Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 142.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dead Space 2
thesekiman kaže...
doktor1 kaže...

HCL Recenzija .... igra je dobila 89 ocjenu.

I, ajmo sada pogledat recenzijeCOD: BO i COD: MW2... Prva 90, druga 93 ocjenu!!!! Niti jedand od ovih CODova nije multiplayer only naslov da joj multi može biti opravdanje za veću ocjenu. Svi znaju da je Dead Space 2 single player naslov sa pričom i atmosferom i onda tom naslovu nabit minus kratkoću od samo "12tak" sati (i multiplayer naravno) - i ne zaboravimo OVO nije RPG da treba imat 50+ sati. A onim s*anjima od kampanje koja traju "3-4 sata" praktiči očito niti ne smeta, (u MW2 recemziji je to bačen kao minus, a ocjena je odlična).

Znači jedan ovakav naslov tipa DS2 (koji je fenomenalan) ne zaslužuje ocjenu 90+ jer se ne zove COD ili šta??? NULA BODOVA.

EDIT: da me ne razapnu neki... Nažalost za današnje vrijeme ako igra nije RPG (a i to je već li-la) trajanje igre od cirka 8-10 sati je opaki uspjeh!!!! Većinom dobivano kampanje koje traju od 2-6 sati.

A čuj, opet ne možeš uspoređivati CoD sa DS2 jer nisu isti žanr, a igre se ocjenjuju po kvaliteti unutar žanra, osim u slučajevima kad se biraju game of the year igre i sl.

Moje mišljenje je da je DS2 pomeo ostale igre u tom žanru, tipa survival horror, i 89 je prilično realna ocjena

Po toj logici također je ocjena bezveze. Ali ja sam tu govorio općenito. Jendom Black Opsu se kratkoća ne stavlja kao minus, dok ovome 12tak sati je minus.

Recimo, znimalo bi me zašto 89, a ne 90 šta je definitivno zaslužio?!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 10:13 (doktor1).
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ocjena 89% znači da je igra fantastična i gotovo bez mane, no ne može ući u famozni krug igara 90+ jer joj fali osobnosti i nikad neće postati klasik.

Dead Space 2 je odlična pucačina iz trećeg lica koje se nitko neće sjećati već za dva mjeseca, kao što je bio slučaj i s prvim nastavkom.

0 7 hvala 0
17 godina
Sinatra kaže...

Ocjena 89% znači da je igra fantastična i gotovo bez mane, no ne može ući u famozni krug igara 90+ jer joj fali osobnosti i nikad neće postati klasik.

Dead Space 2 je odlična pucačina iz trećeg lica koje se nitko neće sjećati već za dva mjeseca, kao što je bio slučaj i s prvim nastavkom.

Ne fantaziraj....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Žao mi je, no s ovim se ne slažem, ja sam prvi dio zapamtio i baš je ostavio utisak na mene, a drugi mi se još više usjekao ( Issac je puno bolje okarakzeriziran ), tako da sumnjam da ću ovu igru zaboraviti kad sam ( lošiji ) prvi dio pamtio dobre 2.5 godine ( otkad je izašao ), a i još ga pamtim.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 10:29 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Aldex kaže...

2 odijelo je odma u prvom storu,3 shematic je blizu captain`s nesta tamo di onog hannana susretneš,4 na chapteru 7 i 5 na chapteru 10.

a novo odjelo dobbiješ kad ideš ispočetka znaći runda 2 i super izgleda i imaš sva oružja...he odma u startu...prehebeno za ponovo igrat prešo igru 2 puta...{#}

16 godina
neaktivan

Da, zove se military suit to je najbolje odijelo u jedinici.Koja vam igra ima zanimljiviju radnju jedinica ili dvojka?

Aldex
16 godina
neaktivan
Aldex kaže...

Da, zove se military suit to je najbolje odijelo u jedinici.Koja vam igra ima zanimljiviju radnju jedinica ili dvojka?

Meni osobno duja ( mada je i jedinica vrhunska, ), vuče te na zanimljivije lokacije, a ne samo tamno sive hodnike te je puno više quicka action scena, a i likovi su mi simpatičniji i "življi", sve to pridonosi zanimljivosti same radnji.

A i oni susreti Issaca i žene su dosta dobro napravljeni, FEAR stil.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 10:55 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ne zamarajte se Sinatrinim izjavama...On voli ovako upadati u rasprave i onda namjerno podje.. normalne forumaše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

S ovim boldanim se slažem.

S ovim ispod toga i ne baš, ljudi se sjećaju dobrih igara i baš zbog toga nestrpljivo iščekuju svaki novi nastavak.

E sad, ja sam DS2 prešao i da li ću ga nakon 2 mjeseca opet snimiti i prelaziti, vjerovatno neću jer će biti drugih novih igara za "isprobavanje" i igranje, ali ako se negdje bude spominjao Dead Space naravno da cu se sjetiti kako mi je bila odlična igra i zanimati će me novosti oko te igre, sigurno neće pasti u zaborav.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 12:58 (thesekiman).
15 godina
Sinatra kaže...

To ti tako mislis i misljenje ti je pogresno, igra je i na mene ostavila snazan utisak i sigurno je necu brzo zaboraviti. I sad zaigram prvi dio ove fransize,

ovakvo nesto dosad nije napravljeno

17 godina
neaktivan
Dead Space 2
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Jel vama crasha na pocetku igre?? meni da :S

Evo video...Crasha mi na 1:10 min... pise ono stopped working i to...pls pomozitee...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 15:18 (Fur14).

0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Po metacriticu dobila ocjenu 88.Ali još niko ne more skinit sa trona HL2{#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Koliko je dug gameplay DS 1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brane47 kaže...

nešto duži nego ds2, za nekih 10 - 12 h se može preći {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Hvala, jel se isplati igrat? Presao sam ds2, ali jedinicu nisam ni poceo..jel zanimljiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brane47 kaže...

oko 10 sati...

16 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Hvala, jel se isplati igrat? Presao sam ds2, ali jedinicu nisam ni poceo..jel zanimljiva

Da, jako, a i lakše češ "skužiti" duju i cijelu DS priču,

14 godina
neaktivan
brane47 kaže...

je8ena je kulja, samo odigraj...

15 godina
neaktivan
brane47 kaže...

je, odlična je i jedinica, odigraj je, nećeš pogriješiti

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ok, hvala vam..onda cu i jedinicu odigrati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

E trebao bih pomoc...Treba mi neko da uploada savegame da se krece od chaptera 2...tj da ima savegame od pocetka chapter 2 i da ga uploada i da mi link... pls pls

freeza mi chapter 1 pa da preskocim i igram chapter 2

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Space 2
Sinatra sta ti buncas, pa nastavci igara se prave zbog uspjeha prvog dijela, koja bi idiotska firma pravila nastavak igre koja je propala 2 mjeseca nakon izlaska?!
Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sinatra kaže...

kako kenjash gluposti, prvog dead space-a se ne sjecaju samo retardi i game njubovi....

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Mamić bi rekao Sinatri: 'Ti si jedno mućko đubre i provokator!' {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Riker kaže...

prestani lagati ovaj napaceni narod...{#}

15 godina
protjeran
Riker kaže...

E to, hahah

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Danas sam prvi puta zaigrao dead space 2 , igra me je oduševila , sama atmosfera .. nikad neznaš kad će ti neki lik iskočit iz kolica ili kad ga cipelariš a on se onda oživi lolD , ona scena u vlaku je prehebena .. čista desetka !

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Danas sam prvi puta zaigrao dead space 2 , igra me je oduševila , sama atmosfera .. nikad neznaš kad će ti neki lik iskočit iz kolica ili kad ga cipelariš a on se onda oživi lolD , ona scena u vlaku je prehebena .. čista desetka !

U početku je i meni bilo tako. Nakon par chaptera sam u 95% slučajeva mogao predvidjeti kad će nešto iskočiti. Ali svejedno odlična igra.{#}

17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Samo jednu stvar želim naglasiti koja mi užasno ide na živce. Svaki, ali ama baš svaki put kad se neki monstrum pojavi ili iskoči zasvira neka random violina. WTF?! Svaki put zasvira ta kretenska violina. Taj jedan niz tonova, svaki put jedan te isti. Čim ovo čujem, znam da je negdje neki neprijatelj i stvarno ubija atmosferu. Ovo je jedina stvar koju bi promijenio u vezi te igre, jer nakon nekog vremena stvarno počne živcirati.

EDIT: I još nešto, što se dogodilo s nišanom? U prvom dijelu se mijenjao s obzirom na što ciljaš, baš kao pravi laserski nišan. Sada sve izgleda isto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 2:13 (zoran010).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice