- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prva sezona najavljena!
Ludilo na ulicama svih gradova Hrvatske!!!
Toxic trci gol gradom!
Ludilooooo!!!
Uđite u Bug Trolls klan prije početka, već nas je 60, a vi budite 61!!!!!
Ludilooooo u nama, kakva noć!!!!!
\o/\o/
Nisam se informirao oko sezone i ne znam što donosi, ali nadam se da će barem biti neki korisni gemovi (za promjenu).
Bio je noćas patch:
https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
Bem ti Butchera, ubio mi lvl 15 lika na HC, skinuo sam ga na 1/3 HP-a, ali nema se health potova, tj. 4 nije dovoljno. Uspio me u neki chain stun staviti i gotovo
EDIT:
Nisam imao Scroll of Escape ni materijale da craftam potion of "invincibility"
Bem ti Butchera, ubio mi lvl 15 lika na HC, skinuo sam ga na 1/3 HP-a, ali nema se health potova, tj. 4 nije dovoljno. Uspio me u neki chain stun staviti i gotovo
rijesi altare prije HC chara,imat ces preko 7 potova...
rijesi altare prije HC chara,imat ces preko 7 potova...
Jok, ne ide.
Imam 100% riješeno na Softcore (Altare, zone, Side Questove, Dungeone). Dalo mi je samo da preskočim kampanju na HC (+ otvoreni "teleporti" u glavnim gradovima), od ostaloga (očekivano) nisam dobio ništa.
Mislim, to je doslovce bio 3-i dungeon u koji sam ušao, a vodio me Side Quest u njega. Imam bar konja, pa vidjet ću da li ću s drugim likom prvo "obići" svijet ili ne ulaziti u dungeone dok ne budem imao kakav/takav build.
hmm kao čoek koji je isključivo igrao HC likove u D3 nakon 1 sezone topla preporuka da ne igraš solo ako ne moraš, obično se igra duo ili trio pa ako se desi sranje da se spasiti stvar, DC je killer broj 1.
hmm kao čoek koji je isključivo igrao HC likove u D3 nakon 1 sezone topla preporuka da ne igraš solo ako ne moraš, obično se igra duo ili trio pa ako se desi sranje da se spasiti stvar, DC je killer broj 1.
Hvala, polako ću, dok mogu :D
Ak itko ima problem s onim questom di se treba potuc ljudozdere u onoj spilji, stos je spustit se dolje, pokrenut razgovor i odma bjez prema barikadi i nemoj se borit, pusti nek se oni bore, jedini nacin da se bug preskoci.
Ja nisam nikako uspio zaobići ovaj bug, ni na ovaj način. Pisalo je da nekad treba pokušavati i po par sati pa sam odustao, probao sam 4-5 puta i uvijek se zabagiralo pa čekam da fiksaju.
U biti je jako jednostavno kad prvi put uspijes, ja sam iz 2 puta tek skuzio da je bug.
U glavnom, sve one gluposti s prvo event vani zavrsi itd, najednostavnije objasnjenje bi bilo da one s kopljima zahvati aggro kanibala, ak ima smisla.
Znaci, brzo dole lojtrama, zapocni razgovor, pazi da se u strci ponovno ne popnes lojtrama, cim pocne babuskara srat, ti odma skoci udarat barikadu, mozda udji malo(nemoj nikog udarat), i bjez na pocetak do lojtri da se sami razracunaju, e sad, kolko sekundi treba da ljudozderi krenu prema tebi i ovi krenuprema ovima, meni je uspjelo iz drugog puta i mislim da bi mogao ponovit. Da sam znao snimio bi...
BTW.
Blizz bas namjerio da mi zivot satre, tocno D3 izaso kad se trebalo zenit i parit i to, a sad D4 izaso tocno kad su poceli pogrebi i ja bi se trebo plakat i to.
Nikad na zelenu granu...
Zeznijo sam sta nisma opet uzejo D3 za summer sale, navodno je sve popravljeno s onim Reaper of Souls DLC?
E, te sezone..
Moze to neko starom covjeku objasnit, kakve su to coprarije i jel to kosta?
Imam standard licencu, jel ja smijem igrat sezonu s likom s kojim do sad igram, jel to dodatni kontent?
Sta, sta je to?

Al mogu igrat s svojim mainom ili moram novog lika radit?
p.s.
Naso sam jedno interesantno mjesto koje izgleda da il je trebalo tu nest bit il ce tu nest definitivno bit.
Nažalost, ovaj update / patch od sinoć nije popravio bugove u igri. I dalje su neki questovi bugoviti (Fury Against Fate) i neke stvari u dungeonu se ne spawnaju.
Moće li mi netko reći, gdje se (ako se) u igri može vidjeti ukupna satnica? Igram ju na Series S; Exophase (site za generiranje gamercards) kaže da imam preko 113 sati, Xbox konzola (u meniju) kaže isto tako, ali to je nemoguće jer sam igru startao 28.06. što bi značilo da sam igrao oko 12.5 sati u prosjeku / dnevno. Znam da nisam.
Moze pozivnica za klan?
Nažalost, ovaj update / patch od sinoć nije popravio bugove u igri. I dalje su neki questovi bugoviti (Fury Against Fate) i neke stvari u dungeonu se ne spawnaju.
Moće li mi netko reći, gdje se (ako se) u igri može vidjeti ukupna satnica? Igram ju na Series S; Exophase (site za generiranje gamercards) kaže da imam preko 113 sati, Xbox konzola (u meniju) kaže isto tako, ali to je nemoguće jer sam igru startao 28.06. što bi značilo da sam igrao oko 12.5 sati u prosjeku / dnevno. Znam da nisam.
O jesi jesi..
Ja nesmem nit gledat sat, kao..
budem malo samo piko bodljic, ma 20 minuta-pol sata max.
To je bilo u 7:30 u jutro.
....
...
..
.
Ah sad kad sam vec do 04:30h igro, sta cu spavat, samo cu si zasmudit mozak, bolje da piknem do 07:30 da si malo mozak razbistrim.
....
...
..
.
Ah sad kad sam vec do 04:30h igro, sta cu spavat, samo cu si zasmudit mozak, bolje da piknem do 07:30 da si malo mozak razbistrim.
itd..
U vezi D3 - igra je trenutno jako ispolirana, po meni čak u boljem stanju nego D4 trenutno. Također, aktualna sezona je najjača što je ikad bila; pogotovo Meteor Wizard.
Što se sezona tiče, u D3 postoji opcija "Rebirth" heroja, smatram da je u D4 neće biti (zbog lvl 50-100).
Ideja je da krenete s herojem od nule, kao i svi ostali. S time da kod D4, ako ste završili kampanju i "osnovni" Renown (altari, explore itd.) dio od toga Vam se prenosi na početak sezone, pa ni ne morate onda nanovo farmati baš sve. Ako se uzme na početku sezone opcija "Skip Campaign", odmah imate i konja na raspolaganju, npr. Kada sezona završi, svi itemi i "iskustvo" koje smo skupili u sezoni postaju nesezonski (osim stvari koje su vezane za temu sezone - npr. nemojte očekivati da će ovi posebni gemovi iz S1 ostati dostupni nakon sezone)
O jesi jesi..
Ja nesmem nit gledat sat, kao..
....
...
..
.
....
...
..
.
itd..
Izgleda da je ipak to neki bug na konzoli. Jest da sam ovisnik o igri, ali idem i na posao, pa ono... Stvarno nemoguće da sam toliko nabio u tako kratkom roku, pogotovo ako znam da sam u zadnjem D3 prelasku (na Switchu) natukao 70 sati u 10 dana, a to sam baš igrao pošteno. Pitao sam i na chanu i netko mi je spomenuo neslužbeni sajt d4armory.io i ovo mi se čini ipak točnije. (barem su opremu pogodili ako ništa drugo)
novi patch je dropao Shako i Andariel Visage vrlo lako ako si otvarao helltide chest.
Blizzard je stopirao to ali me zanima šta će biti sa ljudima kojima je dropao item hoće li ga moći zadržati ili će im uzeti?
Ja sam za da se uzme ako je BUG u igri kriv za to
Dakle, butcher me krsio u onoj beti ili u cemu vec...
Od kada je igrica izasla ja na njega nisam jos naletio.
Jel netko uspio roknuti Lillith?
Svi?
Svi?
Uber?
Dakle, butcher me krsio u onoj beti ili u cemu vec...
Od kada je igrica izasla ja na njega nisam jos naletio.
meni 4 put jučer, rijesio ga ko od šale...
ni 1 potion nisam popio..
inace vidio sam da postoji neki uber butcher.. duplo veći fizički + neka aura .. to u nightmare dungeonu ako sam dobro shvatio
edit:
evo jos jednom butcher razgajban

Ovakvih situacija će biti još hrpu kroz life span igre. Kud bi došli da nakon svake takve situacije idu kažnjavati ljude.

Pa samo su im pokvarili igru, a mogli su provesti tisuće i tisuće sati grindanja da osjete zadovoljstvo tog dropa. Ja da sam na mjestu tih igrača bih tražio refund.
Od prvih sto:prvi necro je tek 8 pa sljedeci 25 na leaderboardu i oba dva furaju onaj isti build od kojeg bjezim ko zmija od cipela.
Bajdvej. oko 80-90% je podjeljeno na Koreance i Kineze.
Bit ce da njima prica, questovi i to nist ne znaci(njih vise plasi Nyen - krava koja izaziva rak nego tam nekakvi krizevi,pakao, djavao itd)
u Budizmu i Taoizmu pa to vise dozivljavaju ko akcijsku igru nego, ajmo rec nekakva horror tematika.
Ak itko ima problem s onim questom di se treba potuc ljudozdere u onoj spilji, stos je spustit se dolje, pokrenut razgovor i odma bjez prema barikadi i nemoj se borit, pusti nek se oni bore, jedini nacin da se bug preskoci.
Ja nisam nikako uspio zaobići ovaj bug, ni na ovaj način. Pisalo je da nekad treba pokušavati i po par sati pa sam odustao, probao sam 4-5 puta i uvijek se zabagiralo pa čekam da fiksaju.
Konačno su fixali quest u zadnjem patchu, uspio sam ga riješit maloprije.
evo ja sam konačno otključao tier 4, boss je najteži do sada meni osobno...
uspio sam sve renowne također.. sad ganjam ancestral opremu