A dugo im je trebalo... :D :D
When targeting a station's location (usually but not limited to when in supercruise heading towards it) show the schematic in the correct orientation. Note that this does not take into account the stations gentle axis-rotation, but will at the very least tell you where the entrance of an orbis/coriolis/etc will be when you drop out
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li tko da mi pomogne da brzo u farmam novi brod trenutno sam zapeo asp exploreru a mislio sam ici na phytona imam 23 miliona kredita nisam bas aktivan igrac ali eto ako netko ima vremna i volje neka mi se javi na pm da mu dam detalje.
Navrati na BIG/balkan Discord server (https://discord.gg/jSZjPtp). Tu se okupljamo svaki dan, uglavnom poslije 21 sat. Pa ćeš uletiti u neki wing s nama ili sl.
Inače 2.3 patch je bug fiesta, jučer sam pozvao ekipu u multicrew u Anacondu... kad smo shvatili da packhoundi imaju unlimited ammo/clip i 0% heata zabava je bila zagarantirana. :D A'la ovo:
Uglavnom - morat će brzo hotfix van...
Mene zanima kako su samo uspjeli shebati gal map i srv scanner. Gal map je sad totalna koma, ne možeš odabrat sustav bez da dođeš do njega i odabereš ga. SRV scanner zvukovi su pretihi.
Nije ovo direktan odgovor tebi Entry više na one padobrance gore
Jedan od tih padobranaca je igrao Elitu jos 1985. i utrosio >500 sati na nju boreci se sa gumenim tipkama Spectruma, prastarim RIZ-ovim kazetofonom da bi snimio poziciju i uzivao u famoznoj "vektorskoj nepopunjenoj grafici" i dosao do 7 galakticke mape ( od ukupno 8)
Uzivao je i u Elite II: Frontire na Amigi i imao sigurno preko 1000 sati na njoj, i bio je baja kada je kupio Panther Clippera i nakrcao ga shield generatorima do te mjere da vise nisam naoruzanje koristio nego sam "rammao" sve sitnije brodove.
Pokusao sam uzivati u Eliti 3 First Encouters ali se toliko cesto rusila da sam odustao.
U mejduvremenu sam iz neke nostalgije upucao i sasvim slidnu kolicinu sati u OOlite, no to je vise bilo sporadicno.
I onda kada sam cuo da Braben radi novu Elitu, od odusevljenja doslovno sam se vratio u djetinjstvo i u tu 1985. Backer sam postao gotovo iste minute nakon otvaranja trgovine.
Uzivao sam prvih 5-6 mjeseci, no nakon sto je splasne odusevljenje grafikom, shvatis da igras igru od prije 20 godina u ljepsem pakiranju.
Horizons je dao mali boost za dodatnih 2-3 mjeseca medjutim nedovoljno da me zaokupi jer nakon 15. planeta/Mjeseca na kojeg sletis shvatis da si ih vise manje vidio sve.
Dakle, za nekoga tko je igrao Elitu prije nego sto si se ti rodio (ako je datum tvog rodjendana tocan na tvom profilu) jednostavno ne mozes reci da je padobranac.
Iz moje perspektive to izgleda i zvuci prilicno smijesno
Ja se potpuno slažem s tvojim viđenjem igre. Igrao sam godinu dana, došao sam nadomak pythona i uglavnom prestao igrati jer mi je splasnula želja. Nisam ni kupio Horizons jer nisam siguran ni hoću li igrati idućih godinu dana. Igra je prekrasna, igra je super ali je za moj stil igre jako prazna. Igram solo u MP svemiru jer volim opciju da s nekim živim porazgovaram, čak odem i na misiju, ali ja sam uglavnom solo igrač. Volio bih da nisu toliko diverzificirali (sletanje na planetu i sl.) a da su unapređivali trenutne mogućnosti. Da npr. možeš iznajmiti NPC wing da te prati ili da uđeš u neke smislene priče koje će te držati tjedan-dva. Tako bi imao dojam da igram nešto smisleno. Ovako sam se sveo na ispunjavanje CG misija, i trgovina rare-ovima mi je i dalje najprofitabilnija. I to mi je dosadilo, a napucavanje obzirom da ne letim u wingu niti imam horizon nabrijanu opremu me uglavnom obeshrabrilo za daljnje igranje. Mogao bih napadati nenaoružane transportere ili sidwindere, ali to mi nakon što sam skinu 3-4 nenaoružane mete (a pet se disconectalo) nije bilo uopće cool pa to više ne bi ni radio.
Ja sam igru kupio u beti, sigurno ću je još koji put zaigrati (samo svaki put kad je pokrenem moram skidati novi update pa je više ni ne otvaram), ali horizon pass najvjerojatnije neće kupovati i za mene će ovo biti 90% space truck simulator vrhunske izvedbe. I to mi je ono kaj mi je najviše žao, jer je ovo obzirom da sam '86-'88 manijakalno igrao Elitu mogla biti za nas starce igra veća od života.
nemogu se naviknuti na ovu novu nadogradnju, po meni je lošije nego sto je bilo, sunce je mutno, slika se nekad trese a i skinuli su mi boju sa multi-cannon a imao sam plavu i crvenu sad je jadna zuta. dobro da mi je svemir u boji a kako ide mogao bi i on postati crno bijeli (ako ne platim dodatno) a po tome su se stvarno usavršili i jedino što rade je kako da nam utrpaju boje i velike k..., a to nema bez para. počeli su mi gaditi odličnu igru, da rade na sadrzaju npr imaš 4 broda na razlicite lokacije i prilikom pokretanje igre biras u koji ces, oni nude da gledam samog sebe u brodu i koliki su mi zulufi i k..... a ako hocu doci npr od tocke A do B prodje i 30 min prije nego sto opce pocnem pravo igrati.
nemogu se naviknuti na ovu novu nadogradnju, po meni je lošije nego sto je bilo, sunce je mutno, slika se nekad trese a i skinuli su mi boju sa multi-cannon a imao sam plavu i crvenu sad je jadna zuta. dobro da mi je svemir u boji a kako ide mogao bi i on postati crno bijeli (ako ne platim dodatno) a po tome su se stvarno usavršili i jedino što rade je kako da nam utrpaju boje i velike k..., a to nema bez para. počeli su mi gaditi odličnu igru, da rade na sadrzaju npr imaš 4 broda na razlicite lokacije i prilikom pokretanje igre biras u koji ces, oni nude da gledam samog sebe u brodu i koliki su mi zulufi i k..... a ako hocu doci npr od tocke A do B prodje i 30 min prije nego sto opce pocnem pravo igrati.
Do prije cca godinu - godinu i pol, svi su pak cvilili kak nema dosta skinova i ostalih kozmetičkih stvari u igri, te kak im ne bi trebao biti problem nakucati toga tonu, tako da imamo čim veći izbor.... Sad kad su to i napravili, sad opet ne valja....
Zadnji post prije više od mjesec dana? Wow!
Za one koji nisu vidjeli:
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/354066-Elite-Dangerous-2-4-and-beyond
ide na bolje, svaka cast
Make love,not war!
samo, kako ih sredit
dakle 2.4 ce bit uglavnom o thargoidima.
iskreno, ocekivao sam nesto drugo. ovi alieni mi bas nisu zanimljivi.
Ako netko hoce Elite je na popustu cca 50% http://store.steampowered.com/app/359320/Elite_Dangerous/
Uskoro nam se pridruzuje i PS4 ekipa.
Je netko za posjet Targoid bazi većeras? Ja ću vjerojatno upogoniti moju Anakondu i zaletiti se do tamo... Lokacija baze: SYSTEM HIP 19026: PLANET B1C LAT -17.9526: LON -152.6844
http://imgur.com/a/5cxMe
da kupim ili ne hehe? obožavao sam freelancera, lutanje svemirom u x3 serijalu bez zamornog građenja baza itd.... sviđa mi se igra ali ima dosta podijeljenih mišljenja
sad dok je na popustu neces pozalit.
i naišao na problem. koristim visa electron karticu, kupio sam danas ark sa njom ali sam uradio refund jer mi igra iz nekog razloga ne radi. kupio sam i necromancera za d3. sad hoću kupiti elite ali ne ide.
"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again."
wtf....
imam 300 kuna na njoj tako da se en radi o nedovoljnim sredstvima. istu poruku dobijem i kada hoću nadoplatiti steam wallet...
Igra je kompleksne mehanike, ali "content" ćeš si uglavnom stvarati sam - misije i stvari u igri su, uz nekoliko izuzetaka, proceduralno generirane - tu nema neke velike kompleksnosti. Ako ti se to ne sviđa, igra će ti brzo dosaditi. No čak i da samo želiš sve isprobat pričamo o par stotina sati. I developeri su svjesni da igra zahtjeva doradu core komponenti, tako da će iduća sezona, kažu, biti orijentirana upravo u tom smjeru.
Evo ti jedan primer ako se odlučiš na kupnju: https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/6k6lmj/a_cheat_sheet_guide_for_new_players_ps4_or/
kupio sam igru + horizons dlc. u početku se čini jako kompliciranom, za slijetanje sam se mučio 10 minuta dok nisam shvatio na koju se stranu trebam okrenuti. danas sam čak i bez goriva ostao haha. jedino bih volio da mogu nekako pretražiti market po okolnim sistemima za komponente, gdje se što može kupiti
Dobrodošao!
Većina alata za igru su third party appovi. EDDB će ti biti vrlo koristan https://eddb.io - može pretraživati po svemu što želiš...
A i unutar igre u galaxy mapu mozes filtrirati planete na High Tech recimo,oni su više manje uvijek dobro opremljeni.
Đabe ti u startu to kad nemas novaca za vecinu stvari,prvo se baci na nabavljanje neke cobre (odlican multitask brod) ,pa onda dalje vidi kako/šta.
resource extraction site high, odem unutra i skeniram brodove. nađem wanted i čekam policiju. kad je skoro pa mrtav ja ga dovršim i dobijem bounty. u 20 minuta zaradio 450k. not bad hehe
empire, federation ili alliance? imate preporuke što je bolje? sviđa mi se bounty bonus od empire
alliance nemoj gledat pošto nemaju nikakvih bonusa itd...
empire vs fed ti je osobni izbor (prije mrtav neg federalac al ajd :D )
kupio igru nocas, i dowloadala se do ujutra al dok sam ja spavao klinac pokrenuo i fino odigrao ca 3 sata
koliko sam vidio krivulja ucenja je teska, pa me zanima moze li se resetirati igra, da krenem ispocetka i predem tutoriale?