Ja sam došao do trenutka da uglavnom nosim purple/gold za Layali/ZD.
Za easy mi je svejedno i uglavnom sam ok s gear setom.
Ako idem easy, onda 9x19 RIP za SMG i gađam ruke/noge.
Ja sam došao do trenutka da uglavnom nosim purple/gold za Layali/ZD.
Za easy mi je svejedno i uglavnom sam ok s gear setom.
Ako idem easy, onda 9x19 RIP za SMG i gađam ruke/noge.
ma ja easy uopce ne igram, jedino da zaredam 10 matcheva zaredom izgubljenu onda odigram easy gear ticket..... Gold municija mi je i dalje too much money iako imam besplatnih kutija al neznam za sta cuvam. Imam 30 milijuna al brzo to ode ak ne pazis, purple se uvijek nosi. Ono što sam primjetio da armor zlatni i ne igra toliku ulogu, mozda ak imas zelene metke. Imao sam crvenu kacigu na glavi, lik me stepo sa jednim metkom plavim iz snipera
Daj jel ima nekakav naš discord ili da ima netko ekipu da mu fali koji igrač.
Skinuo danas black hawk down i mogu reco ODLICNO!!
Isusa ti krista kako igra izgleda na extreme 4k
Ja stvarno iskreno očekujem od ove igre da eksplodira dolaskom na konzole i full verzije na mobitele.
Jer je ovo nevjerojatno što su oni uspjeli napraviti i kakve sve feature igra ima.
Plus vrti se tako dobro i pri tome izgleda odlično.
Ne znam zašto igra nije više eksplodirala u popularnosti.
Stvarno je dobra. Mušice, kojih naravno ima nije deal breaker, igram ju praktički svaki dan od izlaska 5.12. i baš guštam.
Mi smo sad u lanu igrali nas vise u CO i nije uopce lose, bome su nas rokali no fali dosta stvari da ne nabrajam ali za neko kežual napucavanje stvarno ok!
Mi smo sad u lanu igrali nas vise u CO i nije uopce lose, bome su nas rokali no fali dosta stvari da ne nabrajam ali za neko kežual napucavanje stvarno ok!
I što je najjače, Warfare mode meni osobno najslabija komponenta.
Operations najbolji, ok, neki modovi Warfare, Hot Zone je fora pa onda Serpentine (co-op raid).
Kampanju nisam probao dok ne rewatcham film iz 2001.