F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 293.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
@doktor1 kaže...
Pa zbog one ubitačne startno ciljne ravnice.....

Da, to stoji, ali tvoj top speed je manji od 315, a sedma ti je navinuta na 335. Ne želim se praviti pametan, ali tu gubiš vrijeme. Ako ju smanjiš na cca. 324 ćeš imati bolje ubrzanje, i možda doći i dalje od 315. Ja bez problema idem cca. 319, ali trebam vidjeti razliku u postavkama aerodinamike.
Sutra probam tvoj setup.
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
13 godina

Radim na videu, valjda će bit ubrzo gotovo. {#}

14 godina
itomic009 kaže...

Radim na videu, valjda će bit ubrzo gotovo. {#}

Ja sam uploadao, obrađuje se već više od pola sata.{#} Koje si vrijeme odvozio?

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:31 (Promster).
13 godina

Mislim da je 1.15.300 tako nešto. Mogu brže uz koncentraciju i treninga malo. Sad se u biti sat i po je..em oko tog snimanja i uploada tako da mi koncentracija nije baš bila na mjestu {#}. Stavio sam sad upload-at i sad neznam kad će to bit gotovo. Čim bude, postam ovdje.

13 godina

Evo ga. Od 5giga full hd slike sam ovo dobio na kraju, ali dosta je da se vidi. Kad budem malo bolji s tom obradom videa, bit će i normalniji clipovi.

P.S. Prvi krug je samo brzi, drugi je bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 23:53 (itomic009).
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

Vidim da je počelo neko mini nadmetanje u hot lapovima pa se možda uključim kroz koji dan. U GP modu španjolsku sam vozio 1.16.9 s pokojom greškicom..s time da vozim sa helmet cam pogledom i assist off. Time trial još nisam probao na toj stazi pa ću okačit slike kada odvozim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 0:37 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina

Ja ću ovo ubrzat bitno kad malo još poradim na set- up bolida i kad budem vozio koncentriraniji. Mislim da imam sudeći po neki krugovima po netu barem pola sekunde u đepu samo na promjeni set-upa a čini mi se i više.

14 godina
F1 2011 (Codemasters)
Vidio sam da je YT obradio video, stavit ću video i setup kad dođem doma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Aerodynamics
Front Wing Angle: 8
Rear Wing Angle: 10

Braking
Balance: F 56% - R 44%
Pressure: High
Brake Size: Normal

Balance
Front Anti-Roll Bar: 1
Rear Anti-Roll Bar: 1

Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 11
Rear Spring Stiffness: 11

Ostalo nisam dirao. Sve je OFF osim ABS-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Lako po suhom vozit ajd nek netko odvozi po Heavy Rain dobro vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Promster kaže...

11/11 bug zbog kojeg je bolid zaljepljen na podlogu kao sa Loctite ljepilom

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Šta nije to Patch popravio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Sigurno ne igra sa najnovijim patchom...

Sada ću to dokazat, uploada se video, igram verziju sa tim bugom, promjenio sam postavke, stavio stiffnes na 11, i bez ikakvih pomoći odvozio 1:14.4xx uz veliku grešku u zadnjoj šikani!!

Dakle, teško divlajnje sa bolidom, TC off kao i sve ostalo i ovaj je zaljepljen za podlogu.... uskoro

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:48 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Evo 1:14.482...... Sa iskorištavanjem tog bugua to je sranje a ne vožnja jer iako su sve pomoći isključenje bolid se užasno lako vozi. Ovo su samo dva kruga sa tim postavkama, još da odvozim pet bi odvozio mnogo brže.... Staviti najnoviji patch pa onda napraviti setup, ili ne koristiti 11/11 bug pa onda voziti bez TCa 1:13/1:14

na kraju videa su prikazane asistencije....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:59 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...
Promster kaže...

11/11 bug zbog kojeg je bolid zaljepljen na podlogu kao sa Loctite ljepilom

Sorry, nisam znao za ovo{#}. Može link za fix?

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Najnoviji patch.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Moram probat to s tim odvozit da vidim jel toliko brže. Ja nemam patch ali nikad nisam vozio s postavkama na 11/11. inače, koliko vidim nitko nevozi sa kamerom iz kokpita kako Bog zapovjeda, a vjerujte mi da je izazovnije nego ova kamera. Ja sam vozio s tom kamerom kao vi jednu sezonu, onda prešao na kokpit kameru i treba znat stazu potpuno napamet da možeš brzo voziti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 18:08 (itomic009).
13 godina
itomic009 kaže...

Moram probat to s tim odvozit da vidim jel toliko brže. Ja nemam patch ali nikad nisam vozio s postavkama na 11/11. inače, koliko vidim nitko nevozi sa kamerom iz kokpita kako Bog zapovjeda, a vjerujte mi da je izazovnije nego ova kamera. Ja sam vozio s tom kamerom kao vi jednu sezonu, onda prešao na kokpit kameri i treba znat stazu potpuno napamet da možeš brzo vozit.

Nije baš potpuno napamet, ali ju treba poznati.

Ja sam isto prvo vrijeme koristio ovu "onboard" kameru, a onda se prebacio na ovu iz bolida i preporodio se :D

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
16 godina
itomic009 kaže...

Moram probat to s tim odvozit da vidim jel toliko brže. Ja nemam patch ali nikad nisam vozio s postavkama na 11/11. inače, koliko vidim nitko nevozi sa kamerom iz kokpita kako Bog zapovjeda, a vjerujte mi da je izazovnije nego ova kamera. Ja sam vozio s tom kamerom kao vi jednu sezonu, onda prešao na kokpit kameri i treba znat stazu potpuno napamet da možeš brzo vozit.

Za vozit ovakava vremena treba poznavati stazu bez obzora sa kojom kamerom vozio.... nemože netko tko je odvozio par krugova po nekoj stazi, sada npr Barceloni napravit vrijeme od 1:24.xxx, a kamoli 1:14.xxx

Znam sve staze iz F1 2010 i F1 2011 napamet. Vozio sam karijere od 100% i uvijek bi odgledao video kako voze u stvarnosti i prema tome se ravno dok ne naučim stazu napamet.

U svim drugim igrama vozim iz kokpita, ali mi je ovdje ova kamera zabavnija i osjećaj brzine mi je veći....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 18:12 (doktor1).
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

Konačno nako 3 sata mučenja oko instaliravanja patcha odvozio sam par krugova, mogu reći da je razlika ogromna, puno je teže ali i zabavnije. Svaka vam dala dečki, vi vozite 1:15:3xx, a ja sam se spustio jedva ispod 1:16.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...
itomic009 kaže...

Za vozit ovakava vremena treba poznavati stazu bez obzora sa kojom kamerom vozio.... nemože netko tko je odvozio par krugova po nekoj stazi, sada npr Barceloni napravit vrijeme od 1:24.xxx, a kamoli 1:14.xxx

Znam sve staze iz F1 2010 i F1 2011 napamet. Vozio sam karijere od 100% i uvijek bi odgledao video kako voze u stvarnosti i prema tome se ravno dok ne naučim stazu napamet.

U svim drugim igrama vozim iz kokpita, ali mi je ovdje ova kamera zabavnija i osjećaj brzine mi je veći....

Ja sam vozio F1 2010 sa kamerom kao ti sad što voziš ovom iznad kacige i prvu sezonu ove F1 2011. Onda sam prešao na kokpit kameru jel mi je veći izazov i to mi je zanimljivo. Također, osjećaj je kad sam se privikao bolji i vožnje i brzine i držim da je teže voziti nego kad ti je kamera u zraku iznad glave jel imaš puno bolju preglednost. Rekao sam da moraš još bolje poznavat stazu zato što sam vozio tako kao vi, onda kad sam spustio kameru da bude što realnije može, ispočetka sam se klizao i letao van. Teže je, jel je vidljivost bitno ograničenija i zato moraš poznnavat detaljno stazu, jel ima masa zavoja gdje nevidiš uopće nego kočiš po osjećaju ( brdovite staze ). Sa kamerom iznad kacige je puno lakše potpuno sam siguran. Gledam F1 već jedno 20 godina svaku trku tako da znam kako se koja staza vozi u stvarnosti također {#}.

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)
Što se tiče kamere iz bolida, s njom je teže vozit jer je puno lošija preglednost, u veliki broj zavoja moraš doslovno napamet skretat odnosno orjentirat se po nekim točkama okolo a ne po samom zavoju jer se on u trenutku početka skretanja ili kočenja nevidi da je tako u stvarnosti svaki vikend bi neko poginio.

1:14:060
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jesi ti ikad gledao F1, oni imaju još i lošiju preglednost tako da nemoj trabunjat takve gluposti ako neznaš o čemu pričaš. Pa šta ti misliš da svaka budala može vozit F1 300 km/h po stazi ?? Uploadaj krug gdje se vide i postavke.

13 godina
F1 2011 (Codemasters)

Ljudi kada stavljate vremena barem okačite neku sliku ako vam se već neda snimati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Jesi ti ikad gledao F1, oni imaju još i lošiju preglednost tako da nemoj trabunjat takve gluposti ako neznaš o čemu pričaš. Pa šta ti misliš da svaka budala može vozit F1 300 km/h po stazi ?? Uploadaj krug gdje se vide i postavke.

Drag si mi forumaš al si izgubljen. Neznam uplodat krug al ču stavit SS kad napravim 1:13:xxx Što te točno zanima kod postavki?

13 godina
Zekat kaže...
itomic009 kaže...

Drag si mi forumaš al si izgubljen. Neznam uplodat krug al ču stavit SS kad napravim 1:13:xxx Što te točno zanima kod postavki?

Ima odličnih setupova na racedepartmentu, tako da i tamo možeš pogledati(vrijedi i za ostale).

13 godina
Zekat kaže...
itomic009 kaže...

Hm, ma bolje da nekomentiram ovo, očito neznaš baš previše o F1.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Zekat kaže...
itomic009 kaže...

Hm, ma bolje da nekomentiram ovo, očito neznaš baš previše o F1.

Samo izvoli i moje iskustvo kao i tvoje se temelji na yubito i nedjeljnim popodnevima provedenim uz utrke uvaljen u fotelju.

13 godina

A nebih se baš kladio da se moje i tvoje "iskustvo" i poznavanje F1 može uspoređivati sudeći po tvojim izjavama ali nema veze, nećemo se bespotrebno svađati {#}.

13 godina
F1 2011 (Codemasters)

jel tko probao igrati preko hamachia?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice