Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.958.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jucer je bilo zanimljivo u MP.Pricam sa legom na skajp i svjestan sam da sam u UK.Izadjem na cestu i lik vice ides u suprotnom i ja sad opce ne kontam da meni vice,nailazi lik sa manom i ja njemu blicam i trubim da se makne kad na kraju skontam da sam ja kriv {#}  ispricao se liku i ajmo dalje {#}

Mogu primjetiti da je puno bolje za vozit.Od kad je dosao MP za 1.12 vidio sam samo dvije prometne i opce nema divljanja po cesti,bas je milina za vozit samo uzasno steka.Znaci 10 kamiona to je nemoguce koliko steka a Rotterdam ili Amsterdam da ni ne spominjem inace sve 5 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

danas bi bio moj konvoj iz Kolna u Berlin u 20:00 h, ako je netko zainteresiran, slobodno nek navrati -  http://ets2c.com/view/1846/bennycro-koln-service-station {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 16:54 (BennyCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
BennyCro kaže...

danas bi bio moj konvoj iz Kolna u Berlin u 20:00 h, ako je netko zainteresiran, slobodno nek navrati -  http://ets2c.com/view/1846/bennycro-koln-service-station {#}

Ja dolazim {#}

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljudi, što vi radite kada nemate teret za konvoj, tj. ja nemam teret iz Koln pa u Berlin, dali da uzmem koji bilo teret pa ga odvezem poslje ili? imam tek na pola puta do Berlina, što da radim? {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BennyCro kaže...

ljudi, što vi radite kada nemate teret za konvoj, tj. ja nemam teret iz Koln pa u Berlin, dali da uzmem koji bilo teret pa ga odvezem poslje ili? imam tek na pola puta do Berlina, što da radim? {#}{#}

Uzmeš teret koji ideu smjeru tog grada, kada dođeš u taj grad uzmeš za Berlin, ili opet neki bliži grad, obavezno se dogovori s kolegama, osim toga, prije nego što napraviš svoj konvoj si trebao se vozit u par drugih da vidiš kako stvari idu...{#}

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

steka mi iskljucivo kad je kamera u interioru... i to u gradu pogotovo, e a kad stavim na vanjsku onda ide ko podmazano o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Lettel kaže...

steka mi iskljucivo kad je kamera u interioru... i to u gradu pogotovo, e a kad stavim na vanjsku onda ide ko podmazano o.O

Ista stvar i kod mene ali tako mi je samo u mp u sp na ultra 50 fps sa svakom kamerom.

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

konvoj prošao bez problema, bilo nas je samo četvero ali je vožnja bila ok, malo smo išli polako pa je bilo pritužbi ali stigli smo za sat vremena s time da smo išli raznim putevima {#}  

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mogli bi napravit Bug VTC(VCC), ja sam isto zainteresiran, pa ako nas ima jos molio bi da klinku Da :D

14 Da
1 Ne

0 0 hvala 0
14 godina
FallenArmy911 kaže...

Mogli bi napravit Bug VTC(VCC), ja sam isto zainteresiran, pa ako nas ima jos molio bi da klinku Da :D

Ja sam voljan i pomoc ako treba...

16 godina
Euro Truck Simulator 2
Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 23:42 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

dali neko ima problem da mu se tipke poremete nakon sto izadjem iz igre i ponovo udjem?

moram ih ponovo namjestati

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Promods 1.71 + Poland Rebuilding 1.71 + RusMap 1.35

Ovako trebaju biti poredani fajlovi:

1. promods-def-v171.scs

2. promods-map-v171.scs

3. promods-v171.scs

4. zzz 01 PolandRebuilding_1.70.scs

5. zzz 02 PolandRebuilding_1.70.scs

6. zzz 03 PolandRebuilding_1.70.scs

7. zzz 04 PolandRebuilding_1.70_fix.scs

8. zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_def.scs

9. zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_map.scs

10. zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_model.scs

Pročitajte read me od Ruske mape pošto se ona mora učitavati zadnja, ona također radi i TSM mapom. 

Danas je autor ove mape koja se već duuuugo iščekuje izjavio da će kad izađe biti kompatibilna s Promods mapom, e ak se to dogodi to bude epski posao {#}

Pozdrav. Nakon skoro godinu dana skinuo sam ovu kombinaciju i sve sastavio i to radi. Sad me zanima koje modove staviti da se dobije na realnosti?
Sjećam se da sam koristio neki mod za realniju fiziku(postoji još to?) te za prikolice i terete(te sam našao).
Postoji još nešto bitno? Igram na zadnjoj verziji igre. 

14 godina
KiXiE kaže...

Pozdrav. Nakon skoro godinu dana skinuo sam ovu kombinaciju i sve sastavio i to radi. Sad me zanima koje modove staviti da se dobije na realnosti?
Sjećam se da sam koristio neki mod za realniju fiziku(postoji još to?) te za prikolice i terete(te sam našao).
Postoji još nešto bitno? Igram na zadnjoj verziji igre. 

Evo Fizika pa si izaberi i isprobavaj koja ti odgovara. Možeš i staviti mod za osvjetljenje, ljepše i bolje teksture te vrijeme, izaberi jedan od njih (1, 2 ili 3)

Ovaj mi je jedan od omiljenijih modova, mjenja pozicije route advisora kamo ti je volja.Što se tiče prikolica koristim Jazzycatov paket sa Satanovim i rade bez problema.

Jedan od bitnijih su mi realistični displayi i pokazivači na kontrolnoj ploči. Za kraj da bi igru začinio s još više realnosti skini si zvukove motora pa isprobavaj. Ima ih cijela hrpa na ets2.lt i na SCS forumu, kao i modeli kamiona.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

evo veceras ko zeli jedan lagani konvoj od Dovera do Beca pa tko zeli nek se pridruzi. Napokon nakon mj dana da sam i ja sjeo za komp i malo zaigram ETS sa novim volanom :D

http://ets2c.com/view/1895/avan7garde-cro-dover-sea-port

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav, 

ovako igrao sam ETS2 ali singl, i kupil licencu preko steama, ali mi neće pokrenuti, pošto postoji koji mod, kao dodatak igri, kaj treba napraviti da bi mogao ograti legalno i po mogućnosti MP ? ima do koji link ili mi može ko pomoći ? 

Zahvaljujem se unaprijed ;) 

Gužvinec
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nekužim ništa šta si napiso

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ma igral bi multi player i imam licencu preko steama, i sad sam kupio DLC going east, i updatal sve, moram napraviti account , e sad dok to napravim to je to ? ili ima još šta, i kako da komuniciram  s ostalim igračima ? 

Gužvinec
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MAtija_vz kaže...

ma igral bi multi player i imam licencu preko steama, i sad sam kupio DLC going east, i updatal sve, moram napraviti account , e sad dok to napravim to je to ? ili ima još šta, i kako da komuniciram  s ostalim igračima ? 

Trebas skinuti mod za MP LINK

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
12 godina
neaktivan

Zagi me pretekao {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 17:29 (Xperiax1).
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

opa radi :D ima koji Ts ili nešto di se konvoji slože ? 

Gužvinec
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Skroz na dnu stranice je link da napravis svoj konvoj LINK a za Team speak 3 upises server name http://ets2mp.com/ i tražiš hrvatsku sobu 

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

normalno da je brzina složena na 90Km/h ne može se to promjeniti ? 

Gužvinec
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MAtija_vz kaže...

normalno da je brzina složena na 90Km/h ne može se to promjeniti ? 

Možeš, u opcijama.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
Euro Truck Simulator 2

U mp nemožeš maknut limit brzine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

¸oki doki svatil sam da ne funkcioniaju nekej stvari ko na SP 

Gužvinec
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prvi put da vidim 3000+....

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 19:19 (Zekat).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
nekad je bilo i više....kad su pocela snizenja na ets2....3800 mislim da je najvise bilo...na svakom koraku sam na nekoga naisao
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Speed limiter: ON ----- ETS2 MP : OFF. Kako cu ga slatko uninstall

Moj PC  
2 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

Speed limiter: ON ----- ETS2 MP : OFF. Kako cu ga slatko uninstall

Uživaj u SP, makar ćemo mi "normalni" moć "normalno" vozit, a vi NFS rideri će te se brzo vratit

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice