jel se zna konfiguracija koja ce bit potrebna??
ne, ali okoprilike za min pokretanje dual core procesor, 1gb ram, ati x1600/nvidia 7600
za max dualac 3ghz, 2gb ram, nvidia 8800gt/ati 3870 i to je to.
ne, ali okoprilike za min pokretanje dual core procesor, 1gb ram, ati x1600/nvidia 7600
Recimo PS3 ili X360, sasvim dovoljno :)
Zezam te malo, nemoj zamjeriti :)
BTW, F1 nam je puno pomogel, Codi se naučil da EGO može i po kiši i po snijegu - riječ je naravno o DiRT-u 3
BTW, F1 nam je puno pomogel, Codi se naučil da EGO može i po kiši i po snijegu - riječ je naravno o DiRT-u 3
Naučili su to oni kad smo ja i ti išli u srednju školu. Radi se o talentima koji poznaju sve zive i nezive stvari vezane uz 3D.
Ne još,za 2-3 tjedna...
Instaliraj Dirt 2 demo i pokreni benchmark,jer ako ti dirt 2 dobro ide ići će i F1..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Evo što se sve može uklj/isklj u OSD menu..
Whole OSD - on/off
Speedometer - Mph/Kph
Rev Counter - on/off
Mini-Map - on/off
Race Position - on/off
Lap Timer -on/off
Car Status - on/off
Proximity Arrows - on/off
Driver Tags - on/off
ma dirt 2 mi radi bez beda samo meni to nevalja..jedino me brine ono sto su rekli za graficku dx 11 oce li to biti ili ne??
inace imam ovako
AMD Phenom 4x2.2Ghz
4gb rama
jedino me graficka muci 4850 512mb sta mislite oce radit na ovome??
ma dirt 2 mi radi bez beda samo meni to nevalja..jedino me brine ono sto su rekli za graficku dx 11 oce li to biti ili ne??
inace imam ovako
AMD Phenom 4x2.2Ghz
4gb rama
jedino me graficka muci 4850 512mb sta mislite oce radit na ovome??
radit ce sve solidno nemas frke.
Zadnji video me ostavio bez daha igra nudi i više od onoga što sam očekivao stvarno je nevjerovatno koliko su detalja ubacili jedva čekam.
ja sam procitao jucer na nekom forumu kao da ce i napravit bolide realno npr red bull ce imat najvise gripa meclaren ce bit najbrzi i te stvari jel znate sta o tome???
ja sam procitao jucer na nekom forumu kao da ce i napravit bolide realno npr red bull ce imat najvise gripa meclaren ce bit najbrzi i te stvari jel znate sta o tome???
Neznam za to, ali će pojedini vozači na pojedinim stazama biti bolji kao i zapravo, a bilo bi super kada bi konstrukcija staze utjecala i na bolide.
Ovaj vikend bi trebali dobit gameplay video u kojem se vidi i damage na autima...
Hoće i te tete na zadnje dve slike bit u igri?
Ovaj vikend bi trebali dobit gameplay video u kojem se vidi i damage na autima...
Hoće i te tete na zadnje dve slike bit u igri?
Eh, taj engine ipak nije u stanju dati takvu foto realističnost, osim ako ih neizrade kao meduscene van engine, BINK Video i sl.
Sve je super,ali da je bar HUD onakakav kakav je u pravoj Formuli 1,i da su samo malo bolidi sjajniji,da se svjetlost jače odbija jer je tako i u stvarnosti.
Eh, taj engine ipak nije u stanju dati takvu foto realističnost, osim ako ih neizrade kao meduscene van engine, BINK Video i sl.
Nije ni jedan engine u stanju dat takvu foto realističnost...
dejo6 te tete na zadnje dvije slike na žalost neće bit u igri :)
Ne moraju one bit tako fotorealistične, al ipak trebaju ubacit neke tete da drže one table s brojevima na gridu.
Bit će grid girls u igri, ne brini, potvrđeno je...
Kad dolazi igrica?....
Igra fenomenalno izgleda, još ako će biti i igriva.. ma milina!
Eto zbog toga bih zaista mogao 'pokleknuti' i kupiti neku dx11 grafulju.. tipa GTX460 1GB ili R5850 (ako ne izađe niš novije u međuvremenu)
Evo našao sam...24 Sep 2010 izlazi igrica..:D
Za one koji misle igrat F1 2010 na XBOX-u....F1 2010 Achievements
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Evo i Minimum System requirements:
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
• 1GB RAM (2GB for Vista)
• Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
• DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 12.5 GB Hard Drive Space
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
TO !
imam za minimum :D
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
Dosta visoki zahtjevi.
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
Dosta visoki zahtjevi.
za proc i RAM, tu negdje, ostalo je mačji kašalj
Kolko se sjecam, iste zahtjeve je imao i Dragon Rising (isti engine, isti developer), stoga vam nema nikakvog igranja ispod ATi 4650/nVIDIA 9500 i Dualac brz. Barem je tako bilo kod DR-a.
Ja doista ne znam zašto se toliko uzbuđujete oko toga...Minimalni zahtjevi su za današnje doba skoro pa smiješni...
Ja doista ne znam zašto se toliko uzbuđujete oko toga...Minimalni zahtjevi su za današnje doba skoro pa smiješni...
Kako kome.... Meni i tebi jesu, mi sigurno gonimo igru na max maxova, ali ima dosta ljudi koji nemaju dualac i to c2d na 2,4Ghz, kao i 2GB RAM-a (pretpostavit je da ce na 1gb ipak malo zaostajati).
Kako kome.... Meni i tebi jesu, mi sigurno gonimo igru na max maxova, ali ima dosta ljudi koji nemaju dualac i to c2d na 2,4Ghz, kao i 2GB RAM-a (pretpostavit je da ce na 1gb ipak malo zaostajati).
OK..ali ne treba svaka igra se vrtiti na maximumu...i na medium je grafika lijepa...
Ali i to su zahtjevi za 640x480 Ultra low na 30 FPS..... Dakle minimum minimuma.
Ali i to su zahtjevi za 640x480 Ultra low na 30 FPS..... Dakle minimum minimuma.
Prije bi rekao 1020x768 i sve na low,jer tko može tako smanjit rezu(640x480)
Minimalno 800x600....
Prije bi rekao 1020x768 i sve na low,jer tko može tako smanjit rezu(640x480)
Minimalno 800x600....
Svejedno, velika patnja za oči. Neka HD4650/GF 9500 bi mogla goniti 1280x1024 Medium do Low.... U kombinacij sa C2D 2,5Ghz, 2GB RAM.