Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
protjeran
Re: Diablo 3
shimeface kaže...
Grozni kaže...

ev pao m isuper amulet..puno lošiji od mog na ah 500mil :p

mogao je biti i 100 milijardi, to ne znaci da netko ima para za platiti...

takav amulet mu ne vrijedi niti  oko 100 milja , sve te cijene nisu realne na ah-u ,samo malo pratite i budete vidjeli da isti itemi su cijelo vrijeme gore na ah-u i ne prodaju se ,jer ljudi stavljaju abnormalne cijene i misle se obogatit ,onaj ko igra puno dobro zna koliko kaj vrijedi

13 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
shimeface kaže...
Grozni kaže...

takav amulet mu ne vrijedi niti  oko 100 milja , sve te cijene nisu realne na ah-u ,samo malo pratite i budete vidjeli da isti itemi su cijelo vrijeme gore na ah-u i ne prodaju se ,jer ljudi stavljaju abnormalne cijene i misle se obogatit ,onaj ko igra puno dobro zna koliko kaj vrijedi

znam... valjda me nisi shvatio, htio sam reci da to sto na AHu ima takav item najjeftiniji za 500M ne znaci da ce se prodati... AH nije mjerilo...

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
Diablo 3

napokon kad mi padne nešto da mogu prodat, i prodam to za golde, a ono golda nema...na listi stoji item da je prodan, ali nikakav gold ne mogu "poslat" u stash{#} "#$##"#"!!

jel ima tko ovakav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo da se pohvalim sa jutrosnjim dropom

ratko0309#2153

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...
Sepultribe kaže...
shimeface kaže...
Grozni kaže...

znam... valjda me nisi shvatio, htio sam reci da to sto na AHu ima takav item najjeftiniji za 500M ne znaci da ce se prodati... AH nije mjerilo...

niste u pravu već sam imo ponude 400mil al prvo cu probat na rmah prodat...možda to za vas nije realno al kupuju se stvari po 2-3 milijarde ...epic stvari naravno...ovaj ne vredi tolko puno al 500mil je itekak realno i nije puno

16 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam gledao sinoć više na forum tako da sam te sad tek dodao, treba si ti mene, a evo sad sam baš krenuo igrati, našao sam si dobar server, pa ću na njemu sve proći, tko je za nek naleti.

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sauronas kaže...

Evo da se pohvalim sa jutrosnjim dropom

e to nije loše, ja sad sebi baš nešto slično tražim, jer sad ne igram s mantiocorom jer mi je prespor, ali neki s jako velikim dmg bi mi dobro došao.

Ja imam samo 60M :P

Pa ako si za ;)

Đuro#2155,
14 godina
Sepultribe kaže...+

? Taj amulet se proda za 300-400M u roku odmah. Pa ima +52 dmg. Pogle samo koliko 52 dmg utjecu na cijenu - vidi razliku na ah izmedju 950 i 1000 1h primjerice (istih, dobrih statova) ili izmedju 2150 i 2200 2sock manticorea. + Tu je i socket koji dize amulet strenght preko 170.

@amulet vlasnik - vidio sam ga na rmah maloprije. Tesko za tu lovu - ovi sta kupuju nakit preko 200eur/1B obicno kupuju triflecta sa +dmg +mainstat/vit. Ako ne prodas, potrazi ponude na forumu (vidi dole).

Franjo15 kaže...

e to nije loše, ja sad sebi baš nešto slično tražim, jer sad ne igram s mantiocorom jer mi je prespor, ali neki s jako velikim dmg bi mi dobro došao.

Pa ako si za ;)

To je manticore od cca ~600M, ne 60 :)

I da ne pocne opet rasprava da se takve stvari ne prodaju ili da ih nitko ne moze priustiti, na forumima 1240+ dex 2sock manticori se redovno i relativno brzo prodaju za 500+M. Inace, ako se ne bojite scammera, predmete preko 300+M je brze i isplativije prodati na forumu (radi %15 ah).

16 godina
neaktivan
mcf kaže...
Sepultribe kaže...+

? Taj amulet se proda za 300-400M u roku odmah. Pa ima +52 dmg. Pogle samo koliko 52 dmg utjecu na cijenu - vidi razliku na ah izmedju 950 i 1000 1h primjerice (istih, dobrih statova) ili izmedju 2150 i 2200 2sock manticorea. + Tu je i socket koji dize amulet strenght preko 170.

@amulet vlasnik - vidio sam ga na rmah maloprije. Tesko za tu lovu - ovi sta kupuju nakit preko 200eur/1B obicno kupuju triflecta sa +dmg +mainstat/vit. Ako ne prodas, potrazi ponude na forumu (vidi dole).

Franjo15 kaže...

Pa ako si za ;)

To je manticore od cca ~600M, ne 60 :)

I da ne pocne opet rasprava da se takve stvari ne prodaju ili da ih nitko ne moze priustiti, na forumima 1240+ dex 2sock manticori se redovno i relativno brzo prodaju za 500+M. Inace, ako se ne bojite scammera, predmete preko 300+M je brze i isplativije prodati na forumu (radi %15 ah).

Da da, ovaj manticore je super, ja sam rekao da imam samo toliko, znam da ide za jako puno više, jako puno.

I ne prodaji ga za siću, dobri milijončeki su tu.

Đuro#2155,
15 godina
Diablo 3

Naravno da se prodaju stvari po 200+ miliona, nema tu nerealne cijene, kakva je ponuda i potraznja, takve su i cijene, jako jednostavno. Pa nedavno je onaj jedan lik kupio najbolji echoing fury na svijetu za 8000 eura (nesjecam se kolko je to u goldu bilo, oko 40 milijardi ako se ne varam).

Edit: da me ne shvatite pogresno, ima nerealnih cijena, ukoliko neko stavi 10 puta vecu cijenu od slicnih itema na AH, nisam na to mislio, nego na iteme koji cjenovno nemaju jeftinije konkurencije.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 21:11 (AFARON).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Svim Diaboličarima želim sretan Božić ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Price check

vile vile
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 11:07 (XSX).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

Sretan Božić svima !!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

također svima sve najvolje, i puno legendary stvari.

)))))

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Sretan Božić svima!

0 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Price check

Ja ti dam odmah 4m :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
Diablo 3

Jedan "bozicni run" na publicu...i dropne ovo jel se da ubost koja milja :)

echo echo
::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

oppppppppp, ovo jako dobro vrijedi, dobro pogledaj koju ćeš cijenu tražiti prije stavljanja na aukciju, jer ovo oružje je najtraženije na AH

Đuro#2155,
14 godina
neaktivan
Diablo 3

sutra pocinjem igrat,ispocetka cu lvlat,koga da uzmem?prije sam odigrao sve classe osim monka na lvl 60 i wizard mi je bio najjaci,a slican gear na svakom liku,koja je sad classa najjaca solo? 

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
wiz4rd kaže...

You lucky bastard!!! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
16 godina
intexuz kaže...

sutra pocinjem igrat,ispocetka cu lvlat,koga da uzmem?prije sam odigrao sve classe osim monka na lvl 60 i wizard mi je bio najjaci,a slican gear na svakom liku,koja je sad classa najjaca solo? 

barbarian može daleko najlbrže farmati

13 godina
neaktivan

franjo imam i ja jedan slican samo sa 200 strn pa ako oces za 5m :P

Suba
16 godina
neaktivan
Save kaže...

franjo imam i ja jedan slican samo sa 200 strn pa ako oces za 5m :P

A ti si me u igri probao zeznuti :P

Može može, daj za 5M, prodati ćemo ga

Đuro#2155,
14 godina
neaktivan
acca kaže...
intexuz kaže...

barbarian može daleko najlbrže farmati

tank ili dps barbarian?

l<l<l<l<l<l
13 godina
odjavljen
intexuz kaže...

Nema rasprave, najbolji je WD, njega uzmi {#}

14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
intexuz kaže...

Nema rasprave, najbolji je WD, njega uzmi {#}

ne hvala,nisam bas dobar s njim,ne pase mi nikako

l<l<l<l<l<l
15 godina
Diablo 3

pozdrav skinuo sam diablo 3 colection edition i morao sam se reg na battle.net da bih mogao igrati pa ne znam da li je to uobicajena procedura?znaci igranje preko neta samo?

moguce je samo igranje po misijama ili ima jos mogucnosti? pozdrav i hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marxone kaže...

Pa ako si kupio igru, i registrirao se, da naravo tako to ide, i igra se igra samo preko neta, tj. moraš biti spojen na net. Jer se sve generira sa servera.

A moguće je igranje po questovima, kao nekim actovima, prolaziš sve što ti je zadano da bi došao do kraja i pobijedio diabla.

Prvo krećeš na normal, pa onda kad prodeđ normal, ideš na težinu više, nightmare, pa onda to sve isto ( da da sve isto)
i onda na još težu hell razinu, (pogodi, da sve opet isto) i kad to prođeš onda ideš na inferno, gdje uglavnom se igra i vrti se sve oko te težine

Uglavnom za sada je samo to moguće od načina igre.

Spominje se neki PvP ali pitanje kad će to izaći i hoće li zaživiti.

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 3:52 (Franjo15).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Daj odite spat jel vidite kolko je sati?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ma tko danas još spava

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice