DiRT Rally

poruka: 992
|
čitano: 118.073
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DiRT Rally
Joky007 kaže...

imam thrustmaster t150, kak treba onu kalibraciju nariktat i one postavke ostale, bolje vozim na yoistik nego na volan

A sta te tocno muci,mozes malo pojasnit?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
ono kad se ide na kalibraciju mog volana u igri, do kolko stupnjeva je najbolje staviti, i u postavkama force feedback kako je najbolje, kada je uključen ff onda mi je dosta volan tvrd i tesko se skrece, a kada je isključeno to sve onda prejako skrece, nemogu nikako nariktati te postavke da bude normalno za igru
14 godina
neaktivan
Joky007 kaže...
ono kad se ide na kalibraciju mog volana u igri, do kolko stupnjeva je najbolje staviti, i u postavkama force feedback kako je najbolje, kada je uključen ff onda mi je dosta volan tvrd i tesko se skrece, a kada je isključeno to sve onda prejako skrece, nemogu nikako nariktati te postavke da bude normalno za igru

Hmm sad ja ti neznam za tvoj volan,ja sam pred malo kupio t300rs i probao nastimati Dirt Rally nabrzinu ali sam svejedno tako dobio vrlo dobar ffb,lagan volan a jak FFB tj osjetis cestu i sve ostalo fino iako sam na brzinu radio.U profileru pusti FFB na 75,periodic i constant na 100 a ostalo 0 i stavi 900 stupnjeva tako da ne mjenjas za svaku igru nanovo.U igri ides kalibrirati volan i kad te pita da okrenes volan okrenes od locka do locka,pomalo,nemoj nabrzinu i kad ti kaze drzi volan pod 90 stupnjeva tu sam ja stavio 540.To je osobna stvar svakog od nas,kako ko voli,ti mozes tu okrenuti volan da pise 900 i upaliti soft lock i onda su ti stupnjevi okretaja volana onako kako i zapravo auti imaju.Ja kazem imam na 540 jer mi je puno lakse Rally vozit tako nego vrtit volan ko sivonja,kazem tu ces morat vidjet sta ti odgovara.Kad tako stavis svi auti su ti onda na npr 540,dobro za naucit se da se ne prebacujes stalno s 500,540,700 i nesto,900 itd.Za tvoj volan nezz koliko ti je jak motor tj koliko je jak ffb ali savjetujem da pocnes od nekih 25-30 na svakoj postavci pa vidis,100 je ubi boze jako.Ugasi assiste da te ne zezaju i sad se ne sjecam ima li igra centar spring ali ako ima ugasi.Imas i steam  work shoop pa mozes preuzeti postavke ffb od nekog ali od 3 sto sam probao za svoj volan svi su bili jaki.Moj savjet je da nejdes na tezak i jak volan(ffb) nego lagan a opet da osjetis sve.Da treba pogodit no isplati se na kraju.Ako netko jos moze pomoc sto se ovog tice evo neka me nadopuni,pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 17:23 (Blade Runner31).
17 godina

Ja sam ga uzeo za t300rs mogu reci da sam prezadovoljan ,veoma stabilan mozes ga nastimati za voznju na obicnu kuhinjsku stolicu mozes za fotelju i najbolje od svega je sta se da sakupiti i stane u svaki kut ili ispod kreveta !od mene svaka preporuka!

12 godina
neaktivan

ja imam isti za logitech g27/g29 i odlican je. svakako preporuka. kad sam ga odlucio kupiti jedino me brinulo da je "nestabilno, klimavo" al je savrseno cvrsto i mozes si podestit sve kaj ti treba.

13 godina
DiRT Rally

a di da kupim taj stalak ,tu sa ebay uk ?di ste vi kupili svoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Žiga82 kaže...

a di da kupim taj stalak ,tu sa ebay uk ?di ste vi kupili svoje?

www.komputronik.de

12 godina
DiRT Rally

Planiram kupit igru kada bude na sljedećem popustu ali sam prvo skinuo jogurt verziju da vidim kako ce mi uopce radit. I sve sam dobro napravio ali kada ju pokrenem Dirt Rally logo se pojavi na sekundu i nestane. Citao sam po netu i ljudi sa orginal igrom imaju isti problem, tako da vjerojatno nije problem u tome sto igra nije orginal. Koristim Windows 8.1 64bit. Hvala unaprijed, LP!

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DiRT Rally

ekipa gdje se mogu vidjeti/skinuti postavke za xbox gamepad? znam da sam vidio tu u temi, evo tražim već 15 min i nikako da nađem...

Look! That turbo has an engine!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 19:34 (Apachy).

0 0 hvala 0
14 godina
DiRT Rally

nema toga više. bili su preseti na workshopu, sad su maknuti.

moraš si to sam malo isprobat i vidit kako ti paše, ali mislim da bi steering sensetivity morao bit na 0. isključi sva one asistove, u nekim situacijama je lakše kontrolirat auto nego kad ti krene elektronika "korigirat"

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DiRT Rally

Pozdrav.
Imam Intel i5-3570K 3.40GHz i Gigabyte  HD7850 OC 2GB i mogu većinom igrati igre na ultra. No kad stavim ovaj Dirt Rally na ultra imam oko 28 FPS-a i sve mi nekako trza. Probam staviti sve na medium ili low i FPS-i ostaju na 30 ali i dalje ne ide glatko. Imam najnovije drivere (Radeon Software Version 15.12). U čemu je problem?
Unaprijed hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vidim da si imao poteškoća i kod instalacije, jesi li najprije probao "validate files" unutra Steama?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
13 godina
avira159 kaže...

Pozdrav.
Imam Intel i5-3570K 3.40GHz i Gigabyte  HD7850 OC 2GB i mogu većinom igrati igre na ultra. No kad stavim ovaj Dirt Rally na ultra imam oko 28 FPS-a i sve mi nekako trza. Probam staviti sve na medium ili low i FPS-i ostaju na 30 ali i dalje ne ide glatko. Imam najnovije drivere (Radeon Software Version 15.12). U čemu je problem?

ugasi u grafickim opcijama alpha vegetation

ubija performanse..

17 godina
Fanu kaže...
avira159 kaže...

Pozdrav.

ugasi u grafickim opcijama alpha vegetation

ubija performanse..

Kod mene na r9280x isto zeza ali sam nasao resenje tojes idi u graficke opcije iskljuci vsync idi jednom back,i opet ugji i ukljuci vsync i opet back i radice super bar kod mene je tako! 

10 godina
neaktivan
DiRT Rally

Peglica flatout vožnja :)

5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Kaj taj auto je u igri ?

Chill Now And Forever
15 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Kaj taj auto je u igri ?

Dolazi u DLC-u sljedeći mjesec

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
keky911 kaže...

Kaj taj auto je u igri ?

Dolazi u DLC-u sljedeći mjesec

daj s njim jednu kratku ligu please :)

12 godina
Jel moze netko slikati ko igra na volan postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT Rally

Sretan Bozic decki!!

Moj PC  
4 0 hvala 5
13 godina
DiRT Rally

Čestit Božić svim vozačima. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
avira159 kaže...

Pozdrav.

Evo skužio sam u čemu je problem.

Documents\My Games\DiRT Rally\hardwaresettings\hardware_settings_config - open with Notepad, negdje bi trebalo pisati <directx forcedx10="false" />. Znači umjesto 10 sam stavio 11 i ''true''. Sad mi je sve na 70-80 FPS-a na ultra.
Nadam se da će nekome ovo pomoći.
LP :)

13 godina
DiRT Rally

Nego kako ide vježbanje sa group B 4wd?  Ja još nisam full nadogradio auto. Fale mi 2 levela još. Ali sam pomalo stekao feeling za voziti ovo čudovište. Probat ću još Peugeota pored Audija da vidim razliku. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DiRT Rally

Ja probao  verziju igre i meni je gotovo nemoguće igrati sa tipkovnicom. Nisam ni jednom bio prvi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Nego kako ide vježbanje sa group B 4wd?  Ja još nisam full nadogradio auto. Fale mi 2 levela još. Ali sam pomalo stekao feeling za voziti ovo čudovište. Probat ću još Peugeota pored Audija da vidim razliku. 

A kad pocinje liga?

13 godina
Blade Runner31 kaže...
Soldier977 kaže...

A kad pocinje liga?

Blade ovaj put nema eskiviranja. Počinje za 6 dana. 

12 godina
Zakaj ne sprema kontrole od volana kad se narikta,nego svaki puta moram ponovo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DiRT Rally

Eh ekipa nadam se da je plandovanje i oblokavanje uspješno završeno jer za 16 sati kreće nova sezona Dirt Rallyja, prva u 2016. g.,  i to bez restarta bilo kakve vrste  Nova godina, nova pravila.

Valjda ste svi nadogradili svoje Group B 4WD mašine, namazali voskom i ispolirali lim.

Ko prvi njemu djevojka 

Events:

1. Finska
  2. Wales
  3. Njemačka
  4. Monaco
  5. Grčka
  6. Švedska

Ovo je moja beba

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 15:29 (Soldier977).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
DiRT Rally

Idemo!!!!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice