Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Imam jedan problem...

imam u igri 2 profila,

na jednom koliko god da igram ne traži aktivacijski ključ,

a na drugom nakon svake vožnje traži ključ....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
le940 kaže...

Imam jedan problem...

imam u igri 2 profila,

I? Gdje je tu problem? Igraj na tome na kojem ne traži i šuti, poklopi se ušima dok ne kupiš igru.

Swedish latin super funk.
14 godina
Eurotruck Simulator 2

Vidim da puno vas ima problema sa {#} verzijom igre... ja sam isto skinuo takvu da vidim kakva je igra i ne trazi mi nikakav key, a nisam ni blokiro firewall ni nis :) treba samo nac dobar link ...(P2P)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Gdje ima MAN-ova prodavaonica?Sada u svaki grad stajem i svugdje Scania i "DAV".

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ne ide teški teret bez tri osovine,odličan je physics mod...ovaj put sam pametnije krenuo čekao do 10lvl onda nadogradio kamion.Man sa 320ks ugasio mi se u brdu.

@ivanoile - MAN imaš u Munchenu veliki salon.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 23:27 (Spartakus).
Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina
ivanoile kaže...

Gdje ima MAN-ova prodavaonica?Sada u svaki grad stajem i svugdje Scania i "DAV".

Minhen

R3MZ1
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

nema smisla igrati piratsku verziju.čak me nije toliko tražilo key,dok nisam počeo čačkati po firewallu.sve u svemu odlična igra.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja nikad nista prcko po firewallu i glupostima i sve radi i ne trazi key... ma perfect...

btw level 23, pronasao sam dobru taktiku i vidim da funkcionira... skill samo po visokovrijednom teretu i vecim udaljenostima i poneki ADR certifikat... novaca, ovisno o udaljenosti bude od 12k pa sve do nekih 45k a xp-a redovito po turi bude oko 1000 :)  imam 3 garaze, 6 kamiona i 5 vozaca... cekam na nekog dobrog sestog, jer mi ovi sa malim rejtingom imaju zaradu ispod 1€/km... oko 300k eurica u dzepu i kredit za vratom... polako izlazim iz krize :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Evo jedna slika mog ljubimca, volim jednostavno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja jos nisam utrosio novaca na sređivanje kamiona, samo stavio motor od 750ks u volva i to je za sad to... kad izađe kredit onda cu sredit svoj stroj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...
le940 kaže...

Imam jedan problem...

imam u igri 2 profila,

I? Gdje je tu problem? Igraj na tome na kojem ne traži i šuti, poklopi se ušima dok ne kupiš igru.

ista situacija kod mene :D

12 godina
neaktivan

Skinuo sam igru sa drugog linka , ubacio sve patcheve , upisao key i nadam se da neće više zezat. Sad idem iz početka , ovog puta vozim sa Scaniom {#}

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo jedna slika mog kamiona lvl 12

btw. igra je super:

actros 1846 actros 1846
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

I ja sam nedavno upgradeao... Nakon 45k eura zarađenih na relaciji Liverpool - Dresden, napravio sam trade-in. Ostao na Renaultu, ali ovaj je jači, a i ljepši. Na računu nakon kupnje imam oko 60k eura, štedim ili za garažu ili za drugi kamion... Inače sam LVL12.

EDIT:  

DAF Trucks coming to Euro Truck Simulator 2!

We are happy to confirm that the next major update of Euro Truck Simulator 2 is going to come with officially licensed DAF Trucks branding for the XF tractor.

LINK

stari stari
novi novi
Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 9:51 (TIR669).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

moze mi neko objasnit kak da stavim svoj radio u ets ? Skinuo sam onaj file sa antenom zagreb sto je neko stavio par stranica unatrag i zalijepio u dokumente(ets) i sta sad dalje ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

moze mi neko objasnit kak da stavim svoj radio u ets ? Skinuo sam onaj file sa antenom zagreb sto je neko stavio par stranica unatrag i zalijepio u dokumente(ets) i sta sad dalje ?

Prekopiraš live_streams.sii datoteku u C:\Users\....\Documents\Euro Truck Simulator 2 i u igri u vožnji stisni R (ili koja tipka ti je već za radio) i tamo imaš dva prozora, "Svirač glazbe" i "internet radio". Ideš pod internet radio i tamo bi ti trebale biti prikazane stanice, klikneš na željenu i na dnu na play :)

Nego, koje modove koristite i gdje ih skidate? Ja trenutno imam 3 moda:

Real Logos v0.1 beta   - prikaz pravih naziva kamiona

Realistic Physics Mod v1.2  - realnije ponašanje kamiona i maknuto ograničenje brzine

z-louder-int-sound-schleicher77--13db-v1.0.1  - glazniji zvuk kamiona u kabini

15 godina
neaktivan
Osa kaže...

Prekopiraš live_streams.sii datoteku u C:\Users\....\Documents\Euro Truck Simulator 2 i u igri u vožnji stisni R (ili koja tipka ti je već za radio) i tamo imaš dva prozora, "Svirač glazbe" i "internet radio". Ideš pod internet radio i tamo bi ti trebale biti prikazane stanice, klikneš na željenu i na dnu na play :)

Realistic Physics Mod v1.2  - realnije ponašanje kamiona i maknuto ograničenje brzine

ja koristim real physics 1.2 i ovaj louder int sound... a ovaj real logos imas noviju verziju v0.5 beta... jos koristim i prave nazive i logo firmi, također su i prikolice prepravljene sa pravim logom firmi :)

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

gde mogu kupit key?

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

preporucam base-host... nemoras se zezat sa paypalom i ostalim glupostima... samo odes u postu ili banku i uplatis opcom uplatnicom. dosta su jeftini, mislim da je key oko 160kn a i sigurni su... ja sam par igara kupio tamo i sve proslo u najboljem redu :)

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

a di mogu kupit da platim preko paypala?

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Abecedni popis gradova i truck dealera koji se nalaze u njima.

Aberdeen -> Scania
Amsterdam -> DAF
Berlin -> MAN
Birmingham -> MAN
Bratislava -> Mercedes
Bremen -> DAF
Brüssel -> Iveco
Calais -> MAN

Cardiff -> DAF
Dortmund -> MAN
Dresden -> Scania
Düsseldorf -> Renault
Edinburgh -> MAN
Felixstowe -> Renault
Frankfurt -> Iveco
Genf -> Mercedes
Glasgow -> DAF
Grimsby -> Iveco
Hamburg -> Iveco
Hannover -> Scania
Leipzig -> DAF
Lille -> MAN
London -> Volvo
Luxemburg -> Volvo
Lyon -> Renault
Mailand -> Scania
Manchester -> Scania
München -> MAN
Newcastle -> Mercedes
Nürnberg -> Volvo
Osnabrück -> Volvo
Paris -> Renault
Plymouth -> Mercedes
Prag -> Renault
Rostock -> Renault
Rotterdam -> Mercedes
Salzburg -> DAF
Stettin -> Mercedes
Straßburg -> Scania
Stuttgart -> Mercedes
Turin -> Iveco
Verona -> Volvo
Wien -> Iveco
Wroclaw -> Volvo
Zürich -> DAF

Moj PC  
7 0 hvala 14
13 godina
Osa kaže...
dino_pes13 kaže...

Malo ti je to, ovo su moji modovi:

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
16 godina
neaktivan

Ako netko ima volje ,da stavi sve modove za ets2 i napiše za što svaki mod služi.Hvala !

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozz

evo uzo sam i aj ETS2 pa em zanima jedna stvar uzeo sam sofera i njemu kamion pa sad kako nariktat da pocne vozit za mene tj dat mu neku turu??

(nisam bas igro ovakve igre pa nezznam)

0 0 hvala 0
14 godina
VandaL.pr! kaže...
Osa kaže...
dino_pes13 kaže...

Malo ti je to, ovo su moji modovi:

Real diesel prices mod... sta ti zelis bankrotirat? hahahah

Nego jel zna neko di se moze skinut level mod? Nijedan mediafire link na koji sam naiso neradi, ostalih nema.

Ugl taj mod mice one restrikcije da moras bit npr lvl15 za novi motor i ta sranja

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Pozz

evo uzo sam i aj ETS2 pa em zanima jedna stvar uzeo sam sofera i njemu kamion pa sad kako nariktat da pocne vozit za mene tj dat mu neku turu??

(nisam bas igro ovakve igre pa nezznam)

Sam ce si trazit posao, nemoras mu nista zadavati.

Inace da, kao sto je netko rekao dolazi official DAF u ETS2 u iducem patchu, a bit ce jos poboljsanja fizike i Ai vozila u tom patchu. Stize za otprilike 2 tjedna

14 godina
Eurotruck Simulator 2

probao sam sve moguce nacine da mi ne izbaci k*y, ali je nemoguce

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vandal, jel bi mogo stavit link gdje imaju svi ti modovi? ;)

14 godina
Eurotruck Simulator 2

uskoro očekujte konzum,žuja i druge domaće prikolice i možda neke druge modove do kraja dana stavim konzum prikolicu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice