Imali netko problema sa spajanjem na public igre? Probam se spojiti na Hearth Of Sin za koji igra kaže da ima 32 igrača, i nikako da se spoji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me da li kad se igra s wizzardom archon jel bitan atack speed?....
Bitan je. Kao prvo, attack speed ne djeluje na potrosnju resursa kao kod nekih class buildova (WD Batman npr.), a kao drugo podize DPS, i podjednako vazno, pomaze procesuiranju crit massa - znaci, kraci Archon cooldown.
Inace, Archon je poprilicno OP build - ako imas podosta golda :) Ja trenutno imam nesto preko 520k DPSa u Archonu uz dovoljno velik EHP da mogu tankat vecinu affix combova (all res+phys res za reflect), i mp9 solo je brzi faceroll (trash je 1-shootana), mp10 solo je malo sporiji jer nekad izgubim archona na extra health elite, ali mp10 public (uz dobrog monka i WD) je smijesan i na zalost postane dosadan (osim ako ne zivis od farmanja), regular elite krepaju ispod 5 sec.
Nedavno sam vidio Archona, debelo preko 600k dps uz dovoljan EHP da ne gine previse - bilo je skroz tuzno gledati kako leti kroz mp10 :)
Bitan je. Kao prvo, attack speed ne djeluje na potrosnju resursa kao kod nekih class buildova (WD Batman npr.), a kao drugo podize DPS, i podjednako vazno, pomaze procesuiranju crit massa - znaci, kraci Archon cooldown.
Inace, Archon je poprilicno OP build - ako imas podosta golda :) Ja trenutno imam nesto preko 520k DPSa u Archonu uz dovoljno velik EHP da mogu tankat vecinu affix combova (all res+phys res za reflect), i mp9 solo je brzi faceroll (trash je 1-shootana), mp10 solo je malo sporiji jer nekad izgubim archona na extra health elite, ali mp10 public (uz dobrog monka i WD) je smijesan i na zalost postane dosadan (osim ako ne zivis od farmanja), regular elite krepaju ispod 5 sec.
Nedavno sam vidio Archona, debelo preko 600k dps uz dovoljan EHP da ne gine previse - bilo je skroz tuzno gledati kako leti kroz mp10 :)
Molim te daj mi link tvog wizzarda :D
Molim te daj mi link tvog wizzarda :D
LINK (Nemam pri ruci link ovog wiza od preko 600k dpsa, to cem pogledat kad upalim igru pa pogledam player history).
Craftani armor variram, ovisno o grupi (ili solo). Inace, kao sto rekoh, sam DPS nije toliki problem na Archonu, nezgodno je uz to stackati dosta vit, all res i phys res (reflect je phys dmg) da ne moras kitat, pogotovo ako igras sa samo 1.5 life steala (manje kitanja=veci eDPS :) ).
edit - btw, ponekad koristan trik na AH - amulet Zuni ring sam dobio relativno jeftino radi malog +max dmg, a u biti ima dosta veci skriveni +min dmg (dmg bug, link )
Čudan mi je ovaj tvoj wizzard skroz :(
Nemaš life steala ništa, kako si to možeš dopustit ne imat?
Kako to mislis, attack speed ne djeluje na potrosnju resursa kao kod nekih class buildova (WD Batman)? Djeluje upravo tako, ako se ne varam.
Ne djeluje jedino na Archona koji uopce ne trosi resurse.
Kako uspijevas igrati mp10 sa samo 1.5 LS? S WD-om koji radi oko 200k dmg (znaci eDPS je vrlo slican) i >5 LS zna biti gadno, ispod 5 ne bih isao jer mislim da bi postalo pregadno.
I cemu ti sluzi cold blooded? UA, Blur ili cak Galv Ward mi se cini da bi bili bolji u tom slotu...
Edit za Lovca - ima LS na Magic Weaponu. Ali svejedno je to strasno malo, cini mi se.
Edit za Lovca - ima LS na Magic Weaponu. Ali svejedno je to strasno malo, cini mi se.
Znam al 1.5LS na 500k dps-a, meni tu nešto ne štima, zato pitam...
Čudan mi je ovaj tvoj wizzard skroz :(
Nemaš life steala ništa, kako si to možeš dopustit ne imat?
Improved Archon dize sve rezove za 40%, armor skill dodatno buffa armor. Uz dobar startni all ress, Archon daje skroz dobar osnovni EHP. Primjerice, na mp10 ona krava na Act I kad se charga u mene uzme mi nesto preko 30% lifea - skroz prezivljivo.
Life Steal je 1.5% na skillu. Uz jako velik AOE koji daje Archon (prolazi kroz grmlje, zidove i sl.) i dobar DPS (450+ k dps recimo), 1.5 je dosta da za 2 sec napuni life bar, ili u praksi - mozes tankat poison ili lasere na mp10 bez problema, dok procesiras life steal. Sa bracers koji imaju sitno manje dpsa nego ovi na profilu trenutno, ali visok all res i phys res, mogu tankat i mp10 reflect bez problema.
Nije da se ne gine nikad, naravno, gine se :), ali nista vise ni manje nego uobicajeno pogibanje... Ako hoces igrat na sigurno, uzmes 1hander sa 3% LS i na miru si, ali gubis dosta DPSa, osim ako nemas 20B za 1250+ 1hander sa LS :)
Kako uspijevas igrati mp10 sa samo 1.5 LS? S WD-om koji radi oko 200k dmg (znaci eDPS je vrlo slican) i >5 LS zna biti gadno, ispod 5 ne bih isao jer mislim da bi postalo pregadno.
I cemu ti sluzi cold blooded? UA, Blur ili cak Galv Ward mi se cini da bi bili bolji u tom slotu...
Vidi gore sto se tice LSa.. usto, uzmi u obzir da WD ima skoro tri put manji attack speed obicno, sto znaci i sporiji LS (veci je na critu, ali je sporiji).
Resursi - da, Archon ne trosi resurse. Za razliku od WDa npr, gdje veci IAS znaci brze trosenje mane.
Blur - dodatnih 20% dmg na slow/freeze. Ako sam solo, scoundrel ima Buritzu, a u partyu, obicno se uvijek nadje neki CM/SNS :)
kako šljaka buriza na scoundrelu? vidim tvoja je odlična
gledao sam par puta da si ju i ja piknem, ali su one dobre dosta skupe..
ja imam drugu vrstu troll weapa na scoundrelu ima fin attack speed, puno knockbacka a hoće i zalediti
Buriza + Star of azkarath + att spd + triple shot = masinka koja freeza i daje CC. :D
Windforce je isto dobar, osim za neke buildove poput SNS wiza i CoB WD-a.
@mcf
Potpuno buffan imas oko 750k EHP, savage beast uzima mislim oko 400k EHP, trebalo bi biti bar oko 50% tvog healtha. LS ti daje oko 6k HP u sec, da bi tankao lasere i otrov moras imati poredane bar 3-4 mete u svakom trenutku. Nemoj me krivo shvatiti, znas da sam wiz u dusi (:D), ali cini mi se da je SNS ipak OP wizard sve ostalo su samo pokusaji.
Usporedjujem uvijek Archona s CoB WD-om i osim sto Archon ne trosi manu, CoB mi se cini u svemu bolji. I DPS i prezivljavanje (hex, SV, SW, Paranoia + buffovi) i brzina farmanja, pa cak i lakoca igranja (stojis na mjestu i ne zabrinjava te skoro nista osim knockbacka).
Koliko cesto zapravo gines? Mozda tu lezi nesporazum, meni je jedan death na sat vremena dopustiv (upali se SV jos bar 3-5 puta, ali dalo bi se to smanjiti s boljim igranjem), ostalo smatram osobnom uvredom, varanjem od strane igre i dokazom da me Blizzard ne voli.
Buriza + Star of azkarath + att spd + triple shot = masinka koja freeza i daje CC. :D
Windforce je isto dobar, osim za neke buildove poput SNS wiza i CoB WD-a.
@mcf
Potpuno buffan imas oko 750k EHP, savage beast uzima mislim oko 400k EHP, trebalo bi biti bar oko 50% tvog healtha. LS ti daje oko 6k HP u sec, da bi tankao lasere i otrov moras imati poredane bar 3-4 mete u svakom trenutku. Nemoj me krivo shvatiti, znas da sam wiz u dusi (:D), ali cini mi se da je SNS ipak OP wizard sve ostalo su samo pokusaji.
Usporedjujem uvijek Archona s CoB WD-om i osim sto Archon ne trosi manu, CoB mi se cini u svemu bolji. I DPS i prezivljavanje (hex, SV, SW, Paranoia + buffovi) i brzina farmanja, pa cak i lakoca igranja (stojis na mjestu i ne zabrinjava te skoro nista osim knockbacka).
Koliko cesto zapravo gines? Mozda tu lezi nesporazum, meni je jedan death na sat vremena dopustiv (upali se SV jos bar 3-5 puta, ali dalo bi se to smanjiti s boljim igranjem), ostalo smatram osobnom uvredom, varanjem od strane igre i dokazom da me Blizzard ne voli.
Potpuno si u pravu za Buriza setup. Jos jedan zgodan trik je da ostavis "prazna" prva dva skilla na Scoundrelu, tako da budes siguran da ne puca Blind tu i tamo, nego samo multishot. Ja sam nazalost prodao svoj Star of Azkarath za nekih 5-6EUR, falilo mi za mempo :|
Sto se tice krava, meni se u praksi cini oko 35-40%, ali ako kalkulator kaze 50%, onda si u pravu :)
Inace, nisam rekao da je Archon the OP build, nego jedan od OPova, i to je naravno IMHO. Ovako odokativno (gledajuci ljude sa kojima obicno igram), SNS sa gearom slicne vrijednosti farma tu negdje (naravno, bolji je za ubere i zahebane affixe, malo sporiji na trashu), CoB+Swarm WD malo sporije. CoB je bolji naravno kada facetankas 20 mobova, ali Archon ima puno bolji aoe za disperzirani trash i za elite koji trckaraju okolo (ok, tu je swarm naravno koji aggroa mobove na tebe, sto je skroz zgodno). Hex i Paranoia su zgodni, ali zbilja ne utjecu toliko na brzinu farmanja, pogotovo nakon svih nerfova (nazalost.)
Inace, sa Archonom isto stojis u mjestu, ali te ne brine ni knockback :)
Malo offtopic, krenuo sam malo opremat WDa (loctus/cotb, bez IAS), (vidi profile, za sada imam samo skorn sta valja), i skroz je zabavan, pogotovo u odnosu na mega dosadan archon. SNS je cool, al' neda mi se vrtit macro niti trgat prste (kako si ti to rijesio, znam da si igrao SNS godinama?) :)
Sto se tice ginuca, u dobrom timu mozda 2-4 puta na sat, ali igram rambo, ne pazim bas, i ne koristim bas cesto gear sa vecim ehpom. Javi se da odigramo koju dok Godisnji nije krenuo :)
@ nine - evo , Ged ti je napisao sve o Buritzi. Ako ides na GG setup, pazi da kupis Star of Azkarath koji ima isto IAS (i 4% freeze).
Znam al 1.5LS na 500k dps-a, meni tu nešto ne štima, zato pitam...
Sto je veci DPS (eDPS), veci je i LS koji ti se vraca. Pogotovo uz velik AOE. Teoretski, sa 1000k dps bi i 0.75LS funkcioniralo dobro. Naravno, ostaje problem reflecta :)
BTW, za wizarde, Blur pomaze za reflect.
- Uvijek me smetalo kod archona sto ipak ponekad moras kajtat. Kad kajtas ne dilas dmg i gubis vrijeme, a ono sto je najgore osjecam se ko curica. Dosta mi je kajtanja za sva vremena, jos od pocetka d3 kad bi kajtali i u drugi act samo da se moglo (iako, to je vjerojatno bio najzabavniji dio igranja, kad je bilo izazova i cestih zaobilazenja elita). Dugo sam ga igrao (doduse jos u vrijeme kad je bilo umijece doci do 200k dpsa) i nakon sto sam probao cm wiza vise mi nikad nije potpuno legao. Da, super je za trash, dobar i protiv nekih elita, ali ima i onih koji su pita... dok wd i cm wiz vise-manje nemaju nekih strasno teskih susreta. No, moram priznati da archona nisam igrao jako dugo, a zadnje sto sam ga vidio bilo je jos u vrijeme dok ga je Tonci igrao (onda je prodao opremu, potrosio lovu na kurve i alkohol i otad ga nema).
- WD, u kojeg sam utrosio dosta manje nego u wiza (kako goldom, tako jos i vise vremenom) mi farma brze nego cm wiz (takav mi je bar dojam), sporiji nije, ali je zato zabavniji stoput. Imam osjecaj da ga igram, dok kad imas slozenog dobrog cm wiza imam osjecaj da se igra sam (naravno da treba i znanja i da ce iskusniji igrac igrati bolje). Digni WW, spamaj EB, FN, DS -> svi mrtvi, ajmo dalje. Kako je netko pun srece i zanosa napisao na wiz forumu, kad je poceo igrati druge klase vidio je da monsteri bacaju i neke zelene bazene, lasere i jos stosta. Nije to dotad jos vidio. :D
- Hex je predobar skill... sve sto bjezi -> vise ne bjezi. I jos dobiva +20% dmg. Da mogu uzeo bi taj skill za cm wiza prije svih wd-ovih (ok, mozda sw). Probaj ga protiv keywardena, jednostavno to je skill koji ti izmami smjesak na lice. Strasni monster postaje mala kokos. Rjesava puno problema za CoB build, a ima jako mali cd.
- Paranoia je isto dobra jer osim +20% dmg, bore se medjusobno - manje knockbacka i nightmarisha ostaje za tebe.
- Link. Dugo sam igrao pestilence, devouring swarm mi je sjeo ko budali samar. Rjesio sam sve probleme s manom (znalo se desiti na runnerima), a opet ih agroas. Soul Harvest je lijepi DPS (pa i EHP) boost, nesto kao GC kod wiza ali bez drawbacka. Spirit Walk sam dugo drzao na Jaunt... jos uvijek nisam siguran sto je tocno bolje, ali mislim da HG ipak pomaze kad je najteze. Nema niceg goreg nego kad ostanes bez mane, a 2 sec neranjivosti je stvarno dosta (sto ne znaci da 3 nije bolje). Spirit Vessel spasava od lijenosti, pogresnih procjena, dekoncentracije, gluposti, ludosti, bahacenja i inih bakanalija - ako nista drugo, usteda je u vremenu kod farmanja.
- CM wiza sam naravno igrao lupajuci po tastaturi, a kako drugo? Pa nisam valjda instalirao autohotkey i napravio macro koji recimo drzanjem tipke w salje 'asd' (EB, FN, DS) u nepravilnim razmacima (izmedju 60 i 90ms) pa da ti ga mogu poslati na pm da recimo to zelis. Jer to bi bilo protiv ToS-a, iako Blizz prodaje misa koji to omogucava i kao takvog ga reklamiraju. A i lose bi se osjecao kao moralan covjek, makar nikad nitko nije bio benan ili cak opomenut zbog koristenja tako neceg.
@Ged - da, ogromna je razlika izmedju Archona prije i poslije 1.0.8. Nerf, monster density i pristupacne cijene skoro-pa-godly-geara ga cine skroz razlicitim u odnosu na prije :)
- hvala za savjete oko WD - pisem, pamtim, kopipejstam za kasnije :) i slazem se da je zabavan :)
- SNS - ma napisao sam ja skriptu za autohotkey, tnx :), al' to mi se cini jos vise lame od 1-key archona (no ofenZ naravno) :)
A nazalost da, igranje cm wiza nakon nekog vremena postaje autopilot. Sto zbog skripte, sto zbog ukalupljenosti builda (na wd-u se mozes igrati s par slotova - BBV, Horrify, bearsi... svi mogu naci mjesto u buildu) gdje prakticki nemas prostora za ikakvo eksperimentiranje sa spelovima a ista je stvar i s opremom (nemas asi i cc? pisi kuci propalo), sto zbog mehanike builda koji ne dozvoljava igri da se razmase. :/
No ipak, cm wiz mi je prva ljubav i vjecna simpatija! :D
Pozdrav,
imam jedan problem,pa se nadam da mi može pomoći neko tko je isto ili slično prošao.
Znači ovako:-sinoć idem malo d3 igrat i password mi ne prolazi i neda mi da se ulogiram.Reko ok i odem na battlenet i probam tamo(znači isti email i pass kao i u d3)i tamo se ne mogu ulogirat.To je sve super i mogu tražiti recovery password-a,ali mi je problem jer imam poseban e-mail na gmail-u posebno za battlenet i d3,a i on mi koristi isti password.Znači nemogu ući ni na mail da potvrdim promjenu passworda.
Sad,moje pitanje je da li mi je račun hakiran ili mi je mail hakiran.
Čuo sam se sinoć s frendom koji je bio u igri i kaže da sam offline cca 9h sto je ok i znači niko nije igrao,ali nisam danas provjeravao.
Ako je imao netko sličnih problema,molim pomoć.
Hvala
Pozdrav,
imam jedan problem,pa se nadam da mi može pomoći neko tko je isto ili slično prošao.
Znači ovako:-sinoć idem malo d3 igrat i password mi ne prolazi i neda mi da se ulogiram.Reko ok i odem na battlenet i probam tamo(znači isti email i pass kao i u d3)i tamo se ne mogu ulogirat.To je sve super i mogu tražiti recovery password-a,ali mi je problem jer imam poseban e-mail na gmail-u posebno za battlenet i d3,a i on mi koristi isti password.Znači nemogu ući ni na mail da potvrdim promjenu passworda.
Sad,moje pitanje je da li mi je račun hakiran ili mi je mail hakiran.
Čuo sam se sinoć s frendom koji je bio u igri i kaže da sam offline cca 9h sto je ok i znači niko nije igrao,ali nisam danas provjeravao.
Ako je imao netko sličnih problema,molim pomoć.
Hvala
Samo se smiri i probaj danas ponovo, vjerovatno nesvjesno kucaš neke znamenke krivo ili ti je mail krivo napisan, ako ne, kontaktiraj njih da ti pomognu... Ako imaš CD-key to će ti masu olakšat stvari ;)
nemam cd key jer sam uzeo direkt na battlenet-u jbg...A što se tiče krivog kucanja,sumnjam da je to u pitanju.
Uglavnom budem vidio večeras,ak nebude radilo napravit ću novi account na bn-u i tražiti da mi vrate stari ili da mi prebace stvari.
nemam cd key jer sam uzeo direkt na battlenet-u jbg...A što se tiče krivog kucanja,sumnjam da je to u pitanju.
Uglavnom budem vidio večeras,ak nebude radilo napravit ću novi account na bn-u i tražiti da mi vrate stari ili da mi prebace stvari.
Onda je jednostavnije tražiti da ti daju novu šifru da upišeš, tj. resetiraš staru, tražiti će te neki dokument s podacima, naravno ako je tvoj bn acc onda nema problema, pošalješ osobnu ili tako nešto.
Ali kao što kolega kaže, samo polako, vidi da ti nije capslock uključen, num ugašen, a pišeš brojeve ako imaš, ima svega, ili slučajno krivi mail.
A s blizzom nije problem super su ako je sve ok s tvoje strane. ;)
Onda je jednostavnije tražiti da ti daju novu šifru da upišeš, tj. resetiraš staru, tražiti će te neki dokument s podacima, naravno ako je tvoj bn acc onda nema problema, pošalješ osobnu ili tako nešto.
Ali kao što kolega kaže, samo polako, vidi da ti nije capslock uključen, num ugašen, a pišeš brojeve ako imaš, ima svega, ili slučajno krivi mail.
A s blizzom nije problem super su ako je sve ok s tvoje strane. ;)
promjeni mail za battle.net ;)
a ništa..vidit ću večeras sta ću rješit..al pun mi k... ove igre,non stop neki k...
prvo nisam mogo igrat cca mjesec dana jer me kikalo non stop,prije toga mi nije htjelo radit ako je neki drugi program uključen,a i kad sve isključim neće nekad...i sad ovo j.... blizzard i ovo..ali hvala kolege na savjetima
pozz cujem likove po skoli kako pricaju o D3 pa me zanima dali je to ista sema ko wow da se mora kupit org i plazat jos svaki mjesec?
nemoraš kolega ništa plaćati osim ako neželiš kupovati golde i iteme...a uvjek možeš nešto izvući sa rhma(prodaja itema igoda za prave novce)
ok tnx
naravno igra se mora kupiti nema piratske verzije
am dobro nije mi to bitno nego me zanimalo krivo sam napiso samo mezanimalo jel ko wow dali se treba placat
prodajem amulet ako je neko zainteresiran http://loothunter.net/eu/sc/item13714
http://loothunter.net/eu/sc/item14238
ako je neko zainteresiran :)