Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Eurotruck Simulator 2 aka next

igra je sve 5, ali to što mi izbaci za key nakon svake vožnje me živcira

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
Vapor kaže...

Ova igra će me natjerat da uplatim par ticketa ne bi li došlo do neočekivane financijske injekcije kako bi kupia g25/g27 + licencu za igru {#}{#}{#}.

Pre, pre, pre zarazno.

Eh da, iskustvo iz San Andreasa koristi. Prikolicu uparkiravan u rikverc bez problema, čak i na retrovizore, a prvi put igram ETS.

EDIT: Postavke sam stavio high, ide fluidno, pokušao sam ultra al osjeti se nizak fps iako nisam mjerio, vjerojatno oko 25 imam na ultra.

Ista stvar kao i kod mene.... prvi put igram ETS i "GTA SA" just works xD

BTW sto se tice performansi, nisam primjetio probleme (zasada) ali nisam igrao po kisi, nisam palio svjetla tako da cemo jos vidjeti...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:38 (lovac82).
16 godina
neaktivan

bemti pohlepu i 120km/h na okuci sa punim teretom :)))

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prevrnuo sam se s kamionom i sada ne mogu igrati, kako da ga ispravim? :S

xXxXx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Prevrnuo sam se s kamionom i sada ne mogu igrati, kako da ga ispravim? :S

zovi service

15 godina

Meni po kiši nema problema ni sa svjetlima, iako se osjete malo lošije performanse kad uđem u grad.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo par slikica mog Dafa :D uloženo preko 100k € u njega , razina 9 

Album http://imgur.com/Smt7a,MXzHD,KlBas,7t3GO,JkzMP,JFwuH

Slike sa ture Kiel - Linz na ulazu u Austriju

EDITOVANO: sad mora radit 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 22:13 (trucktz).
14 godina
trucktz kaže...

Evo par slikica mog Dafa :D uloženo preko 100k € u njega , razina 9 

Album http://dodaj.rs/nalozi1.php

Slike sa ture Kiel - Linz na ulazu u Austriju

stavi na forum ili imageshack ovo mogu vidjeti samo oni iz srbije

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Meni po kiši nema problema ni sa svjetlima, iako se osjete malo lošije performanse kad uđem u grad.

Na kojim postavkama igras?

14 godina

Evo jedan brzi ulet s kamionom iz zavoja u zavoj.

EDIT

Neznam ni sam kako je dospjela na ovaj kamion mašina od 480ks,bila od 730 i opet je od 730.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 22:09 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odlična igra, super su odradili kontrole miš+tipkovnica.

Uzeo sam onaj najslabiji MAN kao prvi kamion nije uopće loš jedino mu fali malo snage.

Kad sam se penjao sa prikolicom van iz onog kameonoloma morao sam ga gariti u 1. preko 2000rpm i jedva sam se popeo.

U 2. brzini nema sanse da bi uspio :)

Sviđa mi se što su napravili da te auti mogu pretjecati tako da stalno moraš provjeravati retrovizore.

Ne znam da li se vama ovo desilo, ali jednom na ulazu u autocestu se dogodila takva gužva da sam morao čekati 5minuta da prođem, nije se moglo

na rikverc niti naprijed. Sve u svemu ovo će se igrati još dugo vremena{#}

Pokušavam voziti što više bez upotrebe kočnica i retardera, pratim GPS kada su zavoji i usporavam sa motorom kada je god moguće.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 23:11 (BORG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja nemam tih problema sa pretjecanjem auta... moj kamion ide do 130 tak da... :D al guzve znaju bit na granici, autocesti itd...najgore je na semaforu, uspiju proc mozda 3-4 auta kad je guzva... i jel iko moze poslat svoj controls.sii file... ne mogu namjestit nikako pomicanje pogleda u kabini :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni su glupi ti modovi za brzinu, sjecam se u german truck simulatoru zaletis se 150km/h i nema sanse da uspijes zakociti.

90kmh je cist ok, zato jer mozes reagirati na sve.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
ma meni što duže vozim neku rutu, to veći gušt :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BORG kaže...

Meni su glupi ti modovi za brzinu, sjecam se u german truck simulatoru zaletis se 150km/h i nema sanse da uspijes zakociti.

90kmh je cist ok, zato jer mozes reagirati na sve.

a cek malo, znaci ako moj kamion moze ic 250km/h to znaci da ja moram drzat full gas? de malo razmislite jbt, pa taj kamion moze isto ic i 90, a i malo vise kad zatreba, recimo kad pretjecem drugi kamion... ne razumijem vas, al ok... ni ja ne vozim uvijek 130, al nekad na ravnoj dionici autoceste ga potjeram malo vise... to sad ispada da bi mi nase osobne automobile trebali svi blokirat na 50km/h jer je to dosta, da stignemo reagirat, jer ga ne mozemo vozit 50 ako nema blokadu? mozda je onda moj auto cudo, max mu je 200, al ja mogu regulirat gas da ide i manje, a vi ne mozete?

13 godina
neaktivan

Moze li mi netko objasniti kako blokirat igru na firewallu od windowsa 7 , ako nemoze preko toga firewalla koji da skinem da je blokiram i kako , unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cudno... Ja nisam morao nista blokirat i dalje sve radi normalno sa onim keyem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze netko napravit mod bez limita brzine?znam da je netko ovdje postao da to zna napraviti...

battlelog:kickass1999

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Malo je zalosno to kaj svi cekaju igru kao da im je zadnje, tjeraju SCS software da ju cim prije izaci i onda na kraju kad izdaju igru, igru koja je presavrsena ljudi traze CD-K*Y a znaju da je to strogo zabranjeno na forumu, i k tome sjebet* jedino scs koji se trudio oko igre kao oko nijedne do sad... 20 € je jedna malo veca cuga u gradu, a svi tolki zagrizeni igraci. 

=)=):D:D=);)
Moj PC  
10 0 hvala 4
14 godina
tuga000 kaže...

Malo je zalosno to kaj svi cekaju igru kao da im je zadnje, tjeraju SCS software da ju cim prije izaci i onda na kraju kad izdaju igru, igru koja je presavrsena ljudi traze CD-K*Y a znaju da je to strogo zabranjeno na forumu, i k tome sjebet* jedino scs koji se trudio oko igre kao oko nijedne do sad... 20 € je jedna malo veca cuga u gradu, a svi tolki zagrizeni igraci. 

nije 20€ nego 30€što mi je previše dati za bilo koju igru pogotovo ako si bez primanja

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan

Na čemu igrate Eurotrack Simulator 2

33 Tipkovnica
15 Volan
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

Joystick :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Krenuo sam igrati s volanom, ali kad sam otkrio implementaciju tipkovnice i misa, predobro nesto. Precizno okretanje volana, lakse snalazenje, gledanje okolo, stvarno odlicno.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
13 godina

Rumblepad 2 aka gamepad  {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

G27 na 900°.... Milina.... :) Samo mi fali rucica za retarder... :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u kojem gradu ima scanie za kupit?postavit cu i SS-ove svog jebozovnog mana v8 6x2 {#}

battlelog:kickass1999

0 0 hvala 0
15 godina
kurt kaže...

u kojem gradu ima scanie za kupit?postavit cu i SS-ove svog jebozovnog mana v8 6x2 {#}

Imaš manje centre u Aberdenu i Lileu, a veći u Manchesteru. Bar ono što sam ja otkria.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan

evo igra mi se instalirava, vidim da je svi hvalite, pa rekoh da probam :) vidim da svi trazite nekakav mod da se makne speed limit, zar je on ubacen, što nemogu da vozim dvesta na sat? :( haha

i zanima me kako funkcionira to sa kreditima, jel mogu pobjeci kad dignem kredit sa svojim kamionom i sve pare staviri na tajni racun u svicarskoj, i onda me policija halta?  {#}

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 10:57 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da, onda te helihopterima love, a ti se skrivas u tunelu, onda uzmes nitro bjezis policiji, ali vozis u suprotnom smjeru 250 na sat i rusis sve pred sobom. Na kraju završiš s poslom, to što si zaradio platiš policiji mito i svi sretni.

14 godina
neaktivan
Koji bi po vama bio najbolji kamion za uzeti kada si Level 8. Vuče me MAN ali nisam siguran ?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice