HCL Recenzija .... igra je dobila 89 ocjenu.
I, ajmo sada pogledat recenzijeCOD: BO i COD: MW2... Prva 90, druga 93 ocjenu!!!! Niti jedand od ovih CODova nije multiplayer only naslov da joj multi može biti opravdanje za veću ocjenu. Svi znaju da je Dead Space 2 single player naslov sa pričom i atmosferom i onda tom naslovu nabit minus kratkoću od samo "12tak" sati (i multiplayer naravno) - i ne zaboravimo OVO nije RPG da treba imat 50+ sati. A onim s*anjima od kampanje koja traju "3-4 sata" praktiči očito niti ne smeta, (u MW2 recemziji je to bačen kao minus, a ocjena je odlična).
Znači jedan ovakav naslov tipa DS2 (koji je fenomenalan) ne zaslužuje ocjenu 90+ jer se ne zove COD ili šta??? NULA BODOVA.
EDIT: da me ne razapnu neki... Nažalost za današnje vrijeme ako igra nije RPG (a i to je već li-la) trajanje igre od cirka 8-10 sati je opaki uspjeh!!!! Većinom dobivano kampanje koje traju od 2-6 sati.
A čuj, opet ne možeš uspoređivati CoD sa DS2 jer nisu isti žanr, a igre se ocjenjuju po kvaliteti unutar žanra, osim u slučajevima kad se biraju game of the year igre i sl.
Moje mišljenje je da je DS2 pomeo ostale igre u tom žanru, tipa survival horror, i 89 je prilično realna ocjena
Po toj logici također je ocjena bezveze. Ali ja sam tu govorio općenito. Jendom Black Opsu se kratkoća ne stavlja kao minus, dok ovome 12tak sati je minus.
Recimo, znimalo bi me zašto 89, a ne 90 šta je definitivno zaslužio?!