara sta imam...jbg

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ekipa ima problme sa f1, ovako ulazim u igru i nakon 20 sec tocnije kada projde film odnosno kada stisne home ptipkku kada ulazim u svoj acc jednostavno mi se zbloka igra i ne moze dalje ici...

a radilo mi je tjddan dana i vec sam 12 trka odvozio, jel zna u cemu je problme??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

ja vozim s tim volanom... ukratko, samo mi je steering linearity na 10%, sve ostalo na 0 i vozi odlično! force feedback mi je na 100% i osjećaj pod rukama ja cool!!!

btw, imam original, te za sad nemam nikakvih problema - mislim da sam jednom ubio igru, tj smrznula se, kad sam radio neki alt-tab switching i multitasking, ali rušenje je nastupilo zbog grafičkog drivera na xfx hd6870. upgradeom na 11.8 verziju nemam nikakvih rušenja, iako rijetko switcham iz igre u windowse.

bad_ri
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 9:47 (bad_ri).
14 godina
neaktivan
Ambush kaže...

Ekipa ima problme sa f1, ovako ulazim u igru i nakon 20 sec tocnije kada projde film odnosno kada stisne home ptipkku kada ulazim u svoj acc jednostavno mi se zbloka igra i ne moze dalje ici...

a radilo mi je tjddan dana i vec sam 12 trka odvozio, jel zna u cemu je problme??

nisam 100% siguran ali moguće da ti se pokvario save game. slično se i meni dogodilo probaj maknut(znači cut, ne copy) save iz myDocuments\mygames\f1 2011 negdje drugdje pa probaj pokrenut igru ako je problem u save-u moći ćeš igrati samo nećeš moći nastaviti tamo gdje si stao već moraš krenuti iz početka :-(

14 godina

da problem mi je save game, kada ulazim u acc nece mi uci, a kada nemam svoj acc kada idem voziti nes  bez acc onda mi radi ...

Isti problem ko i tebi..jel si ti sebi otklonio problme??

14 godina
neaktivan

za sada samo tako da sam maknuo folder sa spremljenom igrom sa njegove lokacije ali nisam našao način kako povratiti save game pa sam krenuo iz početka

14 godina

Jao, ja sam probao sada i nece ni meni....

jao presao sam vise od 13 trka od 50 krugova.........

Cek jel bu se to opet desilo dodjes do pola pa sve ponovno ??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice