Nije kiša mod.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kiša nije mod,meni se u većini slučajeva javljala po noći,a sada,ima li kakvih modova za kišu,ne znam,pitaj iskusnije.
i sad ovo drugo, neki mod za grafiku/realizam
da vas pitam, gdje se moze nac neki dobar mod za grafiku i realizam, i da li kisa je mod il ne, jer dosta igram vec i nikad kise nema
ako imas verziju,,1.2.5.1
onda u postavkama mozes namjestit vjerovatnost kišenja
ps.
postoji mod za kisu,tj. kisa pada cjeli dan i noc bez prestanka
Vjerovatnoću kiše postavljate u meniju.
Malo da se pohvalim,imam svoj vlastiti paintjob
http://www.uploadffs.nl/images/2013/01/22/vxmPk.png
http://www.uploadffs.nl/images/2013/01/22/JMS4N.png
http://www.uploadffs.nl/images/2013/01/22/BKFdT.png
http://www.uploadffs.nl/images/2013/01/22/RCmDe.png
Jesi to baku zaposlio da ti napravi tabletić (milje) kak ti draže?
Šta s timm želiš reć?
Bla bla, vama kojima se ne sviđa nemojte igrat..
Meni se isto nebi sviđalo (vjerovatno) da igram na tipkovnici ili gamepadu, ali igram na volanu i obožavam kamione i možda jednog dana to i postanem.. Za kojih 20 godina?
Uglavnom, uz ove planine što spominjete kad bi još dodali da prikolica ovisi o masi (znači da varira od 1 tone do 1 milijuna tona..) i o jačini motora, te da se jednostavno s slabom mašinom ni ne pokušavamo popet gore, već tražimo neki "obilazak" e to bi već bila prava zabava..
I još kad bi neko napravio Hrvatsku aiii hihi
Večeras ako uspijem renderat i uploadat ide novi video, odvozio sam danas nekih 5 sati jer mi je bilo strašno dosadno, pa sam proširio prvu garažu i kupio novi kamion, malo žico banku za kredit i tako.. :D
Budete vidjeli :P
Ti ako mislis da je život kamiondžije ovo što vidiš u igri onda ti preporučujem da se bacis na vožnju bicikala. Niko ne kaže da je igra sranje. Grafički je onako, kamioni su dobro odrađeni a svijet je srednje. Igra je ubi Bože neoptimizovana, meni štopa na mojoj konfi koja žvaće World of Tanks na high setting bez problema. Sad ako je vama normalno da igra svako malo zapne meni nije.
Igri fali simulacije da bi bila simulator, ok mali je tim radio i ovo što su izdali je za svaku pohvalu. Ali nema realnosti, stock fizika je neprimjetna, pičio ja po autoputu ili kamenolomu isto mi je, ako stavim mod za fiziku onda mi se kamion ljulja ko klackalica. Čuj servis samo u po grada a benzinske samo van gradova...smiješno. Igra je dobra osnova samo da preraste u pravu simulaciju. Mali izbor kamiona, zabiješ se sto na sat u zid a kamion ganc nov, nema prljanja kamiona...sve su to detalji i ne zahtjevaju A+ developer tim da bi se ubacile. Kao što je neko rekao igra je bila dugo u razvoju za ovo što nudi.
Evo i jedna nevezana vijest za igru. Volvo je sada potpuno vlasnik Renault kamiona, nadam se da ćemo od Francuza ubuduće vidjeti malo ljepši dizajn.
Renault ima baš fin, futuristički dizajn.
ne znam na koji baš misliš...ako mislis na magnuma s obzirom kad je izasao on je zastario ako mislis na premium u odnosu na ostale proizvođače nije mi nešto lijep...(ovo je subjektivno misljenje, jer sto ljudi sto ćudi, sto žena dvejsto sisa).
S obzirom da je SCS najavio dosta projekata ove i buduće godine, nešto sumnjam da će ETS 2 dobiti neku veću pažnju. Ili će i ti novi projekti biti poluproizvod kao i ETS 2. Bolje da su se fokusirali na jedan projekat, napravili ga kako treba pa iz njega razvijali ostale.
ljudi zna neko gdje se nalaze truck dilersi :D Po njemackoj :D
Možda je do modova? Probaj maknut mod..
Al prije tog probaj ugasit i upalit igru ili samo reloadad profil..
Da li postoji nacin (ili mod) da mogu svoje vozace pratiti na karti?
Volio bi da izbace neki patch koji bi igri dao nesto vise opcija na podrucju vodjenja transport poduzeca.
Da li postoji nacin (ili mod) da mogu svoje vozace pratiti na karti?
Volio bi da izbace neki patch koji bi igri dao nesto vise opcija na podrucju vodjenja transport poduzeca.
to i mene zanima...i slažem se sa tobom i u ovom drugom djelu posta
Ali nema realnosti, stock fizika je neprimjetna, pičio ja po autoputu ili kamenolomu isto mi je, ako stavim mod za fiziku onda mi se kamion ljulja ko klackalica. Čuj servis samo u po grada a benzinske samo van gradova...smiješno. Igra je dobra osnova samo da preraste u pravu simulaciju. Mali izbor kamiona, zabiješ se sto na sat u zid a kamion ganc nov, nema prljanja kamiona...sve su to detalji i ne zahtjevaju A+ developer tim da bi se ubacile. Kao što je neko rekao igra je bila dugo u razvoju za ovo što nudi.
Evo i jedna nevezana vijest za igru. Volvo je sada potpuno vlasnik Renault kamiona, nadam se da ćemo od Francuza ubuduće vidjeti malo ljepši dizajn.
Potpuno se slazem. Igra je ok izgleda ok, ali te sitnice stvarno unistavaju dozivljaj nakon nekoliko dana igranja. A kad se sjetim da sam je istalirao zato jer sam htjeo opet igrat King of the road ali noviji.
I jos jedna stvar.. Modanje mi cini igru sve dosadnijom, recimo ona mapa afrika mi samo smanjuje originalnost cijele igre.
PS. pa kaj fali renou. magnum je zakon :)
što kažete na ovo pretjerivanje...
ipak malo previse,
a kada skreces jeli skrecu samo prva 2 kotaca ili prva 4?
ipak malo previse,
prva četiri
ipak malo previse,
... prva 4
Dobro je onda jer mu smanjuje radijus okretanja. ;)
ipak malo previse,
... prva 4
mozes li postat link za download?
ipak malo previse,
... prva 4
mozes li postat link za download?
WTFFF??? Šta je ovo nema ni retrovizora ni brisača a ni dodatne rasvjete a iz prvog plana sve ima??????
nekome trebali retrovizori i brisaci pa ti ukrali. xd
evo tu se nešto kuha oko multiplayera...nešto ozbiljnije
Moze link za skinut igru? hvala