Ne znam zašto si ga izbjegavao, kočnica + retarder bi riješili stvar bez promjene trake...
retarder?
Ne znam zašto si ga izbjegavao, kočnica + retarder bi riješili stvar bez promjene trake...
retarder?
retarder?
Kocnica motora
retarder?
Kocnica motora
kako se to aktivira - nisam zna za to? Ja kad trebam naglo zakočit dignem ručnu i kočim :)
Mislim da je B defaultna postavka...ali držiš ne pritisneš pa pustis, koči dok držiš kao i klasična.
retarder?
Tu sam objašnjavao šta je retarder:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/eurotruck-simulator-2/96813.aspx?page=13&jumpto=3019613&sort=asc&view=flat
Kočnica motora je nešto sasvim drugo.
Ima li gdje key za kupiti jer igre nema nigdje..
Ima li gdje key za kupiti jer igre nema nigdje..
imas na ets2 stranici
jamislim da je to pomicanje kamere ovo,ajmo rec kao glava od vozaca da se mice dok skreces,al neznam kako se kontrolira :)
Imaš uređaj koji montiraš na monitor ili ispred a drugi dio ide na glavu. Najbolje na šiltericu, ili na slušalice. i kako ti okreneš glavu desno on tako šalje signal bazi na monitoru i u igri onda skreće. baza je spojena na kompjuter.
Jel postoji koja mogučnost da se podignu nekako exp?
Jel postoji koja mogučnost da se podignu nekako exp?
Da, igranjem.
Koju tipku moram stisunt da bih uključio retarder?
Ostao bez goriva, a do benzinske imam 10-15 km :/
Šta napravit? Kad bi pozvao pomoć na cesti jel bi mi oni malo natočili goriva ili bi me samo vratili u najbliži grad?
meni se pojavila greška motora da moram otići u service šta je prije
GreenMan Gaming ilitiga GMG = 20 i nešto sitno eura, oko 160kn. Koristite voucher kod sa njihove stranice za -20%, ETS2 im stiže sutra pa pretpostavljam da isto vrijedi i za key. Pouzdani, prihvaćaju sve kartice + PayPal.
Jučer navečer sam naručio preko Base-Hosta key i danas ujutro stigao na mail
Prihvatljiva cijena od 159 kn i igra vrijedi svake lipe po meni i treba podržati SCS jer su to zaslužili! Samo se nadam u narednim patchevima da će popraviti optimizaciju i ubaciti još neke mape i slično... Inače vozim s Volvom, nadogradio ga na 750 KS i derem, kamion je zvijer, još dva zaposlena i polako kapaju novčići
Meni 19.20€ jer sam trade-inao one besplatne Commandos 3 i Hackera nekog, uz 20% off super, 154kn. Kod stigao odmah bez obzira što je pre-purchase, to je samo za download release date sutra na gmg-u, inače sve 5. Igra upravo aktivirana, sve preporuke... Iznimno jeftino. Odoh se odmarati sad po Europi...
Gdje je najveća scania trgovina?
ja znam da ima u Munchenu jedna Man-ova,a jel ima negdje bas glavna ili je to to?
Gdje je najveća scania trgovina?
Manchester i Hanover
http://www.mediafire.com/?oc7fr1ji0n236ll
Imate Antenu Zagreb, Narodni radio i Chronix metal. Ja njih slušam i radi mi
stavio sam to u moje dokumente i nista....trenutno slusam tamo neki njemacki radio sto je na popisu . Moze neko objasniti kak da to slozim ?
Evo od sad mozete kupiti igru na Base Hostu preko PAYPALA..
Neko je pitao pa da javim.
zna netko gdje skinut licencirane kamione..?
pogledaj ovdje http://www.ets2-mods.com/
hebem ti mater i igru, ne smijem stisnut esc odma k*y hebe, odvozim jednu i k*y hebe, za poludit
upravo kupio key preko basehosta, sad se samo čeka da stigne što prije
nemože se više izdržat bez ove igre, zaraza....
hebem ti mater i igru, ne smijem stisnut esc odma k*y hebe, odvozim jednu i k*y hebe, za poludit
inbound, outbound rules blokaj u firewallu i nemaš problema.