- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

trebali su napraviti real money auction house kao u d3!!
ja bih mogao biti zainteresiran... posaljes screenshot??
Oh fak, pa ja moram završiti kampanju da bih se prebacio na veću težinu. :(
Prešao sam tek Act I, pročešljao dungeone na cijelom prvom području (Fractured Peaks), zapravo samo 1 dungeon mi je neotkriven (Altars of Lilith baš i nisam nalazio, da vam pravo kažem), tek sam zakoračio na područje gdje se Act II odvija i već sam lv 50. Šta da sad radim? Third world problems.
Nezz, glupo mi je prolaziti sad pored Aspect dungeona i rješavati ih na većoj težini.
Vidia san da je oni neki koreac dobia 1500€ ponudu za acc sa shakon.. tako da za andariels neces dobit ni tolko
Došao sam do lvl 100 sa Druidom, preko NM 75 samo ginem, isto i na Uber Lilith.
Realno, nije mi jasno kako ljudi skupe toliko više armora (meni je ispod 6k). Većina opreme mi je 800+ (nadograđena, naravno).
Ne znam da li mi se uopće da farmati sad prije sezone, možda probam kampanju na HC...
Vidim da streameri uglavnom dobivaju dobre rollove opreme od gledatelja i/ili dilaju preko službenog D4 Sanctuary Discorda - imaju trade kanale tamo. Link bi trebao biti na početnoj stranici B.Net Launcher-a, nemam sad pristup istome.
Oh fak, pa ja moram završiti kampanju da bih se prebacio na veću težinu. :(
Prešao sam tek Act I, pročešljao dungeone na cijelom prvom području (Fractured Peaks), zapravo samo 1 dungeon mi je neotkriven (Altars of Lilith baš i nisam nalazio, da vam pravo kažem), tek sam zakoračio na područje gdje se Act II odvija i već sam lv 50. Šta da sad radim? Third world problems.
Nezz, glupo mi je prolaziti sad pored Aspect dungeona i rješavati ih na većoj težini.
Većina nas je radila sličnu grešku, čistili smo sve u prvom actu. Savjet je da od sada radiš samo main quest dok ne pređeš sve. Nakon toga idi act po act skupljaj Altars of Lilith i usput istovremeno radi sidequestove u tim područjima (za altare imaš mapu na netu). Tako ćeš skupiti veći dio renowna. Kada to završiš, preostali renown možeš sakupiti završavajući dungeone. Uradi samo onoliko dungeona koliko ti je potrebno da kompletiraš renown, ne trebaš raditi sve dungeone jer ćeš aspecte ionako usput dobijati radeći nightmare dungeone poslije. Nakon renowna počinješ sa end game aktivnostima.
Zatvorena vrata od ćelije pa se ne mogu portati na tebe, budi sretan da ti ih je pokazalo gdje su.

Moram priznati da mi je ovaj Diablo IV puno bolji po tom pitanju, nema bauljanja po dungeonima kao u prijašnjim verzijama di sam se znao vraćati po pol mape da vidim šta još nisam prošao.
Ovdje je sve nekako linearnije i ne možeš puno fulati kad trebaš na "raskršću" odlučit kud da skreneš :-D
Moram priznati da mi je ovaj Diablo IV puno bolji po tom pitanju, nema bauljanja po dungeonima kao u prijašnjim verzijama di sam se znao vraćati po pol mape da vidim šta još nisam prošao.
Ovdje je sve nekako linearnije i ne možeš puno fulati kad trebaš na "raskršću" odlučit kud da skreneš :-D
slažem se.. cak su i teleporter dodali na nekim dijelovima pa te vrati u "sredinu" kod one barijere ili vrata, šta već postave...
ja sam malo usporio, ram mi je vrisnuo pa se danima već zezam s dijagnostikom i testiranjima
Nebi li bila veca fora ako oslobodis vukodlaka da se bori za tebe neko vrijeme?
Bi, ali je pizda!

evo ja opet u pogonu, novi RAM prži
probao sam capstone lvl 70 da otključam hell težinu pošto sam osjetio da sam udario limit u opremi i sve je islo glatko do zadnjeg bossa, nemogu ga preko pola skinuti.. naravno, ja sam lvl 60
tak da cu sad rijesiti sve altar of lilith u preostale 2 regije, i renowne pa cu onda opet probati.
probao sam capstone lvl 70 da otključam hell težinu pošto sam osjetio da sam udario limit u opremi i sve je islo glatko do zadnjeg bossa, nemogu ga preko pola skinuti.. naravno, ja sam lvl 60
tak da cu sad rijesiti sve altar of lilith u preostale 2 regije, i renowne pa cu onda opet probati.
koja klasa i koji spec?
koliki ti je AP i Armor?

Dajte mi recite, ima li joško problema s Garan Hold dungeonom (Scosglen)? Pred sam kraj bi trebao spawnati key mastera, ali se ne pojavljuje. Guglao sam i vidim da nisam jedini koji ima taj problem.
E da, kako se uopće započne PvP fight lol? Pojma nemam.
Dajte mi recite, ima li joško problema s Garan Hold dungeonom (Scosglen)? Pred sam kraj bi trebao spawnati key mastera, ali se ne pojavljuje. Guglao sam i vidim da nisam jedini koji ima taj problem.
E da, kako se uopće započne PvP fight lol? Pojma nemam.
Sam odi na 2 regije(mislim da su 2) koje su PVP, fino skupljaj Crvenu Prasinu, skupi jedno..a..10.000 i onda odi do oltara ju oslobodit(mislim da traje nekih 45 sekundi) i onda gledaj kak od nikud 2-3 nabrijana lika ti sloze sacekusu i rasture te ko beba zvecku i uzmu ti svu crvenu prasinu.
BTW.
Jel ikom palo na pamet da nije stvar tolko vise u critu i unique itemima vec vise u Lucky Hitu(koji je zapravo novi crit) i rijetkim aspektima koje mozes dobit samo na odredjenim, rijetkim itemima.
Ak itko ima problem s onim questom di se treba potuc ljudozdere u onoj spilji, stos je spustit se dolje, pokrenut razgovor i odma bjez prema barikadi i nemoj se borit, pusti nek se oni bore, jedini nacin da se bug preskoci.
Ak itko ima problem s onim questom di se treba potuc ljudozdere u onoj spilji, stos je spustit se dolje, pokrenut razgovor i odma bjez prema barikadi i nemoj se borit, pusti nek se oni bore, jedini nacin da se bug preskoci.
Ja nisam nikako uspio zaobići ovaj bug, ni na ovaj način. Pisalo je da nekad treba pokušavati i po par sati pa sam odustao, probao sam 4-5 puta i uvijek se zabagiralo pa čekam da fiksaju.
Nije mi htjelo nikako raditi na WT1-WT3. Došao na WT4 i s prve prošao. Vidio sam svakakvih objašnjenja na forumima, nitko nije dao odgovor koji bi zadovoljio sve sa tim problemom.
BTW, ima neki Sidequest sa likom koji ima Vampiric skill, nisam ga bio mogao nikako ubiti na WT3, samo spustio na WT1 pa ga onda riješio.
I, krenuo sam dizat Druida na HC. Iako sam kampanju završio na SC, dalo mi je opciju da pokrenem igru u Open World, tj. da ne moram kampanju prolaziti. Otključalo mi sve TP-ove u glavnim gradovima, ali ostatak Renowna naravno nisam dobio.
koja klasa i koji spec?
koliki ti je AP i Armor?
rogue, flurry
armor i ap si neznam napamet, morat cu pogleat :)
ovo za pvp je doslovno kako je epicfallguy rekao, razgajbaju te i sve ti uzmu
ove ljudoždere sam probao jedno 6-7 puta, kad sam otisao do barikade i cekao onda je prošlo.. iritantno
Evo malo i mog osvrta,
Igram Necro, nekakvu kombinaciju Bone Spear-a i minion build-a i trenutno sam lvl 56 i T3 farmam zasad.
Uglavnom radim neku kombinacju helltide/quest/altar/renown i pokušavam šta više ih preklopit jer stvarno ima dosta toga za odradit.
Za sada je dosta zanimljivo i grind nije naporan, a lokacije su stvarno dobro odrađene i različite. Grafika i art za svaku pohvalu.
Sve klase se čine zanimljive i da imaju dobru varijaciju buildova ali s obzirom da nemam trenutno previše vremena za sad igram samo ovog lika a nešto drugo puštam za S1.
Endgame nemogu za sad komentirat jer sam odigrao samo 2 NMD. Želim prije S1 skupit sav renown i oltare te otkrit mapu.
Imam dojam da su se kod izrade D4 cijeli fokus prebacili na story a većinu ostalog ostavili za kasnije tj. sezone.
Kronično fali hrpa QoL stvari i ima hrpa nelogičnosti ali da ih ne nabrajam jer mislim da su svi ovdje i svijesni toga.
Konj i tražilicu (nedostatak iste) bi izdvojio jer su najgori aspekt igre po meni zasad.
Vjerojatno će se stvari kroz par sezona bitno popraviti i nadam se da ćemo svi skupa dugo sezone igrat.
E sad... Blizzard!! Valjda neće popustit pod pritiskom kao u D3 gdje će unique itemi padat svake minute a dmg brojke bit u trilijunima.
Meni se za sad sviđa drop rate za unique iteme (pao samo jedan).
Od sezona očekujem puno više nego u D3 i nadam se da me neće razočarat. Da će dodat još endgame stvari, opreme, više vrsta neprijatelja i naravno QoL.
Od mene za sad 7.5/10 i nadam se kroz koju sezonu 9.5/10.
Čisto za perspektivu da napišem imam 1800h u D3 i 3400h u PoE (za starije arpg-ove nemam pojma) i stvarno sam ljubitelj arpg žanra.
Toliko za sad
Crvena prašina o kojoj govoriš je ovo što je meni trenutno na nuli, zar ne?
Zvuči fun...ne. :)
Vidjet ces kad dodjes do paragona 80-90-100 to je da crknes od dosade nema niceg sve isto dobit ces desetke istih unique itema za redom i takve gluposti

level 50 sam s barbom, 3 puta sam naletio vec na Butchera i skrljo me 2x da ga nisam ni taknuo, sinoć sam mu uspio skinuti jednu crtu i to je to, kako dalje živjeti, kako reci roditeljima da sam zaglavio u zivotu? plizz pomagajte!
Damage mi je 1200, vracam se u u neke tamnice i levele po 10x, skupljam sve zivo i mrtvo sto je blizz izmislio u igri
level 50 sam s barbom, 3 puta sam naletio vec na Butchera i skrljo me 2x da ga nisam ni taknuo, sinoć sam mu uspio skinuti jednu crtu i to je to, kako dalje živjeti, kako reci roditeljima da sam zaglavio u zivotu? plizz pomagajte!
Damage mi je 1200, vracam se u u neke tamnice i levele po 10x, skupljam sve zivo i mrtvo sto je blizz izmislio u igri
vjerojatno ne efikasno stackas sve bonuse. Što više različitih izvora koji daju recimo %dmg na neku okolnost (vulnerable,slowed,stunned,poisoned,bleed ,close,far...) ugl. multiplicativni su jedni s drugima. kad su isti bonusi samo se zbrajaju. dakle što više razlicitih izvora buffanja jer multiplikacija > adikcija.
Isto u buildu moraš imat izvor vulnerabler koji pouzdano bacis kad god hoces (preferably na primary attacku tj generatoru). 20% veci dmg niotkud koji radi i na bosseve je špica.
I nemoj se bojat rerollat build jer si naso par dobrih itema za nešto drukcije...nije skupo i ultimativno je fun isprobavat razne stvari