Neželim ni misliti o domovinskom ratu mrzim ga,mrzim i kad kažu riječ rat,a znam jednu situaciju
Čača odlazi za osijek,to jest za Ivanovac braniti,sav zamaskiran kao rambo,bombe mitraljezi,pištolji,a ja i mater plačemo i molimo nemoj ići nemoj ako baš moraš spašavaj glavu bježi u njemačku gdje nije rat.Nakon što je prošlo više od pola godine na teveu javljaju kako su srbi ušli u Ivanovac,ja i mater šokirani,kad evo čače dolazi iz Ivanovca,mi pitamo šta je bilo jel to na televiziji istina,a on:Ma kakvi,slagali su narodu a i narod se bezveze brinuo.
Pa naravno da se narod bezveze brinuo kad ste Srbe ti i tvoj "čača" na klokanom Baotianu ganjali širom Slavonije!!Mato ko te nezna skupo bi te platio.
Čača maskiran kao rambo hahaha crko sam od smijeha
Slušaj,ako ti je taj mato toliko bitan ženi ga,ja pričam o svom ocu kada je išao braniti Ivanovac od srba za vrjeme rata,svog čaču sam naveo da je bio maskiran jer je imao svega na sebi,kako bi se ti osječao kada bi bio toliko okićen s oružijem kao neko drvce,ali ne božićno,a ja ti nisam Mato,uopće neznam tko je taj tip no znam na forumu pogledaj samo koliko komentara o njemu.Zapravo nije on samo Ivanovac branio,on je išao tamo braniti da srbi nedođu i neprobiju cjelu Hrvatsku.