igra je sve 5, ali to što mi izbaci za key nakon svake vožnje me živcira
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova igra će me natjerat da uplatim par ticketa ne bi li došlo do neočekivane financijske injekcije kako bi kupia g25/g27 + licencu za igru .
Pre, pre, pre zarazno.
Eh da, iskustvo iz San Andreasa koristi. Prikolicu uparkiravan u rikverc bez problema, čak i na retrovizore, a prvi put igram ETS.
EDIT: Postavke sam stavio high, ide fluidno, pokušao sam ultra al osjeti se nizak fps iako nisam mjerio, vjerojatno oko 25 imam na ultra.
Ista stvar kao i kod mene.... prvi put igram ETS i "GTA SA" just works xD
BTW sto se tice performansi, nisam primjetio probleme (zasada) ali nisam igrao po kisi, nisam palio svjetla tako da cemo jos vidjeti...
bemti pohlepu i 120km/h na okuci sa punim teretom :)))
Prevrnuo sam se s kamionom i sada ne mogu igrati, kako da ga ispravim? :S
Prevrnuo sam se s kamionom i sada ne mogu igrati, kako da ga ispravim? :S
zovi service
Meni po kiši nema problema ni sa svjetlima, iako se osjete malo lošije performanse kad uđem u grad.
Evo par slikica mog Dafa :D uloženo preko 100k € u njega , razina 9
Album http://imgur.com/Smt7a,MXzHD,KlBas,7t3GO,JkzMP,JFwuH
Slike sa ture Kiel - Linz na ulazu u Austriju
EDITOVANO: sad mora radit
Evo par slikica mog Dafa :D uloženo preko 100k € u njega , razina 9
Album http://dodaj.rs/nalozi1.php
Slike sa ture Kiel - Linz na ulazu u Austriju
stavi na forum ili imageshack ovo mogu vidjeti samo oni iz srbije
Meni po kiši nema problema ni sa svjetlima, iako se osjete malo lošije performanse kad uđem u grad.
Na kojim postavkama igras?
Odlična igra, super su odradili kontrole miš+tipkovnica.
Uzeo sam onaj najslabiji MAN kao prvi kamion nije uopće loš jedino mu fali malo snage.
Kad sam se penjao sa prikolicom van iz onog kameonoloma morao sam ga gariti u 1. preko 2000rpm i jedva sam se popeo.
U 2. brzini nema sanse da bi uspio :)
Sviđa mi se što su napravili da te auti mogu pretjecati tako da stalno moraš provjeravati retrovizore.
Ne znam da li se vama ovo desilo, ali jednom na ulazu u autocestu se dogodila takva gužva da sam morao čekati 5minuta da prođem, nije se moglo
na rikverc niti naprijed. Sve u svemu ovo će se igrati još dugo vremena
Pokušavam voziti što više bez upotrebe kočnica i retardera, pratim GPS kada su zavoji i usporavam sa motorom kada je god moguće.
ja nemam tih problema sa pretjecanjem auta... moj kamion ide do 130 tak da... :D al guzve znaju bit na granici, autocesti itd...najgore je na semaforu, uspiju proc mozda 3-4 auta kad je guzva... i jel iko moze poslat svoj controls.sii file... ne mogu namjestit nikako pomicanje pogleda u kabini :(
Meni su glupi ti modovi za brzinu, sjecam se u german truck simulatoru zaletis se 150km/h i nema sanse da uspijes zakociti.
90kmh je cist ok, zato jer mozes reagirati na sve.
Meni su glupi ti modovi za brzinu, sjecam se u german truck simulatoru zaletis se 150km/h i nema sanse da uspijes zakociti.
90kmh je cist ok, zato jer mozes reagirati na sve.
a cek malo, znaci ako moj kamion moze ic 250km/h to znaci da ja moram drzat full gas? de malo razmislite jbt, pa taj kamion moze isto ic i 90, a i malo vise kad zatreba, recimo kad pretjecem drugi kamion... ne razumijem vas, al ok... ni ja ne vozim uvijek 130, al nekad na ravnoj dionici autoceste ga potjeram malo vise... to sad ispada da bi mi nase osobne automobile trebali svi blokirat na 50km/h jer je to dosta, da stignemo reagirat, jer ga ne mozemo vozit 50 ako nema blokadu? mozda je onda moj auto cudo, max mu je 200, al ja mogu regulirat gas da ide i manje, a vi ne mozete?
Moze li mi netko objasniti kako blokirat igru na firewallu od windowsa 7 , ako nemoze preko toga firewalla koji da skinem da je blokiram i kako , unaprijed zahvaljujem.
moze netko napravit mod bez limita brzine?znam da je netko ovdje postao da to zna napraviti...
Malo je zalosno to kaj svi cekaju igru kao da im je zadnje, tjeraju SCS software da ju cim prije izaci i onda na kraju kad izdaju igru, igru koja je presavrsena ljudi traze CD-K*Y a znaju da je to strogo zabranjeno na forumu, i k tome sjebet* jedino scs koji se trudio oko igre kao oko nijedne do sad... 20 € je jedna malo veca cuga u gradu, a svi tolki zagrizeni igraci.
Malo je zalosno to kaj svi cekaju igru kao da im je zadnje, tjeraju SCS software da ju cim prije izaci i onda na kraju kad izdaju igru, igru koja je presavrsena ljudi traze CD-K*Y a znaju da je to strogo zabranjeno na forumu, i k tome sjebet* jedino scs koji se trudio oko igre kao oko nijedne do sad... 20 € je jedna malo veca cuga u gradu, a svi tolki zagrizeni igraci.
nije 20€ nego 30€što mi je previše dati za bilo koju igru pogotovo ako si bez primanja
Na čemu igrate Eurotrack Simulator 2
33 | Tipkovnica |
---|---|
15 | Volan |
Joystick :)
Krenuo sam igrati s volanom, ali kad sam otkrio implementaciju tipkovnice i misa, predobro nesto. Precizno okretanje volana, lakse snalazenje, gledanje okolo, stvarno odlicno.

Rumblepad 2 aka gamepad
G27 na 900°.... Milina.... :) Samo mi fali rucica za retarder... :D
u kojem gradu ima scanie za kupit?postavit cu i SS-ove svog jebozovnog mana v8 6x2
u kojem gradu ima scanie za kupit?postavit cu i SS-ove svog jebozovnog mana v8 6x2
Imaš manje centre u Aberdenu i Lileu, a veći u Manchesteru. Bar ono što sam ja otkria.
evo igra mi se instalirava, vidim da je svi hvalite, pa rekoh da probam :) vidim da svi trazite nekakav mod da se makne speed limit, zar je on ubacen, što nemogu da vozim dvesta na sat? :( haha
i zanima me kako funkcionira to sa kreditima, jel mogu pobjeci kad dignem kredit sa svojim kamionom i sve pare staviri na tajni racun u svicarskoj, i onda me policija halta?
da, onda te helihopterima love, a ti se skrivas u tunelu, onda uzmes nitro bjezis policiji, ali vozis u suprotnom smjeru 250 na sat i rusis sve pred sobom. Na kraju završiš s poslom, to što si zaradio platiš policiji mito i svi sretni.