Ova igra je postala totalni da kazem Sh!t , rusi su oborili rekord u dupliranju itemua vidim i na d2l ih ima. Prelazim na Lol jer jednostavno bolji je od dote. r.i.p dota. Pozdrav ljudovi
Ova igra je postala totalni da kazem Sh!t , rusi su oborili rekord u dupliranju itemua vidim i na d2l ih ima. Prelazim na Lol jer jednostavno bolji je od dote. r.i.p dota. Pozdrav ljudovi
shit je radi toga jer je neki ruski (od kuda već je) kreten duplirao masu itema zbog čega će vjerovatno kad-tad popušit bananu a itemi biti izbrisani? hmmm. previše uzimate srcu iteme koji su čisto kozmetičke prirode.
Ima si 3 posta u ovoj temi mora da dugo igras d2.....
Ima si 3 posta u ovoj temi mora da dugo igras d2.....
Svaki put kad ljudi napisu d2 ja mislim na diablo 2 <3
shit je radi toga jer je neki ruski (od kuda već je) kreten duplirao masu itema zbog čega će vjerovatno kad-tad popušit bananu a itemi biti izbrisani? hmmm. previše uzimate srcu iteme koji su čisto kozmetičke prirode.
Nebi se bas slozio s tebom ja sam duplirao spectral tigere u wow punih skoro godinu dana , a wow je igra koja se placa i ima 5% bolji sistem nego dota koja je free4play
Pricas gluposti stvarno ne znas o cemu pricas. Taj item je bio skoro pa dzaba, lik je skupljao i sad prodaje po super cijeni. Nije jedini. Znam jednom lika sto ima preko 300k vrijedan inventar, ako ima ne znaci da je duper.
pogledaj npr ovog lika koju vrijednost ima..
http://steamcommunity.com/id/shibagaming/inventory/
Prati li itko MLG?
Speedgaming su imho najveće iznenađenje. Idu u finale. Sad slijedi DK vs Na'Vi.
Gl, hf!
pa dobro sta je ovo u zadnjih par dana stalno dobivam full stack protivnike koji su tryhardi i znaju igrati a kod mene ni dva da su u partyu pa neda mi se igrati pubstomp partije
imas tamo pod preferences, stisnes select i oznacis "Don't match with parties when alone"
pa dobro sta je ovo u zadnjih par dana stalno dobivam full stack protivnike koji su tryhardi i znaju igrati a kod mene ni dva da su u partyu pa neda mi se igrati pubstomp partije
Dobordošao u timsku multiplayer igru!
Gdje su tvoji suigrači kreteni do kretna, a ti si nepogrešiv.
Gdje uvijek dobivaš prejake protivnike.
Gdje nitko ne igra timski (u tvome timu, naravno, protivnici su MLG profići).
Gdje nitko ne cendra o svojim suigračima
Navikni se. To ti je Dotin matchmaking. Pobjeđivat ćeš deset rundi za redom, ali ćeš zato gubit dvadeset.
I onda se iznenadi kad jednog dana slučajno pogledaš iznad onog gumba play a na njemu piše "1000 hours played".
Moji suigrači su vrlo dobri jednostavno nas protivnička ekipa razbije uigranoscu i komunikacijom. Jednostavno mislim da je tesko protiv 5 man stacka katkad s pub ekipom ali ne mora biti ovisi o protivnicima. Ja nisam nepogresiv a cesto pogrijesim i sasvim sam prosjecan igrač. iznad gumba play piše 2300h pa se nisam navikao da me stavlja protiv 5 man stacka jer mi se to nije prije desavalo.
Moji suigrači su vrlo dobri jednostavno nas protivnička ekipa razbije uigranoscu i komunikacijom. Jednostavno mislim da je tesko protiv 5 man stacka katkad s pub ekipom ali ne mora biti ovisi o protivnicima. Ja nisam nepogresiv a cesto pogrijesim i sasvim sam prosjecan igrač. iznad gumba play piše 2300h pa se nisam navikao da me stavlja protiv 5 man stacka jer mi se to nije prije desavalo.
imas iznad moj post ako nisi procitao, zaboravio sam te citirat, to bi trebalo pomoc
a znam ali onda mi se desi da cekam dugo hehe.
Upravo sam doživio da ima gorih ljudi od rusa u doti, britanci..
Znači igram brood i dc-am, vratim se u igru nema mi itema, bristle koji je nakon što je počeo meč rekao brb afk i vratio se u lane lvl 1 dok smo svi bili već 5-6 lvl mi je posakrivao iteme negdje po mapi i onda uzeo kasnije i nosio protivničkom timu da uništi iteme. Naravno da smo izgubili zbog njega. I bio je u partiju sa sk-om koji je uzeo 1st item boots.... šta reć?
Znači igram brood i dc-am, vratim se u igru nema mi itema, bristle koji je nakon što je počeo meč rekao brb afk i vratio se u lane lvl 1 dok smo svi bili već 5-6 lvl mi je posakrivao iteme negdje po mapi i onda uzeo kasnije i nosio protivničkom timu da uništi iteme. Naravno da smo izgubili zbog njega. I bio je u partiju sa sk-om koji je uzeo 1st item boots.... šta reć?
Znaš kako se to zove? Pojedinac.
uglavnom, neka nekog obrasca. kretena ima svih narodnosti i vjera. jedino je problem što se rusi toliko ističu osebujnim pismom i izrazima, tako da sam na njih posebno alergičan :D
Btw, i ja sam igrao Wispa, te portao svoje comradese iz tima na neprijateljski cliff kod velikog kampa na Radiant strani, te pritom uništavao TP scrollove onih kojima dosadi biti living & neverending ward, i u krajnjem slučaju i kurira. Naravno, više nikad nisu poželjeli igrati sa mnom, pa ni naići na mene u suprotnom timu, jer se sjete onoga što sam njima radio, pa znaju da ću potencijalno približno to isto činiti drugima.
Zabavljam li se ja, uništavam drugima game, ili oboje? Oboje vjerojatno. Zla pakost i zabava u jednom. A oni ne znaju disable-ati help, tja.
Ljudi kad ide frostivus?
edit:
previse hejta kad ljudima hoces nesto *pokloniti*
deleted
Čekajte što stvarno netko odustaje zato što netko ima bolje iteme ili je našao način kako iste "duplirati" /krasti? :) LOL pa kakve veze što ima iteme, ja igram dotu2 od kad je počela beta prva, i jedini set koji imam je za nature prophet a ostalo kako dobijem poklanjam frendovima, jer mi to nije bit igre, kao ni da budem 10000000 LVL u igri jer opet to mi ne znači ništa :)
Frend otvorio dva DT chesta i dobio je 2 sworda za gondara, jedan ima enchant za track kills,a drugi kupljenih kurira. Zanima ga moze li dobit sta za to?
kako se zovu itemi? možda bi ja štogod uzeo :D volim gondara.
Frend otvorio dva DT chesta i dobio je 2 sworda za gondara, jedan ima enchant za track kills,a drugi kupljenih kurira. Zanima ga moze li dobit sta za to?
Track kills + oruzje = 1 key
Drugi gem, kupljeni kuriri meh, recimo 2-3 rare (bez sworda)
Gemovi su bili na weaponu. Moguce je razdovjit to?
Gemovi su bili na weaponu kad sam ih dobio. Moguce je razdovjit to?
Da, treba ti ARtificer's hammer i samo izvadis gemove s njim :) Svaki gem kad izvadis iskoristi 1 charge od hammera, dodje hammer sa 5
Fnatic 3-0 Navi. tiny+wisp too strong
Neprijatelj je unistio gotovo cijelu nasu bazu (mi jedva prvi red njihovih towera) i ja odlucim napustit jer je ocito gg. Palim komp jutros vidim "5 games in low priority", znaci ili su me svi reportali (debhili su ako jesu posto je bio kraj) ili su ovi stali ispred naseg spawna i trollali te nisu hjteli dovrsit posao.
Neprijatelj je unistio gotovo cijelu nasu bazu (mi jedva prvi red njihovih towera) i ja odlucim napustit jer je ocito gg. Palim komp jutros vidim "5 games in low priority", znaci ili su me svi reportali (debhili su ako jesu posto je bio kraj) ili su ovi stali ispred naseg spawna i trollali te nisu hjteli dovrsit posao.
Stvarno bi bio problem jooš te 2-3 minute pričekati.. i ja bi te reportao, pogotovo ako si imao loš score...