DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: DayZ (standalone)
gnomisa kaže...

Dok ne riješe combat logging i još neke stvari onda nastavljam igrat..dosadila mi ekipa koja se odlogirava da spasi život ili da se "relocira"...Isto tako se nadam da će Rocket ispuniti obećanje i završiti igru na način da će obeshrabriti ekipicu koja KOSa svaki put (kill on sight). Kužim ja da se nekad možeš uplašiti ili ako u army bazi vidiš nekog kad se šulja s M4..ali ako imaš kompu sa sobom ili ako naletiš na nekog ko nema ništa na sebi...koja je svrha ubijanja takvog igrača? Ja ne kužim..ajde da je bio neki firefight..ili bilo kakva druag interakcija od one "vidim lika koji nema ništa i trči pa ću ga roknut"...

Zasto bi to radio ? Open World igra sa Survival PvP... Ja ne znam sta se toliko bunite protiv toga.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
gnomisa kaže...

Dok ne riješe combat logging i još neke stvari onda nastavljam igrat..dosadila mi ekipa koja se odlogirava da spasi život ili da se "relocira"...Isto tako se nadam da će Rocket ispuniti obećanje i završiti igru na način da će obeshrabriti ekipicu koja KOSa svaki put (kill on sight). Kužim ja da se nekad možeš uplašiti ili ako u army bazi vidiš nekog kad se šulja s M4..ali ako imaš kompu sa sobom ili ako naletiš na nekog ko nema ništa na sebi...koja je svrha ubijanja takvog igrača? Ja ne kužim..ajde da je bio neki firefight..ili bilo kakva druag interakcija od one "vidim lika koji nema ništa i trči pa ću ga roknut"...

Zasto bi to radio ? Open World igra sa Survival PvP... Ja ne znam sta se toliko bunite protiv toga.

Da, ali PvP nije sam po sebi glavna stvar u igri, odn. tako je i mod a pogotovo Standalone i zamišljen...Koji je onda cilj u igri (trenutnoj inkarnaciji) kad skupiš svu opremu i oružje.?? Lutanje dok ne naletiš na nekog kampera ili dok ti nekog ne skineš dok luta tower ili tak nekaj? Čak se i sad igranje u timu svodi na smaknuća pojedinaca i ponekad na firefight sa drugom ekipom...

I kao što sam već napisao ne vidim svrhu u smaknjivanju tipa koji je spawnao prije 15 min i nema niš osim kacige i lopate na leđima...ajde mi reci sad...

14 godina
SimeKZ kaže...

Jer ovako je to obican deadmatch sa hrpom loota di je pola servera naoruzano do zuba, to imas i u obicnoj armi netreba ti dayz...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
15 godina
neaktivan
gnomisa kaže...

To sa combat loggingon i mene nervira,a a to šta me neki ubije čin me ugleda, to nemoš prominit. Samo ja se nadan da će oni toliko zombija ubacit da ti jednostavno moraš surađivat sa nekin da bi preživia.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
DayZ (standalone)

Zato jer taj isti sa lopatom ce te pratit, uci ces u kucu lootat... doci ce ti iza leda, ruknut te jednom bacit u nesvjest i ciao. I sta onda ? Ako mi pride na 10m bez da digne ruku i onda ode svojim smjerom da ja to vidim, ciao bok ! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

neke ubiješ neke ne ubiješ ,sve ovisi i o samom pristupu igrača.

ako sam zgiran ,a on ima sjekiru i kažem mu da je baci ,a telac je neželi bacat nego samo trčkara, pa naravno da će dobit metak.

ako vidim da tip spika sasvim uredu i ponaša se sukladno situaciji toga poštedim, čak sam znao u dosta slučaja dat mu hranu i pića.

a i sto nam se desi da nam je dosadno i zatvorimo ih u zatvor i svežemo lisicima.

tak i tak nevidim u čem je tvoj problem?to kaj te netko ubio nezgiranog?

shvati da svakakvih ljudim ima i bit će ,kak se kaže 100 ljudi 100 čudi.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako sam zgiran ,a on ima sjekiru i kažem mu da je baci ,a telac je neželi bacat nego samo trčkara, pa naravno da će dobit metak.

ako vidim da tip spika sasvim uredu i ponaša se sukladno situaciji toga poštedim, čak sam znao u dosta slučaja dat mu hranu i pića.

a i sto nam se desi da nam je dosadno i zatvorimo ih u zatvor i svežemo lisicima.

Super ali ja sam spominjao većinu ljudi koji te ubiju ko pseto..bez obzira imao ti m4 ili ništa, apsolutno ništa..bez interakcije. Ja dajem šansu onim koji su slabo gearani...nekima čak i pomognem. Naravno sve uz oprez. Ali moram priznati da postoje i oni koji idu prvo na interakciju i to mi se jave dok ih ne vidim..i onda reagiraju ovisno  o mojoj reakciji...to je ok..

nego, Disibio je dao najjezgrovitiji odgovor...s tim da bi ja dodao da ARMA3 ima wasteland koji je puno bolja stvar..ako je PvP isključivi cilj igre...a i grafika je super haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 15:19 (gnomisa).
12 godina
neaktivan
gnomisa kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Super ali ja sam spominjao većinu ljudi koji te ubiju ko pseto..bez obzira imao ti m4 ili ništa, apsolutno ništa..bez interakcije. Ja dajem šansu onim koji su slabo gearani...nekima čak i pomognem. Naravno sve uz oprez. Ali moram priznati da postoje i oni koji idu prvo na interakciju i to mi se jave dok ih ne vidim..i onda reagiraju ovisno  o mojoj reakciji...to je ok..

nego, Disibio je dao najjezgrovitiji odgovor...s tim da bi ja dodao da ARMA3 ima wasteland koji je puno bolja stvar..ako je PvP isključivi cilj igre...a i grafika je super haha

Kad srede skakanje sa servera na server nece se pucat bez razgovora jer tako unistavas opremu, znaci rjesenje 1) srediti skakanje 2) smanjiti loot = manje ubijanja i vise pregovora

16 godina
neaktivan
LukaM kaže...

Kad srede skakanje sa servera na server nece se pucat bez razgovora jer tako unistavas opremu, znaci rjesenje 1) srediti skakanje 2) smanjiti loot = manje ubijanja i vise pregovora

Osim kaj će se tek onda ubijat ko ludi svi.. Zamisli da da je teško naći loot. Sad ti nije do loota pa i ne ubiješ nekada ali ako će ti faliti nećeš razmišljat.

Treba riješit hopere i loot ali neće to promijeniti način igre.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

samo neka poprave hoopanje i to će biti dovoljno, onda ćeš fuul pazit da ne pogineš i pazit ćeš na svaki loot, i onda kad naletiš jednom na pušku bit ćeš sretan ko malo dijete

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nek stave cooldown na hopanje od sat vremena i 10 sec logout.
Isto tak nek stave jos 1000 novih itema i smanje spawn oruzja te hrane.
Bilo bi bolje kad bi hrana bila luksuz i da je potrebno lovit divljac.
13 godina
NEW_MAN kaže...
Nek stave cooldown na hopanje od sat vremena i 10 sec logout.
Isto tak nek stave jos 1000 novih itema i smanje spawn oruzja te hrane.
Bilo bi bolje kad bi hrana bila luksuz i da je potrebno lovit divljac.

U modu ja uopce nisam odlazio u gradove po hranu. Pikno sam si Ghille suit, Sniper + M4, Noz i sjekira i pistolj sa prigusivacem. Hodas uokolo tocis vodu u selima na bunaru u cuturice, ubijas svinje, koze, krave za meso i to je to. I to je jedini put kad mi je bilo gust igrat, osim kad sam sa ekipom gazio, ali ovako bas ima neki stih.

13 godina
gnomisa kaže...

Da, ali PvP nije sam po sebi glavna stvar u igri, odn. tako je i mod a pogotovo Standalone i zamišljen..

Tko kaže? Ti? Vama se sviđalo ili ne, svatko može raditi u DayZu što god hoće, ako želi trčati gol i bos dok ne umre, slobodno. Ako želi osnovati crveni križ, slobodno. Ako želiš pomagati svima i igrati se heroja, ma slobodno, nitko ti ne brani. Kao što ti nitko ne brani za KOS, vama se sviđalo ili ne! Glavna je stvar u igri preživljavanje, što znači da pvp može postati glavni cilj, bez obzira što ti misliš.

Ako ti se to ne sviđa, super. Onda reci da ti to smeta, a ne izmišljat stvari i govoriti drugima kako da igraju tu igru. Ok?

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
DayZ (standalone)

6 0 hvala 3
14 godina
g3arv8 kaže...

Lijepe vijesti, napokon...

Ovo mi se najvise svida:

Login: Player queuing system introduced. Penalty waiting time added for switching server or disconnecting a server quickly.

When you disconnect, you character waits around for 30 seconds (currently set in experimental but subject to change) before disappearing. Forgot to include that on patch notes.

You can uncuff other players with the hacksaw

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Malo akcije, igra macke i misa je fun po mraku, steta sto mora zavrsiti {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 21:04 (Mquany).

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
disibio kaže...
g3arv8 kaže...

Ovo mi se najvise svida:

Login: Player queuing system introduced. Penalty waiting time added for switching server or disconnecting a server quickly.

When you disconnect, you character waits around for 30 seconds (currently set in experimental but subject to change) before disappearing. Forgot to include that on patch notes.

Bilo bi ok da svaki drugi server ne lagga i crasha, ovako cu svako malo morat cekat do ne nadjem dobar server

Meni se osobno najvise svidja uvodjenje sks-a i macete

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 22:31 (Marcuskac).
11 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...
disibio kaže...
g3arv8 kaže...

Ovo mi se najvise svida:

Bilo bi ok da svaki drugi server ne lagga i crasha, ovako cu svako malo morat cekat do ne nadjem dobar server

Meni se osobno najvise svidja uvodjenje sks-a i macete

Sto se tice laga na serverima upisi u filter gameservers pa igraj na nekom od njihovih servera, meni su lag free.

11 godina
neaktivan
gnomisa kaže...

Gledano iz perspektive lika koji nema nista, taj lik je napravio odredjeni izbor, recimo dvoumio se da ode u Novy Sobor ili Stary Sobor, odluci se za Stary Sobor, upane u supermarket i tu naleti na lika sa M4 i par sekundi poslije toga se na monitoru pojavi you are dead. Time sto je donio odluku da ode u Stary Sobor lik je roknuo sam sebe, da je otisao u Novy mozda bi se igra razvijala u nekom skroz drugom smjeru. To je ono sto ovu igru i cini tako zanimljivom, donosenje odluka i onda vidjeti gdle su nas te donesene odluke odvele. NEPREDVIDIVOST, zato ljudi igraju ovu igru, nikad neznas sto te ceka, kako ce netko reagirati, kad bi to bilo drugacije, recimo da postoji presutan dogovor medju igracima da se igraci bez oruzija neubijaju, ja nebih igrao DayZ. Sad je samo na tebi da se pobrines da kad nemas ne sretnes lika sa M4 {#}.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Eto i moj junak je poginia nakon 30+ sati, spašavajići rodijaka naravno {#}.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Igranje ispocetka je najzabavniji dio igre {#}.

14 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Hedrick kaže...

Da. Dva-tri dana sam tumarao okolo i ubio poprilican broj igraca i sve mi je nekako brzo dosadilo. Onda mi je sugavi kamper omogucio radost igranja ispocetka.

Sad sam opet zaginuo. Bolje u 1 nego u 5 ujutro.

13 godina
Roko567 kaže...

Cek zasto ovog lika stalno TD-aju?

Treba na ovom forumu il' maknut ocjene ili stavit da se moze vidit ko ocjenjuje... Stoka samo TD-a bez razloga, a ne mozes znat ni ko ni zasto te TD-ao.

Na ovom forumu pljuju na svakog ko ima drugacije misljenje il' nesto slicno a vrijedanje se tolerira.. Uzas!

{#} Zato jer su neki ljubomorni kad nesto vise znas od drugih, pa mozes drugima pomoc. Ocito inteligencija i znanje smeta u truloj drzavi hrvatskoj {#}

Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
gnomisa kaže...

Da, ali PvP nije sam po sebi glavna stvar u igri, odn. tako je i mod a pogotovo Standalone i zamišljen..

Tko kaže? Ti? Vama se sviđalo ili ne, svatko može raditi u DayZu što god hoće, ako želi trčati gol i bos dok ne umre, slobodno. Ako želi osnovati crveni križ, slobodno. Ako želiš pomagati svima i igrati se heroja, ma slobodno, nitko ti ne brani. Kao što ti nitko ne brani za KOS, vama se sviđalo ili ne! Glavna je stvar u igri preživljavanje, što znači da pvp može postati glavni cilj, bez obzira što ti misliš.

Ako ti se to ne sviđa, super. Onda reci da ti to smeta, a ne izmišljat stvari i govoriti drugima kako da igraju tu igru. Ok?

Čisto sumnjam da si igrao mod kad je tek izašao pa je tvoje baljezganje (uspud budi rečeno, vrlo nekulturno i bezobrazno) irelevantno...

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Add-uj te ko želi da igramo zajedno.

Steam | dynbrut4l

:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Da...Krenili smo mi tako ispočetka, našli se u Elektru i krenili u novi pohod. Došli u onaj grad iznad Balota airfielda, tamo našli ist-pit (Hajduk Split). Obašli sve ulice, škole, vrtiće i ogladnili i ožednili. Došli do bunara nalit čuture, stat malo pojist šta smo pronašli. Opušteno, zapričali se mi, kamo ćemo ić sljedeće, koga čemo mučit i te spike. Kad odjedanput rođo toči svoj canteen, ja grickan čipi-čips, vičen ja: "pazi!". Lik dolazi sa sekirom do rođe, rođo pada mrtav. Ja sav u panici bacan čips, pokušavan izvuć svoj glanjc novi magnum šta san pronaša ali kasno. Bijaše zatučen sekirom :). i tako opet ispočetka.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan

Zato uvijek jedan drži stražu. Ja sam danas ušao na server sa 5 ili 6 ljudi i otišao na gornji kat kuće na kraju Berezina kako bih sjeo da mi se krv počne regenerirati. A iako je bilo samo par ljudi, cijelo vrijeme sam gledao na stepenice i drhtao hoće li netko doći {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
gnomisa kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
gnomisa kaže...

Čisto sumnjam da si igrao mod kad je tek izašao pa je tvoje baljezganje (uspud budi rečeno, vrlo nekulturno i bezobrazno) irelevantno...

Ti njegovu skroz argumentiranu tvrdnju koja ne sadrzi ni trunku nekulturnog ili bezobraznog nazivas baljezganjem i uzvracas glupim argumentom. Pa o cemu mi pricamo tu? Ako vec raspravljas nemoj tu iznosit argumente tipa "dis' ti bio kad sam ja igro", "ma sta ti znas jes' igro mod" i slicno. Znamo svi kako je igra zamisljena, al realnost je da je ovo sandbox i da mozes radit sta hoces. Tvoje baljezganje po forumu to nece promijenit.

aut neca aut necare
13 godina
gnomisa kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
gnomisa kaže...

Prije svega, ad hominem too much?

A sada. Na što se imaš uvrijedit? Ili imaš 7 godina ili si veoma osjetljiva osoba da se uvrijediš na moju poruku, mislim zbilja {#}.

Nema potrebe da si od samog pocetka da bi znao o cemu se radi u igri, ja sam počeo oko 7-8 mjeseca igrati, onda se brzo i new_man prikljucio, a i skupio sam priličan broj sati.

Pa ja neznam što si ti igrao cijelo vrijeme, ovo ti je sandbox igra. Još ću tu ti citirati jedan dio sa Steama što se tice DayZ SA

"DayZ is a gritty, authentic, open-world survival horror hybrid-MMO game, in which players follow a single goal: to survive in the harsh post-apocalyptic landscape as long as they can."

To što tebi smeta KOS je tvoj problem, ako želiš da se igra na tvoj način, slobodan napravi neki mod za Armu kako ti želiš, pa ćemo vidjeti koliku ćeš publiku skupiti.

Da se vratimo na temu, jedva čekam isprobati SKS na nekom igraču {#}. Prava puška za all around situacije, odlična na udaljenost ali i cqc. {#}

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
gnomisa kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
gnomisa kaže...

Hahahahah...a ništa ti uzmi UN-ovu berretku i budi crveni križ!! -stvaro neznam što si ti u modu radio hahahahah {#}

Team32Ipe77
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice