Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.641.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3

Dobio sam jos jedan sentry, imao sam ih 6. A moguce je, po blizzovom forumu, dobiti max 7 komada.

Sto se tice Steady aima, koristio sam ga sa hellfire amuletom, kao 5 pasivni skil. Radije koristim Custom engineering, ne toliko zbog 5-og sentryja, nego zbog produzetka trajanja sentryja na minut umjesto pola minute. To mi se cini najvaznije, posebno kod npr. trialsa, ili sa tezim GRift bossom, ne uspijem pratiti koilo imam zivh sentryja.

Pokusat cu sa Zei stone, koristio sam ga sa "streličarskim" WD sa Carnivale i Dagger of Darts (i Simplicity's strenght), mogao sam cistiti dugacke hodnike bolje nego sa DH...

Steta sta Simplicty's strenght radi samo sa Primary skills, a ne npr, sa onim sta je na lijevoj tipki misa. 

17 godina
striko kaže...

Dobio sam jos jedan sentry, imao sam ih 6. A moguce je, po blizzovom forumu, dobiti max 7 komada.

Sto se tice Steady aima, koristio sam ga sa hellfire amuletom, kao 5 pasivni skil. Radije koristim Custom engineering, ne toliko zbog 5-og sentryja, nego zbog produzetka trajanja sentryja na minut umjesto pola minute. To mi se cini najvaznije, posebno kod npr. trialsa, ili sa tezim GRift bossom, ne uspijem pratiti koilo imam zivh sentryja.

Pokusat cu sa Zei stone, koristio sam ga sa "streličarskim" WD sa Carnivale i Dagger of Darts (i Simplicity's strenght), mogao sam cistiti dugacke hodnike bolje nego sa DH...

Steta sta Simplicty's strenght radi samo sa Primary skills, a ne npr, sa onim sta je na lijevoj tipki misa. 

Ti onda možda znaš, da li Simplicity's Strength povećava onda i DMG Poison dartovima i od Fetisha, ili samo tvojima? Također, ista stvar za Zei (iako za Zei vjerojatno da).

15 godina
Diablo 3

Evo malo da se pohvalim pomakom mog Crusadera. Ne igram ga, samo ga opremam kod gđice kadale i ako mi neka dobra duša nešto pokloni :P

1 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...
striko kaže...

Ti onda možda znaš, da li Simplicity's Strength povećava onda i DMG Poison dartovima i od Fetisha, ili samo tvojima? Također, ista stvar za Zei (iako za Zei vjerojatno da).

Hmmm, provjeriti cu kasnije, ali cini mi se da da! Imali smo svi dosta velike CHD!. I ja i 15-20 pomocnika {#}

10 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima,

imam jednu molbu,  posto nisam bas pre aktivan igrac , molim da mi date koji savjet za mog WD-a .  Cini mi se dosta slabasan na Griftovima.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/FilipZ-1819/hero/1964817

što da ganjam da bude jači .

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
alslimits kaže...

Pozdrav svima,

imam jednu molbu,  posto nisam bas pre aktivan igrac , molim da mi date koji savjet za mog WD-a .  Cini mi se dosta slabasan na Griftovima.

hvala

Prvo, odnosno, čak i nulto, moraš nabaviti Ring of Royal Grandeur! On ispada iz Horradic cube Act 1!

Dalje, moras skupljati komplet opreme - Zunimassa ili Jade harvester! Oruzje - hm - Star metal kukri je ideal, ali on rijetko pada. Rhen'ho flayer, za zunimassa komplet (i Mask of Jeram). ILI Sun keeper za Jade harvester (+ Quetzalcoatl maska).

Ovo relativno lako skupis...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kornjaca-2828/hero/735190

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 13:10 (striko).
10 godina
neaktivan
striko kaže...
alslimits kaže...

Pozdrav svima,

hvala

Prvo, odnosno, čak i nulto, moraš nabaviti Ring of Royal Grandeur! On ispada iz Horradic cube Act 1!

Dalje, moras skupljati komplet opreme - Zunimassa ili Jade harvester! Oruzje - hm - Star metal kukri je ideal, ali on rijetko pada. Rhen'ho flayer, za zunimassa komplet (i Mask of Jeram). ILI Sun keeper za Jade harvester (+ Quetzalcoatl maska).

Ovo relativno lako skupis...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kornjaca-2828/hero/735190

RoRG  nece past i nece past - vec jedno 30 bountija,  moram malo uprijeti :))

Imam 90% seta za Jade i jedno 3 mask of jearam

ja sam na itemima isao na bonuse za fire jer koristim šišmiše  +  firebomb

17 godina
alslimits kaže...

RoRG  nece past i nece past - vec jedno 30 bountija,  moram malo uprijeti :))

Imam 90% seta za Jade i jedno 3 mask of jearam

ja sam na itemima isao na bonuse za fire jer koristim šišmiše  +  firebomb

Hebem mu miša nije mi jasno, ja sam na prvom Act I bountyju iz Horadric cube dobio RORG, već ih imam 5 komada u stashu a igram casual oko mjesec i pol dana RoS.

Btw, jedno noobovsko pitanje za sve:

Da li su afixi unaprijed određeni prilikom dropa ili prilikom identifikacije geara?

Pročitao sam negdje da gear iz  Horadric cube ima primarne afixe od karaktera sa kojim ga otvorim, no zanima me da li to vrijedi i za identifikaciju geara koji dropa.

zanimljiva mapa zanimljiva mapa
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
boxer kaže...

Da li su afixi unaprijed određeni prilikom dropa ili prilikom identifikacije geara?

Pročitao sam negdje da gear iz  Horadric cube ima primarne afixe od karaktera sa kojim ga otvorim, no zanima me da li to vrijedi i za identifikaciju geara koji dropa.

Affixi se određuju prilikom dropa, identifikacija je tu samo fore radi. Znači ako ti sa barbom padne horadric cache, a otvoriš ga sa wizardom, RoRG će vjerojatno rollati intell. Ako pak otvoriš cache sa barbom, a onda sa wizardom ideš samo identificirati, vjerojatnije je da će rollati strength

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

Imam nešto zaostalog  geara za 60 lvl i gemova, pa ako ima zainteresirani igrač D3 Vanilla nek se javi. 

Boxer#2395

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
boxer kaže...

Imam nešto zaostalog  geara za 60 lvl i gemova, pa ako ima zainteresirani igrač D3 Vanilla nek se javi. 

Boxer#2395

Kojeg ja rado dijelim dalje :P

17 godina
1.Lovac kaže...
boxer kaže...

Boxer#2395

Kojeg ja rado dijelim dalje :P

Naravno drug, pomoglo je i meni dok nisam nabavio RoS, pa nek pomogne i drugima... {#}

17 godina
Diablo 3

Znam da nije ništa posebno, ča ni Leaderboard entry (sada treba GR37 i u sezoni za top 1000), ali htio bih podijeliti ovaj GR36 koji sam prošao sa Condemn Crusaderom, bez pylona, kroz Anarche i Orlasha:

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Mislim da nisi u pravu, bilo koji melee char koji uspjesno igra 35+ je za pohvalu i naklon.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

5 2 hvala 0
14 godina
Ged kaže...

Mislim da nisi u pravu, bilo koji melee char koji uspjesno igra 35+ je za pohvalu i naklon.

Ne znam zasto td, ali ged je u pravu. Pod uspjesnom igrom naravno ne znaci poneki lucky rift, konduit, hvatanje zadnjih sekundi i slicno, nego da moze 35+ igrati bez problema u svim uvjetima. A to nije tako jednostavno za melee. Jedino je upitno koliko se neki crus buildovi smatraju za melee, oni copori konja ne djeluju bas kao melee :)

17 godina
TomoR kaže...
striko kaže...

Prvo, čestitam na uspjehu u riftu sa crusaderom!!! {#}

Danas sam pokušao provjeriti, i izgleda da oba djeluju i na fetish army!

E da, nisam to znao dok sinoć slučajno nisam vidio - Bane of the Powerful radi u grupi u riftu - neovisno o tome tko ubije elite monstera! Ostao mi je pogrešan prsten na DH, i tko god ubio monstere (iako sam to najčešće bio ja), dobio bih minutu 20% veči DMG!

Što mi je jako čudno, jer mi često ne bi odradio efekt kad bi mi fetish army ubila monstera. Ni prvi ni zadnji bug...

Dobio sam Calamity - jedino što nije baš nešto naročit. 2560 DMG, a to mi je nakon 2900 Natalye i Helltrappera, pad u DMG. Ali dobar je, dok ne padne bolji!

Primijetio sam i s njim neki sitni bug. Koji put sentryji samostalno bace Marked for Death, a koji put neće. Kad ja samo jednom opalim, odmah se zacrveni cijeli ekran sa oznakama. Ali, radi svoj posao (pa i više od toga).

16 godina
mcf kaže...
Ged kaže...

...

Jedino je upitno koliko se neki crus buildovi smatraju za melee, oni copori konja ne djeluju bas kao melee :)

Stalno se spremam probati taj stampede, moram zamoliti kadalicu da donira shield. :)

17 godina
Ged kaže...
mcf kaže...
Ged kaže...

...

Jedino je upitno koliko se neki crus buildovi smatraju za melee, oni copori konja ne djeluju bas kao melee :)

Stalno se spremam probati taj stampede, moram zamoliti kadalicu da donira shield. :)

Phalanx shieldova imam ko u priči, ali mi ne pada Heart Slaughter, a kamoli Furnace... A da riskiram potrošiti Ramaladni na pristojni Doombringer koji imam mi malo žao.

17 godina
striko kaže...
TomoR kaže...
striko kaže...

Dobio sam Calamity - jedino što nije baš nešto naročit. 2560 DMG, a to mi je nakon 2900 Natalye i Helltrappera, pad u DMG. Ali dobar je, dok ne padne bolji!

Primijetio sam i s njim neki sitni bug. Koji put sentryji samostalno bace Marked for Death, a koji put neće. Kad ja samo jednom opalim, odmah se zacrveni cijeli ekran sa oznakama. Ali, radi svoj posao (pa i više od toga).

Ja sam primijetio sa Conduit zna aktivirati weapon secondary. Nadam se da ce i meni skoro Calamity da jos i to isprobam pa da malo promijenim klasu.

16 godina
TomoR kaže...
Ged kaže...
mcf kaže...
Ged kaže...

...

Phalanx shieldova imam ko u priči, ali mi ne pada Heart Slaughter, a kamoli Furnace... A da riskiram potrošiti Ramaladni na pristojni Doombringer koji imam mi malo žao.

Moram priznati da sam zanemario kruza, wiz je ipak prva ljubav, a uzivam i igrajuci zdps monka. Super da shield nije rijedak, probat cu s wizovim shardima nagovoriti kadalu.

Furnace imam bogovski... pristojan dps, ima cdr, ali ono sto je meni jos bolje - rerolao sam ga tako da dobijem primary stat, tako da mi moze posluziti na svim likovima. Trenutno ima int, ali lako cemo zarolati str.

10 godina
neaktivan
Diablo 3

evo jedno noobovsko,

konacno RoRG je stigao,  odjednom sam otvorio 15 horadric cubova

ali ne dobivam nikaj s njime ?  kako radi RORg

evo skuzio :))

kaj nebi za svaki set item trebalo dizati za lvl više,  recimo za ovaj prsten koji imam mi nije digao i ozacio set

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 20:31 (alslimits).

0 0 hvala 0
17 godina
Ged kaže...
Moram priznati da sam zanemario kruza, wiz je ipak prva ljubav, a uzivam i igrajuci zdps monka. Super da shield nije rijedak, probat cu s wizovim shardima nagovoriti kadalu.

Furnace imam bogovski... pristojan dps, ima cdr, ali ono sto je meni jos bolje - rerolao sam ga tako da dobijem primary stat, tako da mi moze posluziti na svim likovima. Trenutno ima int, ali lako cemo zarolati str.

Hm, trebao bih par savjeta za wiza, kad budeš imao vremena i volje!

I meni je Wiz glavni lik (bar je bio, imam skoro  više sati s njim nego sa svim ostalim likovima) - ali Archon wiz. Sada sam se "morao" pebaciti na Firebird, pa nisam siguran je li dobro "sklepano" sve.

Ovo mi je lik:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kornjaca-2828/hero/25481516

Sad me zanima što bi bilo bolje - ovaj Tal rasha chest ostaviti (i imati besplatni meteor svakih 8 sekundi) ili tražiti cindercoat za dodatni fire DMG (sad sam na 97%)? Srećom rastopio sam bar 50 cindercoata pa trenutno nemam nijedan {#} Shoulders mi je isto loš, ali to mi je jedini koji mi je ikad pao (i to nakon 3000 BS kod Kadale).¸ Njega moram nabaviti sa +15% Hydra DMG...

Koji drugi legendarni gem koristiti uz Bane of the Powerful - možda Enforcer sa dodatnih 26% DMG za Hydre, ili možda Gogok of Swiftness - za povećanje AS i za CDR? Ili oba,ako nadjem dobar Tal Rasha amulet sa +Fire DMG i socketom.

I je li mi dobar izbor pasivnih skilova?

Za Furnace svaka čast, možda i meni jednom padne {#}

Hvala unaprijed!

P. S. Imaš dobro korisničko ime {#}

P.P.S. Naravno, dobrodošli su savjeti i od drugih čarobnjaka, naravno {#}

14 godina
alslimits kaže...

evo jedno noobovsko,

konacno RoRG je stigao,  odjednom sam otvorio 15 horadric cubova

ali ne dobivam nikaj s njime ?  kako radi RORg

evo skuzio :))

kaj nebi za svaki set item trebalo dizati za lvl više,  recimo za ovaj prsten koji imam mi nije digao i ozacio set

Kao što i piše, trebaš imati minimalno 2 dijela seta da RoRG funkcionira. Znači za sve setove koji imaju samo dva dijela je sasvim beskoristan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
striko kaže...
Ged kaže...

Hm, trebao bih par savjeta za wiza, kad budeš imao vremena i volje!

I meni je Wiz glavni lik (bar je bio, imam skoro  više sati s njim nego sa svim ostalim likovima) - ali Archon wiz. Sada sam se "morao" pebaciti na Firebird, pa nisam siguran je li dobro "sklepano" sve.

Ovo mi je lik:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kornjaca-2828/hero/25481516

Sad me zanima što bi bilo bolje - ovaj Tal rasha chest ostaviti (i imati besplatni meteor svakih 8 sekundi) ili tražiti cindercoat za dodatni fire DMG (sad sam na 97%)? Srećom rastopio sam bar 50 cindercoata pa trenutno nemam nijedan {#} Shoulders mi je isto loš, ali to mi je jedini koji mi je ikad pao (i to nakon 3000 BS kod Kadale).¸ Njega moram nabaviti sa +15% Hydra DMG...

Koji drugi legendarni gem koristiti uz Bane of the Powerful - možda Enforcer sa dodatnih 26% DMG za Hydre, ili možda Gogok of Swiftness - za povećanje AS i za CDR? Ili oba,ako nadjem dobar Tal Rasha amulet sa +Fire DMG i socketom.

I je li mi dobar izbor pasivnih skilova?

Za Furnace svaka čast, možda i meni jednom padne {#}

Hvala unaprijed!

P. S. Imaš dobro korisničko ime {#}

P.P.S. Naravno, dobrodošli su savjeti i od drugih čarobnjaka, naravno {#}

Ovo je moj trenutno - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/363866 - no za griftove promijenim chest i ring (firebird + soj).

Dakle, sve ovisi sto tocno igras, ali:

- Furnace je BiS. Kad stavis 2h (moze se igrati i s maximusom), otpada Eye, pa s rorgom mozes teoretski nositi ili magefist ili cinder. Magefist ima jedan stat vise, cinder ima rcr. Nekako kazu da je magefist sveukupno bolji, ali za t6 farmanje preferiram cinder jer mozes spamati blizzard. Blizzard + toxin = trash nestaje. No to sve pada u vodu za griftove, jer tamo zelis unity + soj, dakle nema mjesta niti za magefist niti za cinder.

- U tvom slucaju (1h, bio to serpent, devastator ili sunkeeper) izbacio bi tal rashu u svakom slucaju. Cini mi se da ti pada samo jedan meteor, a cak i da padaju tri, cinder + string of ears/witching hour + immunity amy ili blackthorne combo ili cak eventualno endless walk combo (za group play) je bolje od rashe. S druge strane, tu isto vrijedi da bi uvijek nosio unity + soj, pa onda opet dolazi do dileme cinder ili magefist - ako se radi o griftovima isao bi na magefist - spamanje apokalipse nema smisla jer ne stacka, a s cinderom gubis jedan def stat koji na vecim griftovima puno znaci.

- od gemova mozes birati izmedju cetiri (u svakom slucaju preporucam sva tri socketa): Zei kao obavezan, Bane of the trapped/powerful ili Toxin. Ako se odlucis za trapped, pogledaj kako mi je opremljen templar jer je on glavni izvor impairing efekata (TF mu cesto proca, a i ostalo pomaze). Powerful je super, dok ne shvatis da na RG i ne pomaze toliko, jer te borbe mogu trajati po 4-5 min bez problema. Trapped radi na RG i s njegovim upgradeom povecavas dmg, dok kod powerfula mozes samo povecati trajanje. Toxin je isto super, dmg nije uopce za zanemariti cak i na vecim griftovima i pomaze protiv corrupted angela jer dignu shield protiv poisona, a ne protiv firea. Bilo koji od ta cetiri i ne mozes puno pogrijesiti.

- gogok ti ne pomaze jer AS u FB buildu ne radi nista. DoT ne ovisi o AS-u. CDR je ok, ali sumnjam da ces uopce uspjeti napuniti gogok. 

- enforcer u teoriji zvuci dobro, no u praksi i nije bas tako. Secondary je totalno promasen, a glavni izvor dmg-a ti je ipak dot. Enforcer na to ne utjece. I jos jedna stvar - hidre su dobre ali cesto promase (pogotovo mamooth), pa ti je onda i tih 15% zapravo promaseno. A kazu i da stacka s elemental% dmg, pa onda i tih 15% i nije bas 15%.

- magic weapon uzmi s force weaponom, deflection ti nece puno pomoci.

- teleport - wormhole je ok, ali za t6. Na griftovima bi birao izmedju safe passagea, calamitija i fracturea.

- illusionist je predobar, na vecim grfitovima vec i trash tuce ko bager, maknuo bi conflag da napravim mjesto bez razmisljanja.

- mozes razmisliti i o evocationu (bh je i off i def skill), no na vecim riftovima fali dmg - glass cannon moze biti ok, ali 10% manji resi i armor nisu mu bas veliki plus. Ako igras na tezinama gdje te vecina stvari one-shota ili gdje ti nitko nista ne moze, onda je GC ok, inace bi ga maknuo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 23:43 (Ged).
17 godina
Ged kaže...

Ovo je moj trenutno - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/363866 - no za griftove promijenim chest i ring (firebird + soj).

Dakle, sve ovisi sto tocno igras, ali:

- Furnace je BiS. Kad stavis 2h (moze se igrati i s maximusom), otpada Eye, pa s rorgom mozes teoretski nositi ili magefist ili cinder. Magefist ima jedan stat vise, cinder ima rcr. Nekako kazu da je magefist sveukupno bolji, ali za t6 farmanje preferiram cinder jer mozes spamati blizzard. Blizzard + toxin = trash nestaje. No to sve pada u vodu za griftove, jer tamo zelis unity + soj, dakle nema mjesta niti za magefist niti za cinder.

- U tvom slucaju (1h, bio to serpent, devastator ili sunkeeper) izbacio bi tal rashu u svakom slucaju. Cini mi se da ti pada samo jedan meteor, a cak i da padaju tri, cinder + string of ears/witching hour + immunity amy ili blackthorne combo ili cak eventualno endless walk combo (za group play) je bolje od rashe. S druge strane, tu isto vrijedi da bi uvijek nosio unity + soj, pa onda opet dolazi do dileme cinder ili magefist - ako se radi o griftovima isao bi na magefist - spamanje apokalipse nema smisla jer ne stacka, a s cinderom gubis jedan def stat koji na vecim griftovima puno znaci.

- od gemova mozes birati izmedju cetiri (u svakom slucaju preporucam sva tri socketa): Zei kao obavezan, Bane of the trapped/powerful ili Toxin. Ako se odlucis za trapped, pogledaj kako mi je opremljen templar jer je on glavni izvor impairing efekata (TF mu cesto proca, a i ostalo pomaze). Powerful je super, dok ne shvatis da na RG i ne pomaze toliko, jer te borbe mogu trajati po 4-5 min bez problema. Trapped radi na RG i s njegovim upgradeom povecavas dmg, dok kod powerfula mozes samo povecati trajanje. Toxin je isto super, dmg nije uopce za zanemariti cak i na vecim griftovima i pomaze protiv corrupted angela jer dignu shield protiv poisona, a ne protiv firea. Bilo koji od ta cetiri i ne mozes puno pogrijesiti.

- gogok ti ne pomaze jer AS u FB buildu ne radi nista. DoT ne ovisi o AS-u. CDR je ok, ali sumnjam da ces uopce uspjeti napuniti gogok. 

- enforcer u teoriji zvuci dobro, no u praksi i nije bas tako. Secondary je totalno promasen, a glavni izvor dmg-a ti je ipak dot. Enforcer na to ne utjece. I jos jedna stvar - hidre su dobre ali cesto promase (pogotovo mamooth), pa ti je onda i tih 15% zapravo promaseno. A kazu i da stacka s elemental% dmg, pa onda i tih 15% i nije bas 15%.

- magic weapon uzmi s force weaponom, deflection ti nece puno pomoci.

- teleport - wormhole je ok, ali za t6. Na griftovima bi birao izmedju safe passagea, calamitija i fracturea.

- illusionist je predobar, na vecim grfitovima vec i trash tuce ko bager, maknuo bi conflag da napravim mjesto bez razmisljanja.

- mozes razmisliti i o evocationu (bh je i off i def skill), no na vecim riftovima fali dmg - glass cannon moze biti ok, ali 10% manji resi i armor nisu mu bas veliki plus. Ako igras na tezinama gdje te vecina stvari one-shota ili gdje ti nitko nista ne moze, onda je GC ok, inace bi ga maknuo.

Ah, šta drugo reći nakon ovakvih uputa, nego: Veliko hvala! Naklon do poda! {#}{#}

Sad sam vidio da neke stvari koje znam, znam pogrešno! HVALA!!!

16 godina
odjavljen
striko kaže...

Simplicity gdje sam ja god citao ne djeluje na poison darts od tzv. 'petsa', jedino na WD-ov poison darts. Malo bi to ipak bilo previse... Fetish army nije primarni skill da bi se njega ticalo, a jos je manje Syco. primarni skill. Mada bi bilo lijepo. Cini se da brze cisti, jer fetish army obicno luduje okolo, dok u ovom slucaju ovi 'pucaju' gdje i ti pucas sa dartsima.

P.S. Ovdje bas nedostaje to da znas tko je udario TD, da vide svi pacenika. Pa igram WD-a i isprobah sve moguce i pisem iz iskustva. U biti znam tko je pacenik (jer vidjeh tko je online jedini ovdje), necu prozivati sada i BTW ne udaram ti ja konstantne TDove... Samo toliko. A ti ces se ionako prepoznati, jer ionako kopiras likove, a ne stvaras ih... Sve u svemu, malo se ovdje toga moze naci sto je kvalitetno. Sve se svodi na obicno prevodjenje sa foruma i prodavanje magle. Cast pojedincima. Ima i takvih ovdje, ali na kapaljku. To su oni koji razmisljaju, a ne koji 'prevode' buildove. Kao da je tesko napisati/navesti mar. ili fireb. tzv. build. Pun forum svega toga i slicnoga. Stoga se nadam da ce se se tema pretvoriti u razvojnu kakva je bila, a ne u  copy-paste kakva je vec dulje vrijeme. Sve najbolje, jer me opet nece biti neko vrijeme...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 1:44 (Mrgud Veliki).
17 godina
Diablo 3

Sorry Mrgud, evo copy/paste, ali meni se čini zanimljivo za podijeliti:

Interakcija među legendarnim gemovima - Wreath of Lightning/Mirinae, Toxin i Pain Enhancer - ili kako primarni skill pretvoriti u AoE:

OK za čišćenje T6, na GR-ovima ipak vjerojatno preslabo.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
striko kaže...

Simplicity gdje sam ja god citao ne djeluje na poison darts od tzv. 'petsa', jedino na WD-ov poison darts. Malo bi to ipak bilo previse... Fetish army nije primarni skill da bi se njega ticalo, a jos je manje Syco. primarni skill. Mada bi bilo lijepo. Cini se da brze cisti, jer fetish army obicno luduje okolo, dok u ovom slucaju ovi 'pucaju' gdje i ti pucas sa dartsima.

P.S. Ovdje bas nedostaje to da znas tko je udario TD, da vide svi pacenika. Pa igram WD-a i isprobah sve moguce i pisem iz iskustva. U biti znam tko je pacenik (jer vidjeh tko je online jedini ovdje), necu prozivati sada i BTW ne udaram ti ja konstantne TDove... Samo toliko. A ti ces se ionako prepoznati, jer ionako kopiras likove, a ne stvaras ih... Sve u svemu, malo se ovdje toga moze naci sto je kvalitetno. Sve se svodi na obicno prevodjenje sa foruma i prodavanje magle. Cast pojedincima. Ima i takvih ovdje, ali na kapaljku. To su oni koji razmisljaju, a ne koji 'prevode' buildove. Kao da je tesko napisati/navesti mar. ili fireb. tzv. build. Pun forum svega toga i slicnoga. Stoga se nadam da ce se se tema pretvoriti u razvojnu kakva je bila, a ne u  copy-paste kakva je vec dulje vrijeme. Sve najbolje, jer me opet nece biti neko vrijeme...

Dragi Mrgudicu, nazalost pretpostavljam da mislis na mene s obzirom na nasu burnu proslost i tvog jedinstvenog CM wiza. :)

Nisam ti jucer dao TD, iako se ne slazem s tvojim postom (drugim dijelom, o WD trenutno ne znam puno pa ne mogu niti komentirati), a kao dokaz dobio si TD sad, pa kad se javis lako ti ga maknem. Ionako ti TDovi ne znace puno, pogotovo kad ih je tako malo (jedva se skupi 5 TD+TU zajedno na ovoj temi), tako da su rijetko pokazatelj icega. Pogledaj samo kako je TomoR dobio TD za svoj zadnji post koji TD zavredjuje jedino u nekom paralelnom svemiru.

Zasto se ne slazem s tvojim postom:

- u prvoj recenici navodis kako si citao o tome kako radi simplicity - pretpostavljam da to spada pod prevodjenje i prodavanje magle?

- likove je jako tesko kopirati, skillove vec puno lakse iako ne bas lagano. Zaboravljas da za vecinu uber buildova, treba i uber gear - Furnace, SMK, Calamity, WoW i slicno ne padaju bas na dnevnoj bazi, a cak i za full setove treba neko vrijeme da se skupe. Doci do end game builda nije lako, a prekopirati skillove bez geara je bedasto. Svi smo mi imali neke svoje buildove i jos uvijek ih imamo, pa cak i ponekad rado zaigramo (recimo radje igram woh build, za svoj gust, nego firebird koji je daleko jaci - isto tako i meteor build ili lightning). No 'moji' buildovi nisu uvijek jako kompetitivni, a ponekad je to stvarno bitno.

- slaganje vlastitih buildova moze biti zabavno, ali isto tako u igri postoji group play. Pa ako se ti zabavljas svojim buildom kojeg si sam smislio, a dotle te trojica 'nose', onda mi vjeruj da njima i nije tako zabavno, ma koliko ti mislio svojom mudrom glavicom.

- razmisljati svojom glavom? Reci, sto si tocno smislio a da je bilo bolje od onog sto si procitao (pardon, preveo i prodao kao izmaglicu)? Ili bar jednako dobro? Nista? Onda to nije razmisljanje svojom glavom, nego otkrivanje tople vode.

- nismo svi isti. Netko je kompetitivan igrac, igra 10 sati dnevno, min-maxa gear i igra samo jednu klasu (ili sve). Netko igra 1h tjedno kad mu to dopuste obaveze. Netko voli izmisljati svoje buildove i sretan je kad igra t3, netko ne zeli igrati griftove ispod lvl 40+. Nitko nije vrijedniji od drugog i ne odlucujes ti (niti ja) sto je nekome zabavno, a sto nije.

- jako bi volio da mi napises najbolji firebird build. Ne bi ti trebalo biti tesko, samo ga prekopiraj, cak mi niti prijevod nije potreban. Ja ga ne znam, imam jos jako puno nedoumica, a wiz mi je najdrazi char. Molim te, pomogni mi.

- ako zelis razvojnu temu, nitko sretniji od mene (a vjerujem i drugih) da pokazes neki svoj build koji je u razvoju, neotkriven i ima potencijala. Prvi cu se potruditi doprinjeti raspravi, a ako treba i testirat cu s tobom.

@Striko,

samo jos jedna stvar koju sam zaboravio napisati - hydra dmg ne radi s mamooth hydrom tako da je to wasteani stat na gearu. To sam procitao od nekih mudrih ljudi, te preveo. Sorry Mrgo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 11:59 (Ged).
15 godina
Diablo 3

Uvijek zabavni postovi za pročitat :P
Inače slabo sam igrao proteklih 10tak dana, ništa se nije puno promijenilo u mom buildu, al počet ću dizat ove gemove šta je Tomo stavio video i isprobat to na WD uz Jade build. Sam Jade build nisam nikad igrao, nekako mi je čudan, al probat ću nešto napravit pa se javim u temu kad skupim dobru opremu i sve.
Ovaj WD pet build je super, al nije to za igrat GR i uz to je pre pre spor u odnosu na tipa crusa, wizza i dh... Barba i monka ionako rijetko susrećem na sezoni tako da i nisam mogao usporedit baš dobro...

0 0 hvala 0
14 godina
Ged kaže...
: Zei kao obavezan, Bane of the trapped/powerful ili Toxin

Za speedfarm t6, Wiz;

- Jel' se isplati uopce Zei? Kako stalno teleportas/trcis napred kroz mobove, cini mi se da sam u trenutku casta blizzarda/blackhole uvijek okruzen coporom mobova. Znam da Zei dmg nije aditivan nego multiplikativan (pardon sto prevodim/prenosim stvari sa blizz foruma), ali ne bi li 50CHD ili 6CC umjesto socketa bilo brze za speedfarm? Kako uopce radi Zei na infinite firebird dotu - ako sam u trenutku casta dota udaljen 10 yardi, jel' se samo brze dostigne final dot ili se i dize za taj %?

So se tice ostalog, trenutno sam za t6 na maximusu, magefist, SoJ i RorG, + offensive pasivi (glass cannon, confil). Cast and forget, bez problema debelo ispod 4 min rift. Problem je jedino sta sam solo uvijek puno brzi nego u grupi, kakva god grupa bila. Solo samo spamam bliz/hole bez zaustavljanja  i teleportam napred, elite obicno taman krepa dok sam udaljen ekran/dva, dok sam jos u agro rangu firebird dota.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice