Kako me nerviraju auto putevi kroz francusku :O katastrofa losi a uz to nije dobro uradjen GPS , jer na GPSu pokazuje blagu krivinu a ustvari je ostra krivina .. bem ti
Znači poljubio si zid...
Kako me nerviraju auto putevi kroz francusku :O katastrofa losi a uz to nije dobro uradjen GPS , jer na GPSu pokazuje blagu krivinu a ustvari je ostra krivina .. bem ti
Znači poljubio si zid...
konacno sam napravio novi save za onu mapu trucksim 1.5. planiram igrat bez kredita i malo realniju simulaciju. pa recite jel netko probao "realistic economy" mod?
Ja samo igram sa njim...i za ovo vrijeme od kad je igra izasla sam uspio sam jednom garazu prosiriti i dva kamiona kupiti...taj mod ubija...
Hehe. I sta onda kad AI prestize kamione preko pune crte i zabije se frontalno u tebe i napravi ti 17% stete? Mislim, kolko zaradjujes prosjecno?
Pa evo ovako recimo...otprilike najveca tura sto sam naisao je 20k ali to je i najduza, msm da je oko 1700 ili 1500 km dugačka...pa kad od toga oduzmes troskove, dobijes zaradu. Ali i to je dobro jer kad bi realno bilo, ta tura bi kostala 2000 eura bez troskova.
Pa ok. Stavit cu ga kad kupim kamion, pa cu vidjet.
Znači poljubio si zid...
Samo 11 % štete na prikolici :D
Ja se nadam da će ovaj SCS nekim budućim patchem da ispravi ovu igru, ili da uvede velike novine ili da promjeni naslov igre u ETA 2 ili Euro Truck Arcade 2. Jer igra ako se igra konstantno dosadi za par dana...nema izazova.
Upravu si :)
Za tri godine koliko su radili na igri moralo je biti mnogo mnogo bolje .. ovako je veoma monotono , "sjedi - vozi" .. nema tu nekih osnovnih stvari iz zivota sofera , tipa carine , cekanje po granicama , terminali , pauze od 45 min , velike pauze od 11h itd .. a da ne govorim za premalu mapu i premali izbor kamiona
A kako bi ti to čekanje izveo? Da sjediš i gledaš u ekran po 10 minuta? Heh..
Za sve ima način ... npr na benziskim postajama gdje se vrti onaj krug za spavanje , tu npr napravit meni i kad klikneš enter imaš vrijeme koliko ćeš odmarati .. eh sad postavit 45 min , 6 h i 11h .. Jednostavno a mnogo ljepši bi bilo igrat
Upravu si :)
Za tri godine koliko su radili na igri moralo je biti mnogo mnogo bolje .. ovako je veoma monotono , "sjedi - vozi" .. nema tu nekih osnovnih stvari iz zivota sofera , tipa carine , cekanje po granicama , terminali , pauze od 45 min , velike pauze od 11h itd .. a da ne govorim za premalu mapu i premali izbor kamiona
Pa s vemena na vrijeme uzmi veliku pauzu, stani na parkiralište i gledaj u monitor 11h Za izbor kamiona se slažem, mogli su i više od jednog kamiona za svaku firmu staviti. Mogli su staviti i nelicencirane "izmišljene" kamione pa bi ih moderi uredili kao što su za Iveco, Mercedes...
Ja samo kažem kako bi bilo realnije
A što se tiče mape zar je moguće da u pola europe ima samo 2-3 brda ? I to 2 u Švicarskoj i 1 u Njemačkoj ..
Da, ono što po meni jako fali su neke brdske ture, gdje bi se morali i potruditi a opet da s nekom lošijom mašinom se opće nebi ni dali doći :D
Nadam se da će u nastavku biti tako nešto i da će nagrađivati alternativne rute, npr više xp-a za vožnju po lokalnim lošijim, i nadam se brdskim, cestama nego po autocestama.
Igra nije da ju igraš cijele dane nego da se tu i tamo odvozi par ruta. Ali definitivno ima mjesta za puno ideja, nadam se da će to uvidjeti.
Čujte, sve bi to bilo lijepo, ne kažem da ne bi, ali po meni i ovo je dovoljan napredak. Pretpostavljam da je to poprilično malen razvojni studio, i napredak u odnosu na jedinicu je golem, tamo su samo bile autoceste, a ovdje ima sporednih cesta koliko hoćeš. Vidjet ćemo što će nam ETS3 donjeti, tamo negdje 2017.-e.
A jest i neki napredak , dodano par gradova u Engleskoj , Njemačka prekopirana iz GTSa , malo unapređena fizika (još je to daleko od nekog nivoa) i poboljšani interioeri .. i to sve za 3 godine :O
ako mislis da je tako lako napraviti igru ajde onda ti napravi jednu
ako mislis da je tako lako napraviti igru ajde onda ti napravi jednu
da, jer je i njemu to zanimanje i plaćen je za to
nije da pljujem developere, al nemojte miješati kruške i jabuke
ne moraš biti kuhar da bi znao da hrana ne valja, etc
A jest i neki napredak , dodano par gradova u Engleskoj , Njemačka prekopirana iz GTSa , malo unapređena fizika (još je to daleko od nekog nivoa) i poboljšani interioeri .. i to sve za 3 godine :O
...pa eto...taman dok su faks završili...
Kinezi za 6 dana hotel napravili :P naravno nije lako , ali za 3 godina ovako malo toga uradit stvarno .. jos zaboravih napisat da su prekopirali cijeli sistem sa vlastitim firmama , garazama itd .. dakle nista nova nisu smislili .. I jos , ne znam zbog cega su gubili vrijeme na pravljenje T&T i STDS , sad to propadaa
A dobro, ne možeš očekivati totalnu presliku RLa od nekog nisko-buđetnog studija. Mora se priznati da je sasvim solidno napravljena, je da imam zamjerki, da bi neke stvari promijenio.
Al ovo je igra prvenstveno da se malo opustiš, zavališ u stolac i kreni.
Nije ovo racing sim ili nešto. Uz to, ako vam dosadi, imate neki real life mod, pa ćete firmu imat nikad.
Uostalom, možete se prihvatiti modanja pa biti na korist zajednici. Nadam se uskoro nešto napravit, al moram si prvo riješit kolokvije i potpise na faksu.
Uglavnom, igrajte se, uživajte i najvažnije opustite se od svakodnevnih problema.
Hehe ne možeš ni uživat , jesil krenuo odmah te iznervira AI glupavi :D
Pa što vi onda ne skupite društvo,i napravite igru? Dečki su napravili super posao,igrao sam ETS 1,i ako bismo uspoređivali ETS i ETS 2,ma nebo i zemlja.
Možda dečki nisu mogli brže završiti zbog manjka osoblja,ili financija. Sad se našli par njih koji će biti nezadovoljni,jao.
Svako ima pravo izraziti svoje mišljenje , zar ne ? Jednostavno , to je moj utisak i niko ga neće promjeniti. Igra , PO MENI , nije ispunila očekivanja !
U suštini to je to, a da je moglo (trebalo) biti bogatije sa razno raznim detaljima je!
Iako i samo činjenica da postoji mapa mod ukazuje na to da su htjeli da igrači sami rade na detaljima, što možda i nije toliko loše, ali opet to ovisi o nečijioj dobroj volji!
Bla bla, vama kojima se ne sviđa nemojte igrat..
Meni se isto nebi sviđalo (vjerovatno) da igram na tipkovnici ili gamepadu, ali igram na volanu i obožavam kamione i možda jednog dana to i postanem.. Za kojih 20 godina?
Uglavnom, uz ove planine što spominjete kad bi još dodali da prikolica ovisi o masi (znači da varira od 1 tone do 1 milijuna tona..) i o jačini motora, te da se jednostavno s slabom mašinom ni ne pokušavamo popet gore, već tražimo neki "obilazak" e to bi već bila prava zabava..
I još kad bi neko napravio Hrvatsku aiii hihi
Večeras ako uspijem renderat i uploadat ide novi video, odvozio sam danas nekih 5 sati jer mi je bilo strašno dosadno, pa sam proširio prvu garažu i kupio novi kamion, malo žico banku za kredit i tako.. :D
Budete vidjeli :P
2. (znači da varira od 1 tone do 1 milijuna tona..)
1. - molim te da nam detaljno svima objasniš koji je postupak kako bi postao kamionom?
2. - isto vrijedi i za prikolicu od 10^6 tona, da mi kažeš što prevozi, ako nije Žak
1. - molim te da nam detaljno svima objasniš koji je postupak kako bi postao kamion?
Igra nije ništa specijalno upravo iz razloga što nema dovoljno različitog sadržaja pa nakon 20-og lvla (cca) većini ljudi dosadi. Do tada voziš i nije dosadno, ali kad trebaš raditi stalno rutu Liverpool - Bratislava (ili Glasgow - Torino, nebitno), prolaziti stalno po istim cestama, isti gradovi, dosadi. Ali za svoju cijenu, za nešto što je radio mali niskobudžetni tim, igra je za 10!
2. (znači da varira od 1 tone do 1 milijuna tona..)
1. - molim te da nam detaljno svima objasniš koji je postupak kako bi postao kamionom?
2. - isto vrijedi i za prikolicu od 10^6 tona, da mi kažeš što prevozi, ako nije Žak
Okej za prvo sam se krivo izrazio..
A drugo je samo bezvezan primjer.. Ne hvataj se za svaku rijec
da vas pitam, gdje se moze nac neki dobar mod za grafiku i realizam, i da li kisa je mod il ne, jer dosta igram vec i nikad kise nema