Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

Finiding match vec 10 minuta... gg volvo

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Sto se tice OD. Davno sam odigra mec u kojem su nam tim napustila 3 igraca i svejedno smo ja (ogre) i OD ostali i na kraju Pobijedili. Dakle lik je trolla protivnike citav mec sa astral imprisonment, od itema znam da je imao scyhtje i scepter of divinity.. dakle 3 disabla sve skupa. Ja sam ga suporta koliko sam mogao ali on je prakticki sam sa OD pobijedio petoricu.

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 21:28 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
fanaticni gejmer kaže...

Sto se tice OD. Davno sam odigra mec u kojem su nam tim napustila 3 igraca i svejedno smo ja (ogre) i OD ostali i na kraju Pobijedili. Dakle lik je trolla protivnike citav mec sa astral imprisonment, od itema znam da je imao scyhtje i scepter of divinity.. dakle 3 disabla sve skupa. Ja sam ga suporta koliko sam mogao ali on je prakticki sam sa OD pobijedio petoricu.

U prijevodu, i skraćeno: igrali ste protiv retarda.

13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

BKB hard countera tog heroja, uz to i Ogrea.

Ne znam protiv koga ste igrali.

12 godina
neaktivan
Panta_rei kaže...
FarmWithMeee kaže...
Krunoo7 kaže...
Onjegin kaže...
mvilla5 kaže...

Draftanje može zavisiti od strategije ili od pickanja/bananja OP heroja. Kad igraš s ljudima koje ne znaš drugo je obično dobra opcija. 

Ili countera za tvog carry-a, npr. ako planiraš imat OD-a za glavnog kerija, džaba ti što si bano huskara i snipera, kad ga nyx instagiba u dva poteza.

BKB ?

+ HoT + Linkens, po mogucnosti sve to prije nego je Nyx lvl6. 

Sam ti ja kriv sto ljudi u tvom poolu ne znaju kupovat sentrije ( pretpostavljam ne znas ni ti ). Od kao carry mete nyx-a. Lane faza nyx moze da mu zburna manu ako ne zeli da ga od ubije u cs-u jako i zato nemoze da aga ubije solo niti na lvl 6. A i kad dobije lvl 6 support ce stavit sentry na mid odu i sentry na easy laneu kod carrya. Bar u mom poolu ( ~5400 ) se tako radi zato se rijetko kad i vidi nyxa osim na random jer smo "presli" tog heroja. A sto se tice late gamea, nyx moze da se sagne od-u i da mu ga polize par puta a onda moze da legne na pod i pravi se mrtav.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 1:58 (FarmWithMeee).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Igrali smo vjerovatno protiv retarda koji su prvi put vidjeli tog heroja u zivotu (onda nisam bio ni lvl5, beta). 

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Prvi game ranked, dobim gore kumpiće, nego u normalnom.. užas.. za offlane picka SF-a, carry u 30min ima boots-e i aquilu...{#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Prvi game ranked, dobim gore kumpiće, nego u normalnom.. užas.. za offlane picka SF-a, carry u 30min ima boots-e i aquilu...{#}

Prvih 10 mečeva je kalibracijski period.

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Schweini7 kaže...

Ne nije, svi pocinju od svog skrivenog ratinga. Razlika je u tome samo sto sad vidis taj rating.

16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
Onjegin kaže...
Schweini7 kaže...

Ne nije, svi pocinju od svog skrivenog ratinga. Razlika je u tome samo sto sad vidis taj rating.

to sam i ja bio objašnjavao ali ne možeš ti to njima dokazati..

14 godina
neaktivan
Dota 2

When you first start using ranked matchmaking, you will enter a calibration phase of 10 games. During this time, your ranked MMR will not be visible

Znači svi su u pravu.

Po mojem iskustvu ne vrijedi igrati ranked all pick, a i u CM zna biti idiota. Iako je to meni trenutno najdrazi mod, samo je dosadno čekati da pick prođe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sweeth kaže...

When you first start using ranked matchmaking, you will enter a calibration phase of 10 games. During this time, your ranked MMR will not be visible

Znači svi su u pravu.

Po mojem iskustvu ne vrijedi igrati ranked all pick, a i u CM zna biti idiota. Iako je to meni trenutno najdrazi mod, samo je dosadno čekati da pick prođe.

kalibrira 100 poenta +-  ako ja imam 10 pobjeda za redom i dendi 10 pobjeda, nećemo imati isti MMR...

14 godina
neaktivan
Dota 2

Broj pobjeda ionako nije jedini i najbitniji faktor u izračunavanju tog skora.

I gdje si točno izvukao da ide 100+/- kroz tih 10 gejmova?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Broj pobjeda ionako nije jedini i najbitniji faktor u izračunavanju tog skora.

I gdje si točno izvukao da ide 100+/- kroz tih 10 gejmova?

pogledaj si MMR u konzoli nakon prvog gamea, i pogledaj nakon 10 gejmova..

bude ti 100+-

17 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
Panta_rei kaže...
FarmWithMeee kaže...
Krunoo7 kaže...
Onjegin kaže...
mvilla5 kaže...

Draftanje može zavisiti od strategije ili od pickanja/bananja OP heroja. Kad igraš s ljudima koje ne znaš drugo je obično dobra opcija. 

Ili countera za tvog carry-a, npr. ako planiraš imat OD-a za glavnog kerija, džaba ti što si bano huskara i snipera, kad ga nyx instagiba u dva poteza.

BKB ?

+ HoT + Linkens, po mogucnosti sve to prije nego je Nyx lvl6. 

Sam ti ja kriv sto ljudi u tvom poolu ne znaju kupovat sentrije ( pretpostavljam ne znas ni ti ). Od kao carry mete nyx-a. Lane faza nyx moze da mu zburna manu ako ne zeli da ga od ubije u cs-u jako i zato nemoze da aga ubije solo niti na lvl 6. A i kad dobije lvl 6 support ce stavit sentry na mid odu i sentry na easy laneu kod carrya. Bar u mom poolu ( ~5400 ) se tako radi zato se rijetko kad i vidi nyxa osim na random jer smo "presli" tog heroja. A sto se tice late gamea, nyx moze da se sagne od-u i da mu ga polize par puta a onda moze da legne na pod i pravi se mrtav.

Na mom levelu ljudi dewardaju sentrije, gankaju ODa prije nego dobije bilo kakav escape mechanism i svi imaju BKB koji cim se spusti ispod 7 sekundi oni kupuju novi... Ne znam dokle ide ovaj theory crafting, ali covjek pita kako draftat heroje u captains modeu(ocito je noob) a ti mu pricas o nekom high level playu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 23:26 (Panta_rei).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ja kad vidim OD-a, bjezim koliko me noge nose, na kraj svijeta, do najvecih dubina, u Davy Jonesa se sakrijem.. I onda skuzim da je i on navratio na cugu i onda si samo stavim metak u mozak da on ne mora.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Jonja kaže...

Ja kad vidim OD-a, bjezim koliko me noge nose, na kraj svijeta, do najvecih dubina, u Davy Jonesa se sakrijem.. I onda skuzim da je i on navratio na cugu i onda si samo stavim metak u mozak da on ne mora.

upalis bkb i prebijes ga ko pitchku

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Dota 2

Jadni oni koji su se kladili na IG ..

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Kakav comeback nazalost nisam pogledo game-ove, ali mogu si mislit da je bila strašna serija. Na svu srecu za DK da je bilo bo7 :D

13 godina
fanaticni gejmer kaže...

Bas sad gledam kladionicu, nisam znao da mozes keyeve staviti :O otkad su to ubacili, to mi je extra, vracam se kockanju opet haha ;)

12 godina
neaktivan
Dota 2

Zanima me vase misljenje tko su bili najbolji igraci na svojim pozicijama u 2013 godini?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 0:22 (mvilla5).

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

DOTA 2 Custom Maps and Game Modes Incoming?

Bilo je samo pitanje vremena, ljudi hoce nastavak warcrafta, tacnije da igraju kampanje u tom fazonu - citaj custom mape!

Moj PC  
5 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
mvilla5 kaže...

Zanima me vase misljenje tko su bili najbolji igraci na svojim pozicijama u 2013 godini?

mid- mushi

offlane- mushi

support- mushi

support- mushi

carry- mushi

12 godina
neaktivan
Dota 2

Jeli itko pratio ovu tugu sa SSD,ljudi su imali 3 standina iz Speeda.Rox im nije dopuštao da Sing2x pa su morali zatražiti od bivšeg suigrača Zaija da odigra taj game,te nakon toga su proveli 20min kako bi dokazali da je za i pravi Zai,a ne neki laznjak,te su na kraju cak i pobjedili.Sve u svemu vrh "profesionalizma" na starladder-u

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam gledao, ali ja sam tu onda na strani SSD, jer mrzim kako se dozvoljava svakom da standina gdje god hoće.. mislim, ako su tri standina is Speeda, onda ispada da oni igraju protiv speeda, a ne SSD. prije par tjedana je Pajkatt igrao... ne znam jel 4, mislim da je 4, ako ne 3 je sigurno, starladder meča u jednom danu- svaki put standin u drugom timu. tip igra s jednim timom u 4 sata, a protiv tog istog tima u 5 sati. I to je kao normalno...

13 godina
Dota 2

The Final Fragment Doubledown

Dupli fragmenti do 6.1.2014

go farm 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chaselol kaže...

The Final Fragment Doubledown

Dupli fragmenti do 6.1.2014

go farm 

Bih, da Wraith-night ne postane dosadan nakon dva-tri gejma.

Say hello to my little friend
13 godina
neaktivan
Dota 2

Zasto kad uzmem istog monstera u drugom metchu, ide mi sve ispocetka ?

Allen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Krunoo7 kaže...

Bih, da Wraith-night ne postane dosadan nakon dva-tri gejma.

Probaj igrati sa ekipom od pocetka pa postaj ovdje do koje ti tezine stigao :)

16 godina
neaktivan
Dota 2

Evo, danas su počele prijave za 5v5 "balkan's best season 2" tour.

Igra se knockout bo3 (finale bo5).

Uvjet sa sudjelovanje je uplata od 5rr-ova po timu.

Ako se prijavi predviđenih 32 timova nagrade će biti

1. mjesto-100r

2. mjesto-40r

3. mjesto-20r

Sve informacije potražite ovdje.

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice