Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.487.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@win32 ne znam da li se ovaj referat o macroima tice mene, ako da, ne znam zasto to meni govoris? Ja nisam rekao da macro naredbe nisu korisne, nego da su protiv blizzardovog TOS za diablo. Ja nisam smisljao njihova pravila, nego sam samo ih samo prenio.

"The use of a macro is fine so long as it only accomplishes a single action. The use of automation, where a single keystroke will accomplish multiple actions, may be considered a form of botting and could result in account action."

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1772567980#10

Bilo je jos blue postova na tu temu, ako ti se da guglaj, ako ne - nemoj. Samo citiram sluzbena stajalista, meni je svejedno ako koristis macroe ili ne. Sto se ostalog tice, slazem se, i sam sam prebolio neke bolesti poput upale tetiva u laktu ili ramenu radi prirode posla, i da, stolica za 10k je apsolutno dobra investicija ako provodis radno vrijeme za kompom. I sam upravo kupujem jednu u tom rangu, problem je sto kod nas nije neki izbor (ako i je, prelaze 15k) a narudzba takvih stvari iz vana je malo kabasta i dosta skupa za  shiping&handling, ali tu smo vec offtopic.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Win32 se raspisao, a sve se moglo svesti u jednu rečenicu. Neke igre dopuštaju macroe, neke ne. Kraj rasprave.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Stvar je u onom drugom dijelu - imas macroe i macroe. Naime, ako ti isprogramiras G tipku da ti mijenja... "0" recimo, jer ti papci ne dodju do "0" na tastaturi, i lakse ti je na misu to stiskat ili G tipki lijevo od WASD na tastaturi, to je u redu. Ako pak isprogramiras neki kompliciraniji macro koji je kombinacija nekoliko tipki, ili jos gore, mijenja se akcija koju ta tipka radi u odredjenim intervalima prilagodjenim rotaciji, ili jos gore, to nije ni macro vec scripta koja vise manje sama odradjuje neku akciju poput farmanja, tj. postaje farming bot, onda si u teskom prekrsaju.

Prednost je sto vecina toga ne moze biti detektirana, tj. ako ne rastrubis okolo svima sto radis tesko da ce skuzit, ako ce svi znat i koristit pocet ce wal bananja. Uostalom za neke MMO-e se moze koristiti i autoclicker ove ili one vrste pa sam slozis takvu skriptu u 10ak minuta i nakon toga tvoj lik krene zarit i palit.

Overlay koji koristi podatke iscitane iz memorije je gotovo nemoguce uhvatit - na samoj memoriji nema izmjena (a to je ono sto blizz pokusava uhvatit, ne citanje iz te memorije) i to je skroz OK, gotovo nemoguce da ce te itko uhvatit, osim ako znaju tocno sto traze, i opet se vracamo na "ako ne rastrubis svima sto radis"...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 8:29 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Diablo 3
nine kaže...

samo mala napomena.. na 4.15 ti najviše dmg-a radi elemental arrow, tako da ti je bolje na bucama imati ele arrow dmg.

na 2.84 najviše radi multishot..

ja sam isto u zadnje vrijeme farmao helltrapper i samo jedan sam dobio {#} naravno katastrofa roll.

calamity 0 bodova.. on bi trebao u principu biti rijedak kao SMK, rimeheart, furnace itd itd.. znači moš se ubiti od igranja i možda ga nikad ne dobiješ {#}

ja sam dobio odlična rime nedavno dok sam igrao sa barbom.. naravno da sam ga dobio sad kad je shit {#}

Odem iz zezancije jedan brzinski Act 5 i od prve dropa Helltrapper. I to dobar. Uganjacu ja i Calamity {#}

1 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

A vidi mog nakon jedno 50 a5 vreca posrecilo mi se rolo mi je visoki base dmg

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593

4 0 hvala 0
18 godina
XSX kaže...

A vidi mog nakon jedno 50 a5 vreca posrecilo mi se rolo mi je visoki base dmg

Naigrao si se za njega, Act 5 se zna razvuci.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

I kak vam se svidja light ball build na 4.15BP? Ja nemam bas neki optimizirani build, tesko je postici taj ias (TT mi imaju 41%) bez zrtvovanja drugih statova. Enivej, speed t6 mi se nekako cini brzi sa m6 vulgaris, a za visoke GR je sigurno dobar, ali nemam nabildan CDR i tesko mi je loviti perma SS... mozda kad bi se napravio neki makro.. :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mcf kaže...

nemam nabildan CDR i tesko mi je loviti perma SS...

za perma ss nije potreban velik CDR.. oko 25% ako se dobro sjećam.

problem je discipline regen. neka me netko ispravi ako sam u krivu {#}

4.15 još nisam probao, jer nisam još skrpao sve što mi treba {#} trenutno je previše kompromisa u igri, uz činjenicu da mi još nije droppao dobar helltrapper {#}

@Eld

ide brzo ako split farmaš s nekime.. ja jbg još nisam imao sreće {#}

čestitke na odličnom trapperu {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
nine kaže...
mcf kaže...

nemam nabildan CDR i tesko mi je loviti perma SS...

za perma ss nije potreban velik CDR.. oko 25% ako se dobro sjećam.

problem je discipline regen. neka me netko ispravi ako sam u krivu {#}

4.15 još nisam probao, jer nisam još skrpao sve što mi treba {#} trenutno je previše kompromisa u igri, uz činjenicu da mi još nije droppao dobar helltrapper {#}

@Eld

ide brzo ako split farmaš s nekime.. ja jbg još nisam imao sreće {#}

čestitke na odličnom trapperu {#}

Da, nije problem CDR nego discipline. Bacis 2-3 SS-a i vec je nema.

Znam da ide ako se splita ali teski sam soler i ne volim u partiju, imam neke svoje divlje ritmove igranja {#}.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma kakav discipline - 50+ CC, IAS 4.15, elemental ball @ 30% speed i Nightstalker i imas unlimited disc dok god ima mobova oko tebe (zato build i najbolje funkcionira kad je tona trasha oko tebe).

Problem je CDR, za pravi perma kazu da treba oko 40% cdr da se kompenzira game lag (dakle, treba refreshat NS nekih 20% prije isteka "starog" NS). Na visokim GR, dok si usred mobova i affixa (a moras biti radi prirode builda) gotov si ako ostanes i desetinku sekunde bez SS.

E sad, treba ukomponirati 50+ CC, 4.15 turret speed i 35-40% cdr, a zadrzati pristojan dmg :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mcf kaže...

Ma kakav discipline - 50+ CC, IAS 4.15, elemental ball @ 30% speed i Nightstalker i imas unlimited disc dok god ima mobova oko tebe (zato build i najbolje funkcionira kad je tona trasha oko tebe).

Problem je CDR, za pravi perma kazu da treba oko 40% cdr da se kompenzira game lag (dakle, treba refreshat NS nekih 20% prije isteka "starog" NS). Na visokim GR, dok si usred mobova i affixa (a moras biti radi prirode builda) gotov si ako ostanes i desetinku sekunde bez SS.

E sad, treba ukomponirati 50+ CC, 4.15 turret speed i 35-40% cdr, a zadrzati pristojan dmg :)

Gogok u socket i imas i 4.15 i dovoljno cdra,samo sta je build za poludit meni bi trebali dani da se naviknem na to,imam svu potrebnu opremu ali se jednostavno nemogu naviknut na taj tip igranja,nervira me ball lightning kako se sporo krece itd.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
18 godina
XSX kaže...
mcf kaže...

Gogok u socket i imas i 4.15 i dovoljno cdra,samo sta je build za poludit meni bi trebali dani da se naviknem na to,imam svu potrebnu opremu ali se jednostavno nemogu naviknut na taj tip igranja,nervira me ball lightning kako se sporo krece itd.

Nisam imao bas svu idealnu opremu za taj build ali znam da bi mi uvijek u kriticnim trenucima pofalilo discipline a sa CDR-om bas i nije bilo prevelikih problema. Doduse nisam igrao bas jako visoke Griftove a i takodjer mi se bas ne svidja pretjerano ball lightning.

16 godina
Eld kaže...
XSX kaže...
mcf kaže...

Nisam imao bas svu idealnu opremu za taj build ali znam da bi mi uvijek u kriticnim trenucima pofalilo discipline a sa CDR-om bas i nije bilo prevelikih problema. Doduse nisam igrao bas jako visoke Griftove a i takodjer mi se bas ne svidja pretjerano ball lightning.

Ima netko neki link za ovaj build da vidim kako to izgleda. I nekog s battle.neta tko tako igra da se vidi kakve iteme ima točno :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 23:23 (Franjo15).
18 godina
Diablo 3

Sto se tice 4.15 IAS, to se dosta "jednostavno" rijesi sa Oculus ringom. On ima "Attack speed increase 7-9%, i jos mu se moze dizati IAS 5-7%. TAko da lako upadne, nakon par enchantanja, 16% IAS. Sa njime se lako dobije sentryje da pucaju 5 puta u sekundi - uz odustajanje od Unityja ili Soj. Bez Oculusa - Hellcat waistguard (ili, za sretnije, the witching hour), Steady strikers, nuzni za zbrajanje brzina.

Taman sam sinoc citao o Helltrapperu, pa sam ga odlucio pokupiti. Pao mi je iz druge, cak malo  bolji od prethodne Natalyje.

Kako tocno funkcionira - on sam odlucuje sto ce izbaciti caltrop, spike trap ili sentry?  Ali nekako mi prebrzo potrosi hatred, bojim se da cu odustati od njega.

Kako drugi kazu, past ce taj Calamity. Iako sam se zadnjih par dana uvjezbao koristeci dodatne tipke na misu, pa imam na njemu tipku za Marked for deeath, i sam ih bacam skoro brzo kao sto bi sentryji.

E da, koji mi je treci gem dobar za WD, osim Enforcera i Gem of toxin? Bane of powerfull nije neka sreca u grupi, ne uspije uvijek izracunati da sam ja ubio elite monstera. ZA solo je OK. 

Edit: Evo linka na moj build, i helltrapper - forum mi ne ubacuje sliku u poruku.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kornjaca-2828/hero/33701442

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 8:09 (striko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

@striko, jesi probao Steady Aim umjesto Custom Engineering - s obzirom da imaš Helltrapper dobivaš Sentry ionako, a ako se ne varam ionako ti neće dati da imaš 6 sentry-a istovremeno, čak i sa Custom Engineering + Helltrapper.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
TomoR kaže...

@striko, jesi probao Steady Aim umjesto Custom Engineering - s obzirom da imaš Helltrapper dobivaš Sentry ionako, a ako se ne varam ionako ti neće dati da imaš 6 sentry-a istovremeno, čak i sa Custom Engineering + Helltrapper.

Koliko sam ja jucer i sinoc primijetio Helltrapper bas ne luduje sa turetima. A ne mozes stalno ni pucati na mobove, mora se i eskivirati i skakutati okolo. Tako da nisam bas pretjerano odusevljen s njime. Idemo dalje po Calamity {#}

16 godina
Diablo 3

Ja imam ovako

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/49408099

i nema šanse da mi padne quiver koji mi treba, bomadier, skupio sam preko 30quivera, ali on još niti jednom. Najviše sam kod kadale dobio,. Ali eto njega nikako. 

Socket bi trebao ganjati na amuletu i ringu, ali teško mi se odvojiti od dobrih statova. 

Iako vidim da većina ne mari baš za CD i CC.

Nije niti ovako loše, ali ako je još bolje tako kako se sad igra. Onda ću morati razmisliti da malo gear mijenjam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo i objašnjenja koliko je daleko yard u D3 - zanimljivo za Steady Aim, Zei's Stone of Vengeance itd:

A evo i objašnjenja kako Zei radi (kod DH gleda udaljenost od Sentry-a):

Moj PC  
1 1 hvala 1
18 godina
TomoR kaže...

Evo i objašnjenja koliko je daleko yard u D3 - zanimljivo za Steady Aim, Zei's Stone of Vengeance itd:

A evo i objašnjenja kako Zei radi (kod DH gleda udaljenost od Sentry-a):

Ovaj dio sa Zei mi nije bas najjasniji jer Zei Stone izricito kaze "every 10 yards between YOU and the enemy hit".

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 9:55 (Eld).
15 godina
Eld kaže...

Ovaj dio sa Zei mi nije bas najjasniji jer Zei Stone izricito kaze "every 10 yards between YOU and the enemy hit".

Da, ali kad puca sentry onda je sentry "YOU" {#}. Dok ti pucaš gleda se tvoja udaljenost, dok puca pet gleda se njegova. Da nije tako onda bi ga svaki DH koristio umjesto Bane of the Powerfull.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
Hexfire kaže...
Eld kaže...

Da, ali kad puca sentry onda je sentry "YOU" {#}. Dok ti pucaš gleda se tvoja udaljenost, dok puca pet gleda se njegova. Da nije tako onda bi ga svaki DH koristio umjesto Bane of the Powerfull.

Naravno, razumijem sta govoris ali po meni YOU je you a ne sentry {#} i ne bi se smjelo (trebalo) drugacije tumaciti. I kao sto se weapon secondary ne manifestira na sentry-ima vjerojatno zato sto oni nisu ja i ne nose oruzje {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 10:22 (Eld).
18 godina

Dobio sam jos jedan sentry, imao sam ih 6. A moguce je, po blizzovom forumu, dobiti max 7 komada.

Sto se tice Steady aima, koristio sam ga sa hellfire amuletom, kao 5 pasivni skil. Radije koristim Custom engineering, ne toliko zbog 5-og sentryja, nego zbog produzetka trajanja sentryja na minut umjesto pola minute. To mi se cini najvaznije, posebno kod npr. trialsa, ili sa tezim GRift bossom, ne uspijem pratiti koilo imam zivh sentryja.

Pokusat cu sa Zei stone, koristio sam ga sa "streličarskim" WD sa Carnivale i Dagger of Darts (i Simplicity's strenght), mogao sam cistiti dugacke hodnike bolje nego sa DH...

Steta sta Simplicty's strenght radi samo sa Primary skills, a ne npr, sa onim sta je na lijevoj tipki misa. 

17 godina
striko kaže...

Dobio sam jos jedan sentry, imao sam ih 6. A moguce je, po blizzovom forumu, dobiti max 7 komada.

Sto se tice Steady aima, koristio sam ga sa hellfire amuletom, kao 5 pasivni skil. Radije koristim Custom engineering, ne toliko zbog 5-og sentryja, nego zbog produzetka trajanja sentryja na minut umjesto pola minute. To mi se cini najvaznije, posebno kod npr. trialsa, ili sa tezim GRift bossom, ne uspijem pratiti koilo imam zivh sentryja.

Pokusat cu sa Zei stone, koristio sam ga sa "streličarskim" WD sa Carnivale i Dagger of Darts (i Simplicity's strenght), mogao sam cistiti dugacke hodnike bolje nego sa DH...

Steta sta Simplicty's strenght radi samo sa Primary skills, a ne npr, sa onim sta je na lijevoj tipki misa. 

Ti onda možda znaš, da li Simplicity's Strength povećava onda i DMG Poison dartovima i od Fetisha, ili samo tvojima? Također, ista stvar za Zei (iako za Zei vjerojatno da).

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo malo da se pohvalim pomakom mog Crusadera. Ne igram ga, samo ga opremam kod gđice kadale i ako mi neka dobra duša nešto pokloni :P

1 0 hvala 0
18 godina
TomoR kaže...
striko kaže...

Ti onda možda znaš, da li Simplicity's Strength povećava onda i DMG Poison dartovima i od Fetisha, ili samo tvojima? Također, ista stvar za Zei (iako za Zei vjerojatno da).

Hmmm, provjeriti cu kasnije, ali cini mi se da da! Imali smo svi dosta velike CHD!. I ja i 15-20 pomocnika {#}

11 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima,

imam jednu molbu,  posto nisam bas pre aktivan igrac , molim da mi date koji savjet za mog WD-a .  Cini mi se dosta slabasan na Griftovima.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/FilipZ-1819/hero/1964817

što da ganjam da bude jači .

hvala

0 0 hvala 0
18 godina
alslimits kaže...

Pozdrav svima,

imam jednu molbu,  posto nisam bas pre aktivan igrac , molim da mi date koji savjet za mog WD-a .  Cini mi se dosta slabasan na Griftovima.

hvala

Prvo, odnosno, čak i nulto, moraš nabaviti Ring of Royal Grandeur! On ispada iz Horradic cube Act 1!

Dalje, moras skupljati komplet opreme - Zunimassa ili Jade harvester! Oruzje - hm - Star metal kukri je ideal, ali on rijetko pada. Rhen'ho flayer, za zunimassa komplet (i Mask of Jeram). ILI Sun keeper za Jade harvester (+ Quetzalcoatl maska).

Ovo relativno lako skupis...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kornjaca-2828/hero/735190

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 13:10 (striko).
11 godina
neaktivan
striko kaže...
alslimits kaže...

Pozdrav svima,

hvala

Prvo, odnosno, čak i nulto, moraš nabaviti Ring of Royal Grandeur! On ispada iz Horradic cube Act 1!

Dalje, moras skupljati komplet opreme - Zunimassa ili Jade harvester! Oruzje - hm - Star metal kukri je ideal, ali on rijetko pada. Rhen'ho flayer, za zunimassa komplet (i Mask of Jeram). ILI Sun keeper za Jade harvester (+ Quetzalcoatl maska).

Ovo relativno lako skupis...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kornjaca-2828/hero/735190

RoRG  nece past i nece past - vec jedno 30 bountija,  moram malo uprijeti :))

Imam 90% seta za Jade i jedno 3 mask of jearam

ja sam na itemima isao na bonuse za fire jer koristim šišmiše  +  firebomb

18 godina
neaktivan
alslimits kaže...

RoRG  nece past i nece past - vec jedno 30 bountija,  moram malo uprijeti :))

Imam 90% seta za Jade i jedno 3 mask of jearam

ja sam na itemima isao na bonuse za fire jer koristim šišmiše  +  firebomb

Hebem mu miša nije mi jasno, ja sam na prvom Act I bountyju iz Horadric cube dobio RORG, već ih imam 5 komada u stashu a igram casual oko mjesec i pol dana RoS.

Btw, jedno noobovsko pitanje za sve:

Da li su afixi unaprijed određeni prilikom dropa ili prilikom identifikacije geara?

Pročitao sam negdje da gear iz  Horadric cube ima primarne afixe od karaktera sa kojim ga otvorim, no zanima me da li to vrijedi i za identifikaciju geara koji dropa.

zanimljiva mapa zanimljiva mapa
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
boxer kaže...

Da li su afixi unaprijed određeni prilikom dropa ili prilikom identifikacije geara?

Pročitao sam negdje da gear iz  Horadric cube ima primarne afixe od karaktera sa kojim ga otvorim, no zanima me da li to vrijedi i za identifikaciju geara koji dropa.

Affixi se određuju prilikom dropa, identifikacija je tu samo fore radi. Znači ako ti sa barbom padne horadric cache, a otvoriš ga sa wizardom, RoRG će vjerojatno rollati intell. Ako pak otvoriš cache sa barbom, a onda sa wizardom ideš samo identificirati, vjerojatnije je da će rollati strength

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice