1:16.134.... TC - medium; sve off, volan
Sa takvim postavkama bi mogao odvozit kakvih 1:15.2xx, ali dalje sumnjam....
Jeli setup TOP SECRET, ili ga možemo vidjeti? :)
1:16.134.... TC - medium; sve off, volan
Sa takvim postavkama bi mogao odvozit kakvih 1:15.2xx, ali dalje sumnjam....
Jeli setup TOP SECRET, ili ga možemo vidjeti? :)
Stavit ću.... Samo su snimljena dva kruga, a sa ovom ekstra brzinom dok se to uploada...potrajat će...
Brže se odveze krug ako znaš vozit bez pomagala, nego sa pomagalima. Ona pomažu, ali kod onih koji znaju s bolidom te pomagala ograničavaju. Zato pomagala i jesu za one koji nisu hard core trkači.
Brže se odveze krug ako znaš vozit bez pomagala, nego sa pomagalima. Ona pomažu, ali kod onih koji znaju s bolidom te pomagala ograničavaju. Zato pomagala i jesu za one koji nisu hard core trkači.
Počmi vozit i zaljepi vrijeme.
Imao sam jučer vrijeme sa Sauberom ( s njim vozim 3. sezonu u karijeri pa sam navikao na kokpit ) 1.15.680s čini mi se, naravno maximalne moguće postavke. S boljim bolidom i uz trening bi trebao na 1.14.xx pretpostavljam.
Imao sam jučer vrijeme sa Sauberom ( s njim vozim 3. sezonu u karijeri pa sam navikao na kokpit ) 1.15.680s čini mi se, naravno maximalne moguće postavke. S boljim bolidom i uz trening bi trebao na 1.14.xx pretpostavljam.
U GP vikendu ili TT-u? Nekako mi se to čini sporo za TT, na prošloj sam stranici postao sliku sa 1.13.7xx, u samo par krugova s nekim čudnim setupom.
U TT-u. A čini mi se da mi ni setup nije baš neki. Kako si ti došao do tih 1.13.xx nemam pojma, valjda znaš barcelonu jaako dobro . Ja je vozim prilično dobro, ali znam da mogu brže jel nisam odvezao savršen krug. Bolji set-up, brži bolid ( McLaren ili Red Bull ) i još treniranja i možda bih skinuo sekudnu i polo, mada sumnjam u to jel vozim dosta dobro.
Setup, (Ferrari, Red Bull):
Aerodynamics
Front Wing Angle: 9
Rear Wing Angle:8
Braking
Balance: F 53% - R 47%
Pressure: Low**** - tako je podešeno da nemam blokiranja kotača kod naglog kočenja
Brake Size: Normal
Balance
Front Anti-Roll Bar: 10
Rear Anti-Roll Bar: 10
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 9
Gearbox
Gear 1: 133 kph
Gear 2: 166 kph
Gear 3: 196 kph
Gear 4: 227 kph
Gear 5: 259 kph
Gear 6: 293 kph
Gear 7: 335 kph
Alignment
Camber Front: -3.00
Camber Rear: -0.90
Toe Front: 0.14
Toe Rear: 0.47
Video, dva kruga 1:16.585; 1:16.134;
*loša snimka jer sam konvertiro u 40 MB; i greška 4:3 format umjesto 16:9
U TT-u. A čini mi se da mi ni setup nije baš neki. Kako si ti došao do tih 1.13.xx nemam pojma, valjda znaš barcelonu jaako dobro . Ja je vozim prilično dobro, ali znam da mogu brže jel nisam odvezao savršen krug. Bolji set-up, brži bolid ( McLaren ili Red Bull ) i još treniranja i možda bih skinuo sekudnu i polo, mada sumnjam u to jel vozim dosta dobro.
Nije mi baš Barcelona nešo draga, zadnji me sektor ubija, prva dva odvozim savršeno a onda u zadnjem uvjek nešto s*ebem.
Ako neko ima neki dobar setup neka posta.
EDIT: Pa nisu li svi bolidi isti u TT, svi naštelani po vremenima RBR-a, osim zadnje tri momčadi koje nemaju KERS.
Ajde snimi i ti krug kao kolega, živo me zanima krug od 1,13.xx sekundi . Probat ću i ja snimit filmić .
Ajde snimi i ti krug kao kolega, živo me zanima krug od 1,13.xx sekundi . Probat ću i ja snimit filmić .
Samo mi reci s kojim da programom da snimam, pošto nemam iskustva u tome, pa da sutra okačim video.
Pa recimo FRAPS ima tu opciju. Opališ F9 i onda snima. Ajde okači sad, tko će čekat do sutra .
Neznam koji sam setup koristio, sam sam ga slagao na licu mjesta. Sutra kad stavim video stavit ću i setup.
Ništa od snimanja sa FRAPS-om. To kod mene nešto neradi baš kako treba.
Ja sam snimio 1.13.9xx sad samo da ga konvertiram u nešto manje jer ima 1GB, koji da program koristim?
Ja sam snimio 1.13.9xx sad samo da ga konvertiram u nešto manje jer ima 1GB, koji da program koristim?
Windows movie maker
A s čim snimate ??
A s čim snimate ??
Ja sam Frapsom.
Kod mene trza kad snima tako da nemogu vozit.
I kod mene je ali sam onda stavio Video Capture Settings na 60 fps-a.
Kao šta sam napisao, puno grešaka u onom krugu; sada odvozio 1:15.333 i sigurno ide ispod 1:15, ali dosta......
TC medium, ostalo off, volan.....
Setup kao gore uz male preinake na kočnicama i zadnjoj brzini....
I onda bude OK ?
Aerodynamics
Front Wing Angle: 9
Rear Wing Angle:8
Braking
Balance: F 53% - R 47%
Pressure: Low**** - tako je podešeno da nemam blokiranja kotača kod naglog kočenja
Brake Size: Normal
Balance
Front Anti-Roll Bar: 10
Rear Anti-Roll Bar: 10
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 9
Gearbox
Gear 1: 133 kph
Gear 2: 166 kph
Gear 3: 196 kph
Gear 4: 227 kph
Gear 5: 259 kph
Gear 6: 293 kph
Gear 7: 335 kph
Alignment
Camber Front: -3.00
Camber Rear: -0.90
Toe Front: 0.14
Toe Rear: 0.47
Video, dva kruga 1:16.585; 1:16.134;
*loša snimka jer sam konvertiro u 40 MB; i greška 4:3 format umjesto 16:9
Hvala na setup-u.
BTW: Zašto imaš tako dugu sedmu?
I onda bude OK ?
Meni je onda bilo znatno bolje.
EDIT: Video je na putu.
Hvala na setup-u.
BTW: Zašto imaš tako dugu sedmu?
Pa zbog one ubitačne startno ciljne ravnice..... Neću stavit kraće pa da mi kod izlazaka iz bokseva počne pilit drva...
Još sam je za McLaren i produžio te sam sa njim na kraju ciljne ravnice imao 315 km/h dok je Red Bull išao 312 km/h
Evo uspio sam snimit, sad dok to konvertiram i upload-am.
E sad trebam kompresirat, recite mi neki program za skinut na brzinu jel nemam Movie maker !!
E sad trebam kompresirat, recite mi neki program za skinut na brzinu jel nemam Movie maker !!
Pa skini Windows Movie Maker.
EDIT: Pa kolko će se dugo obrađivat video?