DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 390.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
15 godina
neaktivan
DiRT 3

kak igrat men nece kak je reko ovaj perkoxcar

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: DiRT 3
andreas11 kaže...
minikdo kaže...

jel nasao neko rjesenje vezano uz bug dok se igra sa logitech g110 tipkovnicom? znaci sve zablokira tijekom igre i jedino sto mogu je resetirat komp na kucistu

stvarno mi se igra, nisam ju nabavio da ju gledam, a nemam drugu tipkovnicu

kako znas da je problem u tipkovnici?

100% je jer sam gledao po googleu malo i vidio da svi sa g110 imaju taj problem. ima i tema o tome na steam-ovom forumu ali nemaju rjesenje

doktor1 kaže...
NFSPredator0010 kaže...
minikdo kaže...

jel nasao neko rjesenje vezano uz bug dok se igra sa logitech g110 tipkovnicom? znaci sve zablokira tijekom igre i jedino sto mogu je resetirat komp na kucistu

stvarno mi se igra, nisam ju nabavio da ju gledam, a nemam drugu tipkovnicu

Vjerojatno to vec znas al nabavi gamepad,iskustvo igranja je 100x bolje...

ili nabavi volan i iskustvo igranja je još 1000x bolje

vilan mi je malo preskup. i sad tu imam jedno pitanje. frend je kupio volan u linksu (plastican), mislim da je genius neki i dosta jeftin, 200-300 kn.dao mi je da probam igrat dirt 2 sa njime i kad sam probao skrenut, reakcije su uzasno kasnile, znaci ja skrenem na volanu a na igrici to skretanje kasni otprilike pola sekunde i svaki sam puta zato izletio sa ceste. probam nakon toga na tipkovnici, skrece savrseno. jel to bilo zato jer je volan bio neki žblj ili? i kolko bi me kostao neki normalan i kvalitetan volan? (link pls?)

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
15 godina
neaktivan
minikdo kaže...

dao mi je da probam igrat dirt 2 sa njime i kad sam probao skrenut, reakcije su uzasno kasnile, znaci ja skrenem na volanu a na igrici to skretanje kasni otprilike pola sekunde i svaki sam puta zato izletio sa ceste. probam nakon toga na tipkovnici, skrece savrseno. jel to bilo zato jer je volan bio neki žblj ili? i kolko bi me kostao neki normalan i kvalitetan volan? (link pls?)

Jesi probao podesiti volan u postavkama da ti paše? Rijetko kad ćeš moći uštekati volan i da ti radi savršeno bez da išta moraš podešavati.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Ja sam imao isti problem sa svojim volanom koji je bio isto jeftin (300-400 kn).

Kontrole nisu puno kasnile ali ipak dovoljno da mi smeta.

Ako imaš novca kupi kvalitetan volan,isplati se,a ako nemas,kao ja {#},onda kupi dobar gamepad.

Ja sam kupio Xbox 360 controller for windows i prezadovoljan sam.Analogne kontrole su sasvim drugi

svijet od digitalnih.Gas,kočnica i skretanje se fino dozira i taman paše u ruku a nije ni skup- samo 279 kn(Links),i ima kabel dug 3m što mi je posebno zakon.

Pogledaj ako imaš Bug broj 222,tamo su napravili test kontrolera.

BTW pogledajte ovu zvjerku LINK 

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 21:13 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DiRT 3

imam gamepad vec od ps3 (2 komada). skinuo sam neki program koji ga detecta da radi sa pc-om, al sam si onda mogao kupit verziju igre za ps3 i vozit na telki (82 cm, a na pc je 22"), shvacate kaj hocu reci. a nist vozit cu onda s kontrolerom za ps3, al svaki put moram ona istekat tipkonvicu kad idem igrat, malo za*ebancija

evo jedna anketica vezano uz igru (posto su nam lockali temu za ankete zbog trolanja {#})

Gdje vam je ljepse/bolje igat DiRT 3?

25 PC
1 PS3
0 XBOX 360
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

aj kad vec pisete o kontrolerima da pitam nesto

jeli se moze split screen igrat na PCu da jedan igrac igra na tastaturi a drugi na joysticku (dualshock2 sa converterm na USB)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja da imam PS3 ja bih kupio za njega,ali jedini razlog što ga nemam su abnormalno visoke cijene igara za PS3.(npr. Dirt 3 450 kn za PS3 u Algoritmu a na Basehostu nabavim key za PC za 150kn)

Pa sam ja doskočio tome-spojio PC sa plazmom (106cm)i sad imam grafiku bolju nego na PS3 za manje para na velikom ekranu.

BTW ne znam ovo za split screen,ali vjerujem da je moguće.

15 godina
luka.miskovic kaže...

jeli se moze split screen igrat na PCu da jedan igrac igra na tastaturi a drugi na joysticku (dualshock2 sa converterm na USB)?

moguće je

provjereno i radi, sam sam se u to uvjerio, split screen na kontroleru i tipkovnici radi bez ikakvog problema

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
luka.miskovic kaže...

moguće je

provjereno i radi, sam sam se u to uvjerio, split screen na kontroleru i tipkovnici radi bez ikakvog problema

na koji način, odnosno koje je botun na joysticu start, sve zivo sam izudaro i neradi

14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
BTW pogledajte ovu zvjerku LINK 

Ček.. Dat 600 eura za volan i u paketu ne dobit ručni mjenjač?

hahahahahahahahahaaha

Jel znate možda di i za koliko se može nabavit onakav stalak?

Jel ga ima ko na forumu?

14 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Ja da imam PS3 ja bih kupio za njega,ali jedini razlog što ga nemam su abnormalno visoke cijene igara za PS3.(npr. Dirt 3 450 kn za PS3 u Algoritmu a na Basehostu nabavim key za PC za 150kn)

Pa sam ja doskočio tome-spojio PC sa plazmom (106cm)i sad imam grafiku bolju nego na PS3 za manje para na velikom ekranu.

BTW ne znam ovo za split screen,ali vjerujem da je moguće.

upravo zato i ne kupujem igre za ps3. isto tako crysis 2 sam kupio za pc za nekih 230 kn na game.co.uk a za ps3 u algoritmu kosta 450 kn, s time da je sony imao probleme sa psn-om dok je crysis 2 izasao. btw dirt 3 sam skinuo sa torrenta (ne znam ak to smijem ovdje reci), al rekao sam da sam "nabavio" jer sam skidao vise od 6 sati, niko ne seeda, samo sebicni leecheri. ako imate neki ok volan za preporuku i da radi i na kompu i na ps3 (za gran turismo) recite, i nek nebude skup

15 godina
luka.miskovic kaže...

na koji način, odnosno koje je botun na joysticu start, sve zivo sam izudaro i neradi

stisne se na kontroleru start tipka ili enter na tipkovnici

tako je meni upalilo

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Ima problem s jogurtom, pa ako može na PP šta trebam napravit.

Izbacuje mi da ima nešto pokvareno!

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Riješio sam problem!

Igra je predobra :)

Nakon užasnog Shita 2 ovo mi je baš super sjelo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Riješio sam problem!

Igra je predobra :)

Nakon užasnog Shita 2 ovo mi je baš super sjelo.

Ha čuj, nije sve za svakoga. Meni su obje igre dobre, a daleko od toga da je SHIFT 2 užasna igra, to ti baš i ne stoji... Meni je recimo SHIFT 2 bolji od DIRT 3 ali to ne znači da je DIRT 3 loš...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 16:10 (Minoza).
16 godina
neaktivan
DiRT 3

Užasno kasnim ! Kako je moguće da su vozači od mene brži i po 20 sec, ako ja projurim kroz stazu bez greške (full gas). Inače nisam početnik i na DIRT 2 skoro sam uvijek 1-3 mjesto. Pitao sam igrače online ali malo koji ima volan znači da je nešto drugo. Dal još ko ima sličnih problema sa DIRT 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

aj bogu fala rijesio sam ovo sa joystickom.

mora sam instalirat onaj program sto emulira xbox controller i sve 5 :)

0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 3

DiRT3 X Games

DiRT3 Savannah Raid Cup

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Kojih sve staza ima u igri, zasad sam vozio po finskoj, keniji i michiganu?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Na kojoj težini igrate?

BTW šteta što se ne mogu mijenjati gume i nekako mi fali popravljanje auta poslje utrke iz priješnjih colina,ali igra je svejedno bomba

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kojih sve staza ima u igri, zasad sam vozio po finskoj, keniji i michiganu?

Upravo sam otkrio da ima samo 4 države.

Norveška,Finska,Michigan i Kenya...baš šteta,baš mi fali mi đungla i mediteran

15 godina
neaktivan
DiRT 3

Pa premalo staza{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DiRT 3

kupljen na stemu (drugi acc) :D {#}

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Jel normalno u igri kad se u nešt zabijem s autom da se pojavljuju artefakti ?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Da normalno je.

To je radi "realizma".

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Hahahaha prva igra koju sam igrao s mojom novom grafom je bila Dirt 3, i kad ono vidiš svako malo ti artefakti. Na kraju sam skužio da to treba bit.

Da to je normalno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
DiRT 3

I ja sam igro s novom grafom, odma me je nešt presjeklo kad sam to vidio. Sad mi je lakše.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

malo jedna test snimka u quincy mine u michiganu sa focusom...

otvorite na YT, posto je ovdje manji ekran, pa se nece vidjeti nista lol

gledajuci ovu snimku, skuzio sam kako skrecem samo ljevom rukom, desna mi stoji tamo da popratim volan i da saltam na vise...rucnu natezem na rucici mjenjaca, povlacenjem prema sebi...

uzivam u igri, predobra je!

(nije najbrze vrijeme moje, a i tek sam poceo sa ovom stazom - 2:38 mi najbolje do sad - svi assisti off)

btw. kako sam morao mjenjati mbo cpu i ram, igra mi duplo brze loadira i sa 4xAAA sam stavio na 8x i sve 5...cak i imam vise fps-a (prije oko 30-35, sad redovno preko 38, cak i do 45-50 na nekim mjestima), a da ne pricam kako xilisoft converter siba!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 17:03 (RuskeGTT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
HrvojeDragon kaže...

Eee  ljudi  imam  jedan  problem  instaliram  Dirt  3  i  craciram  ga  i  onda  kada  želim  ući  u  igru  piše  ovo..:Please  insert  original  disc  dirt  3  cd/dvd..može  pomoć  hvala..:D

orginal key kosta 110 kn a mislim da je to ok cjena za tu igru a bio je nedavno i 95 kn,tako da nema potrebe za krekanjem,barem meni.

Heroes get remembered, but legends never dies.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Ima li jos zainteresiranih za Dirt 3 over hamachi?

PM ili nesta.... Pratit cu forum...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice