DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
SimeKZ kaže...
LukaM kaže...
Del_Boy97 kaže...

kako najbolje pristupiti tome airfieldu?

Uleti na prazan server, dodi na airfield, porvjeri sve zgrad, vrati se u onu malu baraku s puno soba, exit i udes na novi kolko tolko prazan server, ako su vrata soba otvorena izades opet i ulazis u novi sve dok nevidis zatvorena vrata (ako je zatvoreno cili airfield nije lootan)

Kad bi bar uveli jedan lagani ban sa servera ili barem 1h nemogucnosti spajanja na drugi server ako si se vec spojio na jedan. Jer ovo nema smisla.

Rade to svi, kao i ti, nemozes lootat na full serveru (gdje nema loota ) gdje su svi full gearani (pogodi kako), cekicem protiv mosina ili m1 sa svim dodacima, nema smisla.... kad se uvede random spawn loota onda ce vjeojatno i popravit to sa skakanjem sa server na server

Zato je i reka Hall da ce se moci raditi improvizirana oruzja kao luk i strijela (uskoro)  i da ce onda smanjiti vojna oruzja za veliki % sto je odlicna ideja, onda skakanje nije toliko bitno

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:52 (LukaM).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel itko zna gdje se najlakse nabavi mosin? Ili ako ga ima, dajem m4 sa jedno 5 sarzera punih metaka..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel itko zna gdje se najlakse nabavi mosin? Ili ako ga ima, dajem m4 sa jedno 5 sarzera punih metaka..

Takozvane škole, bolnice...

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pod hitno uvesti nekakav flashbang ili rucnu bombu! Mamicu kampersku {#}

12 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mrzim kad idem lootati airfield i naletim na ovo {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jel ima neko problema sa teleport bugom osim mene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Imal sam par puta prije patcha ali sad da pokucam o drvo nema vise.
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ja san otiša sjeverno od Balota airstripa u onu Military Base i gore je raj za pokupit stvari. Uspia san naletit na dvojicu gore, jednog san uspia koknit, a sa drugin san se napucava ali je pukla veza u međuvremenu i obojica smo ostali živi. Ali definitivno misto za lootanje. Nema puno svita jer je daleko i izolirano od svega, međutim isto valja bit na oprezu jer neprijatelj nikad ne spava.

Cuj nema puno svita :D
Svi tako misle da je izolirano i sve to pa zato i svi idu tamo... 

aut neca aut necare
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako ima neko ko bi tia igrat DayZ malo nek me doda na steam username PulsaR1911
Do sad san igra priko 10 sati DayZ i više manje kužin cilu igru tkd se javite jer mi se neda više sam trčkarat po mapi i naletit neke grupice te poginit :D  

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Kad si kod toga, upravo san žrtvova rodijaka :)

Našli se mi napokon kod Balote, krenili put te baze, on naletia na dvojicu i izginia. Nakon toga jedan ga ide lootat, a ja iz prikrajka spičin par metaka, ovi drugi se usere i počne bižat u krug, pa je i on dobija po njonji.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Roko567 kaže...

Kad si kod toga, upravo san žrtvova rodijaka :)

Našli se mi napokon kod Balote, krenili put te baze, on naletia na dvojicu i izginia. Nakon toga jedan ga ide lootat, a ja iz prikrajka spičin par metaka, ovi drugi se usere i počne bižat u krug, pa je i on dobija po njonji.

Hahahahahaha svoj rod tako ccc

aut neca aut necare
15 godina
neaktivan
PulsaR1911 kaže...

Do sad san igra priko 10 sati DayZ i više manje kužin cilu igru tkd se javite jer mi se neda više sam trčkarat po mapi i naletit neke grupice te poginit :D  

Biće znaš i mapu napamet {#}

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
neaktivan
PulsaR1911 kaže...

Naucili smo bar nesto sinoc, trust nobody, pa makar bili hrvati

Jel tako reihz ? :P

15 godina
neaktivan
LukaM kaže...

Ček, nemoj mi reć da su vas koknili? HAHAHA. a mene Reihz zove ka ajde dođi sa nama hahaha. Još mu ja na Steamu govorin da ja nebi iša sa nekin koga san u igri srea, makar bili naši.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 9:57 (Hedrick).
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
LukaM kaže...

Ček, nemoj mi reć da su vas koknili? HAHAHA. a mene Reihz zove ka ajde dođi sa nama hahaha. Još mu ja na Steamu govorin da ja nebi iša sa nekin koga san u igri srea, makar bili naši.

Nije, reihz je isa po dogovoru naci s nekim likovima, ja i pulsar smo na stjenama cekali razvoj situvacije, i ono samo od jednom bang bang na njega , nazalost nismo imali dobar pregled situvacije pa nismo uspili uzvratiti vatru :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 10:18 (LukaM).
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
LukaM kaže...

a kaj se meni desilo....

mi smo bili na nwa i ja se idem spawnat i baci me na plažu bez geara, i tako luuud luuud jer sam sve izgubio i ništa ,kod solničija ja lagano krenuo i samo odjednom naletim na dvojicu full zgiranih ,govorim im

dont shoot, kažu oni we wont, pitaju me šta radim tu ,ja im objasnim kako me spawnalo bez ičega ,pitaju me želim li s njima ja im odgovaram kako imam ekipu ali su gore na nwa ,

pitaju me jel imam išta hrane i ja ko za qurac naletio na jednu jedinu konzervu i dam im ,pitam ih jel imaju vode i oni meni follow us ,

i tak ja njih pratim i odfuraju me do pumpe za vodu, ja se napijem i pitaju oni where u from.

ja kažem croatia ,  samo odjednom čuješ na drugoj strani aaaa daaaaj neee seeeri i mi smo!! LOOL

dodali se na steam ,još malo bauljao s njima i krenuo lagano prema svojima.

{#}

btw prekjučer je mene piggy roknuo na nwa {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
LukaM kaže...

Nije, reihz je isa po dogovoru naci s nekim likovima, ja i pulsar smo na stjenama cekali razvoj situvacije, i ono samo od jednom bang bang na njega , nazalost nismo imali dobar pregled situvacije pa nismo uspili uzvratiti vatru :P

Eh...tako je i meni rođo zginia, nisan ima dobar pregled situacije a on ki muva bez glave na govno. Trča je prema otvorenoj baraci a iza baraka 2 lika, ja ih nisan sinja a on nije čua jer non stop trči.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Zenge ti na tom NWA gineš samo od domaće ekipe {#}.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nisu nas ovi domaci roknuli, ali mi ne vjeruju Luka i Pulsar :D kad sam isao natrag po gear sreo sam na plazi tog lika koji nas je zvao, i njega su roknuli. Njih je bilo cetiri + ja medu njima, a oni se kunu da je zapucao netko tko nije njihov. Tio mi je na Steam poslao 10+ poruka u kojima mi se ispricava i govori da nije kriv netko od njih. Mozda prelako vjerujem ljudima, ali mislim da oni stvarno nisu krivi, iako vise nemam namjeru nalaziti se s njimq hahah :) i dajte, molim vas, stalno zaboravljate to C u mome imenu :)

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

aj bar sam ti osvetio drugu smrt, samo da bar nisam ispuca 120 metaka u onu dvojcu jer je sve "ruined" :P

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Zenge ti na tom NWA gineš samo od domaće ekipe {#}.

to se desilo slučajno.....dođite svi na NWA večeras ima metak za svakog {#}

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

Fala, ali ne želin prljat robu "tvojon krvi" {#}

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

i par lisica za bambije {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
LukaM kaže...

aj bar sam ti osvetio drugu smrt, samo da bar nisam ispuca 120 metaka u onu dvojcu jer je sve "ruined" :P

Hahah jesi, ali moram naučiti brže ciljati s Mosinom pa neće biti potrebe za osvećivanjem {#} 

Jeste li mi sačuvali što geara ili da krenem lagano uz obalu žicat?

15 godina
neaktivan
Reichz kaže...

...i dajte, molim vas, stalno zaboravljate to C u mome imenu :)

Ma nekako mi to teško za napisat i izgovorit, odsada te zoven scooter.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
DayZ (standalone)

Pozz,kako bi mi radila ta igra na mojoj konfi?Posto planiram uzeti iduci mjesec igru,zanima me dal primate novajlije u klanove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ahahahhah osjećam se kao glavni lik u komediji o američkim srednjoškolcima iz 80-tih {#}

Ne mogu ti reći za konfu, nisam baš neki stručnjak po tome pitanju. Nema ti klanova, nego se do dogovoru samo nađemo negdje i lutamo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 14:05 (Reichz).
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...
LukaM kaže...

Hahah jesi, ali moram naučiti brže ciljati s Mosinom pa neće biti potrebe za osvećivanjem {#} 

Jeste li mi sačuvali što geara ili da krenem lagano uz obalu žicat?

Ima se, moze se :P

Samo ti dojuri gore do airfielda 

13 godina
neaktivan
LukaM kaže...

Samo ti dojuri gore do airfielda 

Ma da, ostalo ti još nekih 600 komada, jel? {#}

evo me odma :D

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dok ne riješe combat logging i još neke stvari onda nastavljam igrat..dosadila mi ekipa koja se odlogirava da spasi život ili da se "relocira"...Isto tako se nadam da će Rocket ispuniti obećanje i završiti igru na način da će obeshrabriti ekipicu koja KOSa svaki put (kill on sight). Kužim ja da se nekad možeš uplašiti ili ako u army bazi vidiš nekog kad se šulja s M4..ali ako imaš kompu sa sobom ili ako naletiš na nekog ko nema ništa na sebi...koja je svrha ubijanja takvog igrača? Ja ne kužim..ajde da je bio neki firefight..ili bilo kakva druag interakcija od one "vidim lika koji nema ništa i trči pa ću ga roknut"...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 14:54 (gnomisa).

5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice