Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Napravio sam novi gem calculator ako će kome trebati ovakvo što: link

A programčić za automatsko craftanje je također tu: link

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Zanimljivo. Ne bih se čudio da blizzardu promaknu neki ljudi koji su dupe-ali golde. Da li je takvo stanje bilo i na PTR-u, ili se to u međuvremenu dogodilo? Bit će zanimljivo vidjeti AH i cijene nakon što se dignu serveri. Šteta što bi trebao doći doma tek oko 20:00...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ništa bolje od puno zanimljivosti na bug forumu za početak radnog dana. 

Vidim da je novi patch donio puno "veselja", al nek je konačno stigao da ona moja hrpica a3 ključeva dobije društvo pa će bit mašina za ekipu zainteresiranu za MP10 ubere 

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Po blue postu izgleda da neće biti rollback na US serveru a kako će uspjet' sve pratit' e to ne znam. Izvadak iz posta - 

At this time (and after careful consideration), we've decided to not move forward with rolling back the servers. We feel that this is the best course of action given the nature of the dupe, how relatively few players used it, and the fact that its effects were fairly limited within the region.

We've been able to successfully identify players who duplicated gold by using this specific bug, and are focusing on these accounts to make corrections.

While this is a time-consuming and very detailed process, we believe it's the most appropriate choice given the circumstances

We know that some of you may disagree, but we feel that performing a full roll back would impact the community in an even greater way, as it would require significant downtime as well as revert the progress legitimate players have made since patch 1.0.8 was released this morning.

I tako...  neki su uspjeli okrenuti hrpetine golda tamo i kako izgleda nemali broj će ih se provući osim ako ne budu flagali sve transakcije iznad 1m golda kao u RL.

Svašta.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 9:31 (amanar).

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Sve ovo je tako tuzno da ustvari postaje smijesno, pa kako se to jednoj gigantskoj kompaniji uopce moze dogodit. Problem je sad sto je uglavnom exploit bio koristen na rmahu, e sad rollback po meni nebi trebao bit moguc osim ako ne vrate i zadnji cent svakom igracu, kod svake transakcije dolazi do malog fee-a paypalu, e sad sigurno je jucer izdano preko nekoliko tisuca transakcija a to nisu male pare. Iskreno mislim da je ovo jako velik udarac Diablu i ekonomiji jer nece se ovo vratit u normalu nekoliko tjedana ako ostane ovako, kinezi su podupali biljune golda na svim serverima(uz malo petljanje moze se igrat na sve 3 regije odjednom). 

Bannat nemogu ljude samo za gold transfer jer ko zna koliko je tih transfera bilo i ko je tu sa namjerom a ko igrom slucaja zaj*** igru. 

Koliko vidim sa zas ovako nabrzake samo je us oso uvraga, e sad ako je prije bilo razlike izmedu eu i us, sto bi sad ljudi trebali rec, kako sad stvari stoje gold je vise od duplo skuplji na eu vs us. 

To ti je ultimativna bahatost blizzard kad toliko zele zaradit na ljudima da im se kad tad obi u glavu i neka im je, zasluzuju to mozda i razmisle malo o svojim buducim postupcima. 

Ali iskreno u svakoj igri gdje ima sanse za zaradu novca se ovo ocekuje. 

Najbolje sad to sve ostavit, okrenut se drugim igrama, cekat 1.09 (nakon ljeta?) pa vidjet jeli vrijedno vracanja ili kao sto vecina pametne ekipe i one kojoj internet dopusta prelaze na HC i ludo se zabavljaju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3
toninho kaže...

Sve ovo je tako tuzno da ustvari postaje smijesno, pa kako se to jednoj gigantskoj kompaniji uopce moze dogodit. Problem je sad sto je uglavnom exploit bio koristen na rmahu, e sad rollback po meni nebi trebao bit moguc osim ako ne vrate i zadnji cent svakom igracu, kod svake transakcije dolazi do malog fee-a paypalu, e sad sigurno je jucer izdano preko nekoliko tisuca transakcija a to nisu male pare. Iskreno mislim da je ovo jako velik udarac Diablu i ekonomiji jer nece se ovo vratit u normalu nekoliko tjedana ako ostane ovako, kinezi su podupali biljune golda na svim serverima(uz malo petljanje moze se igrat na sve 3 regije odjednom). 

Bannat nemogu ljude samo za gold transfer jer ko zna koliko je tih transfera bilo i ko je tu sa namjerom a ko igrom slucaja zaj*** igru. 

Koliko vidim sa zas ovako nabrzake samo je us oso uvraga, e sad ako je prije bilo razlike izmedu eu i us, sto bi sad ljudi trebali rec, kako sad stvari stoje gold je vise od duplo skuplji na eu vs us. 

To ti je ultimativna bahatost blizzard kad toliko zele zaradit na ljudima da im se kad tad obi u glavu i neka im je, zasluzuju to mozda i razmisle malo o svojim buducim postupcima. 

Ali iskreno u svakoj igri gdje ima sanse za zaradu novca se ovo ocekuje. 

Najbolje sad to sve ostavit, okrenut se drugim igrama, cekat 1.09 (nakon ljeta?) pa vidjet jeli vrijedno vracanja ili kao sto vecina pametne ekipe i one kojoj internet dopusta prelaze na HC i ludo se zabavljaju.

Apsolutno se slažem, ne igram na US serveru ali me iskreno zanima kako će oni individualno ganjat svakog, pa to je bilo more transakcija sinoć i ne samo na US serveru. Kod nas je gem skočio do 2e za ruby a sat vremena se držao na 1e, cijena je skočila do 40milja u goldima i sad je sve u normalni opet. Oko 0.65e i oko 20m po gemu.  

A koliko dugo će takve cijene biti bumo vidli :) Ali da, kod nas su čak kinezi i malo digli cijenu, bila je 2.34e/100m sad je 2.53e/100m. I nema nigdje spomena zašto u EU nisu stavili stackove po 10milja za golde, barem nisam našao :(

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
Diablo 3

Istina da, neznam ovo za prodaju golda je najavljeno u patch note-u, mislim da su jednom prije vec bili smanjili min. cijenu miljona na rmahu sa 0.25 na 0.1 ako se dobro sjecam i to je nastao totalni kaos a onda su se ispricali i rekli da je to slucajno i da ce vratit na staro(sto i jesu), a sad je ovo i sluzbeo objavljeno tako da nema govora o pogresci,  citao sam po drugim forumima i dosta us streamera je reklo da je to mozda pokusaj blizzarda se se u potpunosti srusi gmah i da ljudi kompletno predu na rmah, a barem meni nekako to tako i izgleda. Po jucerasnjim cijenama na us gmah-u najvrijedni item bi bio 50$, sto bi znacilo da bi se ista vrijedno u igri sad prodavalo na rmahu. 

Ovo je neka moja luda teorija koja bas ne drzi vodu, ali u danasnje vrijeme sve je moguce. 

Zivjelo doba kad nisi imao paypal racun, kartica ti je bila neka vrsta luksuza a sve iteme u ovakvim igrama si trejdo ili za gold ili za druge iteme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo dvije legende na HC jedan manticore, i hellrack, nije baš da su nešto, ali nek su pali :D

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
amanar kaže...
 I nema nigdje spomena zašto u EU nisu stavili stackove po 10milja za golde, barem nisam našao :(

Zato jer su vrlo vjerojatno roll-backali na 1.0.7 code na AH serveru, odnosno zadnju verziju za koju znaju da radi kako treba. Vrlo vjerojatno kad skuže di su zafrknuli i EU će dobiti 10mil po stacku.

Anyway, jel jedino meni epic fail što oni imaju zapravo ta pravila poslovanja na AH hardcodirana i to na takav način da obično mjenjanje vrijednosti dovede do takvih kataklizmičkih pojava? Na šta ta monstruoznost od koda liči?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da su povećali i bonus experience, prije mi je bio oko 220% na mp3 sa 5NV, dok je sada 342%.

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

A imaju 100% bazu podataka sa svim transakcijama na RMAH ... filter koji su canceled i vidjet tko je sve duplicirao i njih bannat  ili rollback....

Da li je ovo rekorder u dupliciranju golda:

http://diablo3.judgehype.com/screenshots/news2013/160.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 10:36 (Darko1983).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ta slika kako je potvrđeno od strane Blizzarda je fake.
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Vidim da su povećali i bonus experience, prije mi je bio oko 220% na mp3 sa 5NV, dok je sada 342%.

LOL sad će se moć "paragornat" u tjedan dana {#}

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
MaxonUniversal kaže...

a ono nije ni sada nešto teško bilo dizati, ja sam sada na 91 paragonu, u prosjeku dižem 1 paragon na dan.

14 godina
EraserHead kaže...
MaxonUniversal kaže...

Nadam se ... inaće u HC-u nebi nikad došao nigdje :)

14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Promijenili su izračun - bonus od NV stackova je sad multiplikativan (kao i neki drugi bonusi na exp - od shrine-a, co-op...) što onda za posljedicu ima veći ukupan bonus exp  

14 godina
EraserHead kaže...

Hm, jel bi sada bilo pametno kupit gemove!? Imam 3 b, nije mi baš napeto da to ubrzo postane skoro bezvrijedno

Meni je "srecom" ostalo samo 300-400M nakon sto sam kupio Archon gear, ali sam ipak za tu lovu kupio par Zuni 8%/dex/int/res Bootsa (njih obicno najlakse flipam).  Sad imam svega par M pa se ne bojim inflacije :)

Sto se tice nove cijene golda 0.25/10M, Plavac na US forumu je rekao da ce trenutno pricekati sa implementiranjem toga na EU serverima, dok ne srede probleme na US.

16 godina
odjavljen
AlterEgo kaže...
Ta slika kako je potvrđeno od strane Blizzarda je fake.

Točno. Stvaranje panike od strane idiota.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
15 godina
TracerCPP kaže...

Jel se zbog ovog može dobit ban?

14 godina
Diablo 3

Ovo mi se sviđa:

Multiplayer Co-Op

• Players now receive a 10% bonus to Magic Find, Gold Find, and Experience per additional player in a multiplayer game, up to a maximum of 30% in a four-player game
    • The Magic Find and Gold Find bonuses can exceed their respective 300% caps
    • The Experience bonus can stack with other bonuses from items and Monster Power (the bonuses will stack multiplicatively)
  • A notification is now sent to all players in a multiplayer game whenever a party member engages an Elite monster or Treasure Goblin in combat, and their location will be shown on the mini-map
    • In addition to this, an icon will also appear over player banners in town to indicate if they're in combat with a monster, Elite monster, or Treasure Gobli

Tko je za HC farmanje: DarkoWiz #2836

Napokon usporedba na AH kao i ingame:

User Interface

• Tooltips in the Auction House will now show an item comparison for a player's currently selected character

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 11:31 (Darko1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TracerCPP kaže...

Jel se zbog ovog može dobit ban?

siguran sam da može za ovo craftanje. ono 100%.

EDIT: mislim boli me ona stvar za thumb down ali ajde tko kod da je objasni zašto? to je 3rd party software i ne da je moguće dobit ban nego je je ban siguran čim te skuže

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 12:04 (udarnik60).
14 godina

I bespotrebna skripta s obzirom da od danas se može u igri staviti da se crafta više gemove ili itema...

Crafting

• General
    • Players can now queue up multiple items and gems at a time to be crafted, so long as they possess the necessary materials
    • Players can now craft items using materials located in the shared stash

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Netko je bio prije pitao za "recent played with" listu (i micanje ljudi iz nje).

Iz patch note-a:

- Names in your "Recent Players" list will now expire if they become older than a month

- Blocked players will no longer appear in your "Recent Players" list

fala k. nije da mi je nešto naročito smetalo, ali ono bilo mi je glupo da mi stalno stoje likovi s kojima sam jednom zaigro sa strane.

i 5-3570K
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Hahahaha, dobio je ban, kao i njih mnogo. :) Neka, fora je to.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
15 godina
TracerCPP kaže...

Inače u zipu se nalazi neki lijepi virusić koji sam sad jedva uspia blokirat.... Toliko o tome!

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TracerCPP kaže...

Inače u zipu se nalazi neki lijepi virusić koji sam sad jedva uspia blokirat.... Toliko o tome!

Nema šanse. Direktno compiliran program i zipan. Također, moj antivirus ništa ne javlja (AVG), a evo i online scan rezultat:

https://www.virustotal.com/en/file/2fbe308386a8d748e577568dd4f551591e9b66c2ec37c7ae2e3c3f176d900372/analysis/1368010116/

45 antivirusa kažu da je file u redu. Toliko o tome! {#}

I da, za automatsko craftanje se može dobiti ban, iako, craftao sam preko 5000 gemova i ništa. A sad je već to moguće automatski iz same igre tako da s ovim ne treba niti riskirati.

A ovo za računanje zarade ti jasno ne može nitko ništa.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 13:11 (TracerCPP).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

probo sam 1.0.8 i mogu reći da mi se sviđa, igram s WD iskustvo ide brže, osjećam da lakše ubijam elitove i minionse sve u svemu zadovoljan sam. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na MP10 u multiplayeru s 5 valora i 4 igrača xp mi je 1280%!

14 godina
TracerCPP kaže...

Na MP10 u multiplayeru s 5 valora i 4 igrača xp mi je 1280%!

Ah ... jedva cekam da budem gotov s poslom :)

Nego ... koliko dugo se downloada i instalira patch?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice