Zacudilo me da nema nista o ovoj igri na forumu pa sam odlucio nesto napisat, a usput naci neku skupinu da zaigramo zajedno.
Napravio ju je Trendy entertaiment mozda nekom poznat po dungeon defenders verziji za iOS i android. Ovo je mix Tower defensa i online coop RPG-a.
Ovdje mozete saznati vise http://dungeondefenders.wikia.com/wiki/Dungeon_Defenders a ako nemate vremena ukratko igra se svodi na ovo:
Kao i u svakom Tower defensu cilj je obranit odredeni objekt od valova neprijatelja, koji se povecavaju svakom rundom. Pritom stavljajuci razne obrambene jedinice koji pomazu pri obrani.
No u dungeon defendersima vi odabirete jednu od 4 ponudenih klasa: huntress (ranged dps) Monk(support) apprentice(mage) squire(tank) te ste stavljeni u mapu da pomazete u obrani.
Svaka klasa im odredene specijalne moci kao sto apprentice postavlja turrete a squire obrambene zidove itd.
Sada ulaze tu i RPG elemnti kao sto su itemi dropani sa strane ubijenih neprijatelje te lvl-upanje.
Postoji i shop gdje se pradaje dobiveni loot te kupuje bolji.
Igra se moze igrati online i local. Online se moze igrati Ranked putem trendynet-a te te normal games gdje ce se moci naci razni modovi za igricu.
Local se moze cak i zaigrati split screen.
Ovaj video sadrzi sve o igri te intervju sa dizajnerima:
i drugi dio
Dungeon defenders je 10 eura na steamu te osobno misljenje je da vrijedi svake kune.
Ako je netko kupio i zeli je zaigrat u coop-u addajte me na Steam name: CortexGnc