Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.420.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

Sry za spam, da li ima bilo ko danas raspolozen da mi pomogne u rijesavanju ovih bosova u 20 minuta plsss

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
Meni isto ovo nedostaje još, dodaj me Pixie#2466
Endure...and in enduring grow stronger
18 godina
odjavljen
Pixie_st kaže...
Meni isto ovo nedostaje još, dodaj me Pixie#2466

Ja sam isto raspolozen

Freak Show Inc.
14 godina
Diablo 3

Dodao sam vas oboicu, danas sam online odprilike cijeli dan ako mozete da rijesimo to,

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ja se sada spajam na sat, sat ipo

EDIT: evo ja i Xpider riješili u 2man setup-u, relativno lako 

Hvala još jednom kolegi 

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 12:32 (Pixie_st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakvo je trenutno stanje sa WD Barber na ptr? Da li je viable? Vidim da je opet nesto menjano sa spirit barrage...

frusciante#2383

0 0 hvala 0
17 godina
sauronas kaže...

Kakvo je trenutno stanje sa WD Barber na ptr? Da li je viable? Vidim da je opet nesto menjano sa spirit barrage...

Trenutno ne valja ni pišljiva boba. Sutra navodno novi hotfix za njega...

13 godina
neaktivan
Izgleda da ce wd barber ostati takav kakav jeste posto se nista nije menjalo. Steta,a bas sam u njemu video zanimljiv build za igranje
frusciante#2383

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izgleda da ce wd barber ostati takav kakav jeste posto se nista nije menjalo. Steta,a bas sam u njemu video zanimljiv build za igranje
frusciante#2383

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Sa monkom sam ovo pokusavao mnogo puta, ali nisam nikad vise uspio od 260 cini mi se, na kraju sam se prebacio na DH da zavrsim ovaj achivement, i stvarno dh je zvijer za ovakve stvari.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A koji build si koristio sa monkom? Cuo sam da sunw sa zvonima moze ovo solo da ocisti
frusciante#2383

0 0 hvala 0
14 godina
sauronas kaže...
A koji build si koristio sa monkom? Cuo sam da sunw sa zvonima moze ovo solo da ocisti

Koristio sam raiments, on mi nekako najvise odgovara i sa njime dugo vec igram, ostale sam koristio ali nisam se mogao naviknuti posle ovoga ni na jedan drugi.

18 godina
Diablo 3

skoro uletih kao padobranac da pitam kakva je situacija s Diablo 1 eventom, al se ipak potrudih pa eo jedan link:

http://www.icy-veins.com/d3/diablo-anniversary-event-complete-guide

inace, ne stignem besto igrati al u sijecnju je manje posla pa ce se naci vremena :)

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I na kraju ima li nesto od WD barber?
frusciante#2383

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

da li se isplati kupiti diablo pack za 19,19 EUR?

https://www.instant-gaming.com/en/1795-buy-key-battlenet-diablo-iii-battle-chest/

zahvaljujem.

Mechanical Engineer★★★★★

0 0 hvala 0
17 godina
Gamerx:)xxx kaže...

https://www.instant-gaming.com/en/1795-buy-key-battlenet-diablo-iii-battle-chest/

zahvaljujem.

Ako si tip igrača koji voli grind, naravno.

9 godina
protjeran

zahvaljujem.

Da, da i da.

...
17 godina
Diablo 3

Ovo je čak i zabavno!

Diablo 20th Anniversary Retrospective

Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina

Da, zanimljivo je vidjet u kakav se drlog pretvorio d3 nakon svojih prethodnika.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Diablo 3

Svima želim Sretnu Novu 2017, sa puno zdravlja, sreće, zadovoljstva i vremena za igranje!

Moj PC  
3 0 hvala 5
14 godina

zahvaljujem.

jesi uzeo?

What could possibly go wrong?
12 godina
neaktivan
Diablo 3

imaš i na g2play taj battlechet isto za 19 eura, al i instantgaming je isto pouzdana stranica, ne bi trebalo biti problema.

jel se konkretno zna kada dolazi necromancer? nece mu valjda naprditi cijenu...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stickman1 kaže...

jel se konkretno zna kada dolazi necromancer? nece mu valjda naprditi cijenu...

Ovo je jedina službena informacija (negdje u 2017-oj):

http://us.battle.net/d3/en/blog/20324407/restoring-the-balance-necromancer-overview-11-4-2016

Cijena? Špekulira se od 5-20€.

18 godina

u Diablu 4 ce izbacit sve standardne likove i kasnije ih vracat po odredjenoj cijeni..

nevjerojatno kolko su ljudi nisko pali ako ce placat ove gluposti.

najprije uyebu igru a onda jos i sisaju igrace

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
Diablo 3

evo i mene  - na g2play 20€ za bundle igre i ekspanzije

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

uzeo barbariana, 2 handed i samo sječem... kampanja na normal je pre prelagana, mislim krenut iz početka na onoj 3. težini.

i koji qrac je sa onim "you have been disconented"?  baci me van igre? mislim da nije do neta jer igram gta online, ping 30-35, brzina veze je 50/10.

i koja je stvar sa onim HC modom? npr igram sa barbarianom, ubije me i sa tim likom više ne mogu uopće igrat?!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

uzeo barbariana, 2 handed i samo sječem... kampanja na normal je pre prelagana, mislim krenut iz početka na onoj 3. težini.

i koji qrac je sa onim "you have been disconented"?  baci me van igre? mislim da nije do neta jer igram gta online, ping 30-35, brzina veze je 50/10.

i koja je stvar sa onim HC modom? npr igram sa barbarianom, ubije me i sa tim likom više ne mogu uopće igrat?!

Ping je uzasan od pocetka, zato se HC i ne igra, jer kada on kvrcne, a moze i zbog pinga gotov je. Bar ga ja zato ne igram.

Barb kao barb, na nizim tezinama kao i ostali, ali su ga satrli vec dulje vrijeme na visim tezinama. Postao je prakticki support. Da nije smijesno, bilo bi zalosno i obrnuto.

14 godina
Diablo 3

ček, znači kupio sam d3 key, idem igrati bilo kojeg lika na hc, umrem i onda moram kupiti opet novi d3 key da igram sa tim ubijenim likom?!

0 0 hvala 0
18 godina

ne, HC lik znaci da ti lik nestane, a ne CDkey.

17 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

ček, znači kupio sam d3 key, idem igrati bilo kojeg lika na hc, umrem i onda moram kupiti opet novi d3 key da igram sa tim ubijenim likom?!

Lik je mrtav, kupio ti i 20 keyeva. To je HC. Napravi novog lika, ako zelis igrati HC i igraj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 0:00 (Mrgud Veliki).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice