Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Sunshin kaže...

ja sam nakratko bio na dendijevom streamu prije par sati, i vidio sam njegov solo rating - neki je broj 5600+. a i party rating mu je to negdje bio, ali malo viši, mislim 5700+... 

a kad se određuje rating  mora da kreće od tvog normalnog, skrivenog ratinga kao neke baze. pa ga u tih 10 igara malo kalibrira.

kad bi svi krenuli sa nule, 10 mečeva bi bilo premalo. može se provjerit rating u konzoli odmah nakon prvog meča, i tu je negdje gdje će biti i nakon 10. najčešće.

pa to i ja kažem...

kreces od onoga gdje si stao na normalnom match makingu...

16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Tomex pise ti na patchu gdje je objasnjen ranked da pub gameovi su potpuno odvojeni od ranked gameova. Tako da mislim da ovaj put nisi u pravu...

jeste odvojeno, ali mora se od necega krenuti...

Dojitza kaže...

Ranked mmr bi se trebao gledati samo za one gejmove koji su odigrani u ranked matchmakingu.
A normalan mmr bi trebao ostati skriven, pa ga je nemoguće vidjeti (nikakva komanda u konzoli tu ne pomaze).

Sto se tice Dendija, otkud ti ta informacija?

gledo stream i vidio...
14 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima jos neko ko misli da je Magnus pre brutalan? Meni pocinje bit najdrazi heroj, svaki match scorovi: 20/3, 25/6....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Nas 5  u grupi hocemo da igramo ovaj novi event, vec tri minute trazi game...... super je volvo

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Jel ima jos neko ko misli da je Magnus pre brutalan? Meni pocinje bit najdrazi heroj, svaki match scorovi: 20/3, 25/6....

Postavljaš pitanje kao da imaš 14 godina.

Šta bi sad svatko tko misli da je Magnus "brutalan" trebao odgovoriti "Da, mislim ja". Imaš ispod ovog boxa gdje pišeš post opciju "Omogućeno glasanje", napravi anketu i pitaj ovako:

Da li vi mislite da je magnus prebrutalan?

3 Da
27 Ne
14 godina
neaktivan
Dota 2

Nemoj me tuc odma jbt ... btw. kolko vas igra sa quickcastom? Meni olaksalo igru puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Nemoj me tuc odma jbt ... btw. kolko vas igra sa quickcastom? Meni olaksalo igru puno.

Ne radi doubletap kad se koristi quickcast.

Vidiš da nisi naučio? Ovako se to radi:

Koliko vas igra s quickcastom?

1 Igram
26 Ne igram
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Lukanator22 kaže...

Ne radi doubletap kad se koristi quickcast.

Vidiš da nisi naučio? Ovako se to radi:

Koliko vas igra s quickcastom?

sta je double tap?? nov sam hahha

13 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

sta je double tap?? nov sam hahha

Evo par primjera:

• Igraš Nature's Propheta, ako 2 puta brzo pritisneš tipku za Teleport onda će te odvesti u bazu
  • Ako 2 puta brzo pritisneš tipku Teleport Scrolla u svom Inventoryju ideš u bazu
  • Ako 2 puta brzo pritisneš tipku za Force Staff, odbacit će te u smjeru u kojem gledaš

Ima još nekoliko primjera, većinom se koristi za spellove koji se mogu castati na onog koji casta.

14 godina
neaktivan
Dota 2

Aha, fala. Ja se jos dvoumim bili igrao sa quickcastom ili ne. Odgovara mi oboje, a posto vidim da vecina vas igra bez ukljucujuci "svjetske" igrace. Jel mi mos samo jos rec svoje misljenje o tome

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Nemogu vjerovat da je hand of midas poskupio {#}

Sad ga je potrebno iskoristiti 5.39 puta da bi vratio uloženi novac (s tim da dobiješ dodatni XP). Dakle, za 9 minuta.

Bio je stvarno jeftin prije. 

zasto racunas da ces ga prodati...

treba ti 18 minuta da ga otplatis..

13 godina
Dota 2

Kako vam se cini Legion Commander? Meni jedan od omiljenih jungle heroja, midas je prespreman item ponajvise zbog 30% ias ali i XP od kripova odlicno dodje! Svejedno, midas je poskupio ali se i dalje isplati praviti herojima koji trebaju brzi xp/gold i IAS prije svega...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
banee kaže...

tomex sto prije shvatis da si nubara bolje za tebe...

izvini perceto nisam te prepoznao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 14:36 (ToMisLaW).
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Slazem se da je prije bio jeftin midas a i sad se dobije ulozeno samo trebas bit stpljiv. Imas dobar start uzmes midas, imas los sa carry-om opet moras uzet midas.

Sinoc sam sa voidom izgrindao deadlus, mkb i eaglesng za cca 30 min, i podao ga nakon toga da uzem butterflly.

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

danas odigrao prvi solo ranked match, i mogu reći da sam ugodno iznenađen. igrao se captain mode, i za divno čudo ekipa je bila razumna, sve se dalo dogovoriti itd.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

danas odigrao prvi solo ranked match, i mogu reći da sam ugodno iznenađen. igrao se captain mode, i za divno čudo ekipa je bila razumna, sve se dalo dogovoriti itd.

Ja isto prezadovoljan ljudima koje dobivam, a cak niti nemam neki imba rating.

15 godina
Dota 2

A ja nisam lvl 13 i zapeo sam s ovim nadr....nim klincima.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ranked obvezno s ekipom igrati da ne bi dobili moždani udar.

Danas sam probao solo ranked i javljam se odmah da sam 5th. Kad je tim vidio da sam kupio sve support iteme pitao je Undyinga što nije ništa kupio, on kaže da je on "tank" (inventory Ring of Basi i Clarity, nema HP regena). Tim mu kaže da je retard, on nama da smo trebali igrati WC3 Dotu prije ove da naučimo igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

eto, kod mene upravo suprotno iskustvo.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam kako upadnete sa "normalnim" ljudima u team, ali kad ne igram u partyu u 80% gameova mi dodju mutanti blago receno. Nakon 1000 gameova nista se nije promijenilo, od solo matchmakinga samo zivce gubis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
1337Raptor kaže...

Ne znam kako upadnete sa "normalnim" ljudima u team, ali kad ne igram u partyu u 80% gameova mi dodju mutanti blago receno. Nakon 1000 gameova nista se nije promijenilo, od solo matchmakinga samo zivce gubis.

pa ako su toliko losi dobij solo gejm .... kad skuzis da te stavlja u pravi bracket onda si malo napredovo u doti , nek dok mislis da si pro i da su ti suigraci za sve krivi ...

17 godina
Dota 2

Kod mene za sad super iskustvo u ranked. Odigrao 9 gejmova, sve solo, i ni u jednom nisam bio s debilima. Stvarno se ekipa trudi, i supporta, suradjuje...

I svi su gejmovi bili zanimljivi, mozda 1 ili 2 su bili stomp. Sto je za razliku od normal mm-a gdje je skoro svaki gejm stomp pravo osvjezenje. 

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Idem sa dva prijatelja ranked igramo, jedan je pocetnik sa nekih 100 aprtija odigranih, drugi je igrac Lol-a. Ako odem mid i ownam dobijamo partiju 9-0 zasad :D

Ali da, izgleda bolje stvarno, nema feedera ni botova sa druge strane...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
banee kaže...
1337Raptor kaže...

pa ako su toliko losi dobij solo gejm .... kad skuzis da te stavlja u pravi bracket onda si malo napredovo u doti , nek dok mislis da si pro i da su ti suigraci za sve krivi ...

Kao prvo, nitko ne koristi voice chat i ne kontam wtf je s tim da u 21. stoljeću ne možeš kupiti mikrofon koji košta oko 12 Kn.

Kao drugo, uprkos popularnom vjerovanju da možeš dobiti gejm kao Windrunner koji ide u lane s jednim tangom dok cijeli tvoj team feeda i tvoj Legion Com daje svim njihovim igračima free dmg, to nije istina.

14 godina
neaktivan
Dota 2

Sramota... http://img.acianetmedia.com/i/gdfZr.png

Znaci, 3 minuta game-a, trojica mi izadju iz teama, ja i Pudge sami i JEDVA su nas dobili.. pogledajte mi samo scor, uzimajuci u obzir isto da su manji lvl-i itd. kuzim al svejedno ima par "veterana" u njihovon teamu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 12:47 (Lukanator22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
chaselol kaže...

Idem sa dva prijatelja ranked igramo, jedan je pocetnik sa nekih 100 aprtija odigranih, drugi je igrac Lol-a. Ako odem mid i ownam dobijamo partiju 9-0 zasad :D

Ali da, izgleda bolje stvarno, nema feedera ni botova sa druge strane...

stavlja te u losiji bracket sa nubovima vecim od tebe zato ti mozes ownat...

ogi nisi ti vidio moju wr vs 3pla protiv lowskiled igraca... nafarmam vise nego njihov keri ... i jos ih ubijem 2-3 puta

11 godina
neaktivan
Dota 2

Krajnje je vrijeme da prestanete plakat kako vas nitko ne voli i ne mozete upast u normalan tim.

Evo rijesenja {#}

1v1 turnir

Kvalifikacijske nagrade: 4x NVIDIA GEFORCE GTX 760

Finalna nagrada: $1500

http://www.cro-dota.org/archives/2968

http://www.esl.eu/hr/dota2/news/234340/

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 17:24 (LoKibug).

6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Haha skontaj ovo, novi mouz je sprski tim odsad.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Ne.

16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
Arxi kaže...

Ne.

Na streamu sam cuo da nakon syndarena vjerovatno odlaze jos dva igraca i da dolaze zmaj, viktor i cat iz aspere.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice