Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.156
|
čitano: 7.331.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Doso veceras doma nakon 2 Heinekena, malo Jack Danielas i par rum cola i pokrenuo ETS2, cisto da vidim koliko je realna simulacija... uglavnom, realna je...
Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
levatore kaže...

Mozda ce mi se neko smijati ali ja sam tek poceo igrati ets2 i tako da se tek snalazim sa svim stvarima u igri ali kod ovih modova sam zapeo nikako, skinem ja mod stavim ga u my documents/ets2/mod u scs filu i onda udjem u igru ali ne vidim da se nesto promijenilo pa sad ako ima neko da zna gdje grijesim dobro dosla bi mi pomoc, i da ja sam level 1 znaci nemam svoj kamion jos pa nezz jel do toga il nesto drugo :) hvala ;)

O kojem se modu radi?

Modove moraš staviti u mod mapu!

macgyver 53 kaže...

Jesu one prodavaonice kamiona na otvorenom sa polovnim kamionima?

Nisu! (VIdiš bilo bi ih fora imati!)

To su one 'male' prodavaonice, a velike su u zatvorenom.

nickname86 kaže...
Doso veceras doma nakon 2 Heinekena, malo Jack Danielas i par rum cola i pokrenuo ETS2, cisto da vidim koliko je realna simulacija... uglavnom, realna je...
A što bi tek bilo da je malo više sati od 11 i pol?!?! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 1:34 (godo).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobro rečeno.Da bar ima polovnih.To bi još zagrijalo igru...to bi bilo baš dobro.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Najbolja igra koju sam skoro ikad igro koa realnost ;D

Zan klo van dam

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nickname86 kaže...

haha..... pazi velike kazne su za profesionalce ako voze p'jani {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ima li netko mod da se popravi na gpsu ono zapinjanje slova,tj da normalno slova prolaze kad netko zaradi nešto ili kad netko napreduje od vozača itd.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Dobro rečeno.Da bar ima polovnih.To bi još zagrijalo igru...to bi bilo baš dobro.

Da samo što ti tu 'polovnost' ne bi vidio i osjetio u igri jer postoje samo dva načina:

1. da je kamion oštećen pa ga ne možeš normalno koristiti

2. da ima pređenih 100 000 km koja ti ništa ne znači (zapravo bi možda i značilo kada si na početku pa je kamion jeftiniji)

Imaš ti kakvku ideju?

ozzy666 kaže...

ima li netko mod da se popravi na gpsu ono zapinjanje slova,tj da normalno slova prolaze kad netko zaradi nešto ili kad netko napreduje od vozača itd.. :)

Nisam primjetio zapinjanje.

Ako tako nastavimo sa modovima, više igra neće sličiti na sebe! {#}

16 godina
moderator
godo kaže...

Modovi su glavni adut ove igre (igraća zajednica).

Developeri su napravili solidnu bazu, bez puno sadržaja i dosta nedostataka. AI vozači su ponekad retardi (sretnem ja i gore retarde u stvarnosti :D), nisu simulirali potrošnju na pravi način, mapa je siromašna, grafički nije nešto a opet zahtjevna, zvuk je mogao biti puno bolji.

Bez ovolikog broja modova (koji dosta stvari ispravljaju), mislim da bi mi davno dosadila i otišla sa diska (sad je na čekanju, sa preko 50k pređenih km).

11 godina
neaktivan
Ets2 mi je verzija s patchem 1-1-1 a koji su modovi pa ovi za mijenjanje vanjskog izgleda, enterijera, snijeg i tako novi kamioni ali samo radi ovo da imam eura koliko hocu al to mi nije nesto, a to "modove moras staviti u mod mapu" pa zar nije to sto sam gore napisao my doc./ets2/mod/ i tu ubacim mod koji skinem, ocito je da ce mi jos trebati vremena da shvatim kako i sta funkcionise :)
15 godina
Euro Truck Simulator 2

I ono najvažnije igra nije optimizirana dovoljno dobro pa i na jačim sistemima ima štucanja...

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Na učitavanju mi se igrica stalno ruši ponovo sam instaliro igricu i izbriso sve modove i opet isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Što se tiče ideje o polovnim kamionima tu sam prvenstveno mislio na starije modele.Tko ne bi volio voziti starijeg Mercedesa ili MAN-a!!??
I,naravno,smanjiti im neke mogućnosti,recimo,ne možeš staviti motor od 700 KS (ne mislim na modove u kojima skoro svatko može staviti 1000 KS).
Šta ja znam,to bi stvarno proširilo igru.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Što se tiče ideje o polovnim kamionima tu sam prvenstveno mislio na starije modele.Tko ne bi volio voziti starijeg Mercedesa ili MAN-a!!??
I,naravno,smanjiti im neke mogućnosti,recimo,ne možeš staviti motor od 700 KS (ne mislim na modove u kojima skoro svatko može staviti 1000 KS).
Šta ja znam,to bi stvarno proširilo igru.

Da točno. 

Još bi dobri bili prikoličari i tandemke. Što se tiče starijih kamiona, ne želim bit dosadan ali MAN TGA i F2000 bi bili dobri i Mercedes Actros MP2 ili Atego za prikoličara. Dodatno bi začinilo igru i stvarno "kamiondžijski" uređen interior (zavjese, oni privjesci na vjetrobranskom staklu, aparat za kavu i laprop na montažnom stolu...) {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

samo da pitam s čime slikate u igru i kako?

0 0 hvala 0
14 godina

Imas programcic naziva FRAPS ! S njim mozes uzimat screenshotove i snimat gameplayeve ! Pokazuje ti i broj FPS-ova !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
team - novitas kaže...

samo da pitam s čime slikate u igru i kako?

F10

12 godina
neaktivan

Stari nemoj se ljutit,  al ja sam pročitao ovaj tvoj tekst sada več 4. puta, i nisam mogao nač poantu teksta! Mislim "šta je pisac htio time reči" ? {#} Malo ljepše razjasni...

PS. Il pa je možda to od 3800 prevoženih kilometara kroz noč, pa te ne razumijem {#}

Pess
12 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

ja sam pročitao ovaj tvoj tekst sada več 4. puta, i nisam mogao nač poantu teksta! Mislim "šta je pisac htio time reči" ? {#} Malo ljepše razjasni...

O kom textu govoris, SF??{#}

14 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

Stari nemoj se ljutit,  al ja sam pročitao ovaj tvoj tekst sada več 4. puta, i nisam mogao nač poantu teksta! Mislim "šta je pisac htio time reči" ? {#} Malo ljepše razjasni...

PS. Il pa je možda to od 3800 prevoženih kilometara kroz noč, pa te ne razumijem {#}

A da nisi ti fulao forum?!? {#}{#}

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo jedna iz tmurne Poljske {#}

poljska poljska
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 11:48 (team - novitas).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
godo kaže...
Nisam primjetio zapinjanje.

Izgleda da je ovaj novi patch sve to popravio,jer sam ga jucer instalirao i danas radi super.. :D

11 godina

Koji si patch snimio , u mene je 1.2.5. 

12 godina
neaktivan

Imam jedan problem .. Naime , koju god da mapu skinem i ubacim u folder , ne mogu pokrenuti igru tj. izbacuje me pri loadingu profila. Obrisao sam igru , opet je instalirao bez ijednog moda i sve isto... znali neko u čemu je frka ?

11 godina

Krek drugi ili patch novi snimi pa probaj .

12 godina
neaktivan

Probao sam i na 1.1.1 i na 1.1.3 i na 1.2.5 patchu i sve isto .. 

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel mi može neko poslat svoj save game ko je na 24. levelu i po mogućnosti da vozi scaniu.

Unaprijed hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam jedno pitanje jel mi moze ko objasnit s kojim programom radit skin za kamione i objasnit kako radit s time ili samo poslat link od tog? plzz

mata091

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ets2 mi je verzija s patchem 1-1-1 a koji su modovi pa ovi za mijenjanje vanjskog izgleda, enterijera, snijeg i tako novi kamioni ali samo radi ovo da imam eura koliko hocu al to mi nije nesto, a to "modove moras staviti u mod mapu" pa zar nije to sto sam gore napisao my doc./ets2/mod/ i tu ubacim mod koji skinem, ocito je da ce mi jos trebati vremena da shvatim kako i sta funkcionise :) : citat {#} ovaj tekst, al sad sam shvatio {#}

Pess

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel mi može neko poslat svoj save game ko je na 24. levelu i po mogućnosti da vozi scaniu.

Ja sam na 30 i nekom.

Da ti posaljem?

Neznam se potpisat..xDD
12 godina
IMVK kaže...
macgyver 53 kaže...

Ja sam na 30 i nekom.

Da ti posaljem?

Može.A oćeš poslat to na mail ili kak?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice