Jeste nabrijali aute za Group B 4WD event?
treba podosta grindati da bi uopce kupio group b auto posto kostaju 550.000+
btw voznja sa RWD autima (BMW) je vrh u finskoj - prva igra u kojoj sam osjetio postenu razliku izmedju FWD i RWD auta..
btw voznja sa RWD autima (BMW) je vrh u finskoj - prva igra u kojoj sam osjetio postenu razliku izmedju FWD i RWD auta..
Poredak na kraju sezone:
Borba je bila neizvijesna do samog kraja, sekunde su odlučivale što mi je vrlo drago. Nekoliko vozača, koji su odlični, nije učestvovalo ovu sezonu radi raznih obaveza, ali se nadam da će se sljedeću vratiti, i tada bi mogli vidjeti i do 6-7 ljudi unutar 30ak sec na kraju Eventa.
Ovu sezonu nemamo nikakvih nagrada jer je sponzor presušio, ali ako napravimo nekakvu fondaciju, možda da nešto sljedeću sezonu iskemijamo.
Početak sezone 4 (Group B auta) je za 10ak dana. Probajte uraditi pripreme, ušteliti se jer nema druge šanse
Potrebno je izvršiti neke pripreme:
Pravila:
Po upitniku koji smo imali, krećemo sa Finskom kao prvi Event:
Par mojih prijedloga..
Pošto bi ubrzo trebao izaći taj Winter Wonderlands update, sačekati njega i vidjeti što ćemo dobiti u smislu novih postavki za lige. Ako bude opcija za uključivanje da svi imaju "Full upgraded" aute, ja bi predložio da se uključi. Krecem od sebe, a vjerovatno ima i drugih, koji nemaju vremena za nabrijavanje autiju i slično, neki nemaju vremena ni odvozit samu ligu, a di još to.. Mislim, opet bi svakako trebali početi već nabrijavati auto jer nije 100% potvrđeno da će ta opcija doći sa updejtom.
Dobit cemo novu lokaciju sa snježnim dionicama, stoga bih išao na svih 6 lokacija (evenata) ali sa manje stageova, npr. 5 ili 6 kratkih ili 4+1 dugi ili 5+1, ionako znaju biti repetativne dionice.
Service area svakako između svakog stagea, ne zbog razbijanja auta, već zbog problema sa loadiranjem setupa. Ovako cemo moci svaki put loadirati pravi setup i nece biti bugova sa vracanjem na default.
Osim ako i to ne poprave sa sljedećim updejtom.
Stage restart i event restart ugašen kako je izglasano.
U svakom slučaju najbolje prvo sačekati updejt i vidjeti šta će biti dobro, a šta loše, pa se prilagoditi.
Hvala, bila je zanimljiva sezona! Uf baš sam se veselio nagradi, šala nisam ni znao da to postoji mislio sam da je to z*******a! I ja se slažem sa thesekiman, pričekajmo još desetak dana pa ćemo možda bit pametniji!
Može. Tako ćemo i uraditi. Bolje sačekati winter w.
Sad sam tek skuzio tvoj post, da ne kupujes ti u nekoj drugoj valuti ili krivu klasu jer kod mene najjeftiniji auto u b klasi kosta 140.000?
winter wonderlands je update a ne dlc, jesam u pravu?
Par mojih prijedloga..
Pošto bi ubrzo trebao izaći taj Winter Wonderlands update, sačekati njega i vidjeti što ćemo dobiti u smislu novih postavki za lige. Ako bude opcija za uključivanje da svi imaju "Full upgraded" aute, ja bi predložio da se uključi. Krecem od sebe, a vjerovatno ima i drugih, koji nemaju vremena za nabrijavanje autiju i slično, neki nemaju vremena ni odvozit samu ligu, a di još to.. Mislim, opet bi svakako trebali početi već nabrijavati auto jer nije 100% potvrđeno da će ta opcija doći sa updejtom.
Ja prvi nisam vozio ligu vise jer nisam mogao sve stic,tj glava me bolila od tolike voznje jer sa i PCars vozio,jednostavno nisam mogao a bez upgradea nemozes konkurirat i tako sam odlucio ne vozit.Eh i prokleti FFB mi ne pase,tj oko centra volana,to me ubija,nema dead zone za namjestit i onda mi je osjecaj bezveze
winter wonderlands je update a ne dlc, jesam u pravu?
da, to bi trebao biti zadnji update i kraj za early access, od tada bi ti trebala bit full igra
Nekih par previewa za Winter Wonderlands..
http://crosimracing.hcl.hr/dirt-rally-v1-0-izlazi-ubrzo/5025
Pozdrav svima! Jel igra netko možda na Formula Force EX volanu? Zanima me kakav je FF na njemu unutar ove igre?
Di su patch notes ?, nisam vidio na steamu...
The Winter Wonderland update also sees the introduction of Steam Workshop support that allows players to share Car Setup & Force Feedback settings.
http://steamcommunity.com/app/310560/workshop/
We’ve also made improvements and refinements made to Global Leaderboards and League support.
Here’s the rundown of other stuff that’s new this month:
Bacio sam malo pogled da li ima sta novog unutar kreiranja evenata u ligama i vidim ovo
Ali kad zelim napraviti sezonu / event, nemam tih opcija za odabrati, samo ono sto je bilo prije - Event restart, Stage restart i Service area.
Sad ne znam da li još rade na tome ili meni nešto šteka.
Uglavnom, vjerovatno ce se moci iskljuciti ti upgrejdovi i sl., ali treba još vidjeti da li ce se to odnositi na lige ili nesto drugo.
El se igra može igrat sa PS2/PS3 kontrolerom tj. dal ima support za njih?
neznam jel mozda netko vec govorio, ali za one koji igraju na gamepadu podesiti sensitivity na 100 i linearity na 0.. mene je to spasilo, inace bi odustao od igre... bez toga mi je samo frustracija voiziti, izletis svakih 5 metara niz liticu
đizs moze li itko voziti svedsku bez izljetanja? nevjerojatno je tesko voziti ravno, moram stalno vrsiti ispravke lijevo-desno i odmah se cijeli auto zanese i izlijecem
kao da vozim po ledu a ne snijegu
malo si pogledaj po youtubeu šta rade pravi vozači, nema tu ravno haha, nema dečki više NFSa, al mi je ova igra i to malo vremena popila živce, al mi je drago :D
jedno je skill, drugo je izljetanje svako malo zato sto je nemoguce odrzavati auto u ravnoj liniji na gamepadu..
finska je zasad uvjerljivo najlaksa za voziti jer dozvoljava najvise mjesta greskama
zatim njemacka pa wales
grcka (duzi stageovi) i svedska su horori
svedska je posebno neigriva sa RWD autima - garantirano izvrtanje cim se dotakne bankina
zato što se ovo treba igrati sa volanom, imam isto gamepad i nije to to
pozdrav ekipa. vlasnik sam G29 volana nekih 3-4 dana. igru sam kupio prije 2 dana, ali sam ju tek danas stigao upaliti. odvozio sam jednu stazu, i za sada mi se svidja. dali imate nekih prijedloga, savjeta u vezi same igre i postavki volana?! bzw, kad se malo upraksiram, i ja cu se prijaviti za ligu, ako je moguce...
pozdrav ekipa. vlasnik sam G29 volana nekih 3-4 dana. igru sam kupio prije 2 dana, ali sam ju tek danas stigao upaliti. odvozio sam jednu stazu, i za sada mi se svidja. dali imate nekih prijedloga, savjeta u vezi same igre i postavki volana?! bzw, kad se malo upraksiram, i ja cu se prijaviti za ligu, ako je moguce...
u software-u si stavi 500 stupnjeva rotaciju volana. u igri si smanji ffb za nekih 30-40% na svim postavkama dok se na naucis voziti kak spada. onda pocni povecavati ffb kad svladas aute / volan. u samoj igri nemoj previse skakati sa auta na auto vec uzmi jedan i svladaj ga dobro prije nego odes na drugi auto jel su auto jako razliciti i treba ti vremena da ih svladas. takodjer prouci malo kako si staviti mehanicare u samoj igri. ak te jos kaj zanima za G29 posalji pm il pitaj ovdje na temi.
za prijavu na ligu prijavis se ovdje https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/19823/pr0league. sezona 5 ce poceti kroz koji dan pa se prijavi ako zelis sudjelovati.
Nije potrebno staviti 500 stupnjeva limit na volan, jer možeš igri ostavit da ti regulira rotaciju ovosno o autu, ako želiš realnu roataciju volana za auto koji voziš.
Prednost locka na 500 je lakše prebacivanje iz jednog do drugog auta, a i teoretski je lakše vozit aute ako je manja rotacija jer brži si u korekcijama i kontrama.
Uglavnom slažem se apexom ;)
Nije potrebno staviti 500 stupnjeva limit na volan, jer možeš igri ostavit da ti regulira rotaciju ovosno o autu, ako želiš realnu roataciju volana za auto koji voziš.
A bome meni je lakse,brze i bolje s 540 nego 900 kako god okrenes.dok na 900 okrenem volam proljece dodje a taj soft lock ko voli nek izvoli.Realnije je s soft lockom jer vozis auto kako ima i u rl rotaciju ali s 500-540 si puno brzi a opet sto ljudi sto cudi,meni je mozda bolje a nekome nije
Kupio sam audi group B rwd. Nisam još uspio stići odvoziti ništa. Nadam se da ću uspjet stići nadograditi auto
Kupio sam audi group B rwd. Nisam još uspio stići odvoziti ništa. Nadam se da ću uspjet stići nadograditi auto
Ti si lud,bolje da si stan opremio,di ces se po Bosni vozit s njim
Jel se event na kraju vozi sa RWD ili 4WD?